Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλα μαρηηηη!εμενα βρηκες να βγαλεις με γεματο το πιατο;;;φτου σου!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αναστασακι εγω τισ 2 σοφιες ειδα..τη μια,της Λίνας,την εσωσα..την αλλη δε τα καταφερα δυστυχως :(

εσυ για ποιες αλλες καλε ξερεις;;;;;;;;;;;;;;;;;ααα!συκοφαντιες!!!εεεεετυχε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θου καμια φωτο της προκοπης μας εβγαλες;;;;;;;;;;;;;;;;;; :geek::geek::geek::geek:

χα χα!τωρα ειδα!εβαλες κ τις γουρουνιες της νατασας! :lol::lol::lol:

καλε θουυ!!στην τελευταια φωτο,που φαινομαι στο βαθος..μοιαζω του γιωργου!!αληθεια ρε!! :o:o:o:o:o:o:o καλε μοιαζουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!! :o:o:o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock:

μπραβο φωτογραφε! :lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ππωωωωωωω.....ζηλευωωωωωωωωω...αχ και εγω θελωωωωωωωωωωωωωω παρτι Αννυς...τι τελεια που ηταν ολα. Λενιω οσο πας ομορφαινεις!!!!!!..η δε Αννυ θα καψει καρδιες..

λοιπον το αποφασισα..μεχρι να παρω καινουριο λαπιτοπι αντι για καινο θα βαζω τελιτσες...μη γραφε καλε τοσα πολλα....Θουληηηηηη οι σφυριες που ειναι...σημερα ο μικρος μαλλων περναει αλμα αναπτυξης.και.απο.το.προι.μολις.κοιμηθηκε....

Δημοσίευση

Μπραβο βρε Θου!!!!!!!Ωραια!Αφου εγω η γουρουνα τρωω σαν βοδι :P:P:P κ δε βαζω φωτο βαλε εσυ!!! :D

Καλα οι γουρουνιες των κοριτσιων γραψαν!!! :lol::lol::lol: Ολες μεσα στην καρδια τους θα σε εχουν! :P:P:P Ιουλια για τον Γ ολα αυτα εε??? :lol::lol::lol::lol: Και ναι μοιαζετε σαν 2 σταγονες παγωτο ! :lol::lol:

Το φιλι Α-Παντελη τι γλυκοοοοοο!Εγω εχω Αννυ_θοδωρη σε...γλωσσοφιλο! :o:lol: Θα σας τη βαλω αργοτερα!

Το παιδι μου σε καθε μα κααααθε παρτυ διαλεγει ενα αγορακι κ το παρενοχλει σεξουαλικα! :roll::roll:8-}

Η Λενα-αγκαλιτσας δεν εχει πολυ ωραια κοριτσιστικη κοιλια? :P:P Καλα κοριτσια οταν αγκαλιαζει νομιζεις θα σου πεταχτουν τα ματια :lol::lol::lol::lol::lol: κ εγω η δολια φοβομουν μην παθει τιποτα ο μπεμπης!

Θα βαλω κ χορευτικες φωτο!Να δειτε γυμνασμενη γαμπα η Ιουλια!Ονειρο! :-*

Α!Δε σας ειπα!Χθες γυρω στις 6.30-7 κοπηκε το νερο και μετα τα κερακια το ρευμα!!!!!Επισης δεν εβρισκα τα κανονικα κερακια κ...εβαλα ρεσω! :P:lol::lol::lol: Καθολου γκαντεμια!!!Παλι καλα ειχαμε καλη διαθεση!

Δημοσίευση

θου μετα που εφυγες χορεψαμε!!

καλα ρε οργιο..αναστασι εσενα λεω!! :evil::evil::evil::evil::evil:

τί φωτο σουργελέ καλε με εβγαλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!γυμνασμενη γαμπα;;αχ Παναγιτσα μου,τί θα δουν τα ματακια μου!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα εβλεπα τον Α. με τη φωτογραφικη εκει που χορευαμε,αλλα νομιζα οτι τραβαει την αννυ!! :o:o:o:o:o:o:o:o

αντε,ας γελάσουμε,καλο κανει! :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ωραίες φωτό.....Ιουλίααααααα τόοοοοοσο πολύ έφαγες ρε? :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::lol::lol::lol::lol:

τα πιστιρίκια ομορφούλικα όπως πάντα ;)

Θούλη τι όμορφη που είσαι στον γάμο!!! :D:x

Μάγδα :-bd:-bd:-bd για την Μαρκελλίτσα.....μήπως άλλαξε επειδή άρχισε παιδικό? μπορεί...... για να δούμε και τις επόμενες νύχτες!!!!.....ο μπαμπάς τι είπε? του άρεσε? :?:

αχ πολύ ζηλεύω που φοράτε τα στράπλες σας και τα πολύ καλοκαιρινά σας ...... πού να φορέσω εγώ εδώ στράπλες? :cry::cry:

α η τούρτα τέλεια!!! :D

Δημοσίευση

Τσουπρες, μιαερωτηση στα γρηγορα...εβγαλα γυρω στα 90 μλγαλα σημερα-3 αντλησεις.Λετε να του φτασει του μικρου;;;;;...καμια ωριτσα..αντε..1,5 θα λειψω.

Επισης..παναγιωτα αμα θες σου στελνω το αρχειο που εχω φτιαξει με τα ειδη βαφτυσης να δεις..ειναι πολυ το υλικο οποτε δωσμου ε-μαιλ.

Εμεις ειχαμε παρει τα κουφετα οπωςκαι καποια υλικα απο εδω

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-vap ... -bebe.html

Δημοσίευση

Την ψαχνω τη φωτο Τζουλια!!Πολυ γελιο!!!! :lol::lol::lol: Μα τι νουμερα!!!!

Αργυρω τοσο που παινεψε η Ιουλια την τουρτα εφαγα 2 κοματαρες σημερα!!!! :lol::lol:

Α!Για το στραπλες...Εμεις σου προτειναμε 50000000000 φορες να ερθεις Ελλαδα αλλα εσυ μας αγνοεις! :lol::lol::P:P:P

Πρεπει να μικρυνω φωτο?δεν τις μικραινει αυτοματα?

Δημοσίευση

όοοοοοχι δεν το ξέχασα, έφαγες της Λένας!!!! :mrgreen::mrgreen::@):@):@)

περιμένουμε την φωτό με τις γάμπες!!!! 8-)

Χρύσα αν τον ταϊσεις τον μικρό πριν φύγεις, μια χαρά τα 90!!!!

Δημοσίευση
.Εμεις σου προτειναμε 50000000000 φορες να ερθεις Ελλαδα αλλα εσυ μας αγνοεις! :lol::lol::P:P:P

αληθεια γιατι δε ερχεσαι καμια βολτα ελλαδα??????????το σκεφτηκες?????????????

το γραφω κ γελαω μονη μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
Α!Για το στραπλες...Εμεις σου προτειναμε 50000000000 φορες να ερθεις Ελλαδα αλλα εσυ μας αγνοεις! :lol::lol::P:P:P

δεν μου το είπατε 52.000.000.000 να το εμπεδώσω!!!! :mrgreen:8-)

εγώ τις μικραίνω τις φωτό!!! ;) τις κάνω κόπυ κάπου αλλού και τις μικραίνω!!! ;)

Δημοσίευση

Χρύσα αν τον ταϊσεις και φύγεις λογικά δεν θα του φτάσει..

Έπίσης έχω να δηλώσω ότι οι φώτο μας αδικούν :lol::lol::lol::lol::lol:

και νόμιζα προς στιγμή ότι την είχα γλιτώσει ...............

Αναστασία ελπίζω εσύ να βάλεις καμιά καλύτερη:mrgreen::mrgreen:

Μάγδα μπράβο στην Μαρκέλλα πάντα τέτοια :D:D

Παναγιώτα θέλεις να δώσεις αυτά τα χωνάκια σε όλους τους καλεσμένους? εγώ νόμιζα μόνο στα παιδιά :o:o και για πες το μπισκότο και τα ζαχαρωτά θα τα φάνε τις σαπουνόφουσκες τι θα τις κάνουν????????????? :?:?:?:?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εφτασε εφτασε ο καιρος κι εγω δεν το πιστευω!!!! Περασα τοσο αγχος και στεναχωρια το καλοκαιρι που τωρα το λεω οτι ξεκιναω και δεν το πιστευω!!! Εχω εντονη ροη παντα την 2η μερα και σκεφτομαι πως θα κανω υπερηχο. Τελος παντων ας το περασουμε κι αυτο... Εγω θα κανω αλλο πρωτοκολλο, αυτο του ανταγωνιστη (το αντιθετο απο τον προηγουμενο γιατρο που δεν μου εδινε ανταγωνιστη αλλα προγεστερονη). Να δω τις averkap τι θα τις κανω, δεν θα τις χρειαστω.  Μαζι θα ειμαστε Σοφια μου στη διεγερση! Χαιρομαι πολυ!! Ξεκινας κι εσυ...Ολα καλα να μας πανε! 🙏😇
    • Ναι ναι τώρα θα μας φάει κ εμας! 😂😂😂 εμένα 11 μηνών 8 κιλά!! Μια χαρά είναι κ ο γιος μου έτσι είναι αδύνατος 2.5 χρόνων 12 κιλά. Είναι το σκαρί του!! Πως τα πατε με την μικρή;;;    τα αδερφάκια καλά! Αγαπιούνται καποιες φορες τσακώνονται αλλά έτσι δεν είναι;;; Η μικρή ότι κρατάει ο μεγαλος το θέλει, ότι αγοράσουμε στην μικρή το θέλει ο μεγαλος άσε!!!!! Όλα είναι δικά του 😂😂😂 την χτυπάει που κ που αλλά έχει κ παθιασμένη αγάπη 😂😂😂 την κάνει αγκαλιά πολύ σφικτά την τσιμπάει το μάγουλο άσε!!!    καναμε την βάφτιση τον Μάιο!! Άσε εκτός από την παραίτηση μου κ το άγχος μου είχα κ τη βάφτιση μου την ίδια εβδομάδα π έδωσα παραίτηση είχαμε κ τη βάφτιση!! Πήγε πολύ καλά της άρεσε πολύ δεν έκλαψε καθόλου!!! 💕💕 ο νονός της ενθουσιάστηκε γιατί βάφτισε αλλά 2 παιδιά π δεν σταμάτησαν να κλαίνε κ ήταν προετοιμασμένος για τα χειρότερα 
    • Καλημέρα Κορίτσια!!!! Όντως έπεσε ησυχία έδω.. Ελπίζω να  είστε όλες καλά!!! @flowerv αντε ωραία με το καλο να πας για εμβρυομεταφορά!!!! Κοντεύει ο καιρός!!! @pennaki Είδες ήρθε και η δική σου σειρά με το καλό!!!! Εγώ είχα κάνει 3η μέρα υπέρηχο και δεν είχα πολύ αίμα. Άλλα μην ανησυχείς είναι μαθημενοι οι γιατροί εμείς το σκεφτομαστε... όλα καλά να είναι να ξεκινήσεις και εσύ!!!🙏🙏🙏 Και εγώ περιμένω περίοδο από χθες δεν μου ήρθε αλλά πιστεύω σήμερα αύριο να έρθει να κάνω εξετάσεις 2η μέρα και να ξεκινήσω 2η διεγερση. Τωρα που είναι 2η φορά και γνωρίζω πιο πολύ αγχώνομαι να πάνε όλα καλά...ελπίζω να είναι όλα καλά κ να μπορέσω να ξεκινήσω... έχω και μια αλλαγή στο πρωτόκολλο από 2η ως 6η μέρα θα πάρω και κάποια stefaplex συνδυαστικά με τις ενέσεις ελπίζω να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα...   
    • Αντε εφτασε ο καιρος για την ΕΤ!! Τοσο καιρο το περιμενεις! Τελικα αποφασισες να προχωρησεις, με τους γαμους που εχεις αυτον τον καιρο. Ολα καλα θα πανε. 🙏 Εγω ετοιμη ειμαι, προετοιμαστηκα μεσα μου 1 μηνα μετα την "ηττα" που ειχα τον Ιουλιο με τον προηγουμενο γιατρο. Εχω λιγο αγχος μεσα μου. Σε 2 μερες θα ερθει η περιοδος. 2η μερα θα παω για υπερηχο (λιγο αβολο οσο το σκεφτομαι). Για να δουμε τι θα δουμε..... Αυτος μου φαινεται οργανωμενος.
    • Ααα υπέροχα ξεκινάς και εσυ με το καλό!!! Εγω 11 Σεπτεμβρη περιμενω και ξεκινάω ετ,εχω μια ανυπομονησία! Όχι να σου πω την αλήθεια δεν πρόλαβα ακομα να ασχοληθώ εχω 3 κουτιά! Εχω και τα κορίτσια από εδώ standby οπότε εαν δεν βρω κάπου θα βολευτώ!  Εσύ έτοιμη????? 🥳  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...