Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

εγώ έτσι κι αλλιώς είμαι ελ. επαγγελματίας με τιμολόγιο για το έργο που παρέχω που υποτίθεται είναι χωρίς ωράριο, οπότε θα πληρωθώ κανονικά την αμοιβή μου.

Αλλά από όσο ξέρω και οι μόνιμοι πληρώνονται γιατί δεν είναι απεργία αλλά δεν τους αφήνουν να μπούνε.

• Απαντήσεις 990
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

τι κανετε?

καλε τονια δημοτικος ειναι..αν ηταν ιδιωτικος θα τα σιχτιριζα ολα εκει μεσα...

θα με ακουγες μεχρι κρητηηηηηη

μαρια ευκαιρια να πιασεις το γιο ρε 8-)8-)8-)8-)8-)

αχ τι επαθε σημερα ο παντελακος ...

τοον θηλαζα για βραδυ κ κοιμοταν..δηλ χαλαρωνε..κ εβλεπα φωτο στη φωτογραφικη μεχρι να κοιμηθει ειπα..

κ μου φευγει απο το χερι :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: κ χτυπαει το κεφαλακι του :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

εριξε το καλο μου ενα κλαμα...μα τι αχρηστη ειμαι :evil::evil::evil::evil::evil:

Δημοσίευση

αυριο ειμαι πρωι, πρεπει να σηκωθω νωρις να φτιαξω τα μαλλια μου!

δεν εχω καμια ορεξη...και εχω καιχαλια γευση...τι κακο και αυτο!

η Μ-Ι ηπιε 3 φορες γαλα και θηλασε 1....εφτασε το τελος?

Δημοσίευση

Καλημεραααααααααα!!!!

Ποντικακι να χαιρεσαι τον Στελλακη σου!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

να περασετε σουπερ σημερα!!!!

τελικα χθες το απογευμα πηγαμε απο τον Δημο και μας ειπαν οτι τον πηραν στον παιδικο αλλα δε ξερουν ποτε θα ξεκινησει...σε μια βδομαδα..σε ενα μηνα..το Πασχα..ποτέ;;;θα δειξει...

απορω αν δουλευα τι θα εκανα.. :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλημερα γαλιαντρες!!! :D

Καλα ρε ποσα ειπατε;;;;; :o απο χθες σας διαβαζω και φυσικα εχω ξεχασει τα περισσοτερα!!!! :-w

Θουλακι δημοτικος ειναι;;;;; ε πες το παιδακι μου..ε ενταξει φυσιολογικα μου φαινονται ολα αυτα για δημοτικο σταθμο στη κωλοχωρα μας!!!!! :twisted::twisted: εχω δουλεψει σε δημοτικο σταθμο στο κεντρο της Αθηνας που ου προβατα δε θα εβαζες μεσα!!!!! :?

Μονο πες τους και επεμεινε λιγακι να μη βαλουν το ντοντο με μικροτερα παιδια εφοσον εχει κοψει πανα!!! ειναι κριμα!!!

Βικυ ποιος της εκανε μαγεια;;;;; απαπα ανατριχιαζω!!!!! :? κι εγω τα κοροιδευα καποτε,αλλα ρε παιδια εχω ακουσει παρα πολλες ιστοριες τελευταια...δε μπορει οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια! :roll:

Και βρε Βικακι με ολη τη καλη διαθεση..ξεκολλα με τη Μ-Ι και το θηλασμο...γιατι σε πειραζει τοσο πολυ;;;; ειναι 3,5 χρονων πια κι ερχεται και το νινακι που θα το ξαναζησεις απο την αρχη! ;)

Μαρακι μια χαρα σου ηρθε η καταληψη!!! ;)

Ποντικομαρακι να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] παντα να το βλεπεις ευτυχισμενο!!!

Ποια Γιωτα βρε;;εγω σε ρωτησα για το μαυρο λιθαρι! :P σε τελεια περιοχη μενεις παντως!!! :D

Α για τα ρολογια..Παναγιωτα κι εγω του στυλ της Αργυς ειμαι..αυτο που σου εδειξε μου αρεσε παααρααα πολυ! το μπρασελε δε μου αρεσει...αλλα εκεινο το καβαλι καλο μου φανηκε για τετοια γουστα! ;)

Αργυ το διαβασα το αρθρο,αλλα μου φανηκε σα να αναφερεται σε παιδια νηπιαγωγειου...για τα 2,5αρια που πανε πρωτη φορα τα τελευταια προβληματα ειναι αυτα του φαγητου,ρουχα,ξυπνηματος κτλ...

Α μωρη γωγω ηθελα να σου το πω και το ξεχασα....εσπασε η Ιω το ρολεξ κι εσυ γελουσες ρε οργιο;;;;;!!!!!!! :o:o:o:o ιιιιιιι θα το ειχα σκισει!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted:

Καλα για το θεικο να το πουλησεις,δωρο αρραβωνα,παλι;;;;πεθανα με τη παρτη σου τρελοκομειο!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

αχ τι αλλο ειπατε;;; δε θυμαμαι.... :roll:

Παντως παιδια πρωτη φορα χαιρομαι τοσο πολυ που τελειωνει το καλοκαιρι...δε το χαρηκα καθολου!!! μονο τη ζεστη εφαγα και τα κωλοτζιτζικα στο παρκο διπλα να μου ζαλιζουν το κεφαλι!!!! :twisted:

Επισης νομιζω φτανω στο τελος των αντλησεων...κανω βεβαια μονο 3 πλεον και προς το παρον συμπληρωνω 2 γευματα(αν και μειωνεται συνεχως) αλλα ενταξει δεν αντεχω αλλο αυτα τα μαραφετια να ρουφανε τα βυζια μου εδω και 7 μηνες σχεδον!!!

Απλως αγχωνομαι λιγο για το πως θα δεχτει τη σκονη...

Δημοσίευση

Καλημέρα σας :x

ΠοντικοΜαράκι να χαίρεσαι τον Στελάκη σου, Χρόνια του Πολλά, να τα εκατοστήσει με υγεία :x:x

Τόνια εγώ δεν το διάβασα το άρθρο, είναι μεγάλο και βαριέμαι!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αλλά το έβαλα επειδή πολλά παιδάκια ξεκινάνε παιδικό και ίσως βοηθήσει ΄!!!!! :roll::roll::roll:

ρε Θούληηηηη :o:o:o:o:o κρίμα το μωράκι ρε!!! :evil::evil::evil::evil::evil::(:(

η τσάντα όχι μόνο είναι ακριβή, αλλά και βαριά και είναι άδεια πού να την γεμίσει κιόλας με βιβλία :o:o:o:o .....αλλά είχε καλή κριτική στο τεστ που έκαναν ;) .....αν βρω φωτό θα σας βάλω.....η τσάντα είναι πιο μεγάλη από τον Λ.!!!! :lol::lol::lol::lol:

και ήθελε και το μπουμπούκι μία ίδια!!!!! :lol::lol::lol::lol: και την διάλεξε κιόλας!!!! :roll::roll::roll: ....για να την αποφύγω της είπα "μετά θα πάρουμε για σένα"!!!! :roll::roll::roll:

Δημοσίευση

Καλημέρα τσούπρες!

Σας διαβάζω, αλλά δεν πρόλαβα να γράψω!

Η χθεσινή 1η μας μέρα στο σχολείο, ήταν μια χαρά! Έπεσε στην αγκαλιά της περσινής της δασκάλας και της ανακοίνωσε όλο χαρά ότι ΠΕΤΑΞΕ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ :D βρήκε και τις κολλητούλες της, όλα καλά!

Ευτυχώς, στο σταθμό επικρατούσε ηρεμία, τα παιδάκια ήταν στις τάξεις τους και δεν έκλαιγαν!!! :) Ρε παιδιά, πέρυσι γινόταν ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!! :? Ένα τσούρμο μικρούλια που έσκουζαν και ξεχυνόντουσαν απ' τις τάξεις σαν τις κατσαρίδες, τρέχοντας προς την έξοδο και ζητώντας τις μαμάδες τους... :( Φέτος... φέεεεεεεετα, που θα 'λεγε κι η Χρύσα!!!! :lol: Cool!!!! 8-)8-)8-) Πολύ χάρηκα!!!!!!!!!! :D

Τι άλλο; Η μικρή έχει έναν απαίσιο βήχα ρε γμτ, από πριν φύγουμε για Τήνο, ο οποίος επιδεινώθηκε και απέκτησε και περιεχόμενο, φλέμμα!!! :( Αν δεν υποχωρήσει, θα την ξαναπάω στη παιδίατρο!!! Τα σκ@το-aircondition μου μέσα!!! :evil: Αυτά μας την ξαναέκαναν τη δουλειά, στο ταξίδι της επιστροφής από Λευκάδα!!! :evil:

Συγχωρέστε με, αλλά τα περ/ρα τα ξέχασα... Ήταν πολλά!!!

Θουλάκι μου, μην αυτομαστιγώνεσαι, συμβαίνουν αυτά!!! Περαστικά στον ομορφούλη Παντελάκο, πάει πέρασε!!! Ξεκινήσατε σταθμό; Τον πήγες τον Ντόντο; (μα τι παιδιά είναι αυτά, μου λες;;;;;;;;):x:x:x

Τονάκι, don't worry, μια χαρά θα την δεχτεί τη σκόνη, μην αγχώνεσαι, υπάρχουν τόοοοσα πολλά γάλατα, που αν δε της αρέσει το ένα, θα βρεις σίγουρα κάποιο άλλο!!! ;) Χίλια δίκια έχεις... Και πολύ άντεξες!!! :-bd

Συμπεθερούλα μου, πολύ χάρηκα που σας πήραν στο σταθμό!!!!!! :D Καλή αρχή!!! :D Αλλά δεν το 'πιασα... Τι θα πει δεν ξέρουν πότε θ' αρχίσουν; :roll: Όλοι οι σταθμοί του δήμου σας δηλαδή δεν έχουν ξεκινήσει και δεν ξέρουν αν και πότε θα ξεκινήσουν;;; :shock: Ε ρε γλέντια!!! :evil:

Βίκυ, ερώτηση... Δεν σε κούρασε ο θηλασμός τόσα χρόνια; :roll: Χαρά στο κουράγιο σου, πραγματικά!!! <a href=http://mammyland.com/uploads/emoticons/default_77.gif' alt='^:)^'> Αλλά εγώ νομίζω δεν θα άντεχα τόσο... Στο χρόνο που αποθήλασε η Β, είχα ήδη αρχίσει και κουραζόμουν, γι' αυτό και το χάρηκα, μιας και έγινε τόσο ομαλά!!! ;)

Άφρο, τα βλαστάρια σου είναι γιγαντάκια!!! :P Και τα θες και μεγαλύτερα;;; :o:lol:

Αναστασία, δεν θα το δεις :lol: αλλά καλά να περάσεις!!!!! :D

Μαρία, ποντικάκι, Αrgi, και σ' όλες τις τρενομανούλες..... :-*:-*:-*:-*:-*

Δημοσίευση

Α! Αργυρούλα, εγώ το διάβασα το άρθρο, ήταν πολύ ενδιαφέρον, αλλά βρήκα κι εγώ ότι τα περ/ρα από αυτά που αναφέρει είναι ανεφάρμοστα σε παιδάκια που ξεκινούν τη πρώτη τους χρονιά στον παιδικό. Το βλέπω και στη Β. Πέρυσι, το βασικό που έπρεπε να κάνω ήταν να κάνω το παιδί να νιώσει ασφαλές μέσα στο νέο περιβάλλον, να εξοικιωθεί με το χώρο, τη νέα ρουτίνα, να εμπιστευτεί τη δασκάλα του. Φέτος, είμαι σε θέση να της εξηγήσω πολύ περ/ρα πράγματα, μιας και δεν έχω τον μπελά της προσαρμογής!!! ;) Και φυσικά είναι κι ένα χρόνο μεγαλύτερη!

Η τσάντα έχει ροδάκια τουλάχιστον ή θα του πέσει η μέση του Λουκάκου; :?

Δημοσίευση

Τώρα την είδα, sorry!

Μα γιατί τις κάνουν τόσο βαριές; Δεν τα λυπούνται τα έρμα;;; :roll:

Ωραία είναι, αλλά δεν ανησυχείς για τη μεσούλα του;

Θα μου πεις... ανά τους αιώνες των αιώνων, το ίδιο γίνεται... Κι εμείς ένα βαρίδι κουβαλούσαμε!!! :evil::lol::lol:

Δημοσίευση

έχει και φωτό πώς να βάλουμε τα βιβλία για να κατανεμηθεί το βάρος σωστά για να μην πονέσει η μεσούλα τους!!! :? ....κοίτα εγώ θα την κουβαλάω στο πήγαινε έλα!!!! :!:

χθες τους πήγα στο καρουσέλ και λέω στην κοπέλα στο ταμείο 4 τσιπς και έκαναν 6 ευρώ, της δίνω 20 ευρώ και μου δίνει πίσω 16!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ......δεν είπα τίποτα, έκανα τον Κινέζο!!!! :lol::lol::lol::roll::roll::roll: ε ας πρόσεχε.....θα το κλείσει το μαγαζί!!!! :lol::lol::lol:

πάω να διαβάσω και εγώ το άρθρο τώρα!!!! :lol::lol:

Δημοσίευση

καλημερα

δημητρα δεν τα λελω περισσοτρο καλε απλα βλαπω οτι ο Μ ηταν πιο κοντος και γιαυτο ειχε διπλες ...αυτος ειναι πιο ψηλος και ειναι ντελικατος

αυτο θα σου ελεγα δημητρα οτι και εγω τετεια και μεγαλυτερη ειχα ....και μετα σκολιωση :?

αργυρο δεν ξερω τι αλλες δραστηριοτητες θα εχει ο Λουκας αλλα να καωει πολυ μονοζυγο .

αργυ κακος ...τα βαζει απο την τσεπη της η ταμιας τα ελλειματα κριμα εινα να δουλευει πχ για 10 ε την μερα και επειδη ζαλιστικε και μπερδευτικε να παρει 8 ....

Δημοσίευση

Α Θουλακι αυτο με τη φωτο στο κεφαλι του Παντελακου το εχω παθει κι εγω με τον Αλεξ!!!! :roll: λες να επαθε καμια διασειση να λειτουργει λαθος απο τοτε ο εγκεφαλος γι αυτο με σταυρωνει;;;;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Αργυ παντως ειναι ομορφη τσαντα,αλλα γιατι τοσα λεφτα ρε παιδακι μου;;;;απο μεταξι ειναι;;;; :shock:

Αφρο εγω καταλαβα οτι ηταν η ιδια η ιδιωκτητρια και γω το κινεζο θα εκανα σε τετοια περιπτωση! Αυτοι δηλαδη γιατι μας κλεβουν με τις τιμες που βαζουν;;;; :twisted: μονο στο σουπερ μαρκετ και γενικα οπου ειναι υπαλληλοι αν μου δωσουν παραπανω ρεστα τους το λεω γιατι μωρε τα πληρωνουν απο τη τσεπη τους! :roll:

Μιτσακι το μωρο εχει βηχα;;;; βαζε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ φυσιολογικο ορο(και θαλασσινο) στη μυτη! εμενα αυτο με εσωσε με το βηχα της μπεμπας τοτε! ;) μου ελεγε η καινουρια παιδιατρος τοτε οτι πλεον στο εξωτερικο δε δινουν εισπνεομενα και σιροπια για το βηχα παρα μονο πολυ ορο και οσο περισσοτερα υγρα γινεται! ακομη κι αν γυρισει σε βροχιολιτιδα!! μονο αν παρουσιαστει θεμα με τη προσληψη οξυγονου δινουν αλλα φαρμακα...

Δημοσίευση

Καλημέρα τσούπρες!

Νυστάζω!!! Δε μου πάει με τίποτα να σηκώνομαι στις 7:00 το πρωί... Μάλλον θα πρέπει να κοιμάμαι μαζι με τη Χ από τις 10:00 το βράδυ, όοοοταν την καταφέρω να πέφτει για ύπνο εκέινη την ώρα! :oops:

Αργυρούλα και γω το διάβασα το άρθρο, αλλά είναι πολύ... "γενικευμένο"΄

Πάντως και μείς μια σχετική προετοιμασία την κάνουμε απο το βράδυ. Διαλέγουμε τα ρούχα της και τα βάζουμε στην κρεμάστρα! Βάζουμε τις κούπες στο τραπέζι, νερό στο βραστηρα και άλλα τέτοια που ουσιαστικά δεν είναι χρονοβόρα, αλλά γιαζ μένα είναι θέμα ψυχολογίας περισσότερο.

Σας το είπα;; ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ!!!! :twisted::twisted::twisted:

Θουλάκι σιγά που είσαι άχρηστη ρε!! Θα μπορούσε να είχε συμβεί στον καθένα.

Ένα ξημέρωμα που η Χ έκλαιγε και εγώ νύσταζα πάρα πολύ, πήγα στο δωμάτιο της να την πάρω στο κρεβάτι μου και να συνεχίσουμε τον ύπνο. Όπως την κρατούσα αγκαλιά και την μετέφερα, λίγο πριν φτάσω στο κρεβάτι μου στο δωματιο μου, δεν ξέρω πως, παραπάτησα και πέφτοντας την πέταξα πάνω στο κρεβάτι! :shock::shock: Εγώ σωριάστηκα στο πάτωμα. :lol::lol::lol: Φαντάζεσαι να μην προσγειονώταν πάνω στο στρώμα;; :o:o:o Ειλικρινα δεν ξέρω πώς μου ήρθε να την πετάξω.... :oops::oops::oops: Αν δεν το έκανα θα έπεφτε κάτω μαζί μου. Άρχισε το καήμενο να κλαίει από την τρομάρα της. :oops::oops::lol::mrgreen:

Δημοσίευση

ξανα γεια!!!

Πειτε μας καλη αρχη ρε ρεμαλια ...ξεκιναμε αυριο παιδικο!!!! :o):o):o):o)

αυτες τις 3 μερες θα ειναι η προσαρμογη και καλα..και απο βδομαδα κανονικα..μαλλον γιατι στην Ελλαδα αλλιως κοιμασαι και αλλιως ξημερωνεις!!!! :evil::evil::evil:

Εγω παλι 7 ξυπναω μια χαρα.κοιμαμαι γυρω στις 12 με 12 μιση και θηλαζω και ανμεσα κανα 1 με 2 φορες.

Βεβαια σερνομαι ε;;;

Σισσακι αρχισαν να μας κατεδεχονται και αλλες ρε για παρεα... :lol::lol::lol: Ασε να περασει και η αλλη εβδομαδα που θα αρχισει παιδικο και βλεπουμε.

Αργυ...ντροπη σου ρε :P:P:P εγω παλι δε θα το ελεγα γιατι σχεδον ποτε δεν κοιταω τα ρεστα που μου δινουν...ουφο...

τονια τελικα το κατεψυγμενο το πινει ρε;;;

Γωγω..που εισαι καλε..ελα να μας πεις τα νεα σας για το κοριτσακι σου!!!!

Δημοσίευση

Αφρο όχι ρε δεν είναι υπάλληλος στο ταμείο, αλλά κάποιος από την οικογένεια του ιδιοκτήτη!!!!! :roll::roll: ......ο υπάλληλος είναι ο χαμάλης, που μαζεύει τα τσιπς από τα παιδιά!!! :roll::roll: ....ταμείο ο ιδιοκτήτης!!!! :roll::roll: .....και μην αφανταστείς τα βγάζουν τα χρήματά τους!!!! ;), αφού μια γύρα ζήτημα αν κρατάει ένα λεπτό!!!!

τώρα, όπως είπε και η Τόνια, σε ένα ταμείο σούπερ μάρκετ ή άλλου καταστήματος θα το πω γιατί αλλιώς στο τέλος της ημέρας θα βρεθεί έλλειμμα και θα το πληρώσει ο ίδιος!!! :!:

Παναγιώτα :o):o):o):o):o) καλή αρχή στον Νικολιό :x ....

τώρα μπορείς να πας με τον πατατούλη σου και την νονά να αγοράσεις το ρολόι!!!! :roll::roll::roll:

το άρθρο νομίζω λέει χρήσιμα πράγματα, όπως π.χ με το ωράριο ύπνου ή την επιλογή των ρούχων από βραδής που κάνει και η Σισσιώ.......δεν λέει για τα αργά παιδιά που χρειάζονται 30 λεπτά να φάνε μία φέτα του τοστ και να πιούνε γάλα!!!! :roll::roll::roll: βλέπε Λ.!!!! :roll::roll::roll:

Τόνια ξέρουν ότι οι γονείς θα τα δώσουν τα χρήματα για την τσάντα, δεν ξέρω γιατί είναι τόοοοοοσο ακριβή :evil::evil::evil: να φανταστείς ότι η κασετίνα με τις μπογιές μέσα κάνει 33 ευρώ!!!! :o:o:o:o ....και εδώ το δημοτικό είναι 4 τάξεις!!!!.....μετά τι τσάντα έχουν, δεν ξέρω την ίδια?!!!! .....έχει και τα φωσφοριζέ στα τσεπάκια για όταν σκοτινιάζει να φαίνονται!!! :!:

Δημοσίευση

Παναγιωτα ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!! :):):):):)

Χαρηκα τοσο μα τοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ που σας πηραν!ισως επειδη ταλαιπωρουμαι εγω πολυ με αυτο το θεμα..σα να πηρα το αιμα μου πισω! :shock::shock::shock::D:D:D:D:D:D:D:D

ευχομαι να προσαρμοστει ευκολα ο νικολας μας!!να μας λες νεα!

ακουστε τί εμαθα..κ ο Αγιος τελικα φοβερα θελει! :evil::evil::evil:

με πηραν τηλ,. το πρωι απο το τμημα παιδικων..

ο γιωργος ειναι 14ος επιλαχων!τελεια σειρα μου λεει εχετε,πρεπει να εχετε πολλα μκορια!μας υποχρεωσε..τεσπα!

αλλα ο βρεφονηπιακος αυτος ηταν στο εσπα,πηραν 72 βρεφακια απο το εσπα κ..9 :o:o:o απο αιτησεις κανονικες..δηλ.αν δεν ηταν στο προγραμμα ο σταθμος θα μας επαιρναν σιγουρα! :(:(

μου ειπε οτι ΑΝ προσληφθει κ αλλη βρεφονηπιοκομος θα γινει κ αλλο τμημα κ θα μας παρουν..αλλιως..

σιγα μην προσληφθει..της το ειπα! :evil:

τεσπα,εγω τους ειπα οτι θελω να μου απαντησουν κ εγγραφως κ να μου αναφερουν κ εκει τη σειρα καταταξης μας..

κ εκλεισα ραντεβου για αυριο σε εναν παιδικο εδω κοντα,να παω κ με το παιδι να δω πώς ειναι..

θα παει σιγουρα παιδικο..η πεθερα μου μου ειπε το πρωι οτι αν γινεται να βρουμε γυναικα να τον κραταει σπιτι :shock::shock::shock: γιανα παει λιγο αργοτερα..την ανοιξη..σιγα μην παει κ το καλοκαιρι! :evil::evil:

κ σιγα μην πληρωνω ενα σκασμο λεφτα για να εχω ξενη γυναικα σπιτι,ενω μπορω να τον στειλω καπου με αλλα παιδακια..ας αρρωσταινει...θα το ξεπερασουμε!

ουφ!τελικα ειναι μονοδρομος η λυση αυτη..παντως χαρηκα που με πηραν τηλ. κ δεν αδιαφορησαν..

να σας πω..θα σας πρηξω αυτες τις ημερες..αλλα καταλαβετε με.. :roll::roll::roll:

αυτος ο παιδικος που θα δουμε αυριο,ειναι πολυ κοντα μας..βολευει να τον πηγαινω νμε το αμαξι κ να τον παιρνω σχολώντας..στο δρομο μου ειναι!κ 5 λεπτα απο εδω!

εξωτερικα δε με ενθουσιασε..μθικρη αυλη..σχετικα παλιο κτιριο..αυριο θα δω κ το μεσα..αν η δασκαλα μου φανει καλη κ το περιβαλλον ομορφο,λεω να τον παω..μου ειπε οτι θα τον βαλει σε τμημα με παιδακια 2-3 χονων..αρα ουτε βρεφακια ,ουτε πολυ μεγαλα..μια χαρα ως εδω..

να κοιταξω κ αλλους παιδικους πιο "επωνυμους" κ "καλους",που ειναι πιο ακριβοι σαφως αλλα κ πιο μακρια,αρα σχολικο θα ερχεται ή προεχει να ειναι κοντα κ ας ειναι λιγοτερο"λουξ";μπερδευτηκα αρκετα..

Δημοσίευση

Ιουλια μου και Αργυρουλα μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες !!!! :x:x:x

Μωρε Ιουλια αυτο με το Εσπα λιγο αδικια μου φανηκε... :roll::roll: δηλαδη το 90% των θεσεων το δωσανε για το εσπα;;; :o:o

δεν ειναι σαν να σου λενε "εξω οι δημοσιοι υπαλληλοι;;;" :?:?:?

εμ βεβαια..3800 ειναι αυτα... ;) κανε τον πολλαπλασιασμο να δεις τα εσοδα τους!!!!

Ιουλια πηγαινε δες τους πρωτα και μετα αποφασιζεις..Δεν κανουν τα ρασα τον παπα!!! ;)

Δημοσίευση

Λουκία παιδί μου προέχει να έχει καλές δασκάλες που να αγαπούν τη δουλειά τους, συζητήσιμη και άξια διευθύντρια και να είναι καθαρός σε τάξεις, τουαλέτες και κουζίνα.

Ο παιδικός που πάει η Χ αν και δημοτικός είναι πιο λουξ και απο ιδιωτικο. Το μόνο πρόβλημα μας είναι οι απεργίες. Το κτήριο είναι δεν είναι 6-7 ετών, βρίσκεται σε πεζόδρομο σε ήσυχη περιοχή.

Στεγάζονται 2 παιδικοι σταθμοί εκεί 2 αίθουσες στο υπερυψωμένο ισόγειο και 2 αίθουσες στον 1ο όροφο.

Κάθε όροφος είναι αυτόνομος, με δικές του τουαλέτες, τραπεζαρία, προαύλιο και λοιπές παροχές.

Στο ημιυπόγειο (ουσιαστικά ισόγειο είναι αλλά λογω της ανηφορικής κλίσης του δρόμου από την πίσω πλευρα φαίνεται σαν ημιυπόγειο) έχουν και αίθουσα εκδηλώσεων που κάνουν τις γιορτούλες τους ή κατα καιρούς βλέπουν καραγκιόζη.

Για τα παιδιά που κοιμούνται στον σταθμό έχουν μικρά ρατζάκια, το αρνητικό είναι οτι κοιμούνται στον ίδιο χώρο με τα παιδάκια που δε θέλουν να κοιμηθούν.

Γενικά είναι ευαερός, ευήλιος με κλιματισμό, δηλαδή από εγκαταστάσεις είναι πολύ καλά.

Κάθε δεκαπέντες μέρες έρχεται παιδιάτρος που τους φτιάχνει το διατολόγιο και κάθε δίμηνο νομίζω έρχεται και τα εξετάζει και ελέγχει το βάρος και το ύψος τους. Μπορεί να πάρει μέχρι 80 παιδάκια ο σταθμός.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. :)

Αυτό το γράφω, για να δείξω οτι δεν είναι όλοι οι παιδικοί σταθμοί της κακιάς συμφοράς. ;)

Παναγιώτα μου καλή αρχή να έχετε! :x Ο δικός σας σταθμός πως είναι;

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...