Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

:o Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Βαφτισαμε την Καθολική μας και εγινε χριστιανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκλεγε ομως το καιμενο απο την ωρα που μπηκαμε στην εκκλησια γιατι νυσταζε :( κλααααμα...

Και οπως παντα ειχαμε και ευτραπελα!!!..οταν φτασαμε κ φτιαχναμε τα πραγματα της η Κυρια που βοηθαει τον παπα και καθαριζει την εκκλησια και δεν ξερω κ εγω τι αλλο ειναι εκει μεσα μας ειπε τα εξης...

πηγε μια θεια μου να προσκυνηση τις εικονες μπροστα κ τι της λεει???? αααα απαγορευετε να φιλατε αυτες τις εικονες γιατι θα της χαλασετε!! :o:o να προσκυνατε μονο μπροστα!!! (σε αυτη την εκκλησια μολισ μπεις εχει δεξια κ αριστερα εικονα και μετα κατεβαινεις σε μια καμαρουλα και εχει την μεγαλη εικονα της παναγιας Καθολικης....εκεινη ειπε οτι απαγορευετε να φιλαμε τις εικονες που ειναι μπροστα απο το ιερο ξερετε του χριστου της παναγιας κτλ..αφου κ πισω απο την κολυμπηθρα εχει ολοκληρο περιφραγμα για να μην περναει ο κοσμος μπροστα)

παμε να βαλουμε 2 μικρους φιογκους στην κολυμπηθρα....αααααααααα εμεις εδω δεν στολιζουμε την κολυμπηθρα θα φωναζει ο παπας!!! δεν ειναι σωστο!!! βαλτε τους φιογκους αλλου....

λεω αντε τελος παντων μην χαλαστω μερα που ειναι...

μετα της λεω τα 3 κερακια θα τα βαλουμε στην κολυμπηθρα??? αααααααα οχι δεν τα βαζουμε πλεον γιατι τα τραβανε τα μωρακια και καιγονται :o

με το που την βαζει ο παπας στην κολυμπηθρα και λεει βαπτιζετε η δουλη του θεου Καθολικη μαυρο δακρυ εγω :) ποοοοοοολυ συγκινιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( με κοιτουσε που ημουνα μακρια και εκλεγε ποιο πολυ....σου λεει γιατι δεν με πιανεις μανουλα???? με το που την επιασα ηρεμησε!! δεν ηθελε κανεναν αλλο!!!

ειμαι τοσο περηφανη για το κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηταν ενας αγγελος!!! μια κουκλα!!! να μας ζησει λοιπον και νυφουλα!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause:[smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]

Δημοσίευση

Να σου ζήσει Κατερίνα. Και νυφούλα να την καμαρώσεις!!!! Άχ αυτό με το κλάμα που κάνουν και δεν μπορείς να τα πάρεις εκείνη την ώρα αγκαλιά.....το έζησα εις διπλούν εγώ το φαντάζεσαι;;;;;;;; :(:(:(:(:(

Δημοσίευση
να σας ζησει η νεοφωτιστη παντα γερη κ καλοτυχη να ειναι να την χαιρεστε

αχ εγω κ μονο που το σκεφτομαι βαζω τα κλαματα φαντασου τι θα κανω εκεινη την ωρα αχχχχχχχχχχχχχχχ :D

ευχαριστω πολυ μπουγατσουλα :D

δεν φανταζεσαι πως νιωθεις εκεινη την ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απιστευτο!!! [smilie=love7.gif]

Δημοσίευση

αχ δ ξερω κατερινακι αν θα το αντεξω πραγματικα

σημερα βαφτηστικε κ ο ανηψιος μου το κλαμα που εριξε απλα δ περιγραφετε

το κλαμα που εριξα εγω παλι δ περιγραφετε

εδω διαβαζω το κειμενακι απο την προσκληση που θα κανω κ δ μπορω να την διαβασω ως το τελος :((:((:((:((:(( αστα να δω τι θα κανω !!!! αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ

Δημοσίευση

Καλοφωτιστη να ειναι η μικρη Καθολικη Κατερινακι!!! Και εγω βαφτιζω στης 10 του μηνος και να δω ο μικρουλης μου αν θα κλαψει. Μαρτυριο παντως να μην μπορεις να τα παρεις εκεινη την ωρα αγκαλια...

Δημοσίευση

Nα σου ζησει Κατερινα μου :) καλοφωτισμενη και καλοτυχη :!: να την καμαρωσετε και νυφουλα :)

Αυτο με το κλαμα που λες το εζησα,αν και στη δικη μας περιπτωση περισσοτερο εκλαιγα εγω παρα η Δημητρουλα :lol::lol:

Δημοσίευση

Να σας ζήσει Κατερινάκι!Δε καταφέραμε να έρθουμε,πήρε ο ύπνος τις μικρές χθες και κοιμόντουσαν 15,00 με 17,00!!!Πρωτάκουστο!!!Βρε την εκκλησάρχισα που έκανε και κουμάντο!!!Εμένα δε κλάψανε πάλι πολύ μόνο την ώρα του μπες-βγες από την κολυμπήθρα και έτσι άντεξα,περιορίστηκα στο να βουρκώσω μόνο!Να ζήσεις Καθολικάκι!

Δημοσίευση

να σας ζησει Κατερινα μου!!να ειναι παντα καλα το Καθολικακι(και επισημα πια) σας!!μην σε πτοουν αυτα τα ευτραπελα,καθε εκκλησια εχει τα δικα της.εμας μας ειχαν δωσει ολοκληρο φυλλαδιο πως να ειμαστε ντυμενοι,για τον στολισμο(ανυπαρκτος),πως να ειναι ο σταυρος :shock: ,και αλλα τετοια!!να την χαιρεστε κ παλι!!φιλακια

Δημοσίευση
αχ δ ξερω κατερινακι αν θα το αντεξω πραγματικα

σημερα βαφτηστικε κ ο ανηψιος μου το κλαμα που εριξε απλα δ περιγραφετε

το κλαμα που εριξα εγω παλι δ περιγραφετε

εδω διαβαζω το κειμενακι απο την προσκληση που θα κανω κ δ μπορω να την διαβασω ως το τελος :((:((:((:((:(( αστα να δω τι θα κανω !!!! αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ

Mpougatsoula βαφτιζεις το κουκλακι που εχεις στην φωτο στο προφιλ????? :D απλα δεν περιγραφετε το πως νιωθεις οταν ακους βαφτιζετε η δουλη του θεου...!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω πολυ και στα δικα σας!!!!!!

Δημοσίευση

Mpougatsoula βαφτιζεις το κουκλακι που εχεις στην φωτο στο προφιλ????? :D απλα δεν περιγραφετε το πως νιωθεις οταν ακους βαφτιζετε η δουλη του θεου...!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω πολυ και στα δικα σας!!!!!!

ναι κατερινακι μου αλλα οχι τωρα γιατι δ μπορει η αδερφη μου κ ειπαμε στα πρωτα της γεννεθλια να γινει κ η βαφτιση 12/2 δλδ

πω πω θα πλανταξω στο κλαμα λεμεεεεεεεεεεεεε χαχχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσιιαααα σήμερα είμαι στην 21η μέρα του κύκλου..θετικό τεστ ωορρηξιας είχα 12η και 13η μέρα..σήμερα από το πρωί είχα μπεζ ροζ υγρά και ελάχιστο αίμα..επίσης έχω πόνο σαν ωορρηξίας από αριστερά..να ανησυχήσω λέτε;
    • @GButterfly καλωσηρθες!!!ευχομαι μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη!!Δεν παω σε κανεναν απο τους 3,εκει που ειχα παει κ ξαναεκλεισα ειναι 150€ κ σε ιδιωτικο νοσοκομειο που κοιταξα στα 120€.Φανταζομαι γενικα εκει θα παιζουν οι τιμες αλλα μπορεις να καλεσεις κ να ρωτησεις, γενικά μην πάρεις τελευταία στιγμή να κλείσεις ραντεβού συνήθως οι περισσότεροι από ότι ξέρω έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα,ανάλογα βέβαια και το πόσο ευέλικτο είναι το δικό σου πρόγραμμα😊Υπερηχο καλο θα ηταν εαν σε αγχωνει να κλεισεις κ εναν στο ενδιαμεσο για ψυχολογικους λογους,αλλα απο οτι καταλαβα σε ενα μηνα θα πας στον γιατρο ενω σε 2 βδομαδες περιπου θα κλεισεις αυχενικη;(αν ειναι ετσι οντως ειναι το ιδιο,εκει θα το ξεσκονισουν το μωρο δεν χρειαζεται κ καπου ο γυναικολογος😄)βιοχημικη περασα τον Αυγουστο καταλαβαινω το αγχος σου αλλα εκτος του οτι ειναι κατι πολυ συνηθισμενο απο οτι εχω διαβασει κ εδω μεσα,δεν σημαινει τιποτα για τις επομενες συλληψεις εκτος κ αν ευθυνονται αλλα παθολογικα που κ αυτα λυνονται 🙃 @Rena92 14/01 εχω κ εγω γενεθλια..τα καλυτερα παιδια ειμαστε😅😃😁
    • @Maria98 περαστικα σας κοριτσι μου. Να σ πω ότι τ βρέφη έχουν 37+ και όχι το δικό μας 36.6. Αμα την μετρήσεις σε οποιαδήποτε φαση θα δεις ότι έχει 37. 37.2 37.3 κ ειναι απολύτως φυσιολογικό. Πυρετός όπως σωστά σ ειπε ο παιδίατρος ειναι απο 38 κ πάνω. Οσο για τα ρουθουνισματα κι αυτά φυσιολογικα ειναι. Εμενα τώρα τ εκοψε. Μερικα βραδια ηταβ πολυ εντονα κ δ φαινοταν μύξα. Αλλα είχε κ μερες π τ ρουθούνι τ ενα είχε μυξουλα. Της εκλεινα τ αλλο, ζοριζοταν κ τ φυσούσε προς τ έξω. Νομίζω ότι τζαμπα ανησυχήσες. Και να σ πω έπρεπε να σ πει ο παιδίατρος φερε να την δω κ όχι να την πας νοσοκομείο. Ο δικός μ δηλαδή θα σ ελεγε φερε να την δω. Δ θα σε εστελνε νοσοκομείο. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο κ ολα να οανε καλα.
    • Εννοείται ότι πλέον τρώμε τσιτσιδι και το κουτάλι αν τολμήσει να πλησιάσει το στόμα του το στέλνει στο διάολο. Μόνο με τα χέρια, τα πάντα όμως! Ακόμα και το ρύζι και μια φορά και τις φακές, τι να κάνουμε τώρα! Και μη φανταστείτε, όλο αυτό το χάος για να φάει 5 μπουκιες 😩 Πεταλουδιτσα καθώς ήρθες! Εγώ δυστυχώς δεν τους γνωρίζω για να μπορέσω να σε βοηθήσω. Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά, το πρωτοχρονιάτικο μωράκι ψήνεται!
    • Κορίτσι μου γλυκό, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.. Είμαι πολύ ανυπ΄ομονη και εννοειται εχω σπαταλήσει πόσα λεφτά..έπιασε την προηγούμενη αλλά ετσι οπως τα λες είναι.. Εγώ φταίω που λέω δεν θα ξανα κάνω και μετά ξανακάνω Θα κρατήσω τις ελπίδες μου ακόμα οπότε...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...