Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας!!

250 για γραφική ύλη είναι πάρα πάρα πολλά!!!! :o:o:o:o

εμείς νομίζω πέρυσι κανα 50ρικο πρέπει να δώσαμε!

Πάντως κορίτσια σημασία έχει να χαίρονται να πάνε στο σχολείο τα παιδάκια (εγώ στη θέση της Μάγδας θα προσπαθούσα να βρω λύση να μην πάει-μην βαράτε :roll: ) και όπου ακούτε πολλά κεράσια κρατάτε μικρό καλάθι..αυτά ξέρω από αδερφή και φίλες που έχουν δουλέψει στα καλύτερα και ακριβότερα σχολεία της πόλης μας :| Είναι πάρα πάρα πάρα πολύ λίγα όσα αξίζουν..Επίσης Γωγώ τα +980 μου φάινονται πάρα πολλά! :?:?:? Πέρυσι μας είχαν ρωτήσει αν η Ι θέλει να συμμετέχει στις αδλητικές δραστηριότητες του σχολείου της. Μετά από παρότρυνση της αδ. είπαμε όχι. Είναι μικρούλικα βρε! :D:D:D:D

Τι άλλο? ετοιμάζομαι να δω το αγιάζι.. ωραίες και οι υπόλοιπες φώτος..

Η Ι ξεκινάει Πέμπτη σχολείο το πουλάκι μου.. Σκεφτόμουν κι εγώ για μπαλέτο ή κάποια δραστηριότητα αλλά τελικά λέω όχι. Είναι μικρή ακόμη να μπει σε τέτοιους ρυθμούς. πχ πρωί σχολείο, απόγευμα μπαλέτο κλπ κλπ. Έχει όλα τα χρόνια μπροστά της να τρέχει...

Α η αδ. μου παλιότερα δούλευε σε νηπιαγωγείο της εκκλησίας με πρωτοβουλία ενός ιερέα. Είχε παιδάκια ορφανά, που οι γονείς ήταν ναρκωμανείς, στη φυλακή κλπ κλπ. Άλλα εκείνα τα παιδιά και άλλα αυτά εδώ... Εκείνα περίμεναν και χοροπηδούσαν με ενα κομμάτι σπανακόπιτα και πήγαιναν σχολείο με μουσκεμένα ποδαράκια όταν έβρεχε... :(:( Ακόμη το επισκέπτεται το σχολείο

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κουζουλες ποσα ειπατε παλι;;;;!!!!!!! εμπλοκη επαθε ο εγκεφαλος μου!!!!! :o

Ευχαριστω πολυ για τις ευχουλες σας για το καμαρι μου!!!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x:x:x

Μωρη Γωγω ξερω γιατι θελεις να μοισει και η μπεμπα μου στον Αλεξ....για ερθω σουμπιτη στο Δαφνι,να ειμαστε πιο κονβατ και να ερχεσαι να πινουμε καφεδακια!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Μαγδουλα επειδη εχω ζησει τις απειρες προσαρμογες παιδιων,εχω να σου πω οτι η Μαρκελλιτσα στανταρ σε λιγο καιρο θα συνηθισει και θα περναει και παρα πολυ καλα! ΟΜΩΣ για γινει αυτο πρεπει πρωτα εσεις να χαλαρωσετε γιατι το οτι την αφηνετε με αγχος,θλιψη,φοβο κτλ εκεινη το καταλαβαινει και νιωθει πιο πολυ ανασφαλεια..Μη δειχνετε μπροστα της τα συναισθηματα σας,μη τη ρωτατε-μιλατε συνεχως για το σταθμο και το πρωι που θα την αφηνετε θα της δινετε φιλακι θα της λετε με σταθεροτητα χωρις να βλεπει το αγχος στα ματια σας οτι θα ερθετε σε λιγο να τη παρετε και θα φευγετε χωρις να γυριζετε να τη κοιτατε...ξερω οτι ειναι δυσκολο ολο αυτο,αλλα ετσι θα τη βοηθησετε να προσαρμοστει πιο γρηγορα! ;) αν παντως ειναι να παει παιδικο να μη τη σταματας-ξεκινας γιατι θα βασανιζεται για πολυ περισσοτερο καιρο...

Ρε πολυ ζηλεψα παλι που σας ειδα στις φωτο μαζεμενες!!!! πολυ θα ηθελα να ημουν εκει τρελοκομεια!!!! :D:D

Καλα οντως πολυ τρεντυ η πεθερα Αναστασι!!!Αλλα εμενα αυτες οι πολυ τρεντυ δε μου πολυαρεσουν!!! :?

Αφρο δε διαβασα για τη πεθερα ακομη,αλλα ειναι γεγονος οτι αυτο το μακρια κι αγαπημενοι δε βγηκε τυχαια! ;)

Καλε γιατι φοβηθηκατε το περιστερακι;;;ειναι πολυ καλα πουλακια! :P

Αναστασι κι εγω την ιδια πουλοφοβια με σενα εχω παθει μου φαινεται!!!! :lol::lol::lol:

Λενακι μωρε αφου ειναι φυσιολογικες οι τιμες εστω και οριακα,δε νομιζω να εχεις θεμα...υποθετω οτι θα σε βαλει να τη ξανακανεις καποια στιγμη;;; :roll:

Βικυ τι ειναι αυτο που εχεις;; γιαυτο εχεις αγχος με την αυχενικη;;; :?

Συμπεθερα παστρικοθοδωρα εισαι κι εσυ;;;;;; :P ακους εκει 3 φορες την εβδομαδα χλωρινη;;;;; βρε το ρημαξατε το περιβαλλον λεμεεεεε!!!!!! :lol::lol::lol:

Γωγω ωραιος ακουγεται ο σταθμος,αλλα εμενα αυτο με τη στολη δε μου αρεσει καθολου ως νοοτροπια...

Με τετοια νοοτροπια μεγαλωσε και η γενια των γονιων μας και αυτη η γενια ειναι που κατεστρεψε την Ελλαδα!!!!για να μη πω το κοσμο!!!!! :twisted::twisted:

Αυτη τη συζητηση ειχαμε χθες με το κουνιαδο μου που διαβαζει πολυ και ασχολειται με την ιστορια του χθες και του σημερα και φουντωσα!!! :twisted::twisted::twisted:

Κι αλλα ηθελα να πω αλλα δε προλαβαινω τωρα και μετα θα τα ξεχασω...τελος παντων σας φιλω προς το παρον!!!

Ααααα Αργυ και Ιουλια να σας δωσω μια λιστα με μερικους να ριξετε μερικες "ευχες";;;;;; :lol::lol::lol::lol: εννοειται και η πεθερα μεσα!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

κοιτα..να πω την αμαρτια μου..πιο πολυ αντιπαθησα τη γιαγια του α.! :oops::oops:

ναι ναι!κ αυτη τη γνωρισα!! :lol::lol::lol: κ τονιζα ολο"να χαιραστε την αννΥ",¨ειστε η γιαγια της αννΥ";;;

κ στο τελος ειπα"εγω ειμαι η ιουλια,καλα χεστηκε!,ειμαι φιλη της αναστασιας! :D:D:D:D:D:lol::lol::lol::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

επισης,συμπαθησα τη δικη σου γιαγια!!καλα ναι!κ αυτη τη γνωρισα!! :lol::lol::lol::lol::lol:

κ εμενα μου αρεσαν οι φωτο!ωραια εγραψα η ψωναρα! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θου να χαιρεσαι την αδερφουλα! :):)

Δημοσίευση

ξεχασα να σας πω..7

ντρεπομαι αλλα θα σας πω :oops:

εχω μια φιλη που θα βαφτισει μιας αλβανιδας τα παιδια..

δε εχουν λεφτα ..τα παιδια ειναι 5 μηνων κ 2 χρ

κ δε εχουν λεφτα δουλεια κτλ

πηγε σημερα εκκλησια κ ο παπας τους ειπε δε εχω να πατε αλβανια :o:o:o:o:o:o:o:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κ με ειπε αν μπορω να μαζεψω κατι να βοηθησω..εγω θα δωσω λιγα λεφτα ρουχα..αν νομιζετε οτι εχετε κατι κ μπορειτα καλως..αχ ντρεπομαι να το ποσταρω αλλα ειναι για καλο :oops::oops::oops:

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια.Ανοιξατεμ καινουργιο τρενακι και εχετε ηδη γραψει 18 σελιδες... :evil:

Δεν σας προλαβαινω :oops: ευχαριστω ΘΟΥΛΗΗΗΗΗΗ που μονο εσυ με σκεφτεσαι και

εγραψα στο προηγουμενο τρενακι και με γραψατε ΟΛΕΣ :evil:

Μολις καθαρισα το σαλονι που εριξε τον δισκο με τα φαγητα ο Στελιος :evil:

Αφρο καλωσορισες θα διαβασω μετα πως περασες και για πεθερα.

Θουλη να χαιρεσαι την αδελφη σου.Τονια μου κι εσυ τον γιο σου η βλακειες λεω παλι/

Ευχαριστω για τις πληροφοριες για τη ζαχα(ΒΙΚΥ).Μιλησα μαζι της).

Τα αλλα θα τα διαβασω και θα σχολιασω μετα.

Φιλια σε ολεςςςςς(κι ας με ξεχνατε) :(

Δημοσίευση

Aαααα Θουλακι γιορταζει η Αλεξια;;;;; ρε συ εγω νομιζα οτι γιορταζει το Μαρτη... :oops::oops::oops:

Να τη χαιρεστε βρε την αδερφουλα σας!!!!! :P

Αν ημουν εκει εχω κι εγω να δωσω για τα παιδακια πολλα πραγματα ρε γαμωτο!!! :(:(

Καλα να μην ανοιξω παλι το στομα μου για τον τραγοπαπα και την εκκλησια!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Μαρακι μη το παιρνεις προσωπικα βρε...εδω ειμαστε τοσες πολλες που ξεχναμε και τον εαυτο μας!!! :P

Δημοσίευση

Ξαναηρθα!!!Δεν διαβασα τα μεγαλα τελευταια...

Θουλακι περαστικα..πολλες μυξες ή νερακι?λες κρυωσε προχθες?

Η πεθερα καλε ειναι αυτη που ειπε η Τζουλια!

Η γιαγια του Α.....ΑΧ!να την ακουτε την Ιουλια!Εχει φαει τη ζωη με το κουταλι κ ξερει! :lol::P

Ρε με εχει εκνευρισει...Ολο θελει να παιρνει το παιδι με το ετσι θελω κ λεει κ τα κουλα της.πχ της λεει η μανα μου "ελα συμπεθερα εδω στο μπαλκονι να παιξουμε με το μωρο"(στη γιαγια λεω) κ εκεινη απανταει "Οχι θα παω σπιτι.Αννα(απευθυνεται στην ΑννΥ) να ερθεις ΕΣΥ στο δικο μου σπιτι" :shock::shock::shock:

Μετα χθες ειμασταν με τον Α κ την Α στην πισω αυλη κ λεει αυτη(απο το παραθυρο) "ελατε μεσα"...Λεει ο Α οχι...Το ξαναλεει αυτη...λεω εγω "τα εχουμε ολα ανοιχτα μπροστα κ καθομαστε στο μπαλκονι" και λεει αυτη (στην Αννυ!) "ελα Αννα στη γιαγια!Απο εδω απο το παραθυρο" :o:o:o Δεν παμε καλα....!

Η Αννυ δεν εχει ουτε σημερα κανενα ατυχημα!Μονο μια σταμπιτσα στο βρακακι 1 φορα! :D:D:D:D

Δημοσίευση

Θου αλήθειααααα;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Αντε και άδικα κατηγόρησα την ωραιότατη κατά τ'άλλα κυρία με το καροτί μαλλί.... :oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol: Μια χαρά είναι...

Ρε Αναστασίαααααα πολύ μεγάλη είναι η πεθερά σου...Μου φαίνεται περιεργο πως αυτή η συμπαθητική γιαγιακα μπορεί να σέρνει κάθε μεσημέρι τα επιπλά της... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θου η νύφη σου καλά....Έχει όμως 2 μέρες που μου κάνει και ένα νυχτερινό ξυπνημα για φαί.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll::?:?:?

Αυριο έχει 2 εμβολια η μπέμπα και ένα η Ιω... :?:?:?:?:?

Δημοσίευση

Καλά Άρτζι και Παναγιώτα σοβαρά το λέτε για τη Μαρκέλα να σταματήσει τον παιδικό, να βρουν άλλη λύση;;;;;; :?:?:?:?:?:?:?:?:?:? Είναι δυνατόν να κάνει ό,τι θέλει ένα 2χρονο;;;;

Γωγουλα μου εντελως φιλικα [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

:lol::lol::lol::lol::lol:

Η Μαρκελλα ειναι 20 μηνων...ουτε καν 2 ;)

εγω γενικα μεχρι τα τρια θεωρω οτι ειναι καλυτερο το παιδι να ειναι με τη μαμα..απλα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι εφικτο λογω καταστασεων!!!!

και βρε συ μεγαλωνοντας θα αλλαξει..δε θα κανει και στο δημοτικο ετσι..που την εβγαλες τη Μαρκελα να παιρνει ποστ πι ειτσ ντι (το γαμησα :P:P ) και να κλαιει για τη μανα της!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Θα με τρελάνετε;;;;;;;Αντε αποφασίστε καλέ ποια είναι η πο η πεθερά της ψηλέγκως.... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

:twisted: Αν η καροτομαλλούσα είναι η πεθερά της, δεν το παίρνω πίσω τον χαρακτηρισμό γεροντομπεμπέκα....Απλώς τα γύρισα πριν γιατί όταν μου είπε έτσι η Θου σκέφτηκα "έχε γούστο να είναι η μαμά της"¨κι εγώ την αποκάλεσα έτσι.... :oops::oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια κουράζονται τα παιδιά με το μπαλέτο και την κολύμβηση;;;; :?:?:? Και ενώ γίνονται μέσα στ8ις ώρες του σχολείου;;;;;; :roll::roll::roll::roll::roll: \

Ρε μαράκι μετά θα αρχισουν διαβάσματα, αγγλικά, φροντιστήρια πότε θα πηγαίνουν μπαλέτο κλπ;;;;;; :?:?:?:?:?

Εδώ σε κανέναν παιδικό δε μας είπαν για γραφική ύλη κάτω από 200... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

980 ευρώ ρε γιατί είναι πολλά;;Περίπου 80 ευρώ το μήνα έρχεται... :roll::roll::roll: Αν την πήγαινα έξω περισσότερα θα έδινα... :roll::roll::roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Γωγωωωωωωω σε μπερδεψαν αγαπη μου!!!Η πεθερα ειναι αυτη με το κοραλι φορεμα!και μην ακουω καλες κουβεντες κ τα παρω!!!!Η γιαγια του ειναι εκεινη διπλα της κ η γριουλα με τα ασπρα μαλλια ειναι η δικη ΜΟΥ γιαγια!!!!

Θου αυτα που εγραψα τα ελεγε η γιαγια του.

Κοριτσια εκανε ενα κακαδακι στο γιογιοοοοο!!!!!!!!!!!! :D:D:D Και το εβλεπε κ τρομαξε!!!!!!!!!!!!!Κ εγω χοροπηδουσα κ μετα το πεταξαμε μαζι στη λεκανη κ φωναζα "γεια σου κακαδακιιιιιιι" :lol::lol::lol::lol:

κ παει μετα στο δωματιο της,παιρνει τη μπαρμπι της ανοιγει τα ποδια κ λεει "εκανε κακα!α τη π(λ)υνω!Γεια θου κακαζακιιιιιιιι" :P

Ωχ τι πολλα εγραψα σημερα?Ξεπατωθηκα! :oops:

Δημοσίευση

Γωγουλα μου :x:x:x:x οχι μωρε ..υπερβολικη δεν ειμαι...απλα εχω φοβηθει με αυτα που βλεπω στην εφηβεια λογω δουλειας :?:?:?

Αχ θελω τοσο πολυ να κουσ κουσ αρω αλλα εχω κλεισει χτενισμα στις 5μιση...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ..και σε σενα ποντικακι μου!!!

Αρχιστε να επεξεργαζεστε πως θα γινει να βρεθουμε για καφεδακι οι Αθηναιες!!!!!

Παωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

Καλε σιγα μην παρεξηγηθω.Δεν σας ξερω νομιζεις τι τρελομανουλες ειστε :shock:

Κοριτσια τελειες φωτο.Περασατε σουπερ(βρε μην πειραζετε την σεξυυ Ιουλια(κουκλος

ο γιος σου)}.

Κοριτσια τη Τριτη εχουμε εμεις γεννεθλια οποια θελει να ερθει πολυ θια χαρω...

το κινητο μου το εχει η Θουλη και η Παναγιωτα.

Δημοσίευση
ξεχασα να σας πω..7

ντρεπομαι αλλα θα σας πω :oops:

εχω μια φιλη που θα βαφτισει μιας αλβανιδας τα παιδια..

δε εχουν λεφτα ..τα παιδια ειναι 5 μηνων κ 2 χρ

κ δε εχουν λεφτα δουλεια κτλ

πηγε σημερα εκκλησια κ ο παπας τους ειπε δε εχω να πατε αλβανια :o:o:o:o:o:o:o:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

κ με ειπε αν μπορω να μαζεψω κατι να βοηθησω..εγω θα δωσω λιγα λεφτα ρουχα..αν νομιζετε οτι εχετε κατι κ μπορειτα καλως..αχ ντρεπομαι να το ποσταρω αλλα ειναι για καλο :oops::oops::oops:

ρε θουλη ..δεν καταλαβα..

λεφτα να στειλουμε ή ρουχα;;και που;;;

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι ότι οι τιμές στην Αθήνα έχουν ξεφύγει!

Εδώ 300 το μήνα είναι ο ακριβότερος και ο πιο in 8-)

Κι εγώ πιστέυω αν υπάρχει δυνατότητα τα παιδιά να μένουν όσο γίνεται περισσότερο με τη μαμά

Επίσης δε χρειάζεται τα παιδάκια μας να τα βάζουμε σε τέτοια τριπάκια από μικρά...μπαλέτα, αγγλικά, κολύμβηση, κλπ κλπ γιατί?? Έχω ολόκληρη θεωρία γι'αυτό αλλά βαριέμαι να την πω γιατί θα πάω στο Γ που ξάπλωσε μέσα και η μικρή κοιμάται :D:D:D

Να πω μόνο ότι η Ι θέλει να γίνει μανάβισσα όταν μεγαλώσει και να πουλάει τα λαχανικά και τα φρούτα που θα φυτεύουν μαζί με τον μπαμπά μου στο οικόπεδο μας :lol::lol::lol::lol: Και όταν το λέει αυτό καμαρώνω!! Ελπίζω μόνο να μην πέσει στη λούμπα -και αυτή και εμείς- του γιατρού, δικηγόρου, κλπ κλπ γιατί εν μέρη φταίει και η μ....που μας δέρνει και φτάσαμε τη χώρα σε αυτό το σημείο..τέσπα

Αναστασία η Φ κάθεται στην τουαλέτα για κακά και κάνει μια μικρή κακαραντζούλα και φωνάζει

" Να το το παιδάκι ...περίμενε περίμενε παιδάκι τώρα θα βγει και ο μπαμπάς!"

Όπου μπαμπάς= η μεγάλη κακαράντζα :lol:

Δημοσίευση

αχ κοιμηθηκα ξυπνησα και τι ειδα ??? απειρες σελιδες !!!

θου ελα ντε !!! με την τεντα μεχρι κατω πως τα καταφερε και μπηκε μεσα .

το καλο ειναι οτι ο Μ ειδε πουλακι απο κοντα και το εστειλε στο σπιτι του στην μαμα του και χαρηκε :D

ειναι αρρωστουλης το καιμενο δεν μπορει να φαει εχει φλεματα και βηχει ...ο Κ παει να του παρει τσουληθρα :D:D:D

του πηραν οι παππουδες ποδηλατακι αλλα αφου εχει θα το παμε για αλλαγη και θα παρουμε τσουληθρα για το σπιτι .

στο σπιτι μιας φιλης μας που εχει παιδια στην ηλικια του ανεβηκε σε μια βεσπα και ηρθε μεχρι το σαλονι μονος του χωρις να πεσει !!!!ο Κ μπριζοθικε να παρουμε αλλα εγω του λεω που θα βρει να κανει βολτες στο σπιτι ???εχουμε πολλα και ειναι μικρο ...εκει ηταν 150τμ και εχουν να κανουν βολτες .

σε δυο ευδομαδες φευγω τρικαλα :D

θου δωσε οτι μπορεις :(

βικη εχει η φιλη μου απο καβαλα χασιμοτο ,δεν πρεπει να εκνευριζεσαι γιατι απορυθμιζεις τον θυροειδη ....γαμωτο δεν βγαινει και με επεμβαση :(

εγω πιστευω οτι μεχρι τα 4-5 πρεπει να μενει σπιτι το παιδι :roll:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το παιδί πρέπει να βγαίνει από το σπίτι όταν περνάει στο πανεπιστήμιο..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::x:x:x:x:x:x:x

Αφροοοοο, Παναγιώτα σας πειράζω ρε , αλλά με αυτά που λέτε μένω έτσι.... :o:o:o:o:o:o:o:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασάκι ρε φαίνετα8ι τόοοοοοοσο συμπαθητική η γιαγιάκα σου... :x:x:x:x Αλήθεια λέω.... :D:D:D:D:D Η πεθερά όπως σου τα είπα...Γεροντομπεμπέκα... :twisted::twisted::twisted::twisted::oops::oops::oops::oops:

Μαρία και μαζί σου διαφωνώ... :roll::roll::roll::roll::roll: Πρωτότυπο ε;;;;;;; :roll::roll::roll::roll: Μεγαλώνοντας θα έχουν να κάνουν θέλοντας και μη άλλα πράγματα... :evil::evil::evil::evil: Αγγλικά, φροντιστήρια, 1002 σκατά... :evil::evil::evil::evil::evil:

Για τις τιμές δεν ήξερα τι παίζει, αλλά γύρω στα 300-350 υπολόγιζα κι εγώ....Τελικά πόοοοοσο έξω έπεσα... :evil::evil::evil::evil: Το φθηνότερο που βρήκα ήταν 450-500 ευρώ..Ευτυχώς που μας πήραν από το ΕΣΠΑ... :D:D

Δημοσίευση

χαιρετω την ομορφη παρεα

τι κανετε κουκλαρες??

τα παιδακια σας καλα?

εμεις πολυ καλα ολο το καλοκαιρι ειχαμε φιλοξενουμενους μια ο ενας μια ο αλλος και αφου εφυγαν ειπαμε να κανουμε τις διακοπες μας!!!!!!!

καναμε τα μπανακια μας τα οποια δεν τελειωσαν ακομα την αλλη βδομαδα εχει ακομα 5 μερες αδεια ο συζυξ και θα παμε παλι θαλασσα

τι ωραια που ειναι το καλοκαιρι

η μικρη μου μεγαλωσε και βλεπω πολυ διαφορα σε ολα

μπορουμε και συνεννοουμστε επιτελους!! :lol::lol: ειναι παιδακι πλεον και πολυ καλο παιδακι :D:D:D δεν με κουραζει καθολου :D:D

αυτα τα λιγα

σας φιλω ολες

Δημοσίευση
:roll: Μεγαλώνοντας θα έχουν να κάνουν θέλοντας και μη άλλα πράγματα... :evil::evil::evil::evil: Αγγλικά, φροντιστήρια, 1002 σκατά... :evil::evil::evil::evil: :evil

αμ εδώ σε θέλω

γιατί θέλοντας και μη?? Ποιός το λέει ότι πρέπει να κάνουν φροντιστήρια και 1002?

Γιατί να πάνε στα πανεπιστήμια όλοι?? Λίγοι και όσοι πραγματικά το θέλουν και μπορούν

άλλωστε τόσες δουλειές υπάρχουν να κάνει κάποιος

Γι'αυτό μαρή καταντήσαμε την Ελλάδα χώρα παροχής υπηρεσιών.. ενώ οι άνθρωποι θα μπορούσαμε να κάνουμε τόσα...φροντιστήρια, αγγλικά,γαλλικά, πιάνο :geek:

Και πάλι θα διαφωνήσω με Γωγώ για το πότε θα φεύγουν τα παιδιά από το σπίτι

Ποιό πανεπιστήμιο?? 8-):twisted::twisted::twisted::twisted:

Όσες ειδικά έχετε γιους να ετοιμάζετε σπίτι απο πάνω ή απο κάτω να μένουν εκεί και όταν παντρευτούν

Ο άντρας δεν πρέπει να φεύγει από τη μαμά του

μιλάω εγώ που στα 30 μου ξεκινάω μεταπτυχιακό

αλλά ήταν επιλογή μου και το θέλω

Όταν δεν θα το θέλω δεν το έχω και πολύ να το μπουμπουνήσω 8-)

Δημοσίευση

ok οι δικές μου που είναι ιδιοφυϊες θα γίνουν γιατροί, μεγαλοδικηγορίνες μπορέι να τις πάρει και η Νασα κλπ κλπ και θα κάνουν και τα μεταπτυχιακά τους και τα διδακτορικά τους :geek::geek::geek:

Εγώ για εσάς και για τα παιδάκια σας το λέω να μην αγχώνεστε τζάμπα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...