Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΑΚΙ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

katerina....!!!!

Recommended Posts

:o Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Βαφτισαμε την Καθολική μας και εγινε χριστιανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εκλεγε ομως το καιμενο απο την ωρα που μπηκαμε στην εκκλησια γιατι νυσταζε :( κλααααμα...

Και οπως παντα ειχαμε και ευτραπελα!!!..οταν φτασαμε κ φτιαχναμε τα πραγματα της η Κυρια που βοηθαει τον παπα και καθαριζει την εκκλησια και δεν ξερω κ εγω τι αλλο ειναι εκει μεσα μας ειπε τα εξης...

πηγε μια θεια μου να προσκυνηση τις εικονες μπροστα κ τι της λεει???? αααα απαγορευετε να φιλατε αυτες τις εικονες γιατι θα της χαλασετε!! :o:o να προσκυνατε μονο μπροστα!!! (σε αυτη την εκκλησια μολισ μπεις εχει δεξια κ αριστερα εικονα και μετα κατεβαινεις σε μια καμαρουλα και εχει την μεγαλη εικονα της παναγιας Καθολικης....εκεινη ειπε οτι απαγορευετε να φιλαμε τις εικονες που ειναι μπροστα απο το ιερο ξερετε του χριστου της παναγιας κτλ..αφου κ πισω απο την κολυμπηθρα εχει ολοκληρο περιφραγμα για να μην περναει ο κοσμος μπροστα)

παμε να βαλουμε 2 μικρους φιογκους στην κολυμπηθρα....αααααααααα εμεις εδω δεν στολιζουμε την κολυμπηθρα θα φωναζει ο παπας!!! δεν ειναι σωστο!!! βαλτε τους φιογκους αλλου....

λεω αντε τελος παντων μην χαλαστω μερα που ειναι...

μετα της λεω τα 3 κερακια θα τα βαλουμε στην κολυμπηθρα??? αααααααα οχι δεν τα βαζουμε πλεον γιατι τα τραβανε τα μωρακια και καιγονται :o

με το που την βαζει ο παπας στην κολυμπηθρα και λεει βαπτιζετε η δουλη του θεου Καθολικη μαυρο δακρυ εγω :) ποοοοοοολυ συγκινιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(( με κοιτουσε που ημουνα μακρια και εκλεγε ποιο πολυ....σου λεει γιατι δεν με πιανεις μανουλα???? με το που την επιασα ηρεμησε!! δεν ηθελε κανεναν αλλο!!!

ειμαι τοσο περηφανη για το κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηταν ενας αγγελος!!! μια κουκλα!!! να μας ζησει λοιπον και νυφουλα!!!!!!!! :ymapplause::ymapplause:[smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love7.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif][smilie=love4.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει Κατερίνα. Και νυφούλα να την καμαρώσεις!!!! Άχ αυτό με το κλάμα που κάνουν και δεν μπορείς να τα πάρεις εκείνη την ώρα αγκαλιά.....το έζησα εις διπλούν εγώ το φαντάζεσαι;;;;;;;; :(:(:(:(:(

πω πω !!!! ναι.... και με κοιτουσε με κατι ματακια και εκανε και τα χειλακια της ..ελιωσα!!! :( φανταζομαι εσυ!!!

να σας ζησει η νεοφωτιστη παντα γερη κ καλοτυχη να ειναι να την χαιρεστε

αχ εγω κ μονο που το σκεφτομαι βαζω τα κλαματα φαντασου τι θα κανω εκεινη την ωρα αχχχχχχχχχχχχχχχ :D

να σας ζησει η νεοφωτιστη παντα γερη κ καλοτυχη να ειναι να την χαιρεστε

αχ εγω κ μονο που το σκεφτομαι βαζω τα κλαματα φαντασου τι θα κανω εκεινη την ωρα αχχχχχχχχχχχχχχχ :D

ευχαριστω πολυ μπουγατσουλα :D

δεν φανταζεσαι πως νιωθεις εκεινη την ωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απιστευτο!!! [smilie=love7.gif]

αχ δ ξερω κατερινακι αν θα το αντεξω πραγματικα

σημερα βαφτηστικε κ ο ανηψιος μου το κλαμα που εριξε απλα δ περιγραφετε

το κλαμα που εριξα εγω παλι δ περιγραφετε

εδω διαβαζω το κειμενακι απο την προσκληση που θα κανω κ δ μπορω να την διαβασω ως το τελος :((:((:((:((:(( αστα να δω τι θα κανω !!!! αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ

Καλοφωτιστη να ειναι η μικρη Καθολικη Κατερινακι!!! Και εγω βαφτιζω στης 10 του μηνος και να δω ο μικρουλης μου αν θα κλαψει. Μαρτυριο παντως να μην μπορεις να τα παρεις εκεινη την ωρα αγκαλια...

Nα σου ζησει Κατερινα μου :) καλοφωτισμενη και καλοτυχη :!: να την καμαρωσετε και νυφουλα :)

Αυτο με το κλαμα που λες το εζησα,αν και στη δικη μας περιπτωση περισσοτερο εκλαιγα εγω παρα η Δημητρουλα :lol::lol:

Να σας ζήσει Κατερινάκι!Δε καταφέραμε να έρθουμε,πήρε ο ύπνος τις μικρές χθες και κοιμόντουσαν 15,00 με 17,00!!!Πρωτάκουστο!!!Βρε την εκκλησάρχισα που έκανε και κουμάντο!!!Εμένα δε κλάψανε πάλι πολύ μόνο την ώρα του μπες-βγες από την κολυμπήθρα και έτσι άντεξα,περιορίστηκα στο να βουρκώσω μόνο!Να ζήσεις Καθολικάκι!

κατερινακι μου να σας ζησει η νεοφωτιστη παντα υγεια κ να ειναι καλος ανθρωπος!!!!!

να σας χαριζει ΄παντα στιγμες γεματες ευτυχεια!!!!!

να σας ζησει Κατερινα μου!!να ειναι παντα καλα το Καθολικακι(και επισημα πια) σας!!μην σε πτοουν αυτα τα ευτραπελα,καθε εκκλησια εχει τα δικα της.εμας μας ειχαν δωσει ολοκληρο φυλλαδιο πως να ειμαστε ντυμενοι,για τον στολισμο(ανυπαρκτος),πως να ειναι ο σταυρος :shock: ,και αλλα τετοια!!να την χαιρεστε κ παλι!!φιλακια

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!!!ΓΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΛΟΤΥΧΗ Κ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΨΑ ΚΙ ΕΚΛΑΙγα κι εγω !!ασταααα!!!ωχ παταει κουμπια Ο ΣΠΟΡΟΣ ΜΟυ !!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

αχ δ ξερω κατερινακι αν θα το αντεξω πραγματικα

σημερα βαφτηστικε κ ο ανηψιος μου το κλαμα που εριξε απλα δ περιγραφετε

το κλαμα που εριξα εγω παλι δ περιγραφετε

εδω διαβαζω το κειμενακι απο την προσκληση που θα κανω κ δ μπορω να την διαβασω ως το τελος :((:((:((:((:(( αστα να δω τι θα κανω !!!! αααααααααααααχχχχχχχχχχχχ

Mpougatsoula βαφτιζεις το κουκλακι που εχεις στην φωτο στο προφιλ????? :D απλα δεν περιγραφετε το πως νιωθεις οταν ακους βαφτιζετε η δουλη του θεου...!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω πολυ και στα δικα σας!!!!!!

να σας ζησει και να ειναι παντα υγειης και να εχει οτι επιθυμει!

σε ευχαιστουμε πολυυυυυυ!!! με το καλο το μωρακι σου!!

Να σας ζήσει, πάντα γερή και δυνατή, να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!!

ευχαριστω αθανασια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να σαι καλα!!

Mpougatsoula βαφτιζεις το κουκλακι που εχεις στην φωτο στο προφιλ????? :D απλα δεν περιγραφετε το πως νιωθεις οταν ακους βαφτιζετε η δουλη του θεου...!!!!!!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω πολυ και στα δικα σας!!!!!!

ναι κατερινακι μου αλλα οχι τωρα γιατι δ μπορει η αδερφη μου κ ειπαμε στα πρωτα της γεννεθλια να γινει κ η βαφτιση 12/2 δλδ

πω πω θα πλανταξω στο κλαμα λεμεεεεεεεεεεεεε χαχχαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...