Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

δε μπορω αλλοοοοοοοο

ρε παιδια εκανα ζυμαρι.να κανω βαρενικι..

κ παω να αρχισω να το ανοιγω με πλαστη κ ειδα 2 μικρα κατσαριδακια...

το πεταξα κ ξανα μανα αλλο

διαβαζω στο νετ για απεντομωση κ αλλου λεει ναι αλλου οχι..

εχω σκασει μιλαμε..

δε ξερω αν λεγοντια κατσαριδακια αλλα μονο που ειναι πετουμενα κ πανε οπου θελουν αηδιαζω..

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

kαλησπερα!

ποντικομαρακι εγω εκανα την εγκριση!ααααααααα! :evil::evil::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ειμαστε 14 διαχειριστριες τρομαρα μας! :shock::shock::o:o8-)8-)8-)8-)

βρε κοριτσια πως μπορω να επισυναψω ενα αρχειο στην ομαδα;;παναγιωτα βοηθεια!!ειναι σε word!δε λεει πουθενα εκει επισυναψη.. :roll::roll::?:?:?::oops:

θου τελικα εχετε πολλα εκπαιδευτικα παιχνιδια,ε;;μπραβο στον θοδωρη!!εγω η γαιδουρα..δε του εχω παρει εκομη παζλ! :oops::oops:

παλι καλα που μας ειχες παρει τον πυργο της γνωσης κ κανει ολη την ωρα τον πυργο του κ λεμε τις εικονες!μεχρι κ στο καμπιγκ το ειχαμε παρει μαζι! :o:o:o:o:o:geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek::geek:

αναστασακι μου..θα συνελθεις..φερε μου πισω την παλια καλη,τελεια,απαιχτη αναστασια ΤΩΡΑ! :evil::evil::evil::evil::evil: ΑΝΤΕ!

να σας πω..ο παιδικος που ειδα σημερα..χαλια! :(

ενας χωρος σαν το δωματιο του γιωργου για 20 παιδια!

μοκετα παντου ολο χνουδι,την χρυσα σκεφτηκα..

παραθυρα κλειστα ,μυριζε κλεισουρα..

τουαλετες,κουζινα παλιες κ μικρες..

καθολου χολ..

μινιατουρα..

δεν μπορουσε οχι 20,αλλα ουτε 1 παιδι να τρεξει με την ησυχια του..20 παιδια μονο ακινητα χωρουν εκει! :shock::shock: πηρα κ την πεθερα με τον γιωργο μαζι,οποτε εχω κ αποδειξεις οτι δεν ειμαι υπερβολικη..

γι αυτο κ ηταν φθηνα..190ε μαζι με πρωινο κ απογευματινο!αλλα τί να το κανεις;;;;;;;;;;;

αυριο θα παω να δω αλλους 2..

για την ενσταση,εγω δεν πιστευω οτι θα γινει κατι..αν θελουν,σιγουρα θα εχουν τροπο να καλυφθουν οι..μαμουνιες..αλλα χαρηκα που κινητοποιηθηκαν εστω κ προσωρινα..

αν μου πειτε πώς γινεται,θα σας βαλω κ αντιγραφο στην ομαδα!

καλο βραδυ ομορφες!

Δημοσίευση

ρε ιουλια τοοοοσο μικρος?

ελα ρε..μα κατι θα βρωμουσε με τοσο λιγα λεφτα κ μαλιστα να εχει κ φαι..

απο φαγητο τι σας ειπαν? :roll::roll:

αργι καλη αρχη στο λουκακο μας..το πρωτο παιδακι απ το τρενο που παει σχολειο ε?

μετα της νατασουλας μας :D:D:D:D:D:D

Δημοσίευση

θουλιτσα πρωι με ειπαν κουλουρι θεσ/νικης ή δημητριακα ή ψωμι με μαρμελαδα,ή φρουτα..ποικιλια..

μεσημερι δικο μου φαγητο που το ζεσταινουν εκει σε κανονικο φουρνο ή μικροκυμματων,ο,τι θελω..

απογευματινο δικο τους,χυμος,μπισκοτα,γιαουρτακι,φρουτα..

αλλα σε τετοιο αποπνικτικο περιβαλλον ουτε εγω δεν ετρωγα!ρε σκεψου το δωματιο του γιωργου με 20 παιδια μεσα 8 ωρες! :shock::shock::shock:

κ στην αυλιτσα το χειμωνα τα βγαζουν μονο για 20 λεπτα!μα θα εσκαγε το παιδι!!α πα πα!!

για απεντομωση δεν ξερω.. :?

Δημοσίευση

Τι κανετε? Τρωω Σερραικη μπουγατσα που εφτιαξα χθες! Η ατιμη τελεια την εκανα :P:lol:

Παζλ ακομα δεν πηρα στην Ε. Μαμακια ε? :oops: Θα της παρω το συντομοτερο. Κοιμουντε και τα 2!

Αργι καλη αρχη αυριο στο Λουκα!!

Θου ο Θ. ειναι μεγαλο ταλεντο θα το δεις! Αστερι μπραβο του! Ρε ρωτα για καλο και για κακο καποιον ειδικο για τις απολυμανσεις. Ανατριχιαζω και μονο που το σκεφτομαι!

Ρε συμπεθερα εμεινα :o:shock: με τον Αλεξ! Μα τι παιδι! Γελασα μονο εκει που κατουρουσε απο το μπαλκονι! Στα αλλα κοκαλοσα απλα! Να εχεις τα ματια σου 10000000 με τις εστιες της κουζινας. Σουρτουκος κιολας! Απο τωρα ξεπορτιζει!

Παναγιωτα μια χαρα το βρισκω που κρατας σημειωσεις. Γιατι οχι δηλαδη? Καλη ιδεα μου εδωσες! :D

Βικακι με γεια τα νυχακια. Και εγω θα παω Παρασκευη μαλλον για πεντικιουρ.

Ερακι τι καλα που ηταν μονο αντιδραση στην αντιβιωση. Εχει ακομα σπυρακια?

Χρυσα που εισαι??????

Ιουλια τοσο χαλια ε? Μην σκας ομως αφου θα σας παρουν στανταρ σε αυτον που εκανες ενσταση ;) Συμφωνω και εγω με τον Χ. εχουν λερωμενη την φωλια τους ;) γιαυτο στα κανανε αυτα το πρωι.

Κλεινω γιατι ειμαι ενα πτωμα. Φιλακια σε ολες!!!

Δημοσίευση

oi ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ πρεπιε να κανουν επικαιροποιηση των στοιχειων που δηλωσαν κατα την απογραφη\

http://apografi.gov.gr

Θουλη εγω ειχα κανει...ειχα ρωτησει ελλεργιολογο !

δεν θα εχεις τ απαιδια εκει!

αυτο που ειχαμε κανει εμεις ηταν αοσμο!

καποιες δεν τις πιανει το απλο φαρμακο!

η αελφη μου ειχε κατι υπταμενες μικρες και ξανθς!

εβαε ενα ειδικο τζελ

Δημοσίευση

Ακουστε τι εκανε σημερα ο ΑΛεξ...

1ον. Μαγειρευα(εχω εστιες γκαζιου) και εβαλε στη φωτια μια αποχη απο ενα παιχνιδι με διχτυ κι αν δεν ημουν μπροστα θα ειχε γινει παραναλομα πυρος!!!

2ον.εβαλε ενα σακουλακι,αυτα απο το ικεα για τα τροφιμα,στο κεφαλι του και οταν πηγε να το βγαλει φρακαρε και δε μπορουσε να αναπνευσει!!! ευτυχως εβαλε τη φωνη και του την εβγαλα..

3ον. εβγαλε το πουλι του απο τη χαραμαδα του μπαλκονιου και κατουρουσε απο κατω!!!! να περναει και κανενας ανθρωπος να τον λουσει!!!!!

4ον Τους ταιζα μαζι και αδειζει το πιατο του στο πιατο της μπεμπας!!!

5ον Χεστηκε στο κρεβατι,επεσαν(απο οτι ειπε)μονα τους τα κουραδακια(ηταν μικρα μικρα και το παμπερ χασκει η αληθεια λογω του οτι ειναι τσιλιμπιθρας) τα μαζεψε με τα χερια και τα εβαλε πανω στην αλλαξιερα!!

Δημοσίευση

Και τώρα γειά σας!!!

Τί νέα;;;;;;;;;;

Όλα καλά;;;;;;;;;;;;;;;;;

:lol::lol::lol::lol:

Πολλά γράψατε κακούργες και έχασα τη μπάλα!!!!

1ον Πολλά συγχαρητήρια στη μαμαλουκία για την ένσταση! Ρε τρέξτους τους βολεμένους! Και πολύ καλά έκανες!!!!

2ον καλή αρχή στον Λουκά !!!!!!

3ον Έρη χάρηκα για τον Κ που είναι απλά αντίδραση στην αντιβίωση!

4ον δε θυμάμαι

5ον ξέχασα

6ον ξέχασα

7ον έχω να απλώσω ένα πλυντήριο και βαριέμαι (γαμώ το νυχτερινό μου γαμώ)

8ον (θυμήθηκα) Παναγιώτα ο Ν θα πρωτοστατεί στις φασαρίες Αρχηγός του 'χωριού' θα γίνει!!!

Η Χρύσα που χάθηκε;

Δημοσίευση

Xoxoxxoxoxoxo

Kαλημέρα!

Τελευταία χθες πρώτη σήμερα!!!

Έκανα τη Μ@@@@κια και κοιμήθηκα αργά χθες και η Δ ξύπνησε 7.15 παρακαλώ οπότε την πάτησα.

Με τους μαύρους κύκλους λοιπόν να φτάνουν στο λαιμό και με ένα βάζο καφέ (για να ξυπνήσω ) σας καλημερίζω!

Άντε και άλλο κακό να μη μας εβρει!!!

:lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!! :D

Νατασακι πρωινη πρωινη ε;;;; κι εμενα ρε γαμωτο εκει που ξυπνουσε μετα τις 8 η μπεμπα,τις τελευταιες μερες ξυπναει 7:15-7:30...

Α ρε παιδια μαλλον αρχιζει και το αγχος του αποχωρισμου,αν και λιγο νωρις,γιατι μολις με χασει απο το οπτικο της πεδιο κλαιει και φωναζει "αμαμαμαμαμα"!!! :roll:

Ρε Θουλακι μπορεις αν κανεις απολυμανση να μεινετε 2-3 μερες στη πεθερα ωστε να μην ειστε εκει τις πρωτες μερες που θα ειναι πιο εντονα τα φαρμακα;; :?

Νυσταζω ρε γαμωτο!!!! (-| και σε λιγο ξυπναει ο Αλεξ... :-ss:-ss:-ss

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Εχω τρομερο πονοκεφαλο..Εχω ξεπατωθει στις δουλειες, δεν προλαβαινω να σας παρακολουθησω και με εχουν πιασει και τα ψυχολογικα μου......

Απο δευτερα ξεκιναμε σχολειο, αντε μπας και βρουμε παλι τους ρυθμους μας.. Χτες ξεκινησαμε αγγλικα...

Θελω ελευθερο χρονο , μπορω;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσίευση

καλημερα!!

γιωταααααααααααααααααααααααααα

ηρθες μαρη???????????? :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

τι κανετε κοπελες??

ποντικομαρακι να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!

τονια πλακα ο αλεξ!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

εμεις γελαμε αλλα εσυ :?:?:?:?:?:?:? και μετα εγω λεω ειναι ζωηρος ο φιλιππος... :?:?

καλη αρχη σε ολα τα παιδακια με τους παιδικους!

ιουλια ευγε!!! εγω νομιζω θα σε παρουνε...αποκλειετε να σε αφησουν απο εηω..χαζοι ειναι??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

φιλιααααα

αααα σημερα εχουμε 3 χρονια επετειο γαμου και 11(καπου μεσα στον σεπτεβριο τελοσπαντων) γνωριμιας!! :x:x:x:x:x:x

Δημοσίευση

Καλημερούδια!!! :D

Τα ξέχασα όλα αυτά που γράψατε χθες, συγχωρέστε με!!! :oops:

Ευχαριστώ πολύ όμως, για τις ευχές!!!

Πράγματι ακούγεται καλή περίπτωση γι' αυτή τη φάση η δουλίτσα, μακάρι να κάτσει.

Θουλίτσα μου, 3 ώρες κανονικές, όχι σχολείου. Μάλλον θα είναι 2-5, οπότε θα φεύγω 1.30 και 5.30 θα είμαι πίσω. Ελπίζω ότι θα τα συντονίσουμε με τα μικρά. ΑΝ!

savroΓιώτα, καλημέρα και σε σένα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! :ymparty:

Νένη, Τόνια, Νατασούλι, και σ' όλο το τρενάκι καλημέρα.... :x

Βένη.... χρόνια πολλά και σε 'σας!!!!! Να ζήσετε, να ευτυχίσετε, να χαίρεστε τον Φιλιππάκο σας και να 'στε πάντα αγαπημένοι!!! :YMHUG:

Δημοσίευση

καλημερες πανεμορφες!! :):)

γιωτα καλωσηρθες κ χρονια πολλα!!πολυχρονη κ ευτυχισμενη παντα!κ με ενα νινακι οποτε εσυ θελεις!! ;)

δημητρουλα μακαρι να κατσει η δουλεια!!στο ευχομαι ολοψυχα!! :):)

βενετια καλημερα!χρονιαπολλα κ σε εσας!τί κανει ο φιλιππακος;

νατασα πρωινη,ε; :?:? καλη δυναμη!

για το κολυμβητηριο που καποτε μας ειχες ρωτησει..ας δω πρωτα τί θα κανω με τον παιδικο κ μετα..μη τον φορτωσω με πολλα.. :roll::roll:

σημερα ρεπο!παμε λαικη τωρα με τον γιωργο κ θα σας "δω"σε λιγο!

παναγιωτα αν βρεις χρονο πες μου πώς να κανω επισυναψη στην ομαδα.. :?

πώς τα πηγε σημερα ο νικολας στον παιδικο;;

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!! :D:D

Σήμερα η μέρα ξεκίνησε υπέροχα! :D

Σηκώθηκα στη 7:05 απο το κρεβατακι μου :cry::cry::mrgreen: Ετοιμάστηκα έφτιαξα τα γαλατάκια μας και τα κουλουράκια μας και 7:20 σήκωσα την μικρή, η οποία καθόλου δεν ήθελε να ξυπνήσει, αλλά ευτυχώς δεν είχε κάποια "περίεργη" αντίδραση! :D:D:D

Βέβαια δεν έκανα και γω κανένα "λάθος" τη ρωτούσα για όλα! :mrgreen::geek: "Να πατήσω το καζανάκι", "Να σου βάλω τα παπούτσια", "Να πλύνουμε τα χεράκια";; Κλπ!!

Μετά πήγαμε κουζίνα να πιούμε το γάλα μας!

Εγώ το ήπια όλο!! :lol::lol::lol: Δε μπορώ να πω το ίδιο και για την Χ, που της έφαγα και το μισό ουλουράκι της! :mrgreen::lol::lol::lol:

Φύγαμε από το σπίτι 7:55, ενώ θα μπορούσαμε να φύγουμε και 7:45!

Μιά χαρά σήμερα! :D:D:D

Μητσάκι μακάρι να σου κάτσει η δουλίτσα! :x

Ιουλία θεωρώ πώς θα τον πάρουν και θα τον προσέχουν κιόλας! Και ο Άγιος φοβέρα θέλει!

Τόνια πολύ γελάω με τον Άλεξ! Καταλαβαίνω όμως οτι εσύ δεν περνάς και τόσο καλά! :lol: Στην τσίτα σε έχει ο άτιμος!!! :lol::lol::lol: Υπομονή έρχονται και χειρότερα! :lol::lol::lol:

Ρε Θού μήπως είναι σκόρος και τη γλιτώσεις με καμιά αυτοκόλλητη ταινία; Για προσπαθησέ το! ;)

Έρη ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό! Μακάρι να μην ξαναρρωστήσει ο Κωστάκης και να μη χρειαστει και επέμβαση. Όσο για την Χ το ξέρω ρε συ οτι είναι κλασσική συμπεριφορά τρίχρονου, αλλα η υπομονή μου συστυχώς φτάννει μόνο μέχρι ενός σημείου. Το μετανιώνω μετά, αλλάείναι έτσι ο χαρακτήρας μου ρεεε... δεν την μπορώ τη γκρίνια... και αυτό το λίγο που δείχνω κατανόηση και υπομονή για μένα είναι άθλος.. Προσπαθώ όμως να βλέπω τι κάνω λαθος και βελτιώνομαι πιστεύω...

Νατασσούλα μου θύμησες τη γιαγιάκα μου τώρα και πολύ συγκινήθηκα. Αν μπορείτε ρε μην κόψετε δεσμούς με τη γυναίκα που την κρατούσε, που ξέρεις, μπορεί να αναπτυχθεί μια υπέροχη σχέση. Έτσι έγινε και με μένα και τη γιαγιούλα μου. Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται... :cry::cry::cry::cry:

Γωγώ τέλεια η μικρή ε;; Μη φοβάσαι τίποτα! Είναι τσαούσα αυτή!

Εγώ σήμερα δεν την πίεσα σχεδόν καθόλου με το γάλα. Ήπιε μισή κούπα και έφαγε και δυο μπουκιές κουλουράκι, δε με πειράζει όμως στις 9:00 θα της δώσουν πρωινό στο σχολείο!

Ρε παιδιά είμαστε πολυ τυχεροί που πάει σε αυτόν το σταθμό η μικρή! Θα τον βγάλω φωτο να σας βάλω στην ομάδα αύριο!

Και κάτι άλλα ήθελα να πω, αλλά μπήκε μια συνάδελφος στο γραφείο, μας ζάλισε με την πολυλογία της και τις "εργασιακές εφεδρείες" και τα τα ξέχασα! :evil:

Θα επανέλθω!

Δημοσίευση

Αχ καλέ Θυμήθηκα!!!

Παναγιώτα καλωσήρθες κοριτσάρα μου! :x Στα είπα και στο ΦΒ! Πολύχρονη να είσαι και ευτυχισμένη! Να μεγαλώσεις κι' αλλο την οικογενεια! :x:D

Άφρο εμένα δε μου μοιάζουν τα παιδιά! ΟΚ φαίνεται οτι είναι αδέρφια, αλλά δε βλέπω να έχουν εμφανείς ομοιότητες που να λες οτι είναι ίδιοι! :oops:

Παναγιώτα, Νατάσσα, Βενη καλημέρα! :D

Ποντικομαράκι δε θυμάμαι αν σου ευχήθηκα χρόνια πολλά για τον για! Σου εύχομαι τώρα!

Μαρή Βίκυ μη βάφεις ρε τα νύχια του παιδιού... :oops::oops: Έχει καιρό να τα βαψει αν θέλει... :oops:

Νένη ελπίζω να πέρασε ο πονοκέφαλος! Και μάθε οτι το ανέκδοτο "προσωπικός χρ'ονος" έχει παλιώσει! :lol::mrgreen:

Αναστασί και εγώ όταν το έγραφα με έπιασαν τα γέλια, αλλά τοτε που το έπαθα είχα τρομοκρατηθεί!

Αλήθεια ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τί σόι αντανακλαστικό ήταν αυτό και πέταξα το μωρό στο κρεβάτι μεσα στο σκοτάδι!! :shock::shock::shock: Και αν έσκαγε κάτω σαν το καρπούζι ή ακόμα χειρότερα αν χτύπαγε σε καμια κόγχη ή στο πλαίσιο του κρεβατιου;; Πάντως με τη δική μου τη σαβούρα και γω ξεκολώθηκα στο γέλιο!! Μα τι ζώον!! :lol::lol::lol:

Αυτά! Ξεχνάω κάτι;;;

Δημοσίευση

Καλημέρα,

Γιώτα :x:x:x:x:x:x:x:x:x τι κάνεις ρε κορίτσι?

Άντε να μας πείς τα νέα σου

Σήμερα έχεις γενέθλια ή το Σάββατο?

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα όποτε και να είναι :D:D

Βένι Χρόνια Πολλά και σε εσάς και γρήγορα και με ένα δεύτερο μωράκι εύχομαι :D:D

Ο Φιλιππάκος τι κάνει? για πες

Βίκυ αν είναι μόνο πρωϊ στο άλλο τμήμα φαντάζομαι ότι θα σε βολεύει περισσότερο, γιατί το σκέφτεσαι?

Μάρθα απεντόμωση κάνουν με διάφορα φάρμακα, αν το σπίτι κατοικείται βάζουν φάρμακα που είναι άοσμα παρόλαυτά θα μπορούσες να την κάνεις Σάββατο και να πας για κανα δυο μερούλες στην πεθερά σου για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Γύρω στα 50€ κοστίζει.

Ιουλία τόσο χάλια ρε? Ελπίζω οι υπόλοιποι να είναι καλύτεροι

Στην ομάδα δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις επισύναψη αλλά μπορείς να κάνεις το κείμενο αντιγραφή και επικόλληση.

Νατάσα χάλασε και η Δανάη? πρωϊνά ξυπνήματα?:o:o

Τόνια τον Άλεξ που θα τον πας παιδικό? εκεί που δουλεύεις?

Δημοσίευση

Νατασσούλα μου θύμησες τη γιαγιάκα μου τώρα και πολύ συγκινήθηκα. Αν μπορείτε ρε μην κόψετε δεσμούς με τη γυναίκα που την κρατούσε, που ξέρεις, μπορεί να αναπτυχθεί μια υπέροχη σχέση. Έτσι έγινε και με μένα και τη γιαγιούλα μου. Ας είναι καλά εκεί που βρίσκεται... :cry::cry::cry::cry:

quote]

Χθες το βράδυ που τα έγραφα θυμήθηκα εσένα και την σχέση που είχε αναπτυχθεί μεταξύ σας.

Δεν θα κόψουμε επαφές άλλωστε θα ήταν επώδυνο και για την Έλενα, στην ουσία μαζί της μεγάλωσε την έχει από 2 μηνών που επέστρεψα στην δουλειά. Αυτήν είπε πρώτα γιαγιά και μετά τις κανονικές γιαγιάδες.

Χθες με παρακάλεσε να την πηγαίνω να την βλέπει 2 φορές την εβδομάδα και μετά μου είπε ότι αν δεν την πηγαίνω εγώ θα έρχεται αυτη. Χαρακτηριστικά μου είπε "Πες ότι είμαι πεθερά σου κι έρχομαι σπίτι σου, τι θα κάνεις θα με διώξεις?"

Στάθηκα πολύ τυχερή στο συγκεκριμένο θέμα, ξέρω ότι την λατρεύει την Έλενα και δεν έχω κανένα άγχος όταν είναι εκεί :D:D

Δημοσίευση

Μπράβο Σισσάκι μου που τα πήγατε τόσο καλά σήμερα :D:D:D

Κάθε μέρα και καλύττρα εύχομαι!!!!!!!!

Και ο παιδικός που πήγαινε ο Μιχάλης άν και δημοτικός ήταν φανταστικός, έχω να πώ μόνο τα καλύτερα και για τους χώρους και για το προσωπικό και για το φαγητό και για τις δραστηριότητες και για όλα

Μακάρι να ήταν έτσι όλοι οι δημοτικοί ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...