Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!! :D

Έλα ρε Νατάσα! :shock::shock::shock: Συνέβη τέτοιο πράγμα;;; :o:o:o Άλλο κακό να μη σας βρει κοριτσάκι μου!

Να μου φιλήσεις τις κούκλες σας! Ευτυχώς που δεν κατάλαβαν και πολλά. :roll:

Ήθελα πολλά να σχολιάσω, αλλά με το που διάβασα τα νέα της Νατασας τα ξέχασα! :o:oops:

Αργυρούλα να χαίρεσαι την όμορφη κορούλα σου! :x:x:x:x

Θα επανέλθω... ελπίζω! :roll:

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θουλη το μεγαλο παιδακι της οικογενιας των αλβανων που λες ειναι κοριτσακι?

Χρυσα ξεκολλα!!!!Ουτε καν θα αγορασεις τιποτα οταν ερθουμε!θα φερουμε εμεις!Εσυ θα καθεσαι κ τον καφε μας μονες μας θα τον φτιαξουμε! ;)

Πολυ ωραιαος ακουγεται ο παιδικος...και καθολου ψωνιστικος-γκουχου γκουχου! :lol:

παω βοτουλα μωλασια(μωρακια) μας!

Δημοσίευση

Καλημερα!

Χρονια πολλα στην Ρεα μας!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] Ναι ειναι παντα γερη Αργυρουλα μου και να σας χαριζει μονο χαρες! Και του χρονου με υγεια!

Νατασα μου κοπηκε το αιμα και μονο που σας διαβασα :cry: Ευτυχως εισαστε ολοι καλα Παναγιτσα μου. Ολα τα αλλα ειναι παλιοσιδερα και ξαναφτιαχνονται. Ηρεμησατε καπως τωρα?

Μα ποσα ειπατε χθες! Πραγματικα με τοση γκρινια και κλαμα δεν μπορω να λειτουργησω :roll: Δεν μπορω αλλο!!! :roll:

Συμπεθερα τι επαθε μωρε το πουλακι μου? Πονεσα και μονο που το διαβασα :(

Περαστικα και σε ολα τα παιδακια και τις μανουλες που ειναι αρρωστα. Απο τωρα αρχισαμε με αρρωστιες? :o

Αναστασακι ευχαριστω που ρωτας...δεν ειμαι και τοσο καλα απο χθες. Με επιασε το παραπονο και εκανα πολλες ασχημες σκεψεις ασε... Το εντερ το παταω κανονικα στο μεταλλικο που εμεινε απο κατω και επειδη εχει ψιλορευμα εκει μου μουδιαζει το δαχτυλακι :D

Χρυσα καλη αρχη στον παιδικο σας!! Ο Γ. μια χαρα τα παει με τις στερρεες. Δειχνει να του αρεσουν ολα και τρωει καλα. Χθες του εδωσα και λιγο γιαουρτακι αλλα μετα απο μιση ωρα το εβγαλε με ξινιλα :roll: Την αλλη εβδομαδα θα του ξαναδωσω παλι.

Θου γιατι ντρεπεσαι ρε που λες για το αλβανακι? Ισα ισα το αντιθετο πρεπει να νιωθεις! Μακαρι να μπορουσα να στειλω και εγω κατι! Καλα για τον παπα δεν θα σχολιασω :twisted:

Πεθανα στο γελιο χθες με τους διαλογους σας περι πεθερας-γιαγιας!! :lol:

Ιουλια τι γαμπα ειναι αυτη παιδι μου!! Φτου φτου!

Αυτα δεν μπορω αλλο...φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημερα!

Νατατασα αλλο κακο να μην σας βρει...τι ειναι αυτο φετος?

ολα θα περασουν ..σημασια εχει που ειστε ολοι καλα!

να μας φιλησεις τις μικρες!

Αλεξ εσαι πολυ ζωηρουλης!

ΤΟΝΙΑ τον πηγατε γιατρο?

απο τετοιο πεσιμο ο Π. εχει στραβα δοντια!

αλλα τοτε ποση σημασια να δωσουν!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!

Ρεα χιλιοχρονη!

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

η Μ-Ι κοιμαται!

χθες πηγαμα παλι σουπερ μαρκετ με την αδελφη μου...σε αυτο που πηγαμα ειχε παιδοτοπο...αφησαμε τα μικρα εκει να ψωνισουμε με την ησυχια μας....στη 1 ωρα με φωαξαν απο τα μεγαφωνα....η Μ-Ι ηθελε να φυγει να παει να φαει σαντουιτσ και να ψωνισει με τη μαμα της....ετσι ελεγε στην κοπελλα που εκανε φυλλαξη!

τελικα την πηρα και την κυνηγουσα σε ολο το σουπερ καθ οτι στο καροσι δεν χωρουσε με τοσα που ειχαμε...

τι εκανε ποδηλατο, τι αγοραζε σχολικες τσαντες, κασετνες, ζωγραφικες,

τελικα της πηρα ενα βιβλιο με ζωγραφιες...στοα υτοκινητο μεχρι να φορτωσουμε τα πραγματα του δωσαμε να απασχοληθουν με κατι καραμελες...καποια στιγμη της σχιστικε το χαρτακι και λεει με υφος και τονο μεγαλο ανθρωπου

" αμαν ρε μαμωτο μου, επρεπε να γινει ακι αυτο τωρα?, πανε οι καραμελες, βρωμισαν"

γελουσα μονη μου!

Δημοσίευση

Ρε Βίκυ πάλι κάλά που είσαι και σύ και μας λες τα κατορθώματα της ΜΙ και έτσι "απενοχοποιούμαστε" και οι υπόλοιπες και γράφουμε για τα δικά μας.

Αχ είμαι και εγώ σαν την Έρη και την Παναγιώτα. Ξέρετε πόσες φορές έχω γράψει κάτι για τη Χαριλίνα και το έχω σβήσει πριν ποστάρω; :oops::oops::oops::oops: Ψιλοντρέπομαι μήπως και θεωρήσετε οτι "άλλος δεν εκανε παιδί! Μόνο η Σίσσυ τη Χαριλίνα"! :oops::oops::oops::oops::geek:

Γωγώ να αφήσεις το Ιωαννούλι στην ησυχία του μωρή τρελέγκω! Τι θες να το παραφορτώσεις το δίχρονο με δραστηριότητες; Φέτος αρχίζει τον παιδικό, κάθησε λίγο να προσαρμοστεί με τα καινουργια δεδομένα και την αρχίζεις αργότερα τα υπόλοιπα. Δώσε στο παιδί χρόνο για παιχνίδι.

Θα επανέλθω! Γράφω σπαστά γιατί έχω δουλειά!

Δημοσίευση

βικη σε ποιο σουπερ πηγες ? εχει και εκει πανω τοσο μεγαλο η μου ηρθες νοτια ?

ο Μ κοιματε εδω και πολυ ωρα ....και το μικρο ....υποψιαζομαι οτι και το μικρο κολλησε δεν θα επρεπε να κοιματε τωρα αλλα να παιζει ...παντα το πρωι παιζει ....

σισσιω εγω γραφω συνεχεια για τον Μ ...οχι δεν κοκορευομαι απλα καπου τα λεω

Δημοσίευση

Σισσυ,εισαι απαραδεκτη που δε μας γραφεις τιποτα για την Χαριλινα..φτου σου..απαιτω να γραψεις!!!!

Για το αλλο που ρωτησες..ειμαι..ουυυυ..πολυ καλυτερα. Οχι εντελως καλα αλλα δεν υποφερω τοσο ωστε να σας πριζω συνεχεια.

Αναστασι μαρι τρελη...θα ερθετε σπιτι μου και δε θα σας κερασω κατι;;;αφου μου αρεσει!!!

Ειπαμε αν ειμαστε καλα του χρονου τετοια εποχη θα σας κανω τραπεζι,οπως τον παλιο καλο καιρο

Ευτυχως, σημερα δεν χρειαζετε να παω οδοντιατρο..μια και εξω την Παρασκευη

Θου σου ετοιμασα μια σακουλα, μιλαμε οποτε μπορεις.

Οσο για τον παιδικο,εμενα με ενδιαφερει να τον φροντιζουν και να τον κοινωνικοποιησουν, τα αλλα που θα κανουν δε με νοιαζει.

Βικυ αστερι η Μ-Ι...εχω να σου στειλω κοπονια για λιμπερο Νο 1 & 2

Αφρο γιατι το λες;;;...μακαρη να μη κολλησε

Α θου αμα ο φοφος ηταν καθε μερα κατω...θα ηταν τελεια...

σημερα για να ετοιμασω και τα δυο να παμε στο φουρνο...τα ειδα ολα

Δημοσίευση

Σισσιώ εδω καμια δεν σκεφτεται "ααααα αλλος παιδι δεν εκανε μονο η ταδε'

μοιραζομαστε τις χαρες μας και τις στεναχωριες μας!

οποτε ξερνατα ολα για τη χαριλινα!

Αφρο πηγαμε στο σκλαβενιτη στη ν. φιλαδελφια...ωραια..αν και στο τελος με κουρασε η Μ-Ι!

εχει και σε σας εκει?

Χρυσα πακετο με 2?

εγω τα σκεφτομα και αγχωνομαι...ξερετε ποσο ωραιο ειναι να κουβαλας μονο μια αλλαξια ρουχα μαζι?

και αυτα στη τσαντα σου!

τι μαγειρευουν σημερα?

πειετε καμια ιδεα!

Δημοσίευση

Λοιπόν να σας πώ τα νέα από τον παιδικό τώρα που έχω λίγο ευκαιρία

Υπέγραψα την εντολή τοπόθετησης και κατέθεσα όλα τα δικαιολογητικά και δήλωσα τα ωράρια που με βολεύουν για την μεταφορά για το σχολικό

Θου δεν είπε τίποτα για πληρωμή για την μεταφορά και τα 50 που είχα δώσει για εγγραφή μου είπε θα μου τα δώσει ή αν θέλω να τα συμψηφίσουμε με γραφική ύλη ή οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να πληρώσουμε ;)

Ξεκινάνε 12/9 αλλά εγώ μάλλον θα την πάω 13 γιατί 12 θέλω αν πάω με τον Μιχάλη που έχουν αγιασμό....

Στην αρχή 2 ώρες προσαρμογή, μετά 4 και μετά κανονικό ωράριο. Στην προσαρμογή θα τα πηγαίνουμε και θα τα παίρνουμε εμείς αλλά δεν θα καθόμαστε καθόλου μαζί τους ούτε την 1η μέρα. Να δώ τι θα κάνω με την δουλειά:?:?:?:?:?

Ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα και να μην έχουμε θέμα.......

Φαγητό δεν δίνει τίποτα ο παιδικός πρέπει να πηγαίνουμε και πρωϊνό και πρόγευμα και μεσημεριανό.

Για το πρόγραμμα δεν συζητήσαμε γιατί γινόταν πανικός περίμεναν τουλάχιστον 30 άτομα για εγγραφή οπότε θα τα πούμε όταν ξεκινήσει.....

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε τί τάπερ θα βάζετε το φαγητό? πλαστικό, γυάλινο ή ανοξείδωτο?

Πόσες τσάντες θα έχετε για τον παιδικό? 1 για τα ρούχα και 1 για το φαγητό ή 1 για όλα?

Βίκυ εγώ για σήμερα ρυβυθάδα έκανα

Άφρο περαστικά, τουλάχιστον να την περάσετε ελαφριά

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Νατάσσα μου :o:o:o

ευτυχώς είστε όλοι καλά!!! Μου κόπηκε το αίμα και μόνο που το διάβασα.... Φαντάζομαι εσύ...Ευτυχώς είσασταν όλοι καλά δεμένοι!

Μου αρέσει που σας άφησα χτες να "μονομαχείτε" για το αν πρέπει η Μ να συνεχίσει σταθμό και την έκανα :mrgreen:

Όταν πήγα να την πάρω κοιμόταν...'κι όταν ξύπνησε τα ματάκια της ήταν πρησμένα που σημαίνει ότι είχε κλάψει πολύ πριν κοιμηθεί :( Μου είπαν ότι έκλαιγε, σταμάταγε, ξανάρχιζε κτλ συνέχεια. Δεν ήθελε να παίξει με τίποτα...

Σήμερα όμως είναι καλύτερα. Και πάλι έκλαψε όταν την άφησε ο μπαμπάς της και δεν ήθελε τη δασκάλα της καθόλου, αλλά μετά σταμάτησε κι έπαιζε. Μας έστειλαν και στο κινητό μια φωτό την ώρα του φαγητού, έτρωγε μια φέτα ψωμί κι έπινε γάλα και φαινόταν μια χαρά!

Ίσως άρχισε να το παίρνει απόφαση :roll:

Βασικά είχα αποφασίσει πως αν συνεχιζόταν το χτεσινό δράμμα για 3 μέρες θα τη σταματούσα...

Γωγώ είναι μικρούλα ρε συ η ξανθούλα μου. Δεν κλαίει από πείσμα για να γίνει το δικό της. Έχει πραγματική ανάγκη να είναι με ανθρώπους που εμπιστεύεται (μαμά-μπαμπά)...

Τόνια την πηγαίνει πάντα ο μπαμπάς της που είναι πολύ ψύχραιμος. Νορβηγός γαρ... Οπότε δε νομίζω να της μεταδίδουμε άγχος. Εγω πηγαίνω μόνο να την πάρω. Γιατί αν πήγαινα να την αφήσω... θια έριχνα πολύ κλάμα και δε θα προσαρμοζόμουν ποτέ :P

Εγώ όπως έχω ξαναπεί πιστεύω ότι μέχρι τουλάχιστον τα δύο χρόνια ο παιδικός δεν έχει να προσφέρει τίποτα -θετικό- σε ένα παιδάκι. Άλλωστε σε αυτη την ηλικία δεν παίζουν ΜΑΖΙ με άλλα παιδάκια αλλά ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ...το πολύ πολύ να τραβάνε το ένα τα παιχνίδια του άλλου... Πιο πολλά κερδίζουν από την ασφάλεια που νιώθουν με μαμά/μπαμπά.

Επίσης συφωνώ με δε-θυμάμαι-ποια-το-είπε :P ότι το παιχνίδι σε αυτή την ηλικία πρέπει να είναι ελεύθερο και οι δραστηριότητες δε χρειάζονται ειδικά όταν ήδη πηγαίνει παιδικό.

ωωωωωω πολλά γράφω πάλι .... :oops:

Άργυ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην κουκλίτσα σου! Πώς τα περνάς με την πεθερούλα? :mrgreen: Μπες να μας πεις!!!

Δημοσίευση

Βικυ, δεν ειναι και τοσο..απλα ο φοφος σημερα επαθε παρακρουση

Εκτος που κοπανησε το μικρο στο κεφαλι 2 φορες,του τραβηξε και το χερι.

Μετα ετοιμασα τον μεγαλο..μιση ωρα καθοταν στο γιογιο,μολις τον εντυσα κατουρηθηκε.

Ελεος..τεσπα..νησεις

δεν θα τα εχεις αυτα εσυ...η Μ-Ι εχει καθαρησει απο πανα και θα ειναι σχεδων 4 οταν θα γεννησεις. Ειναι παιδι που καταλαβαινει και μπορεις συννενοηθεις μαζι της

Χτες εκανα καταναλωτικο οργιο.

Ψωνησα του φοφο ρουχα απο τα mini raxevski και τα allouette, πηρα και σαμπουαν για τα παιδια..ολα μεσω internet..καμια σχεση με τιμες στα φαρμακεια.

νατασουλα εμας μας απαγορεψαν γιαλυνο και πηρα ανοξειδωτα...ηθελαν πλαστηκα που να μπαινουν στα μηκροκηματα...αλλα δεν τα ηθελα εγω. Τσαντα εχω μια χωραει τα παντα

Δημοσίευση

Νατασούλα μεγάλος μπελάς να τα πηγαίνεις όλα εσύ!!! :?

καλά η νύφη μου σκίζει!!!! :x:x

πρωί πρωί τραγούδησα και το γενεθλιακό τραγουδάκι και η κοπελάρα μου χαμογελούσε, αχ η ψυχούλα μου, πότε πέρασαν 3 χρόνια δεν ξέρω!!!! :x:x:x:x

και η Ρ. είπε ότι ο Λ. δεν της είπε χρόνια πολλά ακόμη!!!! :lol::lol::lol::lol: ε καλά με την τσίμπλα στο μάτι ήταν το παιδί!!!! της είπε μετά όμως!!!! ;);)

ο άντρας μου με ρώτησε τι κάνει η Ρ. και αν ανησυχεί για τις ρυτίδες :lol::lol::lol: ....του λέω ναι μου ζήτησε να πάει σε κατάστημα καλλυντικών να αγοράσει αντιρυτιδικά προιόντα με αντιοξιοντικά συστατικά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

σε μία ώρα πάμε στο νήπιο του Λ. για να χαιρετήσει ο Λ. τα παιδάκι και τις δασκάλες ... και εμείς βέβαια.....αχ τα παιδιά μου μεγαλώνουν!!!! :x:x:x:x

σκεφτόμουν χθες ότι ο Λ. ΄θα πάει δημοτικό και συγκινήθηκα λες και θα πάει φαντάρος!!!! :lol::lol::lol::lol:

οι φωτό χθες πολύ ωραίες :D τα σχόλια περί πεθερά-γιαγιάς κ.λπ., θα διάβασα πολύ γρήγορα και δεν πολυκατάλαβα, ε είναι λίγο αγενές να είμαι λαπτοπ τώρα που είναι τα πεθερικά εδώ :?

πάω να πάρω την τούρτα, να φουσκώσω τα μπαλόνια και να τυλίξω το μηχανάκι, αφού βάλουμε μπαταρίες!!!....ρε παιδιά το πουλάνε χωρίς μπαταρίες!!!! :o:o:o:o:shock::shock::shock::shock:

Λενάκι το αγόρασα αυτό για την λεκάνη της τουαλέτας, μυρίζει ωραία και πολύ έντονα ρε συ :o:o:o:o ....έβαλα ένα φσουτ στην τουαλέτα των επισκεπτών, ένα στην δικιά μας και ένα στο wc και τέλειωσε!!!! :o:o:o:o:o:o .....

α ο πεθερός - το έγραψα και στην ομάδα, αλλά σε περίπτωση που δεν το δείτε - μάζεψε το τραπέζι, χθες, καθάρισε τα πιάτα και ήταν έτοιμα για το πλυντήριο και σήμερα το πρωί το ίδιο!!!! ;) ....η πεθερά παίζει όλη μέρα με τα παιδιά, είτε τους διαβάζει, είτε παίζουν....πάντως όλη μέρα είναι μαζί!!!!.........και ο Λ. μου φαίνεται ότι γίνεται κακομαθημένος :? ......τους ρώτησε πόσο θα μείνουν και εκείνοι είπαν πολύ καιρό!!!! :shock::shock::shock::shock::shock: .....νομίζω 2 εβδ.!!!! :?

κορίτσια είναι καλό να λέμε τι κατορθώματα κάνουν τα παιδιά μας, δεν είναι κακό......και εγώ δεν λέω διότι κάνουν ό,τι και τα άλλα παιδιά..........καμμιά φορά λέω γιατί δεν έχω πού αλλού να τα πω.....μόνο στις αδελφές μου, αλλά αν με ρωτήσουν γιατί όπως είπα δεν κάνουν κάτι διαφορετικό από τους άλλους!!! :!:

Μάγδα δεν είναι τυχαίο που όλοι οι ψυχολόγοι συστήνουν τα παιδιά να αρχίζουν παιδικό στα 3!!!!

ίσως να αισθάνονται ότι τα διώχνουν οι γονείς τους όταν πάνε πιο μικρά παιδικό....δεν ξέρω....ίσως λέω.....ενώ όταν είναι 3ων καταλαβαίνουν πιο πολλά!!

εύχομαι όλα να πάνε καλά............επίσης, φυσικά και θα συνηθίσει, θα κλάψει, θα ξανακλάψει, θα καταλάβει ότι την αφήσατε και δεν πατε να την πάρετε και εκεί είναι η δική μου απορία: αυτό το παιδί - όχι μόνο το δικό σου - δεν θα αισθανθεί "εγκαταλημμένο"? δεν θα αισθανθεί πληγωμένο? δεν ξέρω αν θα έχει αργότερα επίπτωση, αλλά σίγουρα η ψυχούλα του θα πληγωθέί, έτσι πιστεύω!!!! :?

Δημοσίευση

γκρμφ....συνεχίζω :mrgreen:

Πάτε καλά που ντρέπεστε να λέτε για τα κατορθώματα των παιδιών σας :?::?::?:

Σε μαμαδοφόρουμ γράφουμε... Εγώ πολύ γουστάρω να ακούω για τα παιδάκια σας και να τα θαυμάζω!

Ξέρετε πόσο χάρηκα με το κακαδάκι της Άννυς στο γιογιό ας πούμε? :lol:

Και πόσο γέλασα με το "μαμώτο, έπρεπε να γίνει κι αυτό τώρα" της ΜΙ?

Εντάξει τα παίρνω λίγο όταν γράφετε πόσο πολύ κοιμούνται και τρώνε τα δικά σας :twisted: γιατί είμαι καμμένη αλλά ....το προσπερνάω γρήγορα :lol:

Άντε λοιπόν, πείτε κατορθώματα :D

Η Μ. ας πούμε έχει αρχίσει να φτιάχνει πάζλ στο ipad με τρομερή άνεση! κουκουβάουουουου!!! :P:x

Δημοσίευση

Μάγδα δεν είναι τυχαίο που όλοι οι ψυχολόγοι συστήνουν τα παιδιά να αρχίζουν παιδικό στα 3!!!!

ίσως να αισθάνονται ότι τα διώχνουν οι γονείς τους όταν πάνε πιο μικρά παιδικό....δεν ξέρω....ίσως λέω.....ενώ όταν είναι 3ων καταλαβαίνουν πιο πολλά!!

εύχομαι όλα να πάνε καλά............επίσης, φυσικά και θα συνηθίσει, θα κλάψει, θα ξανακλάψει, θα καταλάβει ότι την αφήσατε και δεν πατε να την πάρετε και εκεί είναι η δική μου απορία: αυτό το παιδί - όχι μόνο το δικό σου - δεν θα αισθανθεί "εγκαταλημμένο"? δεν θα αισθανθεί πληγωμένο? δεν ξέρω αν θα έχει αργότερα επίπτωση, αλλά σίγουρα η ψυχούλα του θα πληγωθέί, έτσι πιστεύω!!!! :?

Με σκοτώνεις μιλάμε :(:(:(

Δημοσίευση
Καλησπερα!Τι κανετε;Δεν εχω χρονο να σας διαβασω,ειμαι τυφλα στην νυστα...Εχει αρχισει να εχει κολικους η μικρη μου,ευτυχως οχι εντονους αλλα δυσφορει η καημενουλα και μονο στο στηθος παρηγορειται.

Χθες ηρθε ο γιατρος παλι να την δει.Οταν βγηκαμε απο την κλινικη στις 17 του μηνα ημασταν 2470 και τωρα ειμαστε 3 κιλα!!!Πηρε τα διπλασια απ'οτι επρεπε να παρει σε τοσες μερες.Αρα τρεφεται σωστα με το γαλατακι μου!Πολυ χαρηκα!Ομως κοριτσια,δεν εχω χρονο να τρωω σωστα και δεν πινω πολυ νερο και φοβαμαι μην μου κοπει το γαλα... :roll: Παιρνω και χαπια μαγια της μπυρας,νομιζω με βοηθανε...

Σας φιλω,σορρυ που δεν σας διαβασα... :oops:

Νομίζω πως κακώς παίρνεις χάπια και πως μπορεί να σου δημιουργήσουν υπερπαραγωγή...

Γιατί τα πήρες? Μίλησες με κάποιον ή από μόνη σου?

Το γάλα δεν κόβεται αν δεν τρως καλά....μως μπορεί να σου κοπούν τα πόδια :P γιαυτό τρωγε!

Δημοσίευση

Μαράκι τί σου έκαναν οι εκλεκτοί συνάδελφοι;;; :geek::lol::mrgreen:

Κοριτσια το ξέρω! :D:D:D Γενικά δε μιλάω για τα κατορθώματα της μικρής, δε θέλω να πρήζω τους άλλους, αλλά με σας μπορώ να τα λέω! :D Απλώς κάποιες φορές το ξεχνάω! :oops:

Η μικρή άρχιζε να λέει "κακές" λέξεις αρκετά συχνά. Δεν της δίνω σημασία και τις περισσότερες φορές τις ξεχναει. Στις διακοπές κατεβαίναμε κάτι σκαλιά και παραπάτησε, οπότε γυρίζει και μου λέει: "Μαμα έπεσα παραλίγο! Μαλακία έγινε"! :shock::?:shock:

Επίσης στο χωριό έγινε άλλο παιδάκι. Δεν ακούει κανένα, αντιμιλάει συνέχεια, άρχισε να χτυπαει τα άλλα παιδάκια και γενικά απέκτησε διάφορες κακές συνήθειες, διατροφικές κυρίως, που μέχρι στιγμης μόνο με φωνές μπορώ να αντιμετωπίσω... :roll::oops::oops:

Μάγδα μου θύμησες τώρα την πρώτη μέρα που πήγε η Χαριλίνα στο σταθμό. Αυτή με παράτησε και πήγε να χορέψει με τα άλλα παιδάκια και εγώ μόλις μου είπε η δασκάλα να βγω έξω από την τάξη έβαλα τα κλάμματα. :oops::oops::oops::geek:

Η Χαριλίνα πήγε στον παιδικό 25 μηνών, αλλά ήταν σαν έτοιμη απο καιρό. Πραγματικά με είχε εντυπωσιάσει αυτό.

Νατασσούλα θα πληρωνεται δλδ ο παιδικός και δεν θα έχει φαγητό; :?:? ΓΙΑΤΙ;;;

Δεν ξέρω να σου απαντήσω. Εμείς δίνουμε 110 € το μήνα για τα τροφεία του Δήμου και τρώνε εκεί πρωίνο και μεσημεριανο και καποιες φορές και φρούτο.

Αργυρούλα δε νομίζω ρε συ να ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί μπορεί να τα αφήνεις, αλλά μετά πας και τα παίρνεις. Κάποια στιγμή αυτό γίνεται ρουτίνα.

Δημοσίευση

Ρε Αργυρούλα, αναφέρεις συχνά οτι τα παντα στο χαρακτήρα του παιδιού χτίζονται μέχρι τα τρία έτη και με προβληματίζεις. Αγχωνομαι γιατί πιστεύω οτι έχω κάνει πολλά λάθη με τη μικρή. Θες λόγω χαρακτήρα, θες λόγω απειρίας, θες λόγω εξωτερικών παραγόντων που επηρέαζαν και τη δική μου συμπεριφορά.

Νομίζω οτι, αν τελικά ισχύει αυτό, το παιδάκι μου θαέχει διάφορα συμπλέγματα. :oops::roll::?

Δημοσίευση

Σίσσυ όχι στην προκύρηξη δεν έγραφε ότι περιλαμβάνεται φαγητό, απλά όταν είχα πάει να ρωτήσω μου είχε πεί ότι δίνουν πρωϊνό και φρούτα κι εμείς θα βάζουμε από το σπίτι μόνο το μεσημεριανό αλλά χθες μου είπε ότι δεν θα δίνουν τίποτα από φαγητό και θα τα βάζουμε όλα εμείς......τεσπα δεν με πειράζει αυτό καλύτερα να ξέρω και τί θα τρώει απλά πρέπει να βάζω πολλά τάπερ και δεν ξέρω που θα τα βολέυω :?:? οι τσαντούλες του νηπιαγωγείου μου φαίνονται πολύ μικρές για να χωράνε και ρούχα και φαγητό :shock::shock::shock::shock::shock:

Μάγδα προσπάθησε να χαλαρώσεις και θα δείς ότι η Μαρκέλλα θα προσαρμοστεί πολύ σύντομα

Αν δεν δούλευες φυσικά και δεν θα έστελνες την Μαρκέλλα παιδικό σε αυτήν την ηλικία ούτε εσύ, ούτε εγώ ούτε πολλές άλλες μανούλες αλλά τώρα δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή. Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι έτσι και να φορτώνεις τον εαυτό σου με επιπλέον τύψεις ;)

Άλλωστε όλοι μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας :D

Δημοσίευση

Μαγδουλα μη φαρμακωνεσαι βρε!!! τα 3 ειναι οντως η καλυτερη ηλικια γιατι εκτος των αλλων εχει αρχισει να περναει η φαση του παραλληλου παιχνιδιου οπως ειπες κι εσυ και αρχιζουν να αναζητουν και συμπαικτες! ;)

Ομως εφοσον δεν εχεις αλλη επιλογη για τη Μαρκελλιτσα,μην ανησυχεις..δε θα τραυματιστει η ψυχουλα της γιατι 1ον σε λιγο καιρο θα αποκτησει εμπιστοσυνη στις δασκαλες της και θα νιωσει ασφαλεια και 2ον πολυ γρηγορα θα κανει τη συνδεση οτι δε τη παραταε αλλα πατε και τη παιρνετε καποια στιγμη! ;)

Στο υπογραφω αυτο! Ειχα ενα κοριτσακι ακριβως στην ηλικια της Μαρκελλας που οταν ξεκινησε το παιδικο σπαραζε γιατι ειχε τρομερο κολλημα με τη μαμα της! μιλαμε το λυποταν η ψυχη μου...ε σε λιγο καιρο δεθηκαμε τοσο πολυ με αυτη τη μικρουλα(αν και δε παλευοταν η γκρινια της ωρες ωρες :P ) που ερχοταν η μαμα της πολλες φορες κι εκεινη δεν εφευγε απο την αγκαλια μου! ;) της εκοψα και τη πιπιλα και τα παμπερ μεχρι το τελος της χρονιας και ηταν ενα τρισευτυχισμενο κοριτσακι! :D

Σισσακι τι λες βρε οργιο που ντρεπεσαι να μιλας για τη Χαριλινα;;;;; μα αυτα που κανουν τα σκατουλια μας εχουν πολυ πλακα(οχι παντα-βλεπε Αλεξ :roll: ) και μας αρεσει πολυ να τα διαβαζουμε! ;)

Ε καλα μην αρχισεις να μας λες και καθε ποτε κατουραει!!!!! :lol::lol::lol:

Νατασουλα ρε συ δεν εχουν φαγητο;;;;; :shock: κουφο!!! :? το μεταλικο σκευος κανει να μπει στο φουρνο μικροκυμματων;;; :roll:

Ρε σεις η Γωγω δε πληρωνει μια γιατι ειναι μεσω εσπα! σιγα μην εδινε 7000 ευρω το χρονο! ;)

Απλως Γωγουλα μη τη βαλεις ρε σε ολες αυτες τις δραστηριοτητες και πηξει το παιδακι..

Καλυτερα να ειναι οσο πιο λευθερη γινεται(Μαγδουλα εγω ειμαι αυτη που θελει να παιζει το παιδι ελευθερο κι αν γινοταν και στα χωραφια! :P )

Χρυσα χαιρομαι που ειναι καλυτερα το κωλι σου!!!! :lol::lol::lol:

Βικυ η Μ-Ι πεταει φοβερες ατακες!!!!πως να μη γελας μονη σου;;;; :lol::lol::lol::lol:

Κατι με ρωτησες;;;δε θυμαμαι η σκατογρια! :?

Α Σισσυ εμενα ευτυχως ο Αλεξ,παρολο που βριζω σα νταλικερης δε τα επαναλαμβανει!!! #:-s

Συμπεθερα πως να μη κλαταρεις κι εσυ με τοση γκρινια;;... :roll:

Α καλα εκει που ειπες οτι σε πιανει λιγο το ρευμα με το εντερ,γελουσα μονη μου γιατι σε φανταστηκα να πατας εντερ και να γινεσαι σα τα καρτουν με ορθια μαλλια και καπνους!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Αργυ 2 εβδομαδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o αι φιλ σορυ φορ γιου!!!!! :?

Δημοσίευση
Ρε Αργυρούλα, αναφέρεις συχνά οτι τα παντα στο χαρακτήρα του παιδιού χτίζονται μέχρι τα τρία έτη και με προβληματίζεις. Αγχωνομαι γιατί πιστεύω οτι έχω κάνει πολλά λάθη με τη μικρή. Θες λόγω χαρακτήρα, θες λόγω απειρίας, θες λόγω εξωτερικών παραγόντων που επηρέαζαν και τη δική μου συμπεριφορά.

Νομίζω οτι, αν τελικά ισχύει αυτό, το παιδάκι μου θαέχει διάφορα συμπλέγματα

Και εμενα με προβληματιζει πολυ αυτο και μαλιστα το συζητουσαμε χθες με τον Π. και μου λεει: ωχ καηκαμε αν μεινει ετσι οπως ειναι η Ε. Ειναι πολυ πεισματαρα, φωνακλου, θελει να γινεται το δικο της, και ολα αυτα τα εχει απο μικρη δεν ειναι της ηλικιας. Προβληματιστηκαμε ιδιαιτερα χθες και ειπαμε να αλλαξουμε τροπαριο. Αυτος δηλαδη πιο πολυ γιατι οτι χτιζω εγω τοσο καιρο το χαλαει αυτος και τα πεθερικα. :twisted:

Μαγδα μου ειδες που καθε μερα ειναι και καλυτερα. Ευχομαι να συνεχισει ετσι! Τι καλα που σου στειλανε και φωτο!!

Αργυ και εγω δεν νομιζω να ισχυει οτι τα εγκαταλειπουν. Ισως να νιωθουν ετσι στιγμιαια και να νομιζουν οτι δεν θα πας να τα παρεις ποτε αλλα οταν βλεπουν οτι γυρνας να τα παρεις το ξεπερνανε. Πως το εγραψα ετσι? :roll: Αν καταλαβες τιποτα να μου τρυπησεις την μυτη :lol: Βιαζομαι να γραψω πριν ξυπνησει ο Γ. :D Μια χαρα ρε με τα πεθερικα! Ετσι να ειναι μαλιστα!

Αφου θελετε να διαβαζετε κατορθωματα θα σας γραφω τοτε και εγω τι κανει η Ε. και ο Γ. :D Εγω τρελενομαι παντως να διαβαζω τα των δικων σας παιδιων!

Ξυπνησε γμτ. μα 15 λεπτα? :twisted:

Δημοσίευση

Α Σισσυ εμενα ευτυχως ο Αλεξ,παρολο που βριζω σα νταλικερης δε τα επαναλαμβανει!!! #:-s

Σωστόοοος.... Χρησιμοποιεί το κόλπο της αδιαφορίας μπας και το κόψεις πια το ελλάτωμα :lol::lol::lol:

Η Μ προς το παρόν δεν τη θέλει καθόλου τη δασκάλα της... Δε θέλει ούτε να την πιάνει από το χέρι :?

Νατασούλα καλή σας αρχή κι εσάς! Δηλαδή θα το ζεσταίνουν στο μικροκυμμάτων? Πόσο υγειινό (καλά πώς γράφεται? :? )είναι τώρα αυτό?

Ρούχα γιατί να κουβαλάει? Δε μπορείτε να αφήσετε εκεί μια αλλαξιά?

Πολύ αγχωτική η σκέψη ότι ο χαρακτήρας διαμορφώνεται μέχρι τα 3...

Γεια σου Λενάκι :-h

Δημοσίευση

Τόνια οι περισσότεροι οδιωτικοί εδώ δεν έχουν φαγητό....

Τα ανοξείδωτα δεν ξέρω αν μπαίνουν στον φούρνο μιροκυμάτων, την προηγούμενη φορά μου είχαν πεί ότι έχουν και φούρνο μικροκυμάτων και κανονικό φούρνο και θα ζεσταίνουν το φαγητό όπου θέλουμε εμείς, γιαυτό σκέφτηκα ανοξείδωτο για να μπαίνει στον κανονικό φούρνο. Βασικά αυτά θέλω πιο πολύ να συζητήσω τα περί φαγητού....

Αργυρώ 2 βδομάδες? :o:o:o:o:o

Λενάκι για πές τι κάνει η Ε στον Γ?

Μάγδα αλλαξιά γιατί μπορεί να λερωθεί, βραχεί, κατουρηθεί.......... θα ρώτησω αν μπορούμε να αφήσουμε εκεί μια και να την αντικαθιστούμε όποτε χρειαστεί

Δημοσίευση

νατασουλα εγω πηρα αυτα

http://www.mybabycenter.eu/index.php?ta ... t_id=30365

τους ρωτησα και ειπαν οτι μπαινουν στα μικροκηματα. Κουταλοπηρουνο θα στελνω τα κανονικα.

Για ρουχα μας ειπαν να εχουμε μια πληρη αλαξια εκει, συν επειδη εγω θελω να μου τον αλλαζουν εκει θα βαζω στην τσαντα 2-3 φανελακια ακομα.

Εμας δινουν προινο αλλα ειναι διαλακτικοι να στελνω και καθε μερα αν θελω δικο μου.

Εγω θα στελνω δικο μου παντως

Δημοσίευση

εχω μια στεναχωρια....

βγηκαν τα αποτελεσματα του παιδικου...κ δε μας πηραν! :o:o:o

η εκπληκτη φατσουλα επειδη ειχαμε βαλει γνωστο κ επισης επειδη το εκκαθαριστικο μας ειναι χαμηλο,λογω του οτι η επιχειρηση του χ. ειναι καινουρια κ δεν φαινονταν ακομη κερδη..

μου ειπαν να κανω ενσταση..σιγα μην τρεχω.. :evil::evil:

στεναχωρεθηκα επειδη ειχα προετοιμασει κ τον γιωργο ψυχολογικα..τωρα τί θα κανω που περιμενει να παει σχολειο;; :(:(:(:(:(:roll::roll::roll::roll:

να δω πως θα πεισω τον χ. να τον στειλουμε ιδιωτικο..η πεθερα μου προθυμοποιειται να τον κρατησει κ φετος,αλλα..αι στο καλο..αγχωθηκα παλι :(:(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...