Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Αφροδίτη, Αθηνά και Καρολ χρόνια σας πολλά! Εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειές σας :x

Ούτε που το ήξερα ότι υπάρχει αυτη η γιορτή...

Παναγιώτα πολύ γέλασα με τις ανησυχίες σου περί προσόντων :lol::lol::lol:

Σε βλέπω με χαρακάκι στο χέρι να μετράς κάθε μήνα :lol:

Σιγά μωρέ...εγώ δε θα ανησυχούσα...

Αργυρούλα τσαααα και τα νορβηγικά :P Εντάξει κι εμένα με πιάνουν κάτι τέτοιες τρελλές ανησυχίες αλλά συνήθως είναι -ελπίζω- υπερβολικές...

Οκ με τα πεθερικά? Σε ξεκουράζουν? Θα βγείτε καθόλου με τον αντρούλη? :D

Η Μ. πάλι πλάνταξε σήμερα όταν έφγε ο Ø. Πήραμε τηλ μετά από λίγη ώρα και μας είπν ότι έκλαιγε για κανα 5λεπτο και μετά πήγε και κοίταζε έξω από την πύλη και μετά σταμάτησε...

Γμτ...νόμιζα ότι αφού πήγε τόσο καλά την πρώτη εβδομάδα δε θα είχαμε προβλήματα... όμως φαίνεται πως απλά δεν είχε καταλάβει ότι θα την αφήνουμε και θα φεύγουμε :(

Τόνιαααααααααααα πόσο θα κρατήσει ρε συ αυτό? Θα κλαίει πάντα έτσι όταν θα την αφήνουμε?

Χρύσα θέλω κι εγώ Βιέννη :ymdaydream: Θέλω να πάω στο πρωτοχρονιάτικο κονσέρτο της φιλαρμονικής. Μπαίνω κάθε χρόνο στην κλήρωση για εισητήριο αλλά δε μου κάθεται...

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Μαγδα αυτο ειναι ηδη προοδος!!!!

Μπραβο τη Μαρκελλα.

Αντε ρε ελπιζω να τα παει καλυτερα.

Αχ εμενα μου λες;;;...τοσα χρονια μονο σε CD εχω ακουσει...και φυσικα μαγνητοσκοπημενο στην ΕΡΤ

Εγω παντως προετοιμαζω τον μικρο , του ανοιγω τη σελλιδα, του δειχνω φωτογραφιες, λεω τη δευτερα θα πας σχολειο,θα παιξεις με τα παιδιακια..

αντε να δουμε..ευχομαι να μην εχω τα περσινα δραματα

Δημοσίευση
Οκ με τα πεθερικά? Σε ξεκουράζουν? ...

ναι δεν μπορώ να πω, ο πεθερός μαζεύει το τραπέζι και καθαρίζει τα πιάτα και η πεθερά ασχολείται με τα παιδιά όλη μέρα :D;)

Θα βγείτε καθόλου με τον αντρούλη? :D ...

αυτό είναι το ανέκδοτο της ημέρας!!!! :evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Ρε Χρύσα να σε ρωτήσω; Ήταν να τον στείλεις απο πέρισυ τον Φ; Έγινε κάτι και δεν τον έστειλες;

Ειδα στο ΦΒ το περσινο μου στάτους που μου έγραφες σχόλιο απο κάτω οτι ο Φ έκλαιγε απο συμπαράσταση στα άλλα παιδάκια. :?

Δημοσίευση

Τον ειχα στειλει κανονικα Σεπτεμβρη αλλα τον σταματησα γιατι αρωστενε απιστευτα συχνα.

Μεσα σε 2,5 μηνες ειχε παρει 3 φορες αντιβιωση και μας ειπε η παιδιατροςκαλυτερα-και εφοσων ειχα τη δυνατοτητα- να τον σταματουσα.

Ειχε παθει στο μεταξυ 2 φορες στοματιτιδα, 2 ωτιτιδα μια γαστρεντερητιδα..

κριμα γιατι εκτος απο 2 ευδομαδες ιστεριας τα πηγενε πολυ καλᨨ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Δημοσίευση

Και μας αρρώστησε πολύ πέρισυ. Ήπιε την αντιβιώση με τον κουβά :twisted: , ΑΛΛΑ δεν είχαμε την δυνατότητα αυτή.

Φέτος η παιδιατρος μας πρότεινε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης, αποφάσισα να μην της το κάνω και ο Θεός βοηθός. Εξάλλου η ίδια μου είπε οτι τη δεύτερη χρονιά στον παιδικό καλυτερεύουν τα πράγματα. :roll:

Δημοσίευση

Μπυχουουου!!!Τωραψ που δεν προλαβαινω βρηκατε να γραφετε τοσο πολλα κ(αν κρινω απο τα λιγα που διαβασα) ενδιαφεροντα????? :( [smilie=violent1.gif] :P

Οταν εξυνα το τετοιο μου απο βαρεμαρα πολλες διακοπαρατε! :P

Τι να πω τωρα?Οτι θα σας διαβασω κ θα επανλθω?Κ χθες αυτο ειπα αλλα...

Θα φτιαξω καφε κ βλεπουμε! :D

Το βραδυ θα βγω! ;):D Με την κολλητη μου και...Παρεα!Θα με βγαλει λεει σε ενα παρτυ που θα μ'αρεσει πολυ!Ειναι πολυ του στυλ μας,λεει!Τι εννοει? :?:lol:

Δημοσίευση

Μαρή ψηλέγκω τι... "και παρέα" είναι αυτά που μας πετάς! :lol::lol:

Κορίτσια έχω εδω και τρεις τέσσερις μέρες πόνο στα στήθη και μία αίσθηση καψίματος γύρω από τις θηλές.

ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ;;; Πεθαίνω;;;

Δημοσίευση

γεια σας!καλο μας μηνα κ χρονια πολλα στις εορταζουσες!

γιορταζει κ η μανουλα μου σημερα! :):)

πρωτη ημερα δουλεια σημερα!ωραια ηταν!ειδα κ συναδελφους,χαζολογησαμε..μου ειχε λειψει..μαλλον ειχα βαλτωσει τον τελευταιο καιρο..

ο γιωργος στο χωριο με τη γιαγια του..θα ερθουν απογευμα..ενω κανονικα θα ηταν παιδικο κ θα τον ειχα παρει πριν 1 ωρα κ θα κοιμοταν τωρα σπιτι! :evil::evil::evil::evil::evil:

για ενστασεις μου ειπαν να κανω,να γραψω ο,τι εγω θεωρω οτι πρεπει κ να την καταθεσω!ε ρε τί εχω να γραψω! :evil::evil::evil::evil: το εχω παρει πολυ πατριωτικα..

επισης,σκεφτηκα τροπο να παει ιδιωτικο παιδικο ο γιωργος..αλλα θα σας τον γραψω στο κρυφο τρενακι..μαλλον θα ειμαι η μονη που σχεδιασε τετοια κομπινα για τετοιο λογο.. :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

νατασα πες καμια δραστηριοτητα να γραψω τον γιωργο..να εχω κατι υποψη μου κ εγω.. :roll::roll:

τί τελεια που μπουσουλησε η δαναη!κ τί ομορφες φωτο!!!αχ τελειες ειναι οι διακοπες.. :):):) !!!

ασχτο..η πεθερα μου με παιρνει το βραδυ κ μου λεει να ετοιμασω τα ταπερακια του γιωργου,επειδη σημερα θα τον επαιρνε στο χωριο..

το χωριο για να καταλαβετε,ειναι προς το χωριο της αναστασιας,καπου χωριζονται οι δρομοι,αλλα παρομοια διαδρομη να σκεφτειτε..

κ της λεω ενταξει,αλλα καρεκλακι;;

κ μου λεει,ε δε θα παω μονη,θα ειναι κ ο χ.! :shock::shock:

ε καιιι;;;λεω εγω;;

μα τί θα παθει;;λεει

κ νευριασα κ της ειπα τί επαθαν η νατασα κ οτι ο χ. τις προαλλες επεσε απο το μηχανακι κ χτυπησε,της ειχε πει ψεμματα οτι επεσε στη δουλεια για να μην τρομαξει :evil::evil: ,κ εμεινε αφωνη! :o:o:o:o

φυσικα πρωι που πηρα το αμαξι μας κ εφυγα,ειδα οτι το καρεκλακι μας ηταν περασμενο στο αμαξι της πεθερας! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

νευριαζω κ με εμενα,επειδη 1 χρονο πριν κ εγω δεν εδενα τον γιωργο επειδη εκλαιγε κ ευτυχως με ταρακουνησε τοτε η αναστασια! :oops::oops::oops:

σας φιλω προς το παρον κ συγγνωμη που δε πολυσχολιαζω,αλλα βιαζομαι να ξεκινησω κ την ενσταση! :evil::evil:

φιλια σε ολες!

Δημοσίευση
Γωγώ καλά έκανες! Είδα και γω που πήρα τον ψηλό, ξανθό, γαλανοματι με τους κοιλιακους πέτρα και τον ωραίο κώλο! Κατήντησα παντρεμένη με ένα... ελαφρώς γεματούλη που λεει και η ψηλέγκω! :lol::lol:

:

=))=))=))=))=))=))=))=))=)) Ακομα γελαω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P

Γωγω θα σε σκισω μαρη το ξερεις???Μπαλα μας εκανες!να προσπαθει η καθεμια να δικαιολογηθει για αυτα που νομιζει σωστα για το παιδι κ την οικογενια της! :evil:

Αι μαρη τραβα στον αγαπακο σου να στανιαρεις!χαζουλα εξωγηινη! :P

Συνεχιζω...

Δημοσίευση

Το βραδυ θα βγω! ;):D Με την κολλητη μου και...Παρεα!Θα με βγαλει λεει σε ενα παρτυ που θα μ'αρεσει πολυ!Ειναι πολυ του στυλ μας,λεει!Τι εννοει? :?:lol:

Ω ω ω ωωωωωωωωωω! Ντροπή σ' !!! :P:lol::lol::lol:

Πάω να πάρω το μωρό μου - τα λέμε μετά :-*

Δημοσίευση

Αχ να σας πω κατι...Χθες διαβασα αυτα που εγραφε η Γωγω αλλα ειχα μια πολυ δυσκολη μερα για να κατσω να σκεφτω κ να γραψω...Και να προσεχω κιολας τι θα πω για να μην παρεξηγηθω απο καμια...

Το βραδυ που ξυπνησα με την Αννυ(συνεχιζω να μη δινω μεμε και εκεινη να ζηταει εννοειται!)...Καθομουν η ηλιθια κ σκεφτομουν τη να πρωτο πω στη Γωγουλα...Εχασα τον υπνο μου για παρτη σου ρε!

Τεσπα...Δεν εχω διαβασει ακομα ολες τις σελ...Αλλα θελω να πω οτι...Ο μονολογος της Γωγους μαλλον εγινε σε δυσκολη φαση της...ισως ειχες νευρα η στενοχωρια απο αλλου!

Δεν με πειραξε τιποτα(αστην να λεεεεειε-αστην να λεειειειει! :lol: ) εκτος απο εκεινο που λες που συγκινηθηκαμε ολες για το 2ομηνων μωρο...Θεωρω πως ηταν αστοχοτατη παρατηρηση.Θα ηταν πολυ πιο ευστοχη αν το 20μην μωρο που κλαιει επι 2-3-4 ωρες σε εναν ξενο παιδικο,για 1η φορα μακρια απο τους γονεις του ηταν το ΔΙΚΟ ΣΟΥ μωρο!!!!Τοτε θα μπορουσες να μας πεις υπερβολικες αν πονουσε η καρδουλα μας! ;) Στα λεω με καλη διαθεση!Δε σε κρινω..Η καθεμια μπορει να λεει οτι θελει αλλα αν ημουν η μαμα της Μ νομιζω...Θα σε συχτιριζα ελαφρως!ακομα κ αν το ειπες με καλη ή "συμβουλευτικη" ή οποια αλλη διαθεση αυτο!

Φιλικα :P ,ψηλεγκω! :lol: Και συνεχιζω!

Δημοσίευση

Θα πάθω εγκεφαλικό σήμερα...Δεν μπορώ... :cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Θυμάστε που σας έλεγα για το ατύχημα που είχα ενώ οδηγούσα με τις μικρές μέσα;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: Που σταμάτησε ένας στα καλά καθούμενα έπεσε ο μπροιστινός μου πίσω του κι εγω πίσω από αυτόν;;;;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Που είχε κατέβει ο μπροστινός μου, μου είχε ζητήσει συγγνώμη και να δει αν είμαστε καλά και πάθαμε τίποτα;;; :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Σήμερα πήραν το Γ. τηλ από την ασφαλιστική ότι αυτός ο τύπος ζητά να τον αποζημιώσω επειδή τον χτύπησα από πίσω και να του φτιάξω τη ζημιά...Πήρε τηλ ο Γιώργος, μίλησε με τον πατέρα του, στον οποίο ανήκει το αμάξι και ο τύπος του έλεγε ότι δεν έχει σημασία ποιος προκάλεσε το ατύχημα, η γυναίκα σου πρέπει να με αποζημιώσει επειδή μου έπεσε από πίσω και σηκώθηκε και έφυγε και εγώ είχα τραυματία και η γυναίκα σου τον εγκατέλειψε κλπ κλπ κλπ.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Φόρτωσα απίστευτα, παίρνω τηλ εγώ να βρίσω, πάλι ο πατέρας....Και μίλαγε με υφάκι και δεν ξέρεις τον ΚΟΚ μου έλεγε ότι ο απο πίσωω φταίει πάντα, άρχισα να του ουρλιάζω, να του λέω γιατί δεν μου ζήτησε ο γιος του επί τοπου στοιχεία και αφού έφταιγα εγώ γιατί μου ζήτησε συγγνώμη και μου έλεγε "Μη φωνάζεις..ο άντρας σου δε φώναζε..Και δε σε ακούω τι λες..."Και του λέω ο άντρας μου δεν ήταν παρών στο ατύχημα για να ξέρει και δε σε συμφέρει να με ακούσεις κλπ..Μου εδωσε σταθερό, τον πήρα,μίλησα με τον ίδιο το γιο... :evil::evil::evil: Μου λέει, έφυγες και επιβάτης δικός μου είχε χτυπήσει τη μέση του και τον εγκατέλειψες κι εγώ έτρεχα σε νοσοκομεία... :o:o:o Του λέω γιατί μου ζήτησες συγγνώμη και δε μου είπες ότι θα καλέσεις τροχαία;;;; :roll::roll::roll::roll: Μου λέει σου είπα κι εσύ έφυγες..Του λέω πώς έφυγα αφού εσύ ήσουν μπροστά μου και σηκώθηκες και έφυγες και έστριψες από το άλλο στενό;;;;Η απαντησή του;;;"ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ..." :o:o:o:o:o:o:o Του τα έχωσα, αυτός μου έλεγε ότι αν δεν του κανω δήλωση θα τα πούμε στο δικαστηριο που έχω και εγκατάλειψε θύματος :o:o:o:o Του λέω "δε ντρέπεσαι;;;Δεν είδες τα μωρά που είχα στο αυτοκίνητο;;;"

Και τι μου λέει "Καλά τωρα..Μη λες συνεχεια για τα μωρά...Δεν κατάλαβαν τίποτα αυτά.." :o:o:o:o:o:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και τον άρχισα στα βρισίδια, του είπα ότι θα του κάνω τη δήλωση...

Το παιδί-οδηγός ήταν καλό...Αλλά προφανώς τον έβαλε στα λόγια ο πατέρας του και έχουμε τα τρεξίματα.... :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Αφού τον άκουγα τον πατέρα από μέσα να του λέει διάφορα και σε κ'αποια φάση του λέωωω.."Πες στον υποβολέα σου να το βουλώσει..Θα στην κάνω τη δήλωση.." :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Στα αρχίδια μου για τη δήλωση..Έχουμε μικτή ασφάλεια..Τίποτα δε θα πληρώσουμε εμείς..Αλλά για το γαμώτο...Και κερατάς και γδαρμένος;;;

Έχω τόσα νεύρα..Θα πάθω εγκεφαλικό.... :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Καλα επειδη εχεις πολλα νευρα τωρα...μην δαβασεις το παραπανω ποστ μου γτ θα ξεμαλλιαστουμε!!! :lol::lol::P:P:P

ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!!Τι να πω????ου μπλεξεις!Βασικα...Κανε οτι μπορεις για να τη σκισεις τη γατα :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Ψηλέγκω είμαι τόσο χάλια σήμερα που δε θα διαφωνήσω μαζί σου..Ίσα ίσα γέλασα που είπες ότι σε αφησα αυπνη με αυτά που είπα... :lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά ναι..Η αλήθεια είναι αυτή που είπα....Ώρες ώρες με αυτά που διαβάζω απορώ αν αυτά που λέτε τα εννοείτε.. :?:?:?:oops::oops::oops: Σας βρίσκω τόοοοοοοσο υπερβολικές...Αλλά έκανα λάθος που τα είπα γιατί έχετε δίκιο στο ότι ο καθενας μεγαλώνει όπως θέλει το παιδί του....

Μωρή το 20μηνο μωρό το είπα σχηματικά...Ως παράδειγμα έφερα το ξανθομπαμπουράκι, Μαρκελλίτσα....Για το οποιοδήποτε παιδί το λέω..Για την ακρίβεια ήθελα να πω ότι ούτε εντύπωση μου κάνει ούτε με στενοχωρεί η αντίδραση που έχει ένα παιδάκι όταν πάει παιδικό... :?:?:?:? Είναι φυσιολογική και αναμενόμενη.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Εντάξει, από εβδομάδα που θα ξεκινήσει παιδικό η Ιω και έχουμε παρατράγουδα να μη στενοχωηθείτε... :cry::cry::cry::cry::cry::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Γωγώ και εγώ ξερω οτι ο απο πίσω φταίει πάντα, γιατί βάσει ΚΟΚ οφείλει να κρατάει απόσταση ασφαλείας (90 μέτρων;;; νομίζω) από τον μπροστινό του και μου είχε κάνει εντύπωση τότε που είπες οτι σε άφησε και έφυγες, χωρίς να σου ζητήσει δήλωση.

Το ξέρω οτι είναι άδικο που ο κάθε μαλάκας σταματάει όπως, όποτε και όπου το καβλώσει, όπως και οτι κανείς δεν κρατάει την απαιτούμενη από τον ΚΟΚ απόσταση ασφαλείας, αλλά απο τη στιγμή που τον καλύπτει ο ΚΟΚ δε μπορείς να κάνεις τίποτα! :twisted:

Μα καλά μετά απο τόσο καιρό το θυμήκαν;; Είναι επίσης προφανές οτι έπεσες σε μεγάλο κ@ργιολη και κωλάνθρωπο που σε κατηγόρησε και απο πάνω οτι εγκατέλειψες τραυματία, ενώ είχες στο αυτοκίνητό σου δύο μωρα τα οποία τα έγραψε στα π@π@ρια του ο μ@λ@κας!!! :twisted::twisted::twisted:

Είναι το γαμότο όπως λες και συ! Και κερατάς και δαρμένος... Τουλάχιστον τον έβρισες αρκετά τον κόπανο να ξεθυμάνεις;; :twisted::twisted::twisted:

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΜΟΥ;;;;;; :evil::evil::geek:

Δημοσίευση

Γωγώ δεν θέλω να σε συγχίσω πιο πολύ αλλά δυστυχώς στον ΚΟΚ είναι όπως τα λέει το τύπος. Πάντα φταίει αυτός που είναι από πίσω γιατί αν τηρούσε την απόσταση ασφαλείας θα προλάβαινε να σταματήσει

Εγώ είχα την εντύπωση ότι δεν είχατε υλικές ζημιές......

Ο τύπος βέβαια φαίνεται πολύ μ@λ@κ@ς :evil::evil::evil::evil::evil: θα έπρεπε εκέινη την στιγμή να σου πεί να κάνεις δήλωση ακι να τελειώσει τι θέμα........αλλά προφανώς ούτε εκείνος ήξερε και του τα είπαν μετά ;)

Δημοσίευση

Ψηλέγκω είπα στο Γ. να μην την κάνουμε τη δηλωση και να το τραβήξουμε στα άκρα και να πάμε δικαστικώς...Αλλά ο Γ. λέει ότι αποκλείεται να το κερδίσουμε το δικαστηριο από τη στιγμή που δεν έγινε αυτοψία από την τροχαία και από τη στιγμή που ο άλλος είχε μάρτυρα στο αυτοκίνητο, ενώ εγώ 2 μωρά..Ποιος θα καταθέσει υπέρ μου;;;Η μπέμπα ή η Ιω.......

Ρε καλά κάνει η Ιω που όποιο αμάξι βλέπει μπροστά μας λέει "Μαμά πόσετσε...Είναι μαλιάκας αυτός..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά έχω το σταθερό του, μπορώ να βρω διεύθυνση και σε ανύποπτο χρόνο να του τα κάνω όλα λαμπόγυαλο..Να πάω να βρω το αυτοκίνητό του και να του κάνω ωραιότατα σχεδιακια με ένα αιχμηρό αντικείμενο..... :evil::evil::evil::evil: Έτσι μωρέ για να του το ομορφύνω το αμαξάκι του... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε Σισσάκι και Νατασούλα μου κι εγώ το ξέρω ότι έτσι είναι ο γαμω-ΚΟΚ, αλλά αφού επί τόπου δε μου ζήτησε στοιχεία κλπ να κάνουμε φιλική δήλωση να έψαχνα εγώ να τον βρω να του κάνω με το ζόρι;;;;; :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Αφού έφυγε ο παπάρας....Προφανώς η κοτούλα που οδηγούσε πήγε σπίτι, είπε στον μπαμπα του το σκηνικό, τον άρχισε προφανώς αυτός στα γαμωσταυρίδια και έψαξε να με βρει.... :evil::evil::evil::evil::evil:

Μπα, δεν τον έβρισα όσο θα ήθελα....Μπορούσα να του πω ότι βρισιά ξέρω και δεν ξέρω..Απλώς του φώναζα πολύ και τον έβρισα ευγενικά.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Σίσσυ τι έχουν τα βυζιά σου;;;; :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

γωγουλα δυστυχως παντα ο απο πισω φταιει..ασχετα αν ειναι βλακας ο μπροστινος..

ειναι ενας απο τους απειρους λογους που ο χ. μου φωναζει,για την ακριβεια ουρλιαζει,να μη φρεναρω αποτομα γιατι θα καρφωθει ο απο πισω μας,που συνηθως ειναι κολλητα μας :evil: ,κ ασχετα αν θα μας πληρωσει,δεν υπαρει λογος να προκαλεσουμε ζημιες,υλικες κ σωματικες..

ο συγκεκριμενος βεβαια ηταν μεγαλος μ@λ@κ@ς,επειδη το θυμηθηκε κατοπιν εορτης,σιγουρα τον δασκαλεψε ο πατερας,κ επειδη αρχισε τα κουλα για εγκαταλειψη τραυματια :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

χαλαααρωσε!θα τα πληρωσει ολα η ασφαλεια,ααααααααααααααααααααααγια μεικτη ασφαλεια,ααααγια ;);):D:D:D:D:D:D:D:D κ εσυ τον εβρισες κ ξεθυμανες!

αναστασακι παρτακι;;ουαουυυυ!!! :D:D:D:D:D:D πολλη μυστικοπαθεια ομως.....αραγε τί παρτυ ειναι του γουστου σου;;;ελπιζω οχι κανενα με εκστασι κ τρανς! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

σισσακι αν θηλαζες,θα σου ελεγα..τωρα μηπως ειναι αυτο που λεει η νατασουλα;;; :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Ουφ..Παει το'καψα!

Αργυρω αυτο που ειπες για το παιδι που θα νιωσει εγκαταληψη κλπ ειναι για μικροτερα παιδακια νομιζω 6-9 μηνων...

Χρονια πολλα στις...Μουσες μας!!!!!!!! :lol: Οτι επιθυμειτε!

Ξυπνησε η Αννυ!Τελεια!!!!!! :P

Το βραδυ καλε δε θα βγω με γκομενο! :lol::lol::lol: Μη μου λετε να συμμαζευτω!με παρεα κοριτσια-αγορια-φιλοι της φλιης μου!

Εκφοβισμος ηλιθιας μανας στο παιδι της(οπου ηλιθια βαλτε εμενα!)

Αννυ μην τρεχεις μακρια μου.Πρεπει να μου κρατας το χερι γτ εδω κυκλοφορουν επικυνδινοι ανθρωποι...

Η Αννυ δεν καταλαβαινει κ θελει να αφησει το χερι..μετα απο 10 φορες κ τρομερο αγχος(το βραδυ ειδα στον υπνο μου πως την απηγαγαν :(:(:( ) της λεω..

Θελεις να σε αρπαξει κανενας κ να σε παρει μακρια απο τη μαμα κ να σε παει σε αλλη μαμα???

Και η Αννυ απανταει ολο χαρα!

"ναι!Σελω αλλη μαμα!!!ΝΑ ολιστες!Ατη τη μαμα σελω!" και μου δειχνει μια κυρια! :o:o:o:shock::shock::shock::shock:

Γωγω ειδες ποσο ανεξαρτητο παιδι εκανα με τις κακομαθημενες μεθοδους μου??? :lol::lol::lol::lol:

Παναγιωτα τι ανησυχεις καλε???Σαμπως μετραει το μεγεθος ή...ο τροπος που το χειριζεσαι???? :lol::lol::lol: (δεν θυμαμαι! :P )

Σισσιω μην κανεις τρελλιτσες για να μην καιγονατι τα μεμε σου! :P:P:P

Natasa υγχαρητηρια για το μπουσουλημα!

Θου πες για την οικογενεια των αλβανων...Να στειλω ρουχα γτ δε νομιζω πως θα σωθουν με 20 ε που θα εδινα...

Δημοσίευση

Γεια σας!!

Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα μας σχολείο για την Ιω :D:D:D:D:D

...αλλά δεν πήγαμε :lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-)8-)

Με ειδοποιούν το πρωί κατα τις 7 ότι έχουμε κατάληψη στο ΤΕΙ (γμτ πολύ στεναχωρέθηκα :(8-) )

και συνεχίζω τον ύπνο μου μέχρι τις 9 κ μισή.. Μιλάω με αδερφή και μου λέει γίνεται πάταγος από κλάμα

και κακό στο σχολείο και γενικώς επικρατεί ένα μπάχαλο όπως κάθε χρόνο την πρώτη μέρα. Μου λέει αμα θες εγώ λέω μην την φέρεις. Όχι ότι θα έκλεγε αλλά ε μια στεναχωρια ίσως την είχε για τα άλλα παιδάκια :? Λέω κι εγώ σιγά μην τη στείλω τώρα που κάθομαι κι εγώ...Ξυπνάμε λοιπόν, πίνουμε γάλα, ντυνόμαστε, σινιαριζόμαστε και βγαίνουμε και τα 3 κορίτσια με τα πόδια και χωρίς καρότσι για καφέ :D:D:D:D

Τέλεια περάσαμε βρήκαμε τις φίλες μου και τα κορίτσια έκατσαν πάρα πολύ ήσυχα και ούτε σηκώθηκαν από καρέκλα :shock: Γυρίσαμε γύρω στις 2 κ μισή.

Η κατάληψη λένε θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα (γιατί?? :( )

Την Ιω θα τη στείλω από Δευτέρα σχολείο :geek:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...