Μετάβαση σε περιεχόμενο

ανοιξιατικες μανουλες 2012!!!!!!αρχιζουμε!!!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μένα κοιλίτσες όμορφες!

Σήμερα έχουμε την Β' επιπέδου. Ευχηθείτε να πάνε όλα καλά... έχω μεγάλη αγωνία!!!!!

Λία μου, είμαστε πολύ κοντά στις ημερομηνίες. Γιατί καισαρική? Σου το είπε από τώρα ο γιατρός σου?

Χρύσα μου, άντε να στολίσεις... εμένα άλλαξε όλη η διάθεσή μου από προχτές που στόλισα!!!

Από τότε που είπατε για τον λόξιγκα συγκεντρώνομαι κάθε φορά που κλοτσάει να δω μήπως καταλάβω αν πρόκειται για λόξιγκα...αλλά δεν μπορώ ακόμα να το αντιληφτώ. Εν τω μεταξύ χτες ρίξαμε πολύ γέλιο με τον άντρα μου. Έτσι καθώς ξάπλωνα και ήμουν σε ηρεμία, φαινόταν στην επιφάνεια της κοιλιάς μου κάθε φορά που άλλαζε στάση ο μπέμπης μας ή μεταφερόταν από τη μία άκρη στην άλλη. :P:P:P:P:P

Πόσο ευλογημένες είμαστε που μπορούμε να ζούμε τέτοια συναισθήματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας αφήνω προς το παρόν.

Φιλιά τρυφερά στις κοιλίτσες και στα μωράκια σας (για όσες ήδη έχετε)!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalhmeraaa koritsia mou!!!!!!!! xthes pigame giatroulh!!!megalwsame!!!12 cm!!eidame daxtylakia-patousakia ta opoia ta eixe san yoga ta podarakia tou!! :lol: eidame stomaxaki-egkefalo!!!

a!!!!!!!kai gia to fylo akoma den kseroume to 30 h' to 70% tha vgei????akoma aiwroumaste giati sthn auxeniki diafaneia sto iakentro o allos o giatros eipe agoraki mallon!o dikos mas o giatros twra eipe mallon koritsaki!!alla epeidi den ta eixe kala anoixta ta podarakia tou eipe tha to doume kalytera thn allh fora mhn to desete kompo!!! :?:D :D :D :D(an allaksoume xrwma tha sas pw) :lol:

gero na einai vasika!!!!

ena mono mikro provlimataki einai epeidi me eksetase kai apo katw gia na dei ton traxilo, oti o plakountas einai konta ston traxilo opote thelei ksekourash kai oxi seksoualikes epafes katholou!!!opote to ksexname emeis...!!a!kai an einai etsi mexri to telos tha xreiastei kaisariki alla exoume akoma leei...mporei na allaksei auto!!!tha doume!!!gia to mwro den pezei kanena rolo!!!eutyxws anaptysetai poly kala!!! :D :D to exei kai kapoia allh auto??

simvadizoume apolyta stis evdomades me to mwraki mou!!!

Doksa To Theo!!

twra epomeno rantevou prin ta xristougenna kai B epipedou arxes tou xronou!!!!!!

autaaaaaaaaaaa :D :D

xara84 me to kalooooooooooo

κοριτσια πραγματικα ειμαστε ευλογημενες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω στολισα το δεντρο....ο αντρας μου δηλαδη να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα των χριστουγεννων!!!!!!!!!!!!!!!! να μασαει τον πλακουντα δεν το εχω ακουσει ποτε........ :lol::lol::lol: φανταζομαι τα γελια σας!!!!!!!!!!! ευχαριστω που με βαλατε στη λιστα!!!!!!χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα!!!!!χαρα καλη επιτυχια να εχεις με την β επιπεδου!!!να πολυ πολυ κοντα μια μερα διαφορα!!!εγω θα την κανω την τριτη!!!!!

οσο για την καισαρικη.......

εχω κανει 3 εξωσωματικες (η μια ηταν θετικη αλλα δεν προχωρησε) προσπαθω για μωρακι πανω απο 5 χρονια αλλα τιποτα!!!!εχω μεγαλο κυκλο (36-40μερες)!!!!τελευταια μου περιοδος 25/06 περασαν οι μερες σημασια δεν εδινα ελεγα οτι ο κυκλος μου ειναι μεγαλος!!δεν μου περασε η ιδεα οτι ισως να ημουν εγκυος αφου μου το ειχαν αποκλησει(και οι δυο σαλπιγγες κλειστες)!!!!εβλεπα για μερες ονειρο να κανω τεστ ελεγα παλι επειδη το εχω στο μυαλο μου!!!!!!4 /08 αγορασα τεστ απο το φαρμακειο βγηκε θετικο!!!!!!δεν το πιστευα .....αγορασα αλλο ενα ......παλι θετικο!!!!!!!!την επομενη μερα εκανα χοριακη 451!!!!φανταζεστε την χαρα μου εκει που ειχα πιασει πατο σηκωθηκα στον ουρανο!!!!!!!ο γιατρος μου ειπε λοιπον οτι αυτες τις εγκυμοσυνες τις ονομαζουν"πολυτιμες" και γεννιουνται με καισαρικη για να ειναι σιγουρη μην υπαρξει καποια επιπλοκη!!!!!!!

σας εγραψα ολοι την ιστορια μου!!!!!!σας ζαλησα συγνωμη!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!! χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!!!!!!!

τι κανετε?????? βλεπω ανεβασμενη διαθεση......στολισατε!!!!!! μπραβο και γω σκεφτομαι απο βδομαδα να στολισω. καλη επιτυχια σε οσες θα κανουν μεγαλο υπερηχο , καλα αποτελεσματα!!!!!!

και γω την τριτη εχω ραντεβου , αντε να τον ξαναδω.....ανυπομονω!!!!!!!

Χαρα περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!!

Μωρουδενια μου χαρηκα για τα καλα σου νεα......με το καλο κοριτσι μου!!!!!!!

κουκλες να στε καλα και τα ξαναλεμε.......φιλια.

Καλησπέρα κορίτσια!!!Σήμερα στόλισα, ήρθε η αδερφή μου απο την Θεσσαλονίκη για Σ/Κ κ στολίσαμε παρεούλα :P \:D/

Πήγαμε χθες στον γιατρό αλλα πάλι δεν βόλεψε το 4 D επειδή λέει το μωρο κουνιέται δεν το πιάνει καλά, τι ειναι το ζουζούνι μου να κάθεται ακίνητο... :o:lol: αφού είναι ζωηρούλα...

Λία μου διπλά συγχαρητήρια τότε!!!

2012.pngMake a pregnancy ticker

J5Q7p2.png

ugTTp2.png

sD1wp2.png

Καλησπέρα εγκυούλες, τι κάνουνε οι κοιλίτσες? Βλέπω όλα καλά και όσες είχαν Β- επιπέδου πήγαν όλα σούπερ, μπράβο πολύ χάρηκα!!!!! (έχω καιρό να γράψω αλλά διαβάζω τα νέα σας) ;)

nm0113 και εγώ έχω αϋπνίες το βράδυ κοιμάμαι στις 2 και ξυπνάω και ενδιάμεσα.... προσπάθησε να δεις λίγο TV μέχρι να σε χαλαρώσει είναι καλύτερα απ' ότι να στρυφογυρίζεις......

mam nantia υπομονή με τους εμετούς εμένα ευτυχώς μέχρι τον τέταρτο είχα και μετά τέλος..... και εγώ ένιωσα προχθές τον λόξυγγα που είχε το ένα ζουζουνάκι μου και είχε πολύ πλάκα, δεν σταμάταγε επί 5 λεπτά :lol: εγώ άρχισα να τα νοιώθω για τα καλά την 18η - 19η εβδομάδα.......

ΛΙΑ επειδή έχω καιρό να μπω δεν θυμάμαι αν σε καλοσώρισα :roll: Μ ε το καλό λοιπόν το μπεμπάκι σου...........εμένα τώρα το μόνο που με ανακατεύει είναι το κοτόπουλο ακόμα και στην tv αν το δω :( Εγώ γεννάω Αρεταίειο και είμαστε και σχετικά κοντά στα ΠΗΤ έχω 21/03..... εγώ τώρα ένοιωσα τον λόξυγγα στην 23η εβδομάδα...

Και εγώ 5 εξωσωματικές έχω κάνει και έχω διδυμάκια τώρα και μάλλον για καισαρική με βλέπω και μένα...

Χρύσα άντε με το καλό να στολίσεις και να μας βάλεις μια φωτό με την κοιλίτσα σου και το δεντράκι να δούμε!!!!!

Χαρά με το καλό σήμερα και καλά απο΄τελέσματα να έχεις, περιμένουμε νέα σου!!!!

mwroudenia μην αγχώνεσαι πολλές το έχουν αυτό με τον πλακούντα, πολύυυυυυ ξεκούραση, χαλάρωσε.... και όλα καλά θα πάνε!!!!

ΑΧ συγχωρέστεμε αν έχω ξεχάσει κάποια......

Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!!!!!

Κορίτσια εσείς έχετε ακούσει τι γίνεται με τις αναρωτικιές? Έχω ΙΚΑ αλλα γιατρό εκτός , μπάχαλο λέει δεν τα δέχονται απο το Νοσοκομείο ( είναι σε διαμάχη για χρηματισμούς ιατρών) αλλά κ στο μητέρα που πήγα η γιατρος που έπεσα μην την χαρακτηρίσω...μου είπε εμμέσως πλην σαφώς οτι μόνο σε δικές τις πελάτισσες γράφει μπλα μπλα μπλα κ οτι δεν πρεπει να έχουμε γιατρους έκτος κτλ.. μου την έδωσε... Δεν μπορώ άλλο στην δουλειά θέλω να φυγωωω:!!!!Ζητάω πολλά?

Σόρυ αν σας έπρηξα αλλά μου την δίνει αυτη η κατάσταση

J5Q7p2.png

ugTTp2.png

sD1wp2.png

Καλησπερα σε ολες καινουριες και παλιες.Χριστινα μου σε σχεση με τις αναρρωτικες,εγω εχω αντιμετωπισει το εξης.Επειδη απο τοτε που χρειαστηκα ημουν σε πληρη ακινησια,κατ αρχην δεν πηγα εγω στο ΙΚΑ ουτε μια φορα.Πηγε ο αντρας μου.Χρειαστηκε το χαρτι απο το γιατρο(τον ιδιωτικο)που ελεγε την αιτιολογια.Απο εκει και περα εχει να κανει με τον γιατρο του ΙΚΑ,ποσο μ... η οχι ειναι.Στην αρχη που ειχα νοσηλευτει και υπηρχε και εξιτηριο νοσοκομειου,οκΑπλα περασε και επιτροπη γιατι η αδεια ηταν για ενα μηνα.Τωρα πλεον που το αιματωμα μου δεν φαινεται αλλα ο γιατρος δεν με αφηνει να σηκωθω και να παω δουλεια(ευτυχως) η αιτιολογια που θα παρουσιασει στο ΙΚΑ με το χαρτι θα ειναι προωρες συσπασεις και αλλα τετοια.Πντως πιστευω πως ειδικα για λιγες ημερες αδειας δε θα σου κανουν κανενα θεμα.Γιατι κολλησες ετσι ομως?Δεν περιμενα τετοια δυσκολια!!!Οτι αλλο χρειαστεις ρωτησε με.Φιλια.

Καλησπερα, τι κανετε?

Χρονια πολλα στην Κατερινα και σε ολες οσες γιορταζουν, Ενας μηνας εμεινε και πρεπει να μπουμε στο κλιμα.. εγω στολισα το περασμενο Σαββατο, σημερα εκανα το christmas cake μου , εκανα και ενα προυπολογισμο και λεμε αυριο να παμε μια βολτα για τα πρωτα ψωνια δωρα :)

Απο τοτε που ειπατε για τον λοξυγκα προσπαθω και εγω να ακουω το μωρακι και να ξεχωρισω τα απλα χτυπηματα με τον λοξυγκα αλλα δεν ειμαι σιγουρη ακομα :(

Λια μου ευχομαι να περασει ο καιρος και να αγκαλιασεις το πολυτιμο μωρακι σου!!

ΜαμΝαντια,ελπιζω να ξεκουραστηκες αρκετα, οι μερες περνουν γρηγορα και να σου περασουν και οι εμετοι συντομα..

Πασχαλακι ζωηρο και πεινασμενο ειναι το μωρακι ;)

Μωρουδενια ακου το γιατρο σου και ξεκουρασου..

Χαρακαλα αποτελεσματα περιμενουμε νεα σου!

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια, καλο βραδακι να εχουμε ολε μας!!

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!ευχομε ολες να εχουμε γερα δυνατα και καλοτυχα μωρακια!!!!! χαρα πως πηγε η β επιπεδου?????χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! ΧΑΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΑ! ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο Β ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ! Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΗΤΑΝ ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ!! ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΨΙΛΟΠΕΡΙΕΡΓΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΩΣΤΗ!! ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΛΑ!! ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΣΑΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΣΕΙΣ? ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ ΧΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΛΙΓΟ...

καλημερα κοριτσια!ολα καλα απ'οτι βλεπω !εγω μια χαρα το μονο που με τρωει ειναι η ανησυχια για το ινομυωμα και η β επιπεδου που εχω 16 δεκεμβρη.κατα τάλλα μονο κατι αναγουλες αραια και που με θυμουνται και κατι πονακια σε συγκεκριμενα σημεια της κοιλια που μου κρατανε μια μερα ολοκληρη καθε φορα και ειναι επιμονα...σα νευροπονος κατι.πιστευω ειναι απο τη πιεση που ασκηται πια.το μπεμπακι μου το νιωθω ελαχιστα,μια κλοτσια μονο μεχρι στιγμης,αλλα γενικα το νιωθω οταν κινηται αμα ειμαι ξαπλωμενη.το θεμα ειναι οτι δε ξαπλωνω ποτε γιατι δεν εχω χρονο με το αλλο μπεμπακι μου οποτε γι'αυτο και δεν το ακουω το σπορακι μου.....

επισης εχω παρατηρησει επειδη φοραω φακκους επαφης οτι τα ματια μου ειναι πιο ευαισθητα και δεν τους αντεχουν για ωρα,εχετε παρατηρησει κατι τετοιο εσεις που φορατε?

μαμναντια υπομονη με τις αναγουλες κοπελα μου...ξερω ποσο δυσκολο ειναι!!!σκεψου και το θετικο οτι δεν εχεις παρει κιλα!

μαριετακι η διαθεση ειναι λογικο να εχει σκαμπανεβασματα!!!!μη τη παιρνεις και τοσο στα σοβαρα...!

κοριτσια μου δεν προλαβαινω να σας σχολιασω ολες αλλα να ξερετε οτι μπαινω σας διαβαζω και μαθαινω νεακια σας,φιλακια!

mpempakos85 kai egw to idio me tous fakous epafhs!pleon tous katirgisa!kai episis h miwpia mou anevike kai mou leei o giatros mporei na anevei kai enan olokliro vathmo sthn egkymosini alla meta epanerxetai!opote den allazw gialia akoma...!ektos an anevei poly!

μωρουδενια κι εγω τους φοραω ελαχιστα πλεον...ευτυχως μονο αν τους φοραω πολλες ωρες μου κανουν προβλημα.μια χαρα και με τα γυαλακια μας δε πειραζει.λενε κι ολας οτι δε κανει να τους φορας στη γεννα δε ξερω για πιο λογο.εγω παντως ειχα ξεχαστει απο τους πονους μου και τους φοραγα κανονικα... :lol::lol::lol::lol::lol: ευτυχως δεν επαθα τιποτα!!!το εχω ακουσει και για τη μυωπια οτι μεγαλωνει οποτε μη βιαστεις να παρεις γυαλακια το πιθανοτερο ειναι να επανελθει!

Καλημέρα κούκλες μου!!!!!!!

Έχω ψιλοχαθεί αλλά με τις εργασίες του σπιτιού και τον χαμό που επικρατεί είναι λίγο δύσκολο να μπαίνω.

Έχουν παίξει τα νεύρα μου και πολλές φορές με βγάζουν σε κλάματα... μα είναι τόοοοσο μ@@@κας και αναίσθητος ο τζακάς που μου έρχεται να τον πλακώσω στο ξύλο. :twisted: Μας δουλεύει τόσο καιρό και τώρα έχει εξαφανιστεί από τηλέφωνα και από το μαγαζί του. Βρήκαμε τον πατέρα του και συνεννοηθήκαμε να έρθει εκείνος να τελειώσει την δουλειά του κανακάρη του. Και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο, αλλά έχει πάρει σαν προκαταβολή πολύ περισσότερα χρήματα από τις εργασίες που έχει κάνει ως τώρα. Διαφορετικά θα τον είχαμε διαολοστείλει και θα φωνάζαμε κάποιον άλλο. Τεσπα... υποτίθεται ότι αύριο θα έρθουν... για να δούμε.

Με την εγκυμοσύνη δόξα το Θεό όλα πάνε καλά, μόνο που η δεξιά μου μητριαία αρτηρία έχει λίγο ανεβασμένη πίεση και πρέπει να το παρακολουθούμε λίγο στενότερα. Αλλά οκ όλα καλά. Επίσης επειδή το μωράκι βγαίνει συνολικά 13 μέρες μεγαλύτερο θα κάνω την μεγάλη καμπύλη ζαχάρου σε 2 εβδομάδες και δεν ξέρω πως θα την παλέψω 3 ώρες στο νοσοκομείο σε μια καρέκλα καθισμένη.... με σταυρόλεξο ή κάποιο βιβλίο θα την βγάλω... Να σας πω κιόλας ότι έχω μεγάλη κοιλιά και κλωτσάει αρκετά δυνατά κάποιες φορές, συνήθως όταν πλένω πιάτα και πιέζω άθελά μου την κοιλιά στο νεροχύτη, το ενοχλώ το πουλάκι μου! Εχω αρχίσει να πρήζομαι από τώρα.... στον Χριστόφορο παρόλο που δεν είχα πάρει τρομερά πολλά κιλά (15 περίπου) είχα γίνει σαν αερόστατο! Ε, μάλλον και σε τούτο εδώ κάπως έτσι θα καταλήξω! Έχω πάρει μέχρι στιγμής 4,5 κιλά αλλά θέλω να μην πάρω συνολικά πάνω από 10.... λίγο αδύνατο έτσι που μου άνοιξε απότομα και ξαφνικά η όρεξη, αλλά θα το προσπαθήσω.... Εσείς με τα κιλά και την όρεξη πώς τα πάτε;

Μπράβο και στα κοριτσάκια που κάνατε τη β΄επιπέδου! Με το καλό και οι υπόλοιπες!!!

Μπεμπάκο μου εγώ στην 1η εγκυμοσύνη ανακάλυψα ένα μικρό ινομύωμα που το παρακολουθούσαμε μέχρι όσο μπορούσαμε (γιατί μετά από κάποιο μήνα δεν φαινόταν επειδή το έκρυβε το μωρό) αλλά δεν μεγάλωσε και μετά που γέννησα όταν πήγα για το ΠΑΠ είχε σχεδόν εξαφανιστεί! Τώρα δεν είδαμε να υπάρχει κάτι. Πάντως μου είχε πει τότε ο γιατρός ότι προφανώς το είχα από παλιά αλλά ήταν τόσο μικρό που δεν το έβλεπε ο υπέρηχος (είχα απορήσει που δεν το ήξερα αφού έκανα κάθε χρόνο ΠΑΠ και κολπικό υπέρηχο). Με τις ορμόνες τις εγκυμοσύνης είχε μεγαλώσει και είχε γίνει 3,5 εκ αλλά δεν μεγάλωσε άλλο και όπως σου είπα μετά πάλι χάθηκε! Ίσως συμβαίνει κάτι παρόμοιο και σ' σένα.

Ουπς...9 η ώρα! Πρέπει να δούμε τον Μίκυ Μάους στο ΕΤ1!

Σας φιλώ τις κοιλίτσες!!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου!Καλή μας εβδομάδα!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορταζαν ή είχαν κάποιον να γιορτάζει!!

Εγώ στόλισα επιτέλους το σπιτάκι μου την Παρασκευή κ όλο το Σαββατο προσπαθούσα να συμμαζέψω το σπίτι μου!Ευτυχώς ήρθαν η μαμά κ η πεθερά κ με βοηθησαν.Η μια έπιασε μπαλκόνια κ παντζούρια κ η άλλη με βοήθησε με το στρώσιμο των χαλιών.Είχα να πάω κ κάποιες επισκέψεις κ δεν ξεκουράστηκα καθόλου!Εχθές πάλι πήγαμε σε κάτι φίλους το μεσημέρι κ κάτσαμε μέχρι το βράδυ!Σήμερα μου φαίνεται μετά την δουλειά θα πάω να πέσω ξερή για ύπνο!!

Συγχαρητήρια σε όσες κάνατε Β επιπέδου κ για τα καλά σας νέα και με το καλό κ υπόλοιπες!

Φιλιά σε όλες!!

(Πλάκωσε δουλίτσα κ πρέπει να κλείσω,ελπίζω να μπω αργότερα)

Καλημέρα σε όλες τις όμορφες κοιλίτσες και από μένα!

Δεν κατάφερα να μπω το σ/κ να σας πω νέα από την β' επιπέδου μου γι'αυτό θα σας τα πω τώρα. Κατ'αρχάς το μωράκι μας είναι πολύ καλά (δόξα το Θεό) και είναι 1000 τα 100 αγοράκι...έτσι μας είπε η γιατρός. 500 γραμμάρια το καλό μου και πολύ πολύ όμορφο. Παρατήρησε όμως μέση αντίσταση στις μητριαίες αρτηρίες και μου είπε πως πρέπει να παρακολουθώ την πίεσή μου. Αυτό που με απασχολεί είναι πως μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη του μωρού οπότε πρέπει να το παρακολουθούμε και θα κάνω κι άλλη εξέταση την 30η εβδομάδα (maryloo28, ανέφερες κι εσύ κάτι παρόμοιο...ξέρεις κάτι παραπάνω επί του θέματος?). Ξέρω υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα που μπορεί να προκύψουν στην β'επιπέδου για να ανησυχεί κανείς...και ίσως να φαίνομαι αχάρηστη...αλλά αυτό μου είναι ένα μικρό συννεφάκι στην όλη υπόθεση. Βέβαια δεν έχω μιλήσει ακόμα με την γιατρό μου. Σήμερα θα της στείλω τα αποτελέσματα και περιμένω με αγωνία να δω τι θα μου πει. Ίσως με μια λεπτομερέστατη ανάλυση να με καθησυχάσει.

Το πρώτο που παρατήρησα είναι πως η κοιλιά μου ήταν η μικρότερη σε σχέση με όλες τις άλλες κοπέλες που περίμεναν μαζί μου. Δεν με εξέτασε η ίδια η Ψαρρά όπως θα προτιμούσα και ίσως γι' αυτό να μην έμεινα ευχαριστημένη. Η γιατρός που με εξέτασε ήταν αρκετά λακωνική (κεφαλάκι εντάξει...νεφρά μια χαρά...καρδούλα πολύ καλή...κλπ..κλπ..) και άγαρμπη στις κινήσεις της. Πατούσε από δω κι από κει με νεύρο σαν να μην υπήρχε ζωή εκεί μέσα. Έπειτα μας είπε να περιμένουμε 10 λεπτά να γυρίσει το μωρό για να δούμε την καρδούλα του και τα 10 λεπτά έγιναν μία ώρα και 10 λεπτά...απαράδεκτο! Ευτυχώς το θέμα ήταν το μωράκι μας οπότε το έιδαμε πιο μαλακά το όλο ζήτημα. Άλλη φορά είπαμε μόνο με την Ψαρρά ή αλλού...

Αυτά από την δική μου εμπειρία...ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και εύχομαι σε όσες έχουν την β' επιπέδου μπροστά τους να πάνε όλα καλά!!!!!!

Με τα κιλά εγώ είμαι στα +6, ωστόσο δεν μπορώ να πω πως έχει ανοίξει ιδιαίτερα η όρεξή μου (γενικά) αλλά παραμένει το θέμα με τις σοκολάτες τις οποίες με νύχια και με δόντια προσπαθώ να περιορίσω. Ο μπέμπης κλοτσάει συνέχεια, και σήμερα για πρώτη φορά μου έδωσαν θέση στο αστικό (επιτέλους άρχισε να φαίνεται η εγκυμοσύνη μου!!!!!!).

Με συγχωρείτε για το μεγάλο ποστ...καλή εβδομάδα να έχουμε και φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες μας!

Καλημερα και καλη εβδομαδα.Χαρα μου μη νιωθεις ετσι.Η λεξη αχαριστια ειναι ειναι μεγαλη κουβεντα και σημαινει πολλα αλλα πραγματα και οχι το οτι αγωνιας να πανε ολα καλα.Ενοειται πως υπαρζουν πιο σοβαρα προβληματα αλλα και τι με αυτο?Κι εμενα τρεμει η ψυχη μου που πλησιαζει η ωρα τησ Β επιπεδου και εχω ηδη 2 κοντινες μου περιπτωσεις με τη χειροτερη καταληξη μετα τον υπερηχο.Ομως ειναι λογικο η καθε μανουλα να εχει αναγκη να νιωθει οτι και εκεινη και το παιδι της πανω απο ολα ειναι ασφαλεις.Πραγματι δεν ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα σου και αυτο φαινεται απο το γεγονος οτι σου μιλησαν για απλη παρακολουθηση.Πραγματικα ευχομαι να πανε ολα καλα.Σχετικα με το θεμα της αχαριστιας που εθιξες παντως ειμαι ιδιαιτερα ευαισθητοποιημενη.Χθες φαντασου ειχα ενα τσακωμο με τον αντρα μου γι αυτο.Εδω και λιγες ημερες η ψυχολογια μου ειναι πολυ χαλια.Νιωθω οτι πεφτω σε μελαγχολια χωρις προφανη λογο και το αναγνωριζω οτι δεν θα επρεπε να ειμαι ετσι αφου μεχρι στιγμης ολα πανε καλα.Εκει ειναι που αρχισε να τσιριζει ο καλος μου οτι ειμαι αχαριστη και οτι κι εκεινος εχει τα ψυχολογικα του.Ε εκει εγινε ο χαμος.Συγνωμη,τον λατρευω ,καταλαβαινω την αγωνια του αλλα οχι να συγκρινουμε τα ρολλευ με τα τρολλευ...για να μην το πω αλλιως.

Και εδω θα τελειωσω τον παραλογισμο της τρελλης μελλουσας μαμας.Τα ειπα και ξαλαφρωσα λιγο...

Γεια σας γκαστρομενουλες μου!!

Καλη εβδομάδα να έχουμε!! Τελευταία μέρα σήμερα της άδειας μου και αύριο πάλι δουλεια.. :(:(:( Δεν πειράζει τι να κάνουμε.. Όπως τα είπες nm0113 νερό πέρασαν οι μέρες.. Α εσυ είσαι νοικοκυρά όχι σαν εμένα που σε αυτη την εγκυμοσύνη το έχω ρίξει στο σορολόπ. Μπράβο για το κεκάκι σου, στείλε λίγο και εμάς!!

Όλο το σ/κ ήμουν πολυ χάλια, συνέχεια εμετους... Αφού λέω τον άντρα μου κανε κάτι δεν μπορω, και λέει τι να σε κάνω και εγω.. Ουφ αυτο το πράγμα συνέχεια η ανακατωσουρα... Τουλαχιστο αυτο που λες μπεμπακος δεν πήρα ακόμα κιλά και έχασα κιόλας. Απλά σε συνδυασμό με τον μικρουλη μου είναι κουραστικό. Οι αναγουλες όχι το μανάρι μου!!!

Λία μου με το καλο και πάλι το νινι σας αφού περασες τέτοια δοκιμασία!!! Αν και εγω δεν τράβηξα τέτοια λούκια, μόνο αρκετή προσπάθεια στον πρώτο μας άγχος και τέτοια, σας συμπονω πολυ όλες τις κοπέλες που ταλαιπωρούνται τόσο πολυ γιατί βλέπω πολλα κορίτσια έτσι στην δουλεια μου.

Μαριετουλα υπομονη με τις ορμονες... Είπαμε παίζουν άσχημα παιχνίδια... Όσο για τις ζαλάδες και εγω πιο έντονες απο ότι περιγράφεις, είναι επειδή πέφτει η πίεση μου. Όταν ξανανιωσεις έτσι αν μπορείς μέτρα την πίεση σου. Όσο για τα πλευρά φυσιολογικό. Μεγαλώνει το νινι σου και όλα κάνουν χώρο!!!

Χαρα μπράβο για την β' επιπέδου σας!!! Καλη συνέχεια!

Μαριλου υπομονη με τους μάστορες... Εμένα όλο το καλοκαίρι λέγαμε τον υδραυλικό να ρθει για το σώμα στο δωμάτιο του μωρού γιατι εχανε νερο και μας έγραφε... Όταν αποφάσισε και ήρθε είχε αρχίσει η τηλεθερμασνη και έκανε διπλό κόπο... Καλα να πάθει.

Μυμβασα χαχα καλο αυτο με τα ρολλευ και τρόλεϊ εγω μόνο για τις βουρτσες ήξερα... Χαχα!!!

Χρυσα και Χριστίνα φιλακια κοπελαρες μου!!

Σήμερα έχω αρρωστουλη και τον Αργυρη μου και όλο αγκαλιτσες θέλει το μανάρι μου. Μόνο πυρετο μου έκανε καμμια ιωσουλα θα είναι. Επίσης βρε κορίτσια δενεχω ακόμα καταλάβει το σποράκι μου και ας προσπαθώ όταν ξαπλωνω αλλα τπτ... :(:(

Αυτα τα νέα κορίτσια μου... Σαν πολλα να είπα πάλι... Φιλακια!!!

εγκυουλες τι κανετε???εγω αυριο θα κανω την β επιπεδου και εχω τρομερο αγχος!!!!(μου λενε να μην αγχωνομαι επειδη εχω κανει αμνιοπαρακεντηση αλλα εγω κοντευω να σκασω)!!!! μεχρι τωρα εχω παρει 2 κιλα και η κοιλιτσα μου φαινετε ,μεχρι τον 4 μηνα δεν μπορουσα να φαω και τωρα εχει ανοιξει το στομαχακι μου :lol::lol:!!!!!!ελπιζω να μην παρω πολλα κιλα.....πως ομως να γινει αυτο που θελω συνεχεια γλυκα :lol: !!!????

χαρα συγχαρητηρια!!!!!! σου ευχομαι να μην ειναι κατι ανυσηχιτικο!!!!!!!δεν εισαι αχαρηστη!!!απλα θελεις το καλυτερο για το μωρακι σου!!!!!φιλια πολλα σε ολες!!!

Καλημέρα ζουζούνες μου!!!

Εχθές γύρισα 1 μέρα στην δουλειά μετα την άδεια, κατά τις 20:30 με έπιασε ενας αρκετά δυνατός πόνος στην κοιλιά σαν συνεχόμενη σουβλιά , είπα να κάνω υπομονή σε μια ωρίτσα θα μαι σπίτι να ξαπλώσω(σχολάμε γύρω στις 9 κ κάνω 15-20 χλμ για να πάω σπίτι) ξεκίνησα που λέτε αλλά στην διαδρομή με έπιασε χειρότερα πήρα λοιπόν τον αντρούλη μου να έρθει να με μαζέψει... ευτυχώς ο γιατρός ήταν στο ιατρείο κ πήγαμε κατευθείαν εκεί για να μην τα πολυλέω, δόξα τον Θεό δεν ήταν αποκόλληση η κρίση σκουλικοηδίτη που φοβήθηκε ο γιατρός ,απο την ορθοστασία, φαίνεται δεν την αντέχω , βέβαια μου είπε οτι μάλλον σιγα σιγα θα πρέπει να την κάνω απο την δουλειά γιατι έχω πιθανότητες να πάθω αποκόλληση πλακούντα :( .. Ούφ τα είπα κ ησύχασα

J5Q7p2.png

ugTTp2.png

sD1wp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Λία εύχομαι να έχεις τέλεια αποτελέσματα στην Β επιπέδου!Θα περιμένουμε τα νέα σου..

Οι ορμόνες μας κάνουν πάρτυ αυτην την περίοδο και η ψυχολογία μας αλλάζει συνεχώς!Υπομονή..

Νάντια καλή επιστροφή στην δουλειά κ με το μαλακό ε...

Χριστινάκι μου κ εσύ όσο μπορείς να ξεκουράζεσαι!Κ αν πρέπει να σταματήσεις να το κάνεις!!Όχι σαν κ εμένα που είχα 30 ημέρες αναρρωτική κ ήρθα μετά απο 5!! Κ τί κατάλαβα?τίποτα!Μόνο αχαριστία..

Κ εγώ έχει μερικές ημέρες που πονάω μπροστα στην κοιλιά αλλά πιστεύω πως είναι λόγω εντέρου!Αν με ξαναπιάσει έντονα όπως το πρωί θα πάρω την γιατρό μου τηλ να πάω να με δει.

Σήμερα σηκώθηκα με πολλές αναγούλες οι οποίες συνεχίζονται μέχρι τώρα...Δεν νιώθω κ πολύ καλά!Ελπίζω να μου περάσει γρήγορα!

Φιλιά σε όλες,σας αφήνω γιατί γίνεται χαμός πάλι..

γεια σας εγκυουλες!!!! τι κανετε?????

εγω δεν ημουν καλα. το σ/κ ειχα θεματακι.....επεσε η πιεση μου με αποτελεσμα να εχω ζαλαδες , μ επιασε κρυος ιδρωτας , σκοτοδινη παρα τριχα την γλιτωσα την λιποθυμια. οποτε την εβγαλα στην ξαπλα. τωρα το παρακολουθουμε. σημερα πηγαμε και στο γιατρο ευτυχως ολα καλα. το μωρακι μας ειναι μια χαρα , υγιεις και ζωηρουλης. τι να πω???? ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας γιατι απ οτι ειδα λιγο πολυ ολες μας εχουμε και απο ενα θεματακι. οι ορμονες βαρανε κοκκινο με ποιανουν κατι παλαβα στα καλα καθουμενα.....ψυχολογια ετσι κι ετσι!!!! :(:(:(

κουκλες σας αφηνω θα τα ξαναπουμε.....φιλια στις κοιλιτσες σας.

Καλησπέρα κοιλίτσες όμορφες (και κάπως αρρωστούλες οι περισσότερες)!

MUMBASHA μου, σ' ευχαριστώ πολύ για την εύστοχη απάντησή σου. Πάντως μην στεναχωριέσαι για τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου. Είναι απολύτως φυσιολογικό, οι ορμόνες κάνουν πάρτι, και ο καλός σου φαντάζομαι το ξέρει αυτό. Βέβαια μπορεί και εκείνος να περνάει την φάση του, αλλά ίσως να μην είσαι εσύ ο κατάλληλος άνθρωπος αυτή τη στιγμή για να τον στηρίξεις. Πιστεύω πως και αυτό το ξέρει... Το να μην αγωνιάς για την β' επιπέδου σου είναι κάπως απίθανο (κατά τη γνώμη μου) και δεν νομίζω να υπάρχει μέλλουσα μανούλα που να μην αγχώνεται για εκείνη τη μέρα... επομένως και σ' αυτό φυσιολογική μου φαίνεσαι ;)

mam nantia, περαστικά σε σένα και στον μικρούλη σου! Πολύ σ'αγαπάνε αυτές οι αναγούλες βρε παιδί μου...ελπίζω να είναι ακόμα σήμερα και μετά τέλος!!!!

lia μου, τα καλύτερα αποτελέσματα να έχεις σήμερα!!!!!!!!!!! Περιμένουμε νέα σου...

xristinamix, τέλος καλό όλα καλά! Εύχομαι να ήταν η τελευταία δυσάρεστη εμπειρία σου. Ξεκούραση ε????

Χρύσα μου, περαστικά και σε σένα κορίτσι μου! Εγώ λέω να τις πάρεις και τις υπόλοιπες 25 μέρες άδειας αναδρομικά, γιατί όχι??? Σε αυτό με την αχαρηστία έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο..............

koupaki, περαστικά σου! Πάντως έχω διαβάσει πως οι ζαλάδες και οι λιποθυμίες σε αυτή τη φάση είναι συχνό φαινόμενο. Υπομονή!

Εγώ κορίτσια μου είμαι πολύ καλά. Μίλησα με την γιατρό μου για το θεματάκι που προέκυψε στην β' επιπέδου και ήταν πολύ καθησυχαστική. Λίγες ζαλάδες έχω που και που, τον κλασικό πόνο στο αριστερό πλευρό και 2 φορές μάτωσε και η μύτη μου (απ' ό,τι ξέρω κι αυτό φυσιολογικό). Ο αιματοκρίτης μου έπεσε κι άλλο οπότε φορτώθηκα και 2ο tardyferon ημερησίως, ό,τι πρέπει δηλαδή για την δυσκοιλιότητα. Αυτά σε γενικές γραμμές. Σας αφήνω προς το παρόν με πολλά φιλιά στις κοιλίτσες!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...