Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελα ρε Λιτσάκι!!!!!!! Μπράβο ρε κορίτσι πολύ το χάρηκα!!!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: Η χοριακή σου είναι μια χαρά! Να προσέχεις τώρα τον πρώτο καιρό πολύ! Όχι δουλειές και κούραση εντάξει; Να ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά θα δεις! Εύχομαι μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα υγιαίστατο ανοιξιάτικο μωράκι! :D

Δημοσίευση

μια χαρούλα η τιμή σου!!!!!Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:D:D:D:D:D:D Να έχεις μια τελε]ιόμηνη και 'ηρεμη εγκυμοσύνη.Ελα προς τα μέρη μας και εσύ!Αντε μεγαλώνει η παρεα σιγα σιγα στις ανοιξιάτικες μανούλες 2012!!!!!!!!και πάλι μπράααααααβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Δημοσίευση

ΛΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!!ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΜΕ 1 ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ.ΟΤΑΝ ΤΙΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Κ ΓΩ ΤΙΝ ΕΙΧΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΙΝ ΧΩΡΙΑΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ Κ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΡΔΟΥΛΑ.ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΡΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΠΑΛΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...