Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Θούλη :lol::lol::lol::lol::lol:

λοιπόν να εξηγήσω πώς είναι το σχολικό σύστημα εδώ:

υπάρχει το δημοτικό=4 τάξεις μετά

:arrow: ή πας σε:

:arrow: σε ένα άλλο που είναι 6 τάξεις και από το οποίο μαθαίνεις πρακτικά πράγματα δλδ υδραυλικός, ελαιχρωματιστής και τα όμοια ή

:arrow: σε άλλο πάλι 6 τάξεις από το οποίο μαθαίνεις και άλλα θεωρητικά, π.χ γραμματέας ή οργάνωση γραφείου και τα όμοια και αν είσαι καλός συνεχίζεις στο Γυμνάσιο (το δικό μας Λύκειο) αλλά από δω μπορείς να συνεχίσεις και στο πανεπιστήμιο ή

:arrow: κατευθείαν στο Γυμνάσιο 6 τάξεις, από όπου μπορείς να πας και πανεπιστήμιο!!!

τώρα πού πάει ένα παιδί το αποφασίζουν οι δάσκαλοι :o:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::evil::evil::evil::evil: ....δλδ αν ένα παιδί ΄π.χ. είναι τεμπέλικο και δεν διαβάζει ή αν ένα παιδί δεν "παίρνει" τα γράμματα, θα πουν στους γονείς να το πάνε στην πρώτη κατηγορία κ.ο.κ,............

τώρα γίνονται συζητήσεις για αλλαγή του συστήματος και να έχουν μόνο ένα σχολείο, όπου θα πηγαίνουν όλα τα παιδιά και θα παίρνουν το απολυτήριο, το οποίο παίρνεις μόνο από το Γυμνάσιο!!!

πάντως για τους 2 τύπους σχολείου (πλην του δημοτικού) αφού τελειώσεις χρειάζεται να κάνεις και κάπου πρακτική!!!!.......

α έχουν και ΤΕΙ!

επίσης σε κάθε Περιφέρεια διδάσκονται διαφορετικά πράγματα και το καλύτερο σχολείο και πιο δύσκολο θεωρείται αυτό της Βαυαρίας.....επίσης οι βαθμοί είναι ο καλύτερος 1 και ο χειρότερος 5!

Έρη ο στρεπτόκοκος κάνει πυρετό και έχει κοκκινίλες, πάτε στον γιατρό για να τον εξετάσει.....για να δει αν είναι στρεπτόκοκος θα πρέπει να κάνει εξέταση....εμάς την κάνει ο γιατρός εκεί.....βέβαια πάλι μπορεί να το καταλάβει και χωρίς εξετ. αλλά για επιβεβαίωση.....μήπως είναι αλλεργική αντίδραση στην αντιβίωση? :?:

περαστικά στον καημενούλη μου :x

Δημοσίευση

Ερη σαν αλλεργια στην αντιβιωση μου μοιαζει..και εμενα με αμοξιλ την 8η μερα ειχε κανει κοκκινιλες.

στρεπ τεστ δε σας ειχε κανει για το λαιμο του;;;

Δηλαδη ρε Αργυρω απο το δημοτικο συμπεραινουν τι θα γινεις μετα;;; :o:o:o:o

Γωγω ..τελεια τα πηγε καλε!!!!μπραβο.!!!!

Τονια..το πεταξες τελικα ε;;αν το εκανες τυρι;; :lol::lol::lol: μαλακιζομαι μεσημεριατικα... :oops::oops::oops:

Ιουλια δε ξερω γενικα τι ισχυει σε αυτη την περιπτωση για τα μορια αλλα εδω στην Αθηνα 1 +2 θα επαιρνες. (τα 3 μας δηλαδη :lol::lol::lol: )

Θουλη σημερα δεν τον πηγες στο σταθμο;;τελικα σε ποιο τμημα θα ειναι;;;

Νατασα μου..μια χαρα το αμαξι..αντε να φτιαχτει..

για το ωδειο με ρωτησες ε;;;καλο μου φανηκε απλα λιγο βαρεθηκα ... :oops::oops::oops: ειδικα στην αρχη που τους χαιρετουσε με τον κουκλο...εκοψα φλεβα... :lol::lol::lol:

Αφρο εισαι καλυτερα σημερα βρε;;;τι εννοεις βηχει;;ξηρο βηχα ή με φλεμματα;;;μηπως πνιγικε;;;

Δημοσίευση

κουκλιτσες μου τι κανετε? χαθηκα μωλε το ξερω...χαιρομαι που στε ολες καλα...

αρχισαμε παιδικο...τα νες μας γενικα ειναι καλα...αλλα ακομη ειμαστε στην περιοδο προσαρμογης...αναλυτικα σας γραφω στην ομαδα μας...εχω προβληματιστει με καποια πραγματακια...

καλη αρχη σε οοοοοοοοοοοολα τα μωρακια...

σας φιλω γιατι ξυπνησε το παπακι μου...

Δημοσίευση

παναγιωτα μεσα σε 2 ωρες εβηξε 4 φορες ...ξερο βηχα ...λες να κολλησε το καιμενουλη μου ? :(

στην αρχη ειπαι μηπως το εκανε γιατι βηχω εγω κ ο Μ και μηπως λεω μηπως μας μιμειτε (αν μπορει να γινει αυτο :roll::oops: ) γιατι εβηχε και γελουσε .....αλλα τωρα βηχει ενω κοιματε .

ρυζακι μου καλος μας ηρθες ...ειμαι αλλου τωρα και δεν .... :oops:

ολοι κοιμουντε εκτος απο εμενα :twisted::twisted::twisted::twisted:

Δημοσίευση

Ωχ Αφρο ελπίζω να μην ειναι τίποτα ρε συ!

Παναγιωτάκι μου γλυκό λες να ειναι αυτο ε? Μπηκα και διάβασα οτι ενα 3 με 10 % των παιδιών εμφανίζει μια ΜΗ αλεργική αντίδραση στο amoxiciline 6-7 μέρες μετά την έναρξη της θεραπείας. αλλά λέει αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι αλεργικό το παιδί και ότι δεν μπορει να πάρει στο μελλον πενικιλίνη.

Αχ μακάρι να ειναι αυτο.. Πάντως τώρα δεν του έδωσα..

Καρολινάκι γει ασου

Φιλάκια

Δημοσίευση

Αφροδιτακη παρακολουθησε τον και αν συνεχισει και αποψε το βηχα στον υπνο του να πατε στον παιδιατρο.

Και αρχισε του τις αμπουλες στη μυτη.

Ερη μου και εμας στην πενικιλινη μας ειχαν πει.αλλωστε τωρα δεν εχετε τελειωσει με την αντιβιωση;;;

Δημοσίευση

Ρε δε σας προλαβαίνω με τίποτα... :evil::evil::evil::evil: Μισά είχα διαβάσει χθες μισά σήμερα... :?:?:? Ό,τι θυμάμαι θα πω... :oops::oops::oops::oops:

Αρτζιιιιι και τι έγινε ρε αν με κατάλαβαν που παρακολουθούσα από τις φυλλωσιές;;;; :roll::roll::roll: Άλλοι γονείς ήταν μέσα στο σχολείο... :roll::roll::roll: Εγώ δεν ήθελα να μείνω για να δω πως είναι η Ιω χωρίς εμένα... :roll::roll::roll::roll::roll:

Όσο για το ίδρυμα, ρε πραγματικά σου λέω, αν τη δεις την Ιω, είναι τόοοοοσο καλή...Δεν κάνει μαλακίες...Δεν γκρινιάζει..Παίζει μόνη της...Υπόδειγμα...Απλώς που και που είναι έτσι..Βασικά με εμένα είναι έτσι που την κακομαθαίνουμε... :roll::roll::roll::roll: Και έγραψααα όλα αυτά στο "βιογραφικό" της για να είμαι καλλυμένη.... ;););)

Παναγιώτα τέλεια ρε συ που σας πήραν στον παιδικό..Καλή αρχή... :D:D:D Όσο για τον καφέ, σου είχα γράψει ότι στην ομάδα είχες βάλει ανακοίνωση... :twisted::twisted:

Αφροοο ελπίζω να μην είναι τίποτα.... :x:x:x

Τόνια τέρμα αντλήσεις;;;;; :roll::roll: Να σου πω την αλήθεια νόμιζα ότι θα το τραβήξεις μέχρι το χρόνο... :roll::roll::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

Ξύπνησε η μικρή..Πάω και επιστρέφωωω..

Δημοσίευση

Γωγώ καλά έκανες και κάθησες ρε και εγώ θα καθόμουν!!!! :D:D

Παναγιώτα ναι ρε συ έτσι καθορίζεται το μέλλον ενός παιδιού.....η αδελφή μου δεν ήθελε να πάει καθόλου δημοτικό και πάντα μετά από 10λεπτά χτυπούσε το κουδούνι, άνοιγε ο μπαμπάς μου και την πήγαινε πάλι, άντε πάλι αυτή τα ίδια.....μιλάμε για μεγάλο διάστημα αυτό....όμως τελικά σπούδασε....αν ήταν εδώ θα είχε χαντακωθεί!!!! :evil::evil::evil::evil::evil: .........εκεί τα παίρνω και εκνευρίζομαι :evil::evil::evil:

Αφρο 3 μηνών και μιμείται? όχι.....ελπίζω να είναι ένα τυχαίο γεγονός γιατί έχετε και το ταξιδάκι :!::!:

κορίτσια έγινε μια φάση με τον Λ. και τον παππού του και τα πήρα!!! :evil::evil::evil::evil:

καθόντουσταν και τα 2 πάνω στα πόδια της γιαγιάς και λίγο στον καναπέ και η Ρ. δίνει μια στον Λ. και εκείνος ανταπέδωσε, αλλά η Ρ. έβαλε τα κλάματα και είπα στον Λ. να μην την ξαναχτυπήσει απλά να της λέει να μην το κάνει διότι δεν είναι καλό και ο Λ. με έντονο ύφος είπε ότι εκείνη τον χτύπησε....και δίπλα του καθόνταν ο πεθερός και τον αρπάζει βίαια από τα χέρια και του είπε να μην φωνάζει, του λέω άστον και τον πήρα πάνω για να του μιλήσω και η πεθερά συνέτησε τον πεθερό και του είπε ότι αυτός δεν είναι τρόπος!!!!....έλεος δλδ συμμερίζεται ένα 6χρονο? :evil::evil::evil::twisted::twisted::twisted::twisted: στο κάτω κάτω δεν μίλησε στον πεθερό!!!! και όταν κατεβαίναμε κάτω ο πεθερός ζήτησε συγνώμη από τον Λ.!!!

μαγείρεψα πιλάφι με κιμά και ο πεθερός δεν έφαγε, έφαγε μόνο 2 κουταλιές της σούπας ρύζι και μία κιμά!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: και αυτά με το ζόρι!!!! :twisted::twisted::twisted: .....ενώ αν το μαγείρευε ο πεθερά θα το έτρωγε ή αν έβαζα μέσα έτοιμη σάλτσα knorr ή maggi........μια φορά έβαλα και μου λέει "ωραία μαγείρεψες" :evil::evil::evil::evil: ....αφού έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους σάλτσες!!!! :evil::evil::evil::evil:

σκασίλα μου και μένα δλδ!!!!

Δημοσίευση

Γειααααααααααααααα

Κοιμούνται οι γοργόνες και είπα να αράξω πια!!!!

Πήγαμε στο κολυμβητήριο σήμερα και η Ε ήταν όλα τα λεφτά! Το κατευχαριστιέται η κοριτσάρα μου! Η μικρή δε έχει πιεί όλην την πισίνα!!!!.

Έρη μου άλλο κακό να μην σας έβρει μωρέ. Ελπίζω να είναι αλεργική αντίδραση και μόνο. Δεν ξέρω δυστυχώς περισσότερα....

Κσαι επειδ΄΄η τώρα σε βρήκα. Έκανα σήμερα γεμιστά με κινόα και φαγόπυρο και έγιναν μούρλια! Επίσης έχω συνταγή για ψαρο-γιουβαρλόσουπα . Όταν ξανακάνω θα βγάλω φωτο να σου στείλω!!! Όλα τα λεφτά μιλάμε!!!

Argi ο πεθερός είναι πολύ ήρεμός απ'ό,τι βλέπω. Καλά έκανες και τον πήρες πάνω τον Λ. Όσο για το φαγητό μα τί παραξενιές που έχουν ώρες ώρες!!!

Γωγώ καλά έκανες και κρύφτηκες ρε συ! Τα είδες όλα χωρίς να σε δει-βλέπουν!!!

Ρυζάκι χάθηκες..... Να στε καλά και καλή προσαρμογή στο σχολείο!!!

Παναγιώτα εμείς δεν έχουμε τέτοιον χαιρετισμό (με το αρκουδάκι εννοώ). Ένα τραγουδάκι λέμε μόνο και χαιρετάμε! Αλλά είναι ωραία ρε συ......Μην ξενερώνεις!!! :lol::lol::lol:

Αφρο ελπίζω να μην έχει τπτ ο Π!

Δημοσίευση

Ε Αργυ ταιζε τους κι εσυ σαβουρες που ειναι και πιο ευκολες αφου τους αρεσουν!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted: καλα για το σκηνικο με το Λουκα εκνευριστηκα ταμαλα!!!! :twisted::twisted::twisted: ειπαμε εχω και αδυναμια στο Λουκακο!!!!! :P

Πολυ μπερδεμενο μου ακουγεται το συστημα εκει και πολυ αδικο...αν εσυ δηλαδη επιμεινεις δε μπορεις να το πας το παιδι σου σε αλλη κατηγορια;;;

Γωγω αι μαρη χαζομαμα που συγκινηθηκες κιολας επειδη περναει και χωρια σου καλα!!!! :lol::lol::lol:

Καλα το περιμενα απο την Ιω τετοια τζαναμπετισσα οτι δε θα χε προβλημα!!! ;)

Βρε τρελες δεν ειπα οτι τις σταματησα τις αντλησεις,απλως οτι σκεφτομαι να τις σταματησω!!! βασικα προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου να τις κοψω γιατι εχω κουραστει πολυ και δε μπορω αλλο να πιεζομαι...αλλα απο την αλλη λυπαμαι να της κοψω το γαλα μου,αφου βγαζω ακομη οσο χρειαζεται...

Αλλα Γωγουλα μεχρι το χρονο πλεον μου φαινεται εφιαλτης να το συνεχισω... :?

Ερακι κι εμενα αλλεργια μου ακουγεται..για σταματα τη να δεις τις επομενες 2-3 μερες..φυσικα μιλα και το γιατρο!

Αχ βρε πουλακι μου κι εσενα πολλα μαζεμενα σου εχουν πεσει... :(:(

Αφρο ξεκινα αμεσως τον ορο στη μυτη πολλες φορες τη μερα!!!! αν ειναι τιποτα να το προλαβεις στην αρχη!!! :?

Θουλακι δε σου τρεχει αγαπη μου ο υπνος των παιδιων εσενα!!!! :roll: ο Παντελακος τι κανει ηρεμησε καθολου;;; τι τρωει τωρα;;;

Η Ανδριανα ευτυχως προς το παρον τρωει οτι και να της δωσω!!! :D αλλα αρχισε να μειωνει πολυ τον ημερησιο υπνο...σημερα βαρεσε και μια κριση και απο τις 2:30 το μεσημερι δε ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 9!!! μολις την εβαζα για υπνο εκλαιγε του σκοτωμου!!! :?

Σισσακι κι εμενα πολλα μου φαινονται ρε συ τα χρηματα για το μπαλετο...πραγματικα σε λιγο αυτα θα ειναι προνομια μονο για πολυ λιγους!!! :twisted::twisted::twisted:

Νατασακι καλα κανεις ρε και τα λες!!! οπως ειπες εστω και 1 να ακουσει κερδος ειναι!!! ;)

Κι εδω νομιζω εχει προστιμο αν δεν εχεις το παιδι στο καρεκλακι ή μπροστα..δνε ειμαι σιγουρη αλλα θα ρωτησω κι αν ξαναδω κανενα θα παιρνω τον αριθμο και θα το καταγγειλω!!!! :twisted:

Δημοσίευση

εδω το χαμενο ρυζακι...ηθελα νασας ευχαριστησω και απο δω για τις απαντησεις σας...στην ομαδα μας..ειστε ολες πολυ γλυκιες...σας αγαπω πολυυυυυυυυυυυυυ ολες... :x:x:x:x:x:x:YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG: ενω εχω χαθει..εσεις αμεσως μου γραψατε...μακαρι να περασει ο καιρος να προσαρμοστει ομαλα και το παπακι μας...και να ηρεμησει και η μανουλα της...οτιδηποτε λεπτομερειες..η νεα μας..θα σας ταπω αναλυτικα κοριτσαρες μου στο πριβε μας ;);)

σας φιλω ολες...γλυκα..

Δημοσίευση

Γειά σας κούκλες, τι κάνετε?

Εγώ ψόφισα σήμερα, πήγα Γιάννενα τελικά και ξεκινήσαμε στι 5 το πρωϊ και επιστροφή στις 4 το απόγευμα........

Ποντικομαράκι να χαίρεσαι τον κούκλο σου, πολύχρονος κι ευτυχισμένος να είναι

Παναγιώτα καλή αρχή με τον παιδικό

Ιουλία ποιον παιδικό είδες?

Έρη το πιο πιθανό είναι να είναι αλλεργία στην αντιβίωση

Τόνια πέταξες δηλαδή 70 σακουλάκια? :o:o:o:o:o

Δουλειά πότε ξεκινάς?

Σίσσυ κι εδώ τόσο είναι το μπαλέτο

Νατάσα καλά κάνεις και λές

Καρολινάκι που χάθηκες?

Φιλιά μανούλες πάω για ύπνο γιατί είμαι πτώμα..........

Καλό βράδυ

Δημοσίευση

τί μποραααααααααααααααααααααα!! :roll::roll::roll::roll:

νατασουλα ψοφησες,ε;καλη ξεκουραση!

αυριο θ απαω να δω τον φεγγαρουλη,ειναι στην πολιχνη,στην ελπιδος ψηλα,μετα το φαναρι που στριβεις αριστερα για εμενα..

απο εξω..χαλια..το απο μεσα δεν ξερω..αλλα με βολευει να ειναι τοσο κοντα κ αν ειναι κ καλη η δασκαλα του κ τα βρω λογικα ολα αυριο..θα το σκεφτω..

θα δω κ τα βατραχακια στα μετεωρα..κ αυτα χαλι απέξω..αλλα καπου διαβασα καλα σχολια απο μαμαδες..

εγω εχω φαει κολλημα με τον μικρο μαεστρο στο ωραιοκαστρο βεβαια..αλλα δε θελω να ξεφυγω τοσο..κ οικονομικα,αν κ δε ρωτησα τιμη ακομη κ κυριως αποσταση..εχει σχολικο αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερα να τον πηγαινω κ να τον παιρνω εγω απο το να ταλαιπωρειται με τοσες στασεις καθε πρωι..

ξερεις κανεναν παιδικο εδω κοντα μου;ή εχεις ακουσει κανενα σχολιο για αυτους που θα δω;;

ξεκινησατε παιδικο;για λεγε!! :D:D:D

Γωγω εγω τη μαυρακη την ξερω!την εχω δει σε απειρες εκπομπες κ στη μενεγακη κ στην τατιανα κ στον μικρουτσικο..κ παντου!νομιζω οτι σε καθε σχεδον εκπομπη ψυχολογικου περιεχομενου ηταν εκει!ειναι πολυ γλυκια..ο τροπος που μιλάει,η εκφραστικοτητα της..αχ εισαι πολυ τυχερη που η ιωαννα θα παει εκει παιδικο!ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχει παιδοψυχολογος κ να ασχολειται με καθε παιδακι χωριστα,ακομη κ για το πιο απλο ζητημα!

επισης,συγχαρητηρια για την ομαλοτατη προσαρμογη σας! :D:D

χρυσα καλη συνεχειακ σε εσας!ο χριστοφορος φαινεται φετος να τα πηγαινει καλυτερα απο περισυ,ε;;φτου φτου μη το ματιαξω η γκαντεμο το παιδι! :o:o:lol:

νατασα!καλα κανεις κ μιλας!εδω εγω κ εχω σοκαριστει με αυτο που παθατε..

κ ηθελα να σε ρωτησω!πηγαινεις κ τη δαναη κολυμβητηριο;;!!τελεια!για πες,πώς της φαινεται;;

μα τί νοικοκυρα..εγω για να καταλαβετε..αυτα τα 2 υλικα που εβαλε η νατασα στα γεμιστα της..δε τα εχω χρησιμοποιησει ποτε..κ αν δεν ηταν η χρυσα να λεει κατι για φαγοπυρα οταν ηταν μηνων τα μωρακια μας..ουτε θα τα ειχα ματαξανακουσει!! :shock::shock::shock::shock::roll::roll::roll::roll::shock::shock:8-)8-)8-)

ρε τονια!θα μου πεις επιτελους αν εδωσες μισο μισο γαλα στην ανδριανα;; :evil::evil::evil::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

αργυρω κ εσυ γιατι δε τους σερβιρεις ετοιματζιδικα μωρε;;καλα..ποσο θα καθησουν ακομη;;; :roll::roll::roll: αφου ζητησε συγγνωμη ο πεθερος..παλι καλα! ;)

εμενα ο γιωργος τωρα τελευταια λεει ολο"γαμ@ το μπελα μου"! :oops::oops::oops::oops::oops::shock::shock::shock::shock:

κ το θεμα ειναι οτι το λεει οταν νευριαζει κ το λεει τοσο ωραια,εννοω πεντακαθαρα κ ειναι αστειο..αλλα δε γελαω..αδιαφορω πληρως,ξερω οτι ετσι πρεπει να κανω..ουτε λεω"τί ειπες;"ουτε καθομαι να εξηγω οτι δε λεμε τετοιες λεξεις..αλλαζω κουβεντα σα να μη το εχει πει..

απο τον μπαμπα μου το κολλησε που του το ελεγε γελώντας ..αλλα ο γιωργος δε το λεει γελώντας!σημερα ηθελε ψωμι ..κ εγω ηθελα να φαει το φαγητο του..κ του εβαζα μεσα στις μπουκιες ψωμιου κ λιγο λιγο το φαι του..ε,μια,δυο,νευριαζει ,γυρναει αποτομα ,τραβαει το ψωμι κ λεει"σελω ψωμι κετο γαμ@ το μπελα μου"!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))

ξερω οτι δεν ειναι για γελια,αλλα ηταν τοσο αστειο εκεινη τη στιγμη..

ερη μου δεν εχω ιδεα..αλλα θα ρωτουσα τον γιατρο..για τις αμυγδαλες ηθελα να σου πω οτι εγω απο μικρη εχω πυωδεις κ δεν εκανα εγχειρηση ακομη..

μονο αν αρρωσταινεις απο αμυγδαλες 3 φορες τον ιδιο χρονο ειναι ενδειξη..κ παλι με επιφυλαξη..εγω ευτυχως σταματω καθε χρονο στις 2 φορες..

καλυτερα να μη τις βγάλει..ψαξτο βεβαια ιατρικα καλυτερα εσυ..περαστικα σας κ παλι!

αλλο τιποτα;;ξεχασα.. :oops::oops::oops:

καλο βραδυ σε ολες!

Δημοσίευση

καλέ ειχα γράψει μετά την Νατάσσα και δεν υπάρχει!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Νατασσάκι να βγάκεις φωτο να βγάλεις! Ωραί ατα γεμιστά με κινοα και φαγόπυρο? Αληθεια όμως πες! Πως τα εκανες? Καλή φαση με το κολυμβητήριο φανταζομαι τα μικρά, ηθελα νασου πω οτι ειστε θεες στις φωτογραφίες αλλα η Ειρήνη ρε συ τι φατσόνι φοβερό ειναι αυτο, τι εκφραστικά μάτια που έχει!

Τονάκι αυτο σου έλειπε τωρα να κυνηγάς τον αλεξ και να κυνηγάς και την μικρή για ύπνο! :o

Νατασουλα καλή ξεκούραση!

Τζουλάκι και εγώ θα γελούσα με το γαμώ το μπελά μου.. το ξέρω δεν κάνει αλλά ειναι αστείο πραγματικα! :lol: Θα δαγκωνόμουν δηλαδή να μην γελάσω αλλά και πάλι δεν θα τα κατάφερνα.

απο οτι φαινεται ειναι πυώδεις οι αμυγδαλές του αλλά και εδώ τις βγάζουν αν υπάρχουν 5 περιστατικά τον χρόνο! Εσυ κάνεις ακομη πυρετό? Ο μικρός πρεπει να το πηρε απο τον πατέρα του αν και ο Βαγγ δεν εχει κανένα περιστατικό τα τελαυταία χρόνια..

Τα σπυράκια του Κώστα ειναι μονο στην κοιλιά και τα πόδια. Σε μια ώρα θα πάμε στον γιατρό.. :?

Φιλάκιαααα

Δημοσίευση

ti κανετε ομορφες!

Νατασ απολυ χαιρομαι που πατε καλα σε λα!

Τονια το κοριτσι ηθελε να πιειτε μαζι καφε και δεν κοιμοταν!

Συμπεθερα...κανε το και εσυ ετοιματζηδικα φαγητα...η βαλε τη πεθερα να μεγειρευει

απαραδεκτος με τον γαμπρο μου!

Αφρο πολλους ορους και να τον καταπνει .....θα βγουν οι μυξες στα κακα!

αυτες οι ατιμε κανουν το βηχα!

Παναγιωτα ποτε ξεκινατε?

Λουκια και εγω τα τα 2 απο τα 3 υλικα δεν τα ηξερα...αλλα εσυ εισαι απαραδεκτη...οι θεσ. ειστε αστερια στη μαγειρκη...καμια σχεση μεε εμας!

Χρυσα καλυτερα σημερα ο Φοφο?

σημερα εκαν παλι εμετο...πιστευα οτι ειχαν σταματησει!

ποτε σταματουν?

Γωγ ωω φιλια στις μικρες!

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσακια μου? :)

Μα ποσα ειπατε 2 μερες που δεν μπηκα! :shock::o Σας διαβαζω απο χθες στα πεταχτα και φυσικα δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα :oops: Χρωσταω και απαντησεις στο πριβε και δεν βρησκω χρονο να μπω! :oops: Τρεχω με τις ετοιμασιες της βαφτισης που ειναι το Σαββατο. Αυριο θα κανουμε γενικη με τον Π. και μετα εχω να ετοιμασω τα ρουχα μας και τελος. Πηραμε και καινουριο καναπε προχθες και θα τον φερουν την Πεμπτη!! Ολοκληρωσαμε επιτελους τα ψωνια του σπιτιου και ειμαστε κομπλε!

Συμπεθερα λογικο να κουραστηκες τοσο καιρο με τις αντλησεις ρε συ! Κριμα ομως τοσο γαλατακι να πεταχτει. Ουτε ο Αλεξ το επινε μισο μισο? Τρωει τα παντα η φαγανουλα μου ε? :) Και ο Γ. το ιδιο.

Αργυ οντως το συστημα τους με τα σχολεια ειναι :-q Επισης ακουσα οτι εχουν και πολυ δυσκολα μαθηματα. Μακαρι να αλλαξει κατι στο μελλον. Καλα ο πεθερος ειναι :twisted: Μα 180€ η τσαντα? :o Ομορφη ειναι ομως! Με γεια σας!

Νατασα τι ωραια που πας και την μικρη στο κολυμβητηριο! Θα το ψαξω και εγω να παω τον μικρο μολις παει η Ε. παιδικο.

Παναγιωτα μπραβο για τον παιδικο!!! Πολυ χαρηκα!! Καλη αρχη και καλη προσαρμογη ευχομαι!

Ερακι μακαρι να ειναι μια απλη αντιδραση στην αντιβιωση και οχι τιποτα πιο σοβαρο. Περιμενουμε νεα σου!

Γωγουλα αστερακι η Ιω ρε! Και εγω θα κρυβομουν να εβλεπε την Ε. απο μια μερα. Μπορει και να το κανω κιολας αν βρω μερος να κρυφτω! :D Ασε που πιστευω πως και η δικια μου δεν θα εχει κανενα προβλημα προσαρμογης.

Αφρο τι καλος που ειναι ο μικρος στην φωτο!! Πολυ μεγαλο μωρο!! Θα ξεπερασετε και εμας σε λιγο! :) Τι καλα που θα πας στην μανουλα σου ενα μηνα!

Θου πολυ αθλιος ακουγεται ο παιδικος σας ρε :roll: Μα να κοιμουντε ολα μαζι :o Και πρωινο πολυ φτωχο. Λαχανικα δεν δινουν εκει? Στο μσν καθοταν ο Π. ρε και του ελεγα να σου πει οτι δεν μπορω να μιλησω και δεν το εκανε. :twisted: Να ξερεις αν δεν μιλαει ειναι αυτος η η Ε. βλεπει τραγουδια :D

Μιτσακι μου :x:x:YMHUG:

Ο Γ. τον τελευταιο καιρο εχει κολλησει με το στηθος. Μου αυξησε την παραγωγη και θελει μεμε για να κοιμηθει αλλιως χαλαει τον κοσμο :twisted: Επισης απεκτησε το συνηθειο να με τσιμπαει στο στηθος-στερνο οταν τρωει και μεχρι να τον παρει ο υπνος και ειμαι σαν μαχαιρωμενη! Δεν μπορω να με ακουμπησω σε εκεινο το μερος :twisted: Θελει να παιζει και με την ρωγα μου κυριως μεχρι να κοιμηθει και μου τις εχει κανει σκατα, πονανε σαν τον πρωτο καιρο. Μαλλον αλματακι ειναι για να δουμε....Αυτα τα ολιγα απο μενα.

Φιλακια σε ολες!!!!!! Καλο βραδυ!! :YMHUG::YMHUG::YMHUG::x:x

Δημοσίευση

Έλενα να τον πας! Έχει πολύ φάση. Σ'αυτήν την ηλικία δεν έχουν την αίσθηση του φόβου και επιπλέουν σχεδόν μόνα τους γιατί αφήνονται...

Βίκυ συγχαρητήρια για το τσουτσούνι ρε συ!!! :lol::lol::lol:

Έρη έγιναν μούρλια σου λέω. Ίσως ήθελαν έξτρα λάδι-υγρά για να μην στεγνωσουν σε σχέση με τα υπόλοιπα που ήταν με ρύζι και ήταν ζουμερά. Φαντάσου πως έφαγε ο άντρας μου και του άρεσαν που ακούει για τέτοια (κινόα κλπ) και αναγουλιάζει...

Ιουλίτα θα πάτε στο Κοπερτί ρε συ;;; Τέλεια αλλά κρίμα που δεν συμπίπτουν οι ώρες μας.....

Καλή επιτυχία με τους παιδικούς. Μεγάλο το δίλλημα και δε συμφωνώ με τη Θου που λέει πως όσα λιγότερα δεις τόσο το καλύτερο. Εγώ νομίζω πως θα ψάξω όλην την πόλη για να καταλήξω... :lol::lol::lol:

Νατασούλα καλή ξεκούραση.....

Δημοσίευση

Καλημερα τσουπρες!!! :D

Συμπεθερα αυτο το Σαββατο βαφτιζεται ο γαμπρος μου;;;; α ρε γαμωτο να ειστε τοσο μακρια και να μη μπορει η Ανδριανα μου να χαρει τη κορμοστασια του καλου της την ωρα που τον βουτανε στη κολυμπηθρα!!!! :lol::lol::lol:

Ρε συ μη τον αφηνεις να σε τσιμπαει!!! μα μαζωχα εισαι;;;;; :lol::lol: ε δηλαδη αν θελει σε λιγο να σε μαστιγωνει για να φαει θα τον αφηνεις;;;;;;; :lol::lol::lol::lol:

Ιουλια και Νατασα ξεχασα ρε να σας απαντησω κι εσας με το γαλα!!! :oops::oops: δε της εκανα καν την αναμειξη...τα πρωτα τα πεταξα γιατι ουτως η αλλως ειχε περασει το τριμηνο,αλλα και τα επομενα ξεπαγωσα 2-3 για να της κανω δοκιμη μισο-μισο,αλλα ρε παιδια μου βρωμουσαν παρα πολυ και δε της τα εδωσα..οχι για να μη παθει τιποτα,αλλα τοσο απαισια(τα δοκιμασα) που δε μου πηγαινε να της τα δωσω ενω ειχα φρεσκο νοστιμοτατο γαλατακι!!! :oops::oops::oops:

Τωρα θα μου πειτε αν εκεινη τα επινε εσενα τι σε νοιαζει...εεε εχω κι εγω τα κολληματα μου!!! :roll:

Ερακι ελπιζω οτι το χθεσινο με τη δεσποινιδα και τον υπνο της ηταν τυχαιο γεγονος και δε θα μου κανει τα αστεια που μου εκανε ο Αλεξ γιατι θα πεσει μπουρλοοοτοοοοο!!!!!!! :twisted::lol::lol:

Τι κανει ο Κωστακης σημερα;;;τα σπυρακια ;;;;

Παιδια τις τελευταιες μερες η μπεμπα εχει αρχισει και σκληριζει αλλα ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ μιλαμε!!!!! εχει ανακαλυψει τη φωνη της και γουσταρει να την ακουει,αλλα ο εγκεφαλος των υπολοιπων παιζει παλαμακια!!!!! :?

Εν τω μεταξυ καναμε τη μαλακια τις πρωτε φορες και γελουσαμε και τωρα το χει παρει για παιχνιδι το σκατο!!! σε κοιταει μες τα ματια,βαζει τη τσιριδα κι αν δε της δωσεις σημασια τσατιζεται κιολας και φωναζει πιο δυνατα!!!:lol:

Α να πω επισης οτι εγω δεν ηξερα κανενα απο τα 2 αυτα υλικα που εβαλε το Νατασακι στα γεμιστα!!! εδω τα ακουσα πρωτη φορα,αλλα δε τα εχω παρει ποτε...ουτε που τα πουλανε δε ξερω η αχρηστη!!! :oops::roll: ουτε που τα βαζουν πω ς τα μαγειρευουν κτλ...νοστιμα ειναι;;;

Καρολινακι δεν εχω δει ακομη το θεματακι που ανοιξες.. :oops:

Δημοσίευση

Καλημέρα,

τι φθινοπωρινός καιρός σήμερα :?:?

Η Έλενα ξύπνησε το πρωϊ και έβηχε και είναι λίγο βραχνιασμένη, τι να της δώσω εκτός από ορό? μύξες δεν μου φαίνεται να έχει, βασικά της έβαλα ορό και δεν βγήκε τίποτα.....

Ιουλία τους παιδικούς που λες στην Πολίχνη δεν τους ξέρω καθόλου. Τα βατραχάκια στα Μετέωρα απλά τα έχω ακουστά αλλά δεν έχω ακούσει κριτικές γιατί δεν ξέρω κανέναν που να πήγαινε.

Για το μικρό μαέστρο όπως και για το ντεκρολί έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά είναι αρκετά τσουχτεροί :o και δεν ξέρω αν έχουν και θέσεις. Συνήθως κλείνουν από Ιούνιο και δύσκολα βρίσκεις τον Σεπτέμβριο.

Και στο Καπελίνο που θα πάει η Έλενα δεν υπάρχουν κενές θέσεις.......

Υπάρχει και η Φρουτοπία στην Σταυρούπολη (Γρ. Λαμπρακη με Λαγκαδά) που έχω ακούσει καλές κριτικές αλλά είναι σε πολυκατοικία οπότε δεν έχει αυλή :roll:

Εμείς ξεκινάμε 12/9 παιδικό αλλά μάλλον θα την πάω 13 γιατί 12 ξεκινάει και ο Μιχάλης και θέλω να΄πάω μαζί του 1η μέρα.

Έρη όι πυώδεις αμυγδαλές από μόνες τους δεν είναι ένδειξη για αφαίρεση ιδίως αν δεν χρειαστεί να πάρει πάνω από 3 φορές τον χρόνο αντιβίωση και ιδίως στην ηλικία του Κώστα εκτός κι αν είναι υπερτροφικές και του δημιουργούν άλλα προβλήματα όπως δυκολία κατάποσης, κρίσεις άπνοιας και τέτοια.

Εμένα το σύστημα εκπαιδευσης στην Γερμανία μου αρέσει, αντίθετα διαφωνώ με την νοοτροπία των περισσότερων Ελλήνων ότι όλα τα παιδιά πρέπει να πάνε Πανεπιστήμιο και να σπουδάσουν

:?:?

Τόνια το γάλα στην κατάψυξη κρατάει 6 μήνες και όχι 3, γιατί καλέ δεν έδωσες τουλάχιστον στον Άλεξ να δοκιμάσει???????

Πότε πάς δουλειά? είναι η 3η φορά που σε ρωτάω :evil::evil::evil:

Δημοσίευση

Νατασουλα συγχωρα με μωρε τη σκατογρια με τον κουρκουτιασμενο εγκεφαλο!!!!! :oops::oops::P

Δουλεια παω το Φλεβαρη που τελιωνει η αδεια ανατροφης! αλλα ετσι που τα κανανε με το 8ωρο τρεμω στην ιδεα!!! :?

Ο Αλεξ δεν υπηρχε καμια απολυτως περιπτωση να το πιει!!! και το φρεσκο που επινε το εκανε λογω ζηλειας!

Μα το ειχατε δοκιμασει ποτε;;;; ειχε μια απαισια γευση σα σκουρια!!!!! :ymsick::ymsick:

Α και στη συντηρηση γαλακτος οταν εψαχνα ελεγε παντου 3 μηνες σε απλες καταψυξεις που ανοιγονται συχνα..μονο σε καταψυκτες βαθειας ψυξης οι 6 μηνες...

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

σας γράφω από το κρεβάτι, πήρα το λαπτοπ, όλοι οι άλλοι κοιμούνται, ο πεθρός μάλλον πηγε στον φούρνο για αυτό πήρα το λαπ τοπ εδώ, δεν γουστάρω πρωί πρωί!!!! :? θέλω την ησυχία μου!!!! :)

χθες με τον Λ. μετά ήταν μέσα στην γλύκα!!!!...ρε κορίτσια αυτοί μόνο κρέας τρώνε και ψάρι (σωλομό).....ε τι να μαγειρέψεις και τα μεσογειακά φαγητά δεν τα τρώνε!!!! :evil:

τεσπα.....τώρα έχουμε άλλο θέμα: θέλουν να έρθουν αύριο στο σχολείο του Λ. την πρώτη μέρα, ο άντρας μου δεν θέλει, γιατί λέει 1ον. θα είναι το μοναδικό παιδί με τους παππούδες εκεί, 2ον. ο Λ. αυτές τις μέρες είναι πολύ κολλημένος με την γιαγιά του και δεν θα μας δώσεις εμάς σημασία και θα είμαστε σε 2η μοίρα και δεν θέλει............αν τους πει να μην έρθουν ο πεθερός θα παρεξηγηθεί και θα μαλώσουν :? ...έτσι σκέφτηκα να τους πω να μείνουν σπίτι να κρατήσουν την Ρ., ώστε να πάμε και να είμαστε με ησυχία!!!!.καλό είναι? τι λέτε? :?:

Νατασούλα εσύ μόνη σου θα πας στο δημ.? ή θα έρθει και ο άντρας σου?!

Λενάκι όταν σε τσιμπάει να του απομακρύνεις το χεράκι!!! ;)

εδώ όλοι μπορούν να σπουδάσουν στο πνεπιστήμιο, κάνεις αίτηση όπου θέλεις και σε παίρουν και εγώ αν ήξερα καλά την γλώσσα θα μπορούσα να γραφτώ!!!!.....εδώ, όμως, η φοίτηση είναι δύσκολη και δεν έχουν τους αιώνιους φοιτητές που έχουμε εμείς....βάζουν ένα όριο....δεν θυμάμαι ακριβώς ............ εγώ ήθελα να γραφτώ στο τμήμα της ψυχολογίας - μια και ήταν παντα η επιθυμία μου - αλλά είανι μόνο στα γερμανικά.....το μόνο θέμα που μπορείς να σπουδάσεις και στα αγγλικά είναι η Πληροφορική!!!! :!:

αυτά, ξύπνησαν τα παιδιά....

Τόνια όχι, αν επιμένεις εσύ ότι το παιδί σου θέλεις να πάει σε άλλο τύπο σχολείου, δεν θα πετύχεις τίποτα......αν δεν κάνω λάθος!!!! :?

Έρη πες μας τι σας είπε ο γιατρός!!!....ο ανηψιός μου θα τις βγάλει διότι είναι πάντα άρρωστος τον χειμώνα, τους είπε ο γιατρός να κάνει πολλά μπάνια για να αποφύγει την επέμβαση....για να δούμε φέτος!!!! :? ....νομίζω ότι τις αφαιρείς μετά την ηλικία των 5!!!!

Αφρο τι κάνει ο Πανούλης? :x έβηξε ξανά?

Νατάσα πολύ μου αρέσεις που έχεις αυτές τις δραστηριότητες για τα παιδιά :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...