Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τόνια αν η κατάψυξη έχει ξεχωριστή πόρτα από το ψυγείο και δεν την ανοίγεις συχνά κρατάει 6 μήνες.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το δοκίμασα ποτέ αλλά η Έλενα ήπιε άπειρο καταψυγμένο. Όταν σταμάτησα τις αντλήσεις έπινε για άλλους 4 μήνες κατεψυγμένο :roll::roll:

Πριν πόσες ώρες δούλευες?

Αργυρώ μόνη μου θα πάω, ο άντρας μου δεν μπορεί να λείψει από την δουλειά..

Γιατί δεν λές στα πεθερικά σου να μαγειρέψουν αυτοί?

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα!!

Σήμερα η μέρα δεν άρχισε και πολύ καλά! Άρχισε με φωνές! :|

Πήγα την Χ για τσίσα και κακά και έκανα το λάθος να τραβήξω το καζανάκι.

Άρχισε να κλαίει και να χτυπιέται γιατί ήθελε να το τραβήξει μόνη της αφού πρώτα έβλεπε τα κακά της! :shock::shock::shock:

"θέλω να τα δωωωωωω"!!! Φώναζε και κάθησε να κάνει άλλα κακά :shock: για να τα δει. Άρχισα να φωνάζω και να γκρινιάζω και στο δρόμο αφού την έψελνα τη ρώτησα αν έχει καταλάβει γιατί φωνάζω και μου είπε οτι φωνάζω για να πάει στο σχολείο, της είπα οτι δε φώναζα γι' αυτό και μετά μου είπε οτι φώναζα για να πιει το γάλα της, της είπα πάλι οτι δε φώναζα γι'αυτό και της εξήγησα οτι δεν επιτρέπεται να φωνάζει και να συμπεριφερεται έτσι και όταν της λέω κάτι πρέπει να με ακούει.

Αν όμως δεν καταλαβαίνει γιατί φωνάζω, τότε γιατί φωνάζω;; Εκτός του για να ακουστώ περισσότερο απο την Χ...

Ξενέρωσα τρελά γιατί είχα να υψώσω τον τόνο της φωνής μου απο το Σάββατο! Τέσσερις ολοκληρες μέρες χωρίς να φωνάξω καθόλου! :roll: Και μου άρεσε αυτή η ηρεμία... :roll:

Γωγώ όταν πήγε και η Χ πέρισυ στο σχολείο σκεφτόμουν οτι το παιδί μου θα έχει πλέον ζωή που εγώ δε θα την ξέρω, αναμνήσεις που δεν θα με συμπεριλαμβάνουν και στεναχωριόμουν. :oops::oops::oops: Τώρα το ξεπέρασα! :P

Βρε Αργυρούλα κάθεσαι κα ασχολείσαι με το τι θα φάνε τα πεθερικά;; Εγώ πάντως όταν έρχεται η πεθερά στο σπίτι βγαίνω απο την κουζίνα και δίνω παραγγελίες! :lol: Της λέω πχ: "Θέλω να φάω κοτοπουλο με πατατες" και το απογευμα που γυρίζω σπίτι τρώω κοτόπουλο με πατατες! :D;)

Νατασσούλα τελικά πήγες ή θαπας στα Γιάννενα;;; Αααααααχχχχ....!! :(:x:x:x:x:x:x

Ερη τι σας είπε ο γιατρός;; Αλλεργία ε;; Και γω αυτό νομίζω πάντως... :oops:

Λενάκι με το καλό η βάπτιση κουκλίτσα! Με γεια και ο καναπές! :D

Τι άλλα;; Δε θυμάμαι;; Νυστάαααζω...!

Δημοσίευση

καλημερες!

ειμαι σχολειο!τί βροχη!

κ στο δρομο ειχε μια ομιχλη στο δερβενι!!τρομαξα να φτασω! :shock::shock::roll::roll::roll:

νατασα ναι θα παμε κοπερτι!τις τριτες!τουλ.θα παμε δοκιμαστικα την πρωτη φορα κ αν τους αρεσει..ολα καλα!αν οχι..ιδωμεν!

κ εγω θελω να δω οης της πολης τους σταθμους..αλλα δε γινεται..σκεφτομαι κ την ταλαιπωρια με τα σχολικα..γιατι να τον πηγαινω το πρωι αν ειναι μακρια..δε γινεται..ειδικα αν με τοποθετησουν κ καμια ασπροβαλτα..απο τις 6 θα πρεπει να τον ξυπναω.. :(:(:(

θα παω στο ραντεβου το απογευμα με τον συνοικιακο παιδικο..αν μου κανει κλικ η σασκαλα τους..πιστευω οτι εχω καποιο ενστικτο πια με τους εκπαιδευτικους..το σκεφτομαι..αν οχι..συνεχιζω ψαξιμο..

δεν εχω κ απιλογη τελικα..η πεθερα μου δεν μπορει κ φετος να τον κρατησει..απλα ως τον οκτωβρη εχω περιθωριο να ψαξω..κ μετα να αρχισει να αρρωσταινει.. :(:(

ερη συνηθως δεν κανω πυρετο..οταν ομως ο γιωργος ηταν 8 μηνων ειχα χτυπησει κι κατι 40αρια :shock::shock:

επαιρνα αντιβιωση,αμοξιλ θυμαμαι,επειδη φωναζα στο νοσοκομειο οτι θελω συμβατη με θηλασμο,κ θηλαζα..σε 3 ημερες ειχε πεσει ο πυρετος..απλα εχω γενικα μια ευαισθησια..περαστικα σας κ παλι!

τονια πλησιαζει ο καιρος που θα χαλαρωσεις!λες να σου λειψει το θηλαστρο;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

κ εμενα το συστημα της γερμανιας μου αρεσει..δεν προωθειται βρε παιδι μου το πανεπιστημιο ως μονοδρομος..κ παρολο που το παραδεχομαι,ενα κολλημα με τις σπουδες το εχω..θα ηθελα κ εδω τα παιδια να ξερουν κ εμπρακτα οτι εχουν κ αλλες επιλογες,οχι"κατωτερες"..

σας χαιρετω προς το παρον!φιλακια!

Δημοσίευση

καλημερα .

πρωι πρωι εκανα ορο στον μικρο και εβγαλε ενα τενεκε μυξα !!!μα που την ειχε !!!ακομα δεν εχει βηξει .

ο Μ ειναι καλυτερα ...ακομακαι απο μενα ....

εγω μολλις επαθα μια κριση λαρυγγιτιδας να μην μπορω να αναπνευσω απο τον βηχα ....λετε να κανω ορο και σε μενα :roll: ...δεν θελω φοβαμαι ...το πως ειναι να περναει νερο απο την μια αρκη μεχρι την αλλη .

προσπαθω να ετοιμασω τα πραγματα γιατι ο Κ εχει παρα πολλες δουλειες αυτην την ευδομαδα και δεν θα με βοηθησει καθολου .πρεπει να δω τι ρουχα εχω κατω του Μ και τι πρεπει να κατεβασω απο χειμερινα ...

η μαμα μου ειπαι να μην παρω μονο καλοκαιρινα ....

επλυνα και μεγαλυτερα ζιπουνακια του Π ...πηγαμε στο 6-9 μηνων !!!! που ειναι 74 εκ ...ε αφου ειναι 68 κοντα ειναι 3-6 δεν εχω πολλα γιατι στον Μ ηταν καλοκαιρι τοτε και τον ειχα και τσιτσιδο .

καλε ποσες σαλοπετες εχω !!!!παντα μου αρεσαν για τα αγορακια αλλα το εχω παρα κανει !!!οχι εγω μονο αλλα και απο δωρα ...ευτυχως δεν ειναι ιδιες εντελως :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

δεν καταλαβα ποτε αποφασιζουν οι γερμανοι σε ποια κατευθυνση θα πανε τα παιδια ...η πεθερα μου μου εχει πει για το συστημα τους και να πω την αληθεια μου αρεσει και μενα αλλα να γινετε αφου τελειωσουν το δημοτηκο .

ιουλια μακαρι να βρεις κατι καλο και κοντα ,αχ να εβρεχε και εδω ...

σισσακι ....κουραγιο μανα !!!

λενακι καλοφωτιστος !! δεν θα ειμαι εδω το σαββατο για να στο πω .

τονια τι θες να πεις με το μονο τσιριζει δεν κανει κατι αλλο ?

Αργυρο καλη αρχη αυριο στον Λουκα .....καλε τι σκας για το τι θα φανε ...ας φανε τα παπουτσια τους :lol::lol::lol:

και τωρα που ειπα παπουτσια ,θα παρω δωρο στον κοκκινομαλι ανηψιο παπουτσακια ,του ειχα παρει ρουχα πριν το καλοκαιρι αλλα δεν καταφερα να του τα στειλω και τα κρατησα για τον Π του χρονου (ηταν εντελως καλοκαιρινα) λεω να του παρω παπουτσακια μιας και ρουχα ολοι κανουν δωρο αλλα οχι παπουτσια .τωρα φοραει 21 θα του παρω 22 χειμερινα

Δημοσίευση

Σισσάκι σε διαβάζω και αγχώνομαι, ε ρε τι μας περιμένει κι εμάς από Δευτέρα.........

γιατί μέχρι τώρα την ξυπνούσα 10 λεπτά πριν φύγω απλά την έντυνα και φεύγαμα, όλα τα υπόλοιπα τα έκανε στην γυναίκα....... τώρα πρέπει να έχουμε χρόνο για πρωϊνό να πλυθούμε να πλένουμε δοντια να χτενισούμε και διάφορα άλλα και στις 7 να είμαστε έτοιμη για αναχώρηση, να δώ από τι ώρα θα πρέπει να ξυπνάμε :shock::shock:

Γιάννενα ήμουν χθές, εντωμεταξύ ήταν η 1η φορά που πήγα κι έλεγα θα κάνω και καμιά βόλτα στην πόλη αλλά μόνο το Πανεπιστήμιο είδα, 7 ώρες στο κυλικείο ήμουν :roll::roll: ξαναθυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια 8-)8-)8-)8-)8-)

Άφρο τί σιρόπι σας έδωσε για τον βήχα?

Καλές ετοιμασίες, ελπίζω τουλάχιστον στα Τρίκαλα να περάσεις καλύτερα και κυρίως με περισσότερη ηρεμία

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!! :)

Εστειλα τα μικρα στην πεθερα για να κανω τις δουλειες μου με την ησυχια μου. Ευτυχως ολη την εβδομαδα εκανα μερικες και τωρα μεινανε λιγες. Θα βαλω τον Π. να κανει τα τζαμια :lol: Μετα θα κατεβασουμε τους 2 καναπεδες κατω στο υπογειο και μεινανε κατι ψηλα για το τελος. Πρεπει να βγουμε να παρουμε και δωρο στον κουμπαρο. Ρολοι λεμε.

Συμπεθερα δεν τον αφηνω ρε συ να με τσιμπαει...στην αρχη του κραταω το χερι και του λεω με εντονο υφος οτι η μαμα ποναει και αυτος γελαει. Αμα κανω και κανενα :αουτς μη ξεκαρδιζεται! Μετα νευριαζει τρελα και σηκωνεται να φυγει :lol: Ε απο εκει που ειναι να μην φαει σφιγγω τα δοντια και το δεχομαι...τι αλλο να κανω? :roll: Αρχισε να θηλαζει και καθηστος αλλα και εκει τα ιδια κανει. Τα εχει κανει μπαλες τα μεμε μου! :D Αχ ναι ρε μακαρι να εισασταν εδω! Ποσο θα το θελα! Εμεις αρχισαμε να τσιριζουμε εδω και κανα μηνα περιπου! Ευτυχως δεν το κανει συχνα.

Αφρο και εγω τρελενομαι με τις σαλοπετες στα μωρα! Εχω 2 καλοκαιρινες τζιν και τωρα θελω να παρω και για τον χειμωνα στο Γ. Καλε 68 φοραει ο Γιωργης!! :o Φτου φτου παλικαρακι μεγαλο που εχεις!!

Ιουλια μακαρι να ειναι καλη η δασκαλα που θα δεις και να μην ταλαιπωρηθεις με ψαξιματα.

Θου σε ειδα στον υπνο μου!! Εδινες συνεντευξη σε ενα καναλι και ησουν πολυ ψηλη και αδυνατη. Ειχες μεγαλα μηλα στο προσωπο και εντονα βαμενα και εγω ελεγα: μα ελεος δεν ειδε πως βαφτηκε και βγηκε ετσι εξω? :lol::lol::lol: Γενικα ειχες πολυ λεπτα χαρακτηριστικα με λεια επιδερμιδα γυαλιστερη και τα μηλα στα μαγουλα ξεχωριζαν! Αυτο μου εμεινε! :D

Παω να αρχισω τις δουλειες! Φιλια σε ολες!!!!!!!

Δημοσίευση
....λετε να κανω ορο και σε μενα :roll: ...δεν θελω φοβαμαι ...το πως ειναι να περναει νερο απο την μια αρκη μεχρι την αλλη .

καλή είσαι εσύ!!!! στα παιδιά κάνεις, σε σένα φοβάσαι όμως!!!! :lol::lol::lol::lol:

α ρε τι τραβάνε τα πιτσιρίκια!!!! :? .να κάνεις και σε σένα για να δεις την γλύκα!!!! :lol::lol::lol:

και τι περνάνε τα καημένα!!!! :roll::roll::roll::roll:

Σισσιώ εσύ δουλεύεις βρε και θέλεις φαγητό όταν γυρίσεις, εδώ η πεθερά είναι όλη μέρα με τον Λ. και την Ρ. και τους απασχολεί.....σήμερα δεν ξέρω τι θα φάμε........μου έκανε εντύπωση, όμως, διότι προχθές με ρώτησε αν θέλω τίποτα από το ΣΜ και είπα κιμά για να κάνω μπολονέζ και οι μ@@@@ς δεν είπαν ότι δεν θέλουν!!!!....τουλάχιστονν δεν πληρώσαμε εμείς τον κιμά!!!! ;):lol::lol::lol::lol::lol:

Λενάκι μεγειά τον καναπέ!!!! :D και με το καλό η βάφτιση!!! :D

δεν μου είπατε όμως, αυτό που σκέφτηκα να τους πω, καλό δεν είναι? :?::?::?::?::idea::idea:

Σισσιώ και εγώ καμμιά φορά κάνω "λάθος" κίνηση και η Ρ. βάζει κάτι κλάματα γιατί θέλει εκείνη να το κάνει......η σκηνή η δική σας μου θύμισε άλλες παρόμοιες δικές μας!!!! :lol::lol::lol::lol: .....μετά βρίσκω κάτι άλλο και της λέω "θέλεις εσύ να κάνεις αυτό?"!!!! :roll::roll:

Αφρο ήθελα να σου πω ότι ακόμη και υπάλληλος να ήταν στο ταμείο του καρουσέλ, πάλι δεν θα καταλάβαιναν αν υπάρχει έλλειμμα διότι δεν λείπει κάτι.....το τσιπ το γυρίζεις πίσω....έχεις π.χ. 20 τσιπς, 20 θα έχεις και στο τέλος της ημέρας!!!! :!: , οπότε δεν πληρώνει τίποτα ο ταμίας από την τσέπη του!!!! ;)

Δημοσίευση

το sinecod αλλα να πω την αληθεια2 μερες του εδωσα μονο :oops:

φου απο τις μυξες βηχει ....

μολις εκανα 2 ορους στο Μ χωρις ουτε ενα αχ!!! και του εδωσα κ τις βιταμινες του χωρις μα μου !!!τελεια!!!

Δημοσίευση

Καλημεραααααααα!!!!

Γυρισαμε απο τον παιδικο...δε ξερω να σας πω και πολλα μιας και μονο 1 ωρα μειναμε εκει και ημουνα και εγω μαζι του.

Το κτηριο ειναι χαλια, οι δασκαλες μου φανηκαν καλες, αλλα εχουμε παρα πολυυυυυυυυυυυυ μελλον ακομη για να προσαρμοστουμε...

Αυτο που με χαλασε ειναι οτι τον βαλανε στο βρεφικο τμημα με τα παιδακια 1,5 εως 3.Αλλα εμενα τα περισσοτερα μου φανηκαν γυρω στα 2... :roll::roll::roll: Τες πα εγω τους ειπα οτι με τα μικροτερα παιδια εχει ενα θεμα ενω με τα μεγαλα τα παει πολυ καλυτερα.

Βασικα τη ζημια μας την εκαναν τα κακα.Αν τα εκανε και αυτα στο γιογιο δε θα δεχομουνα με τπτ να παει στο βρεφικο τμημα.

Νατασουλα,Γωγω εσας σε ποιο τμημα τα πηρανε;;Εσενα Θουλη;;;

Το φαγητο που τους δινουν ειναι οκ..τους δινουν και φρουτα στο δεκατιανο!!!!!

Για πρωινο μια φορα την εβδομαδα εχει ανθος αραβοσιτου και εκει θυμηθηκα τη Θουλη και μου ρθε να βαλω τα γέλια... :lol::lol::lol::lol::lol:

Νατασα..θα δω πως θα παει με τον παιδικο και μετα θα δω για το ωδειο.Η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα αυτα τα 130 ευρω το μηνα να τα δινω σε δραστηριοτητες και να μην τον στελνω παιδικο....

Ρε Αφρο τον βαφτησανε τον ανηψιο;;;

Τονια..ασχετο..ποτε εμενες Αθηνα;;;

Χρυσα εσεις πηγαινετε καθε μερα πια στον παιδικο;;;

Ιουλια και εγω στρη θεση σου θα εβλεπα πολλους παιδικους.θα ειχα φτιαξει και μια κατασταση με ερωτησεις και μετα θα συγκρινα τον καθε παιδικο.

παω να κανω καμια δουλεια...

ΑΑΑΑΑ δε σας το πα..Αδιαθετησα...ουφφφφφφφ το ειχα αγχος. #:-s#:-s#:-s#:-s#:-s

Δημοσίευση

καλα νομιζω οτι ζω στην ζωνη του λυκοφωτος ...εκει που ολα ειναι αναποδα ...

μα να απανταει ναι σε οτι τον ρωταω και θελει!!! τον ρωτησα αν θελει αυγο και τραγουδουσε ναι ναι απο την χαρα του ,τον ρωταω αυγοφετα με ζαχαριτσα "ναι ναι " και τωρα τρωει και κανει "μμμ μμμ μμμ " :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χθες εφαγε 3-4 πατατες φουρνου (με την μαριναδα της ερης ) και παλι εκανε "μμμ μμμ μμμ " και αραβικη πιτα

μου ειχε πει ο παπαβεντζης οτι απο τα 2,5 θα αλλαξει αλλα δεν περιμενα με το που εκλεισε τα 2,5 τετοια αλλαγη !!!!απο την μια μερα στην αλλη !!!

Δημοσίευση

Να σαι καλα ρε φιλεναδα που συγκινηθηκες με τα γραφομενα μου... :P:P:P πολυ ενδιαφερουσες οι αποψεις σου!!!!

Εγινα και εγω Αναστασια :lol::lol::lol:

Α ξεχασα να σας πω οτι προσωπικο δεν εχουν παρει ακομη και στο βρεφικο ειχανε και μωρα!!!τα μωρα μονο συμπαθησε ο Νικολας!!!

Μπραβο για τον Μανωλιο!!!!

ΑΡΓΥ να το πεις αυτο στα πεθερικα.Στέκει!!!

Δημοσίευση
μμμμμμμμ..σε προλαβαααααααα!!!!! :lol::lol::lol::lol:

για παρτη σου αφησα την ηλεκτρικη σκουπα!!! :o:o:o τον μεγαλο μου ερωτα... :lol::lol::lol::lol:

:YMHUG::YMHUG::-*:-* ας είναι καλά η επεξεργασία!!!! :lol::lol::lol::lol:

αύριο για πόσες ώρες θα πάει ο Ν. στον παιδικό?

του χρόνου θα τον βάλουν στα από 3 και πάνω!!!! ;)

άντε με το καλό!!!! :x

Δημοσίευση

ο πεθερός είναι πολύ εύθυκτος και παρεξηγιάρης, μια φορά για το τίποτα μάλωσε με τον άντρα μου και εγώ τους τα έφτιαξα!!!! τι να σας λέω!!!.........ίσως είναι και γεράματα.....!!!!! :? ....είναι 69 ετών!!!

Δημοσίευση

ευχαριστω Αργυρουλα.

Το χω παρει χαλαρα..αληθεια..φετος θα ειναι μια χρονια προσαρμογης για ολους μας...

εγω θα παω στη δουλεια μετα απο 4 χρονια, ο νικολας στον παιδικο,ο μπεμπης με τη γιαγια του και ο αντρας μου με την πεθερα του στο σπιτι μας... :lol::lol::lol::lol:

Μητσακο μου..που εισαι ρε ψυχη;;πως πατε εσεις;;;

Χρυσοχερα θελω και εγω συνταγη με κινοα και φαγοπυρο.τα χω παρει απο τον ιουλιο και δεν εχω αξιωθει να τα μαγειρεψω.

Ολοι οι μεγαλοι ανθρωποι ειναι πολυ παραξενοι ρε γμτ...εγω τα καταγραφω αυτα σε ενα τετραδιο :oops::oops::oops: για να τα διαβαζω μετα τα 60 να μην κανω τα ιδια.

Δημοσίευση

:lol::lol::lol: ναι ρε...γιατι ειναι αυθορμητα..

μεχρι να ανοιξω το πι σι..παει χαθηκε το συναισθημα..

ας πουμε χθες εγραψα "Παντα να ρωταω διευκρινησεις αν δεν καταλαβαινω απολυτως κατι"

γιατι κατι του ειπα του πεθερου μου (για μια δουλεια) και χωρις να με ρωτησει εβγαλε τα συμπερασματα του!!!!! :o:o:o

Αργυ αυριο θα παει για μια ωριτσα και εγω θα φυγω..Παμε στοιχημα οτι στη μιση ωρα θα με εχουν παρει τηλεφωνο.... :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Μπηκα να πω μια καλημερα!Ευχομαι να ειστε ολες καλα!Εμεις συνεχιζουμε να θηλαζουμε αποκλειστικα.Λιγη γκρινια εχουμε εδω και 2-3 μερες τα ξημερωματα...

Ανοιξα νεο θεμα "δημοσιος θηλασμος",αν μπορειτε βοηθηστε με,πειτε μου πως να θηλασω δημοσιως αλλα διακριτικα...δεν αντεχω αλλο μεσα στο σπιτι...

Συγνωμη που δεν σας διαβασα,η μπεμπουλα ειναι ετοιμη να ξυπνησει!Θα σας μαθω ολες σιγα σιγα,που θα παει. :D Πολλα φιλακια σε ολες!

Δημοσίευση

Αργυρώ να του πείς ότι είναι υπερβολή να πάε 4 άτομα μαζί με τον Λουκά την 1η μέρα στο σχολείο :o:o

Άφρο μήπως βοήθησαν οι βιταμίνες και του άνοιξε η όρεξη?

Παναγιώτα εγώ δεν ξέρω ακόμα σε τι τμήμα θα πάει η Έλενα μου είπε κανονικά είναι για βρεφικό γιατί 1/9 δεν είναι 2,5 αλλά επειδή έχει καθαρίσει μπορεί να την βάλουν και στο τμήμα 2,5-3,5 θα το συζητήσουμε από βδομάδα που θα ξεκινήσει

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου με το καλό αύριο όλα! Έναν εύκολο τοκετό με έναν πόνο θα σου ευχηθώ!θα περιμένουμε νέα!🩵
    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...