Μετάβαση σε περιεχόμενο

ανοιξιατικες μανουλες 2012!!!!!!αρχιζουμε!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 957
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Β' επιπέδου έχεις κάνει? εμείς έχουμε την Πέμπτη πρώτα ο Θεός..... και λέω πρώτα ο Θεός γιατί μέχρι τώρα μας ταλαιπωρούν πολύ τα ζουζουνάκια μου....δεν γυρίζουν με τίποτα...... ειδικά το ένα από την αρχή σε κάθε υπέρηχο μας γυρίζει την πλάτη και στο σπίτι λυσάει στις κλωτσιές :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω ημουν ετσι πριν κανα μηνα.δεν πηρα τιποτα.ο γιατρος ειπε μονο αν κανω πυρετο ειναι ανησυχητικο.ευτυχως δεν ανεβαζω ποτε πυρετο και ολα καλα.περαστικα κορινακι.

Καλημέρα κοριτσάκια..

Καλή εβδομάδα να έχουμε. Πώς περάσατε το ΣΚ? Ξεκουραστήκατε?

Εύη μου καλά αποτελέσματα σήμερα στην Β επιπέδου!!Θα περιμένουμε τα νέα σου!

Εμένα άλλη μια εβδομάδα μου έμεινε..

Kiki78 καλωσόρισες με τα διδυμάκια σου στην παρέα μας..με το καλό να τα πάρεις αγκαλίτσα.. να μου πεις την ΠΗΤ σου να σε βάλω στην λίστα μας..

Marietoula μου κ εγώ έχω θεματάκια με τον ύπνο κ τα είχα από την αρχή..Με το που μπήκα στον 4ο σταμάτησαν κ τώρα έχει λίγες μέρες ξεκινήσαμε πάλι.. Έχω κ εγώ μαξιλάρι εγκυμοσύνης κ με έχει βολέψει πάρα πολύ, χωρίς αυτό δεν νομίζω να κατάφερνα να κοιμηθώ.. Είναι μαλακό κ μεγάλο κ προσαρμόζεται πολύ εύκολα.. Εσύ πιο μαξιλάρι πήρες?

Κορινάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα.. Να πίνεις χυμούς κ να προσέχεις.. .. Πάντως όλος ο κόσμος άρρωστος είναι..

Εγώ το βράδυ ταλαιπωρήθηκα στον ύπνο. Ξύπνησα κατά τις 04:30 από έναν έντονο πόνο σαν σουβλιά.. Ευτυχώς ήταν στιγμιαίος αλλά τρόμαξα πολύ.. .Μάλλον από το έντερο θα ήταν ή από την μήτρα που μεγαλώνει..Αν με ξαναπιάσει θα πάρω την γιατρό μου..Ευτυχώς τώρα είμαι μια χαρά..

Σας αφήνω..Θα τα πούμε αργότερα..Φιλιά!

Καλημέρα και καλή Εβδομάδα σε όλες!

Kiki78, καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό τα διδυμάκια σου!

Κορίτσια το Σάββατο μάλλον έκανα χαζομάρα. Είπα να κάνω τις δουλειές μου όπως κάθε Σάββατο, όμως μάλλον το παράκανα... σήκωσα και λίγο βάρος παραπάνω... και από τις 7 το απόγευμα και μετά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Κλάσσικά με πέθανε η ουρίτσα μου, αλλά εκτός αυτού προστέθηκε και ένας πόνος ψηλά στους γοφούς και γενικά σε όλη τη μέση που σχεδόν δεν μπορούσα να πατήσω στα πόδια μου. Την Κυριακή ευτυχώς συνήλθα. Εσείς κάνετε τις δουλειες σας κανονικά όπως πριν (αλλά πιο προσεκτικά και ααααργάαα)? 'Η έχετε επιστρατεύσει μαμά, αδελφή, πεθερά, σύζυγο...?

Εγώ, δόξα τω Θεώ, κοιμάμαι σαν πουλάκι. Δεν έχει φουσκώσει και πολύ η κοιλίτσα ακόμα οπότε βολεύομαι ακόμα και μπρούμυτα. Ούτε για τουαλέτα δεν ξυπνάω (αν και θα'πρεπε :? )...

Όσον αφορά τα ρουχαλάκια που αναφέρεις evi25, κι εγώ σκέφτομαι να το αφήσω για αργότερα, μετά τα Χριστούγεννα. Δεν διαφωνώ όμως πως είναι μια πολύ ευχάριστη ενασχόληση ;) . Για το χρώμα σκέφτομαι κι εγώ κάτι ουδέτερο ή πολύχρωμο.

Μια ερώτηση ακόμα. Τον καφέ τον έχετε κόψει εντελώς? Εγώ ενώ τους πρώτους 4 μήνες δεν έπινα καθόλου, με το που μπήκα στον 5ο άρχισα να πίνω 2-3 την εβδομάδα και τώρα πίνω σχεδόν 1 την ημέρα (γαλλικό ή ελληνικό). Είναι που όλη μέρα στο γραφείο κάτι θέλω να ρουφάω κι εγώ, δοκίμασα και με τσάι ή χυμό αλλά δεν είναι το ίδιο απολαυστικά :( . Απ' ότι διάβασα επιτρέπεται ο καφές αλλά με μέτρο, ωστόσο θα ήθελα την δική σας γνώμη. Ευχαριστώ!

Καλημέρα κορίτσια!!

Kiki78 καλωσόρισες στην παρέα μας με το καλό τα μωράκια σου!!

Επειδή εγω δεν έχω πάρει ακόμα μαξιλάρι εγκυμοσύνης αλλά μάλλον τώρα έχω αρχίσει να χρειάζομαι έχετε να προτείνετε κάποιο?Δεν το έχω ψάξει καθόλου..

2012.pngMake a pregnancy ticker

καλημέρα Χαρά!

Εμένα (ευτυχώς) λόγω του ιστορικού μου δεν με αφήνουν να κάνω βαριές δουλειές..Μόνο ξεσκόνισμα,συμμάζεμα,πλυντήρια(το άπλωμα το έχει αναλάβει ο σύζυγος ή μου βγάζει την λεκάνη κ τα απλώνω εγώ),ελαφρυά πράγματα..Τα μπάνια τα κάνω εγω με dettol κ έρχεται η μανούλα μου μια φορά την εβδομάδα κ τα κάνει με χλωρίνη..Εχω πολύ βοήθεια γενικότερα..Αν καμια φορά ξεκινήσω απο μόνη μου να βαλω σκούπα ο άντρας μου φωνάζει..οπότε κ εγώ περιμένω να κάνουμε παρέα τις δουλειές ;)

Για τον καφέ που λες κ εγώ δεν έπινα τους πρώτους μήνες..τώρα πίνω έναν Ελληνικό την ημέρα 2πλό με μια κουταλιά καφέ όμως να ειναι ελαφρυς ,η γιατρός μου μου είχε πει μέχρι 2 την ημέρα δεν υπάρχει πρόβλημα..

Χριστινάκι μου εγώ το μαξιλάρι το είχα απο την προηγούμενη φορά..Έχω της mothercare που είναι μακρόστενο κ μαλακό κ με έχει βολεψει πάρα πολύ!Το προτείνω ανεπιφύλακτα!! Δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς αυτό πλέον ακόμα κ όταν κάθομαι στον καναπέ το έχω κοντά μου κ το προσαρμόζω ανάλογα..

καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες!

Κικι καλωσηρθες στην παρεουλα μας και με το καλο τα μωρακια σου!!!!!

Χαρα μου νομιζω οτι ενα καφεδακι δεν θα χαλασει και ο κοσμος! στην αρχη και γω δεν επινα τωρα πινω με μετρο ομως. οπως ειπες και συ κανεναν ελληνικο η γαλλικο , επισης μπορειτε και ντεκαφεινε (ρωτησα την γιατρο μου). οσο για τον υπνο οντως ειναι θεμα και γω με μαξιλαρι κοιμαμαι , ασε που ξυπναω και κανα δυο φορες μεσα στην νυχτα για τουαλετα και μετα αντε να σε ξαναπαρει ο υπνος???????? ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!!

σας αφηνω προς το παρον και τα ξαναλεμε. φιλια

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες σας.Καλωσηρθατε και οι νεες στην παρεα!!Λοιπον ξερετε τι συνειδητοποιω καθε μερα με αυτα που γραφουμε?Οτι 9 στις 10 φορες εχουμε την αναγκη να γκρινιαξουμε και να παθουμε υστερια απο το φοβο μας (πρωτη εγω και καλυτερη)!!!.Σκεφτηκα λοιπον να ανοιξουμε ενα θεματακι πονηρο και ευχαριστο για να ξεχνιομαστε!Ρωταω λοιπον,με το σεξακι πως τα πατε?Εγω εχω ξεχασει πως γινεται.Για πειτε κανενα κους κους να ξεχαστουμε!

Με το σεξάκι....ο σύντροφος μου κάθε φορά που πάμε στο γιατρό ρωτάει:''Εεεε...γιατρέ... σεξ κανονικά'';;; Κ ο γιατρός κάααθεται κ του απαντάει πως ναι κανονικά κ τι στάσεις κ πως κ τι όχι... Κάθε φορά όμως. Η αλήθεια είναι, βέβαι, ότι στην αρχη κάναμε αλλά δεν ήμουν κ πολύ χαλαρή. Μετά χαλάρωσα κ αγχώθηκε εκείνος, τώρα είμαι στη φάση με τις τρελές κάψες!αχαχα!!!

Αλλά πολύ πεσμένη η ενασχόληση με το...άθλημα! :?

καλημερα κοριτσια μπηκα κι εγω να δωσω παρον!!!ηρεμα καλε με τις δουλειες μη κουραζεστε και λαχταρισουμε!κι εγω ετσι ημουν εγκυουλα στο πρωτο παιδακι,το σπιτι ελαμπε!ωσπου ειδα οταν γεννηθηκε οτι καθαρο σπιτι και μπεμπε δε πανε μαζι και χαλαρωσα!φανταστητε οτι με τη καθαριοτητα ημουν υστερικη!

τωρα για το σεξακι...τι ειναι αυτο???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol: μετα τη πρωτη γεννα επεσε κατακορυφα η λιμπιτο...πανω που αρχισε να μου ξανανεβαινει ξαναεμεινα εγκυος.τωρα εχω ξεχασει και πως γινεται :roll::roll::roll:

στη πρωτη εγκυμοσυνη παντως εκανα μεχρι να γεννησω...στο πολυ χαλαρο ομως γιατι φοβομουνα :roll:

γεια σας κοριτσια.εκανα β επιπεδου ολα καλα εκτος απο μια οριακη διαταση στο ενα νεφρο που σε ορισμενες περιπτωσεις ειναι ενδειξη για νταουν αλλα μου εβγαλε οτι ειμαι σε πιθανοτητες 1 στις 3331.οποτε ολα καλα.ειμαστε 370γρ και πολυ ομορφες....ναι ειμαι κουκουβαγια.τα φιλια μου σε ολες.

Ευχαριστώ πολύ πολύ γλυκές μου εγκυούλες για το καλωσόρισμα!!!!!

Χρύσα82 εγώ έχω ΠΗΤ 21 Μαρτίου (αν και στα δίδυμα ποτέ δεν ξέρεις πότε θα αποφασίσουν να βγουν) ;)

Xara_84 με το μαλακό οι δουλίτσες στο σπίτι, εγώ μόνο μαγείρεμα, πιάτα πλένω (κατσαρόλες και ταψιά ο καλώς μου) και κανά ξεσκόνισμα..τίποτα άλλο.... τα υπόλοιπα τα κάνει ο άνδρας μου που και που και έρχονται και η μαμάδες μια στο τόσο γιατί τις έχω και μακρυά (Πρέβεζα και Γερμανία).... Βλέπεις επειδή έχω κάνει εξωσωματική δεν το ρισκάρο για τίποτα ( αν και με την καθαριότητα ήμουν υστερική :shock: )

Εμένα ο καφές με αηδιάζει ακόμα και η μυρωδιά, :? πίνει ο άνδρας μου και τον στέλνω στην άλλη άκρη του δωματίου :lol: ......και να φανταστείς ότι πριν μείνω έγκυος έπινα 2-3 την ημέρα και έλεγα τι θα κάνω όταν μείνω έγκυο? τώρα ούτε να τον βλέπω....δοκίμασε και ντεκαφεϊνέ υπάρχει και ελληνικός ντεκ....

Περαστικούλια Κορινάκι, πολλά ζεστά και χυμούς......

Όσο αφορά τον ύπνο κορίτσια εγώ πριν τις 2.30 δεν μπορώ να κοιμηθώ :shock: ....μεγάλες αϋπνίες, ξυπνάω και ενδιάμεσα και το μάτι γαρίδα. :? .... πλέον αρχίζω να μην βολέυομαι γυρίζω πλευρώ και ένα μπεμπάκι μου όλο το βράδυ ρίχνει κλωτσιές :lol::lol:

Musbasha sex???? τι είναι αυτό???? :-?:-?:-? το έχω ξεχάσει..........άσε που και ο άνδρας μου φοβάται......

αλλά τα όνειρα, όνειρα.... :lol::lol::lol::lol:

Evi25 μπράβο!!!! όλα καλά!!! ΘΕΑ η μπουμπού!!!!!

φιλιά σε όλες....

Τι ωραία evi25! Χαίρομαι πολύ για σένα και την κουκλίτσα σου! Με το καλό και σε μας που περιμένουμε ακόμα!

Με το σεξάκι κορίτσια εμείς μια χαρά. Το πρώτο 3μηνο προσέχαμε λιγάκι διότι έτσι μας σύστησε η γιατρός μας, τώρα κανονικά απλά το κάναμε λίγο πιο σύντομο (το ίδιο περιεκτικό όμως) για να μην ενοχλούμε πολύ το μπεμπέ μας :roll: .

Στο θέμα με τις δουλειές πάντως κατάλαβα κι εγώ πως πρέπει να καταφύγω στην βοήθεια του συζύγου και της μαμάς. Όχι πως δεν έχουν προσφερθεί... απλά εγώ δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με την ιδέα πως δεν θα γίνονται οι δουλειές μου ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τις κάνω εγώ (είμαι κι εγώ άρρωστη βλέπετε!!!). Όπως και να'χει, δεν το ξαναρισκάρω να μην μπορώ να περπατήσω καλά καλά...

Καλό απόγευμα και φιλιά σε όλες!!!

Α...απο οτι βλεπω οι περισσοτερες στην ιδια συνομωταξια ειμαστε σε σχεση με το σεξ!!!απλα δεν θυμομαστε καν πως γινεται.χα χα!!!Κικι εθιξες ενα θεμα πολυ φλεγον για μενα και βλεπω τελικα πως δεν ειμαι μονη...τα Ονειρα.Ακουστε την δικη μου περιπετεια σχετικα με αυτα.Πριν καν κλεισω 6 εβδομαδες εγκυμοσυνης ουτε χοριακες ειχα κανει ουτε τιποτα απλα ηξερα οτι ειμαι εγκυος ξεκινησα ενα βραδυ στον υπνο μου και ειχα τετοιο ονειρο :oops: ξυπνησα απο πονο χαμηλα στην κοιλια.Το ιδιο εγινε και καποια αλλα βραδυα με κοντινη αποσταση μεταξυ τους μεχρι που ξεκινησε αιμα.Αποδειχθηκε λοιπον μολιις πηγα και στο γιατρο οτι τα ονειρα αυτα επειδη μου προκαλουσαν ακουσιο οργασμο μου προκαλεσαν πολλες μικρες αποολλησεις στο σακο.Ελα που δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα..Εγω ειχα τρομοκρατηθει,εφτανε το βραδυ και ηθελα να μενω ξαγρυπνη.Μην τα πολυλογω οαταν επαθα τον προηγουμενο μηνα την μεγαλη αποκολληση που ημουν νοσοκομειο,λιγες μερες αφου βγηκα να τα παλι...αυτο μας ελειπε λεω...Ευτυχως δεν μου εκανε ζημια.Τωρα πια η μητρα εχει μεγαλωσει τοσο που δεν κααλαβαινει και πολλα.Ο γιατρος καθε φορα που το συζηταμε βαζει τα γελια...ολα τα εχει η Μαριορι μονο ο φερεντζες της ελειπε μου λεει.Ετσι λοιπον εμεις απο τοτε που εμεινα εγκυος στην ουσια το αποχαιρετησαμε το σεξ και μαλλον μονιμα μεχρι να γεννησω.

Εβη μου μπραβο για τα καλα νεα μπορεις σιγα σιγα να ησυχαζεις εσυ,αντε να ερθει και η σειρα μας.

Πολλα φιλια σε ολες σας!!

Α...απο οτι βλεπω οι περισσοτερες στην ιδια συνομωταξια ειμαστε σε σχεση με το σεξ!!!απλα δεν θυμομαστε καν πως γινεται.χα χα!!!Κικι εθιξες ενα θεμα πολυ φλεγον για μενα και βλεπω τελικα πως δεν ειμαι μονη...τα Ονειρα.Ακουστε την δικη μου περιπετεια σχετικα με αυτα.Πριν καν κλεισω 6 εβδομαδες εγκυμοσυνης ουτε χοριακες ειχα κανει ουτε τιποτα απλα ηξερα οτι ειμαι εγκυος ξεκινησα ενα βραδυ στον υπνο μου και ειχα τετοιο ονειρο :oops: ξυπνησα απο πονο χαμηλα στην κοιλια.Το ιδιο εγινε και καποια αλλα βραδυα με κοντινη αποσταση μεταξυ τους μεχρι που ξεκινησε αιμα.Αποδειχθηκε λοιπον μολιις πηγα και στο γιατρο οτι τα ονειρα αυτα επειδη μου προκαλουσαν ακουσιο οργασμο μου προκαλεσαν πολλες μικρες αποολλησεις στο σακο.Ελα που δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα..Εγω ειχα τρομοκρατηθει,εφτανε το βραδυ και ηθελα να μενω ξαγρυπνη.Μην τα πολυλογω οαταν επαθα τον προηγουμενο μηνα την μεγαλη αποκολληση που ημουν νοσοκομειο,λιγες μερες αφου βγηκα να τα παλι...αυτο μας ελειπε λεω...Ευτυχως δεν μου εκανε ζημια.Τωρα πια η μητρα εχει μεγαλωσει τοσο που δεν κααλαβαινει και πολλα.Ο γιατρος καθε φορα που το συζηταμε βαζει τα γελια...ολα τα εχει η Μαριορι μονο ο φερεντζες της ελειπε μου λεει.Ετσι λοιπον εμεις απο τοτε που εμεινα εγκυος στην ουσια το αποχαιρετησαμε το σεξ και μαλλον μονιμα μεχρι να γεννησω.

Εβη μου μπραβο για τα καλα νεα μπορεις σιγα σιγα να ησυχαζεις εσυ,αντε να ερθει και η σειρα μας.

MUMBASHA ευτυχώς υπάρχουν και τα όνειρα!!!!

και εγώ το ίδιο πράγμα .... στην αρχή πριν κάνω την β-χοριακή, είδα δυο φόρες κάτι όνειρα :shock: άσε ξύπνησα και εγώ με πόνο και είπα τώρα έκανα ζημιά :? και τώρα που και που βλέπω ακόμα, κάπου διάβασα ότι είναι ορμονικό και το παθαίνουν πολλές εγκυούλες ;)

πολλά φιλιά!!!!

OH MY GOD!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΠΑΘΕΣ ΑΥΤΟ???ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!Κ ΕΓΩ ΕΒΛΕΠΑ :D:?

ΚΙΚΗ78 ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΞ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΔΑ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ.ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΡΟΜΑΞΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ,ΠΗΡΑ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ UTROGESTAN Κ ΟΛΑ ΟΚ!ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΟΡ,ΑΡΑΙΑ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ:ΕΓΚΥΜΟΝΙΚΟ ΣΕΞ!

καλησπερα κοριτσια!!! πηγα γιατρο σημερα!!! ειναι αγορι σιγουρα πια!!! βαλτε με μπλεεεεεεε. ειναι κουκλοσ και ειναι 17 εκατοστα και 256 γραμ. τελεια ολα!! αλλα τα νεφρα μου συνεχιζουν και πονανε.

σεξ; τι ειναι αυτο? εμενα ο αντρασ μου εκανε μια επεμβαση στο ποδι και του ειπε ο γιατρος σε 2 μηνες. και λεω τοτε θα πρεπει να το σταματησω εγω..χεχε.οποτε τωρα που εχω ορεξη μενω με αυτην.

Καλησπέρα κορίτσια ωραία η συζήτηση που ανοίξαμε ,έτσι να αλλάξει το κλίμα~!

evi25 συγχαρητήρια με την β εγω θα κάνω την Πέμπτη, να σε ρωτήσω εσένα σου δώσανε dvd με την εξέταση?γιατί έχω ακούσει πως κάποιοι γιατροί δίνουν

mwroudenia2 κ σε σένα συγχαρητήρια άντε με το καλό

Α για τα όνειρα που λέγατε στο 1 τρίμηνο το βράδυ ξυπνούσα κ είχα σαν οργασμό αλλά ευτυχώς εγώ δεν είχα κάνα θέμα με αυτό..όσο για το σεξ... η δικια μου όρεξη δεν είναι κ στα φόρτε της γιατί εχω ενοχλήσεις ώρες ώρες ξέρετε κατά την διάρκεια κ χάνετε...η όρεξη αλλα οκ κάνουμε ότι μπορούμε :lol::lol:

2012.pngMake a pregnancy ticker

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Χαίρομαι πολύ για εσάς κοριτσάκι μου!! Και έτσι θα έπρεπε να είναι!! Αμήν Παναγίτσα μου να πάνε όλα κατ'ευχήν και να έχεις την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σου και όπως τη θέλεις!!! ❤️❤️❤️ Ευτυχώς στο εξωτερικό από όσα έχω καταλάβει πλέον, είναι υπέρ των λιγότερο δυνατών επεμβάσεων.. στην Ελλάδα η νοοτροπία σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς το αντίθετο.. όσες περισσότερες ιατρικές παρεμβάσεις τόσο "καλύτερο"...
    • χαχαχαχα καλά κι εγώ είμαι τελείως αδέξια με τις κινήσεις μου πλεον 😂 τώρα για τη δουλειά απλά κρατάω σημειώσεις μετά από κάθε μιτιγκ γιατί αλλιώς ξεχνάω σε δευτερόλεπτα αν είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ευτυχώς η εταιρεία μου τώρα αγόρασε συνδρομή με το ΑΙ της Γκουγκλ και μας κρατάει σημειώσεις μόνο του 😂 Επίσης, τλχ σε μένα, υπάρχει αρκετή κατανόηση μπορώ να πω, δε με ζορίζουν, είναι κι η μανατζερ μου γυναίκα, οπότε πλέον τα μιτιγκς μας είναι για το πως πάει η εγκυμοσύνη και μου δίνει κι αυτή συμβουλές κτλ 😅 
    • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!! ❤️❤️❤️ Άσε δεν το πιστευα κι εγώ όταν γεννήθηκε έτσι νωρίς!! Με το καλό και τα δικά σας γεννητουρια εύχομαι!! 🥰🥰🥰 Κορίτσι μου, πάρε τον χρόνο σου, δες τις προοπτικές σου κι όταν είσαι έτοιμη μας μιλάς!! Κι εγώ κρατάω ότι η μικρούλα είναι μια χαρά και ότι οι μητριαιες σου είναι πολύ καλές!! Ελπίζω με όλη μου την καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα προβλήματα να είναι επιλυσιμα!!! ❤️
    • @Kallia.Geo μου παρεπιπτόντως ήθελα να σου στείλω.. τα λεφτά σου μπήκαν εσένα;! Σε εμένα μπήκαν ακριβώς 21 χθες όπως έγραφε και στο πινακακι πληρωμών του εφκα! Αν όχι για τρεξτο ψαξτο λίγο μήπως τα ξύνουν στον εφκα της περιοχής σου ή μήπως υπάρχει κάποια εκκρεμότητα με την αίτηση σου..!
    • Να σας γράψω και τα δικά μας νέα απ' το χθεσινό ραντεβού! Σήμερα είμαι 33+2 με το αγοράκι μας 💙 Χθες που λέτε είχα γιατρό για να του δείξω τον τελευταίο υπερηχο με τον εμβρυομητρικό, τις εξετάσεις αίματος του 3ου τριμήνου και να συζητήσουμε το πλάνο τοκετού καθώς και τα επόμενα βήματα. Λοιπόν που λέτε, θα μπω κατευθείαν στο θέμα του πλάνου: Εγώ κορίτσια πήρα πολύ θετικά vibes απ τον γιατρό! Καλά τα είχαμε ψιλοσυζητήσει και την προηγούμένη φορά που είχα απορίες, αλλά αυτή τη φορά του πήγα το πλάνο και το φτιάξαμε μαζί βήμα-βήμα. Ρε κορίτσια, αυτός ο άνθρωπος μου εμπνέει πολύ εμπιστουύνη! μιλούσε για τον τοκετό με τόση ηρεμία κι όταν φτιάχναμε το πλάνο ως αναφορά την ανακούφιση απ τον πόνο, έγραψε σημειώση ο ίδιος ότι πρ΄ωτα θα εξαντλήσουμε όλους τους φυσικούς τρόπους, ζεστό ντουζ, μασαζ, χαλαρη μουσική στο δωμάτιο, κτλ και μετά με βάση την αντοχή μου θα πάμε με την επισκληρίδιο. Κι όπως 'εγραψα και πιο πάνω είναι υπέρ του εγώ να έχω τον έλεγχο στο πότε θέλω να γίνει εγχυση της αναισθησίας.  Μετά μιλήσαμε για τη διάρκεια του τοκετού, και πραγματικά ήταν ανοιχτός σε κάθε μας επιθυμία. Έγραψε πάλι ότι κάθε περέμβαση όπως η τομή στο περίνεο να γίνει μόνο εάν είναι απαιραίτητο, γενικά φάνηκε να υπέρ των μη παρεμβατικών μεθόδων για το κάθετί. Τώρα στη βράση κολλάει το σίδερο θα μου πείτε, ελπίζω να μη μας τα έλεγε όλα αυτά και μετά να μας τ αλλάξει 😅  Δε ξέρω, μιλούσε με πολλή ηρεμία για όλα, και τόνιζε συνέχεια ότι ο τοκετός για κυλήσει ομαλά πρέπει να είμαστε όλη ήρεμοι και γενικά να υπάρχει επικοινωνία και αγάπη... Είπε ότι η ωκιτοκύνη, η ορμόνη του τοκετού, είναι μια ορμόνη αγάπης, οπότε θέλουμε να υπάρχει αυτό για να γεννηθεί το μωρό ομαλά ❤️  Μετά απ όλη αυτή τη συζήτηση κορίτσια νιώθω πάρα πολύ ανακουφισμένη για τον τοκετό κι εγώ κι ο άντρας μου, δε ξέρω, μας άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος μου μιλούσε για τα πάντα. Ελπίζω να τηρήσει το λόγο του και στην ώρα του τοκετού! Πάντως υπέγραψε το πλάνο και μας είπε να το έχουμε μαζί μας καθώς κι αντίτυπα για τις μαίες ❤️ όσον αφορά τα επόμενα βήματα: - Ντόπλερ: 5/12 (35+1, εδώ γελάμε 😂) - Τεστ στρεπτόκοκκου: 36-37εβδ - Καρδιοτοκογράφημα κάθε εβδομάδα απ τις 36 κι έπειτα - Ραντεβού κάθε εβδομάδα μετά το ντόπλερ, δλδ 12,19,26/12 και μετά 2/1 και 9/1 αν δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο μικρός. Για πρόκληση είπαμε μετά τις 40εβδ κι εφόσον δεν υπάρχει πιο πριν κάποιος άλλος σοβαρός ιατρικός λόγος. Μπήκαμε στην τελική ευθεία!!! 😱😱😱😱😱😱😱
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...