Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
ρε σεις,αμα μιλαμε στο face,τοτε θα καταληξουμε σαν την παλια παρεα της Ρεβεκκας και της Αννας και της Στελλας και το θεματακι μας θα το παρατησουμε..κριμα δεν ειναι!!κι οτι ξεπερασαμε τις 50 σελιδες :(:(:(:(

Oxi kale den tha xathoume apo edw..Emeis toso kairo pou eimaste files sto FB ti nomizeis kanoume, ante na kanoume like se kamia fwtografia kai kanena sxolio gia ta mwra mas pali...

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
προετοιμαζω τον καπεταν Παναη για τον παιδικο σταθμο.....

μακαρι να προσαρμοστει ομαλα

ειναι η καλυτερη ηλικια μετα τα 2 ....λεει ολο ομορφα λογακια,το μαναρακι μου

με λεει βασιλισσα μου...θα σε παντρευτω.....αχ λιωνωωωωωωωωωωωωωωω

τι καλα ρε!!!!

α!!προσεξες στο tickeraki του καπετανιου οτι μαλλον εχεις κανει ενα λαθακι;αντι για ς στο Παναης,εχεις βαλει & ή κανουν λαθος τα ματακια μου; :roll:

Δημοσίευση
ρε σεις,αμα μιλαμε στο face,τοτε θα καταληξουμε σαν την παλια παρεα της Ρεβεκκας και της Αννας και της Στελλας και το θεματακι μας θα το παρατησουμε..κριμα δεν ειναι!!κι οτι ξεπερασαμε τις 50 σελιδες :(:(:(:(

μην φοβασαι...δεν μας χανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
προετοιμαζω τον καπεταν Παναη για τον παιδικο σταθμο.....

μακαρι να προσαρμοστει ομαλα

ειναι η καλυτερη ηλικια μετα τα 2 ....λεει ολο ομορφα λογακια,το μαναρακι μου

με λεει βασιλισσα μου...θα σε παντρευτω.....αχ λιωνωωωωωωωωωωωωωωω

Na tetia kaneis kai avrio methavrio tha se vrizei h nufh sou....

Katse na paei ston paidiko na sou pw egw meta ti logakia tha leei...

Δημοσίευση

τι καλα ρε!!!!

α!!προσεξες στο tickeraki του καπετανιου οτι μαλλον εχεις κανει ενα λαθακι;αντι για ς στο Παναης,εχεις βαλει & ή κανουν λαθος τα ματακια μου; :roll:

και αυτο σε πειραζει ρε γεροπαραξενη??????????????????????????????????????????????????????????

Δημοσίευση

και αυτο σε πειραζει ρε γεροπαραξενη??????????????????????????????????????????????????????????[/quote:1m8trhi8]

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue::ymtongue: [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

Δημοσίευση

τωρα εγινα και Μαριεττουλα;εξου και το Τουλα; :?:?:?

αν απευθυνεσαι σε μενα Σαρα,ημουν εξω και καπνιζα το τελ.της ημερας,μαλλον της νυχτας...

και εσυ τρελο σεξ φιλεναδα???????????????????

μην το λες οτι ειναι το τελευταιο

Δημοσίευση

Τζα!!! ήρθα κι εγώ!

Ρηνιώ, σε έχουμε χαλάσει και εσένα, σε κάναμε ξενύχτω! άχου μωρέ τον Παναή, λέει ότι θέλει να σε παντρευτεί;;; Ε πως να μη λιώσεις...

Εύη έχεις πονόλαιμο διαβάζω ε; ωχ... δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα γαμώτο... ελπίζω να είναι από τις παγωμένες σανγκρίες και μόνο! δεν μας είπες τίποτα για τα εξανθήματα του μικρού, έφυγαν τελικά;

Μαριεττάκι έχεις και εσύ φατσοβιβλίο;; και γιατί μας κρυβόσουν τόσο καιρό βρε;;;

Πήγαμε νωρίτερα και ρωτήσαμε σε μια ταβέρνα για να κάνουμε τραπέζι μετά τη βάπτιση, όχι τίποτα σημαντικό οικογένεια,κουμπάρος και κάποιοι λίγοι άνθρωποι που έχουν κάνει αρκετά για την μπέμπα μέχρι σήμερα. Ευτυχώς μας είπαν καλή τιμή. Πάει κι αυτό λοιπόν. Μήπως ξεχνάω κάτι;;;

Τούλα;;;; :-?

Δημοσίευση

κοριτσια ας μη μιλαμε για παχη...πριν καμια ωρα τσακισα ενα πακετο πατατακια μαζι με sprite και τωρα εφαγα κι ενα παγωτακι γιατι ειχα κορακιασει απο το αλατι.. :roll::roll::roll::roll::roll: και μετα θελω να μου φυγει κι η κοιλια μου!!εγω θα φυγω πριν απο αυτη :lol::lol:

Δημοσίευση
Τζα!!! ήρθα κι εγώ!

Ρηνιώ, σε έχουμε χαλάσει και εσένα, σε κάναμε ξενύχτω! άχου μωρέ τον Παναή, λέει ότι θέλει να σε παντρευτεί;;; Ε πως να μη λιώσεις...

Εύη έχεις πονόλαιμο διαβάζω ε; ωχ... δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κι εγώ κάπως έτσι ξεκίνησα γαμώτο... ελπίζω να είναι από τις παγωμένες σανγκρίες και μόνο! δεν μας είπες τίποτα για τα εξανθήματα του μικρού, έφυγαν τελικά;

Μαριεττάκι έχεις και εσύ φατσοβιβλίο;; και γιατί μας κρυβόσουν τόσο καιρό βρε;;;

Πήγαμε νωρίτερα και ρωτήσαμε σε μια ταβέρνα για να κάνουμε τραπέζι μετά τη βάπτιση, όχι τίποτα σημαντικό οικογένεια,κουμπάρος και κάποιοι λίγοι άνθρωποι που έχουν κάνει αρκετά για την μπέμπα μέχρι σήμερα. Ευτυχώς μας είπαν καλή τιμή. Πάει κι αυτό λοιπόν. Μήπως ξεχνάω κάτι;;;

Τούλα;;;; :-?

ελα ρε χαζο ...τιποτε δεν εχουμε κανει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση
κοριτσια ας μη μιλαμε για παχη...πριν καμια ωρα τσακισα ενα πακετο πατατακια μαζι με sprite και τωρα εφαγα κι ενα παγωτακι γιατι ειχα κορακιασει απο το αλατι.. :roll::roll::roll::roll::roll: και μετα θελω να μου φυγει κι η κοιλια μου!!εγω θα φυγω πριν απο αυτη :lol::lol:

μια χαρα εισαι..................................................................

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...