Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
επανερχομαι,κλαψουριζει ο μικρος,ο μεγαλος γενικως κλαψουριζει :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Εύη μου δεν ακούγεται τελείως κουφό! έχουμε δέσει μεταξύ μας, αν ήσουν κι εσύ στη συνάντηση θα έβλεπες ότι όταν βρεθήκαμε και συζητούσαμε ήταν λες και είμασταν παλιές γνώριμες! τόσα έχουμε πει και έχουμε μοιραστει εδώ μέσα, πόσες ανησυχίες μου και απορίες μου μου καλύψατε... εννοείται ότι σας θεωρώ φίλες μου και ας μην σας ξέρω καλά καλά!

Δημοσίευση

ενταξει,εψανχε την πιπιλα του...

κοριτσια γενικα στην ζωη μου επιανα ευκολα φιλιες,αλλα παντα τις διαχωριζα σε γνωστους και φιλους..τελικα ειχα καταληξει σε δυο κοπελες που ειμασταν απο το δημοτικο μαζι και ειχαμε περασει ολες τις νεανικες μας ανησυχιες μαζι,τα αγχη για τα μαθηματα,τα ερωτικα μας κλπ..στο πανεπιστημιο ειχα πολλους γνωστους παλι,αλλα φιλοι ηταν μονο τρεις,μια κοπελα που τωρα ζει με τον αντρα της στα Χανια και αλλοι δυο φιλοι μου που ειναι Αθηνα..ομως η ζωη τα φερνει ετσι που εχουμε χαθει,αλλα οταν τους παρω τηλ.ειναι σαν να μην εχει περασει ουτε μια μερα απο τοτε που βγαιναμε και τα πιναμε...μου λειπουν,ειδικα ο Λαμπρος,αλλα εχει κι αυτος την οικογενεια του κι ειναι δυσκολο να ταιριαξουν τα ωραρια μας..θυμαμαι παλια,με επαιρνε τηλ για να μου παιξει το καινουριο του τραγουδι και ο Μανος ζηλευε απιστευτα..κατι που ποτε δε θα μπορεσει να καταλαβει ο Μανος ειναι πως ενας αντρας και μια γυναικα μπορουν να ειναι φιλοι,χωρις να τρεχει κατι αλλο μεταξυ τους...

κι εδω στο Φαληρο δεν εχω καμια φιλη,οποτε εσεις ειστε η παρεα μου τα πρωινα,τα μεσημερια και τα βραδυα!!!

σας ζαλισα!!!

Δημοσίευση
Piga tarakounisa ton antra mou giati roxalize kai tha mou ksipnisei to mwro ekana ena tsiagro kai fisika evala kai mia sagria gia na mhn ksexniomaste....

χικ!!χικ!!!χικ!!!μαλλον εχει δικιο η Σαρα...αλλα την κυρωση δε θα την παθουν τα εμβρυα,εμεις θα την παθουμε!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Εεεετσι Εύη καλά έκανες, μην ξεχνάμε τις συνήθειές μας! σε λίγο αντί να τα λέμε στο μάμμυ θα τα λέμε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς!!!

Καλέ δεν σας είπα τι έπαθα νωρίτερα... τάιζα την μικρή το βραδινό της γαλατάκι, λίγο πριν την πάρω κοιμόταν όρθια στην αγκαλιά του νονού της και συνέχιζε να ψιλοκοιμάται την ώρα που έτρωγε, και ξαφνικά μου πνίγεται τόσο πολύ που έβγαλε γαλατάκι ακόμα και από τη μυτούλα της, έβηχε και της έτρεχε το γαλατάκι από το στόμα, φρίκαρα... λέω πάει το παιδί θα μου πνιγεί! πω πω τι ήταν κι αυτό...

Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που θα το πω αυτό εγώ πρώτη: κορίτσια νυστάζω! λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά....

Δημοσίευση
Εεεετσι Εύη καλά έκανες, μην ξεχνάμε τις συνήθειές μας! σε λίγο αντί να τα λέμε στο μάμμυ θα τα λέμε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς!!!

Καλέ δεν σας είπα τι έπαθα νωρίτερα... τάιζα την μικρή το βραδινό της γαλατάκι, λίγο πριν την πάρω κοιμόταν όρθια στην αγκαλιά του νονού της και συνέχιζε να ψιλοκοιμάται την ώρα που έτρωγε, και ξαφνικά μου πνίγεται τόσο πολύ που έβγαλε γαλατάκι ακόμα και από τη μυτούλα της, έβηχε και της έτρεχε το γαλατάκι από το στόμα, φρίκαρα... λέω πάει το παιδί θα μου πνιγεί! πω πω τι ήταν κι αυτό...

Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που θα το πω αυτό εγώ πρώτη: κορίτσια νυστάζω! λέω να αποσύρομαι σιγά σιγά....

μηπως ειχε μυξουλες;

Δημοσίευση
κορίτσια έχω πρόβλημα. Ξύπνησε η Σοφία και κλαίει ασταμάτητα! Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει....

Τα ίδια μου έκανε και η μικρή στον μεσημεριανό ύπνο... μπορεί να είδε κάποιο όνειρο η καημενούλα και να τρόμαξε, ή ίσως να την τρόμαξε κάποιος εξωτερικός θόρυβος; με τόσο αέρα... ψυχούλα μου μωρέ, θα ηρεμήσει στην αγκαλίτσα της μαμάς

Δημοσίευση

Tha stravokatapie h kaimenoula kai ths ksanagirise piso to galataki...

Kai egw shmera eimai kourazmenh kai lew na thn pesw siga siga giati avrio tha doulevei o antras mou kai den tha exw kanenan na mou ton kratisei an tha eimai ptoma apo thn kourash...

Δημοσίευση

Μαριέττα δεν είχε μυξούλες στάνταρ αυτό, γιατί της είχα καθαρίσει τη μυτούλα λίγη ώρα πριν από κάτι ξερά που είχε... και ήταν σκέτο γαλατάκι αυτό που βγήκε. Ασε σου λέω φρίκαρα τελείως, είχε κοκκινήσει κιόλας η καημένη, τα είδα όλα. Μάλλον επειδή ήταν μισοκοιμισμένη ίσως, τι να πω...

Αναστασία; ηρέμησε τώρα η μικρή;

Δημοσίευση

καλημεραααα!!!!

το μαμμυ σας εχει κανει αλκοολικες βλεπω χαχα!!!

εγω τα εκοψα ενα φεγγαρι ολα μαχαιρι!!καπνισμα αλκοολ!!

επισης ευγενια μια απο τα ιδια!!πιπινια πιπινια πιπινια :D:D:D:D:D

ο αντρας μου τωρα ειναι 3 χρονια μεγαλητερος!!!

επισης οποια θελει το φατσομπουκη μου ειναι το εξης rebbeka pateli

Δημοσίευση

ευη μου καλημερα!!!ελπιζω να ειναι καλα ο μικρος,και ειμαι της αποψης να τον πας ενα νοσοκομειο να ελενξουν τις κοκκινιλες για αλεργεια κτλ!!!γιατι απο το τηλ δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν διαγνωση!!!και επισης τα φαρμακα που τα δινουν αβερτα με το παραμικρο παλι λαθος και ας ειναι ελαφρυ η ακινδυνο!!!ισως θα μπορουσες να βαλεις κατι πανω να μην το φαγουριαζει!!!να σε συμβουλευαν εννοω!!!αμεσως δινουν την ευκολη λυση χημικα!!!!

περαστικα του ελπιζω σημερα να εχουν εξαφανιστει ολα!!!

Δημοσίευση
καλημεραααα!!!!

το μαμμυ σας εχει κανει αλκοολικες βλεπω χαχα!!!

εγω τα εκοψα ενα φεγγαρι ολα μαχαιρι!!καπνισμα αλκοολ!!

επισης ευγενια μια απο τα ιδια!!πιπινια πιπινια πιπινια :D:D:D:D:D

ο αντρας μου τωρα ειναι 3 χρονια μεγαλητερος!!!

επισης οποια θελει το φατσομπουκη μου ειναι το εξης rebbeka pateli

Rebbeka paw na se kanw filh mou amesos.... :lol::lol::lol:

Shmera malon eimaste kalitera giati ekane elafros pio sfixta kakakia...

Δημοσίευση

Rebbeka paw na se kanw filh mou amesos.... :lol::lol::lol:

Shmera malon eimaste kalitera giati ekane elafros pio sfixta kakakia...

τελεια ευη..αντε μωρε να ησυχασει και αυτο και εσυ....

καλε ο αντρας σου γιατι ειναι απων απο τις φωτο????? :D:D

η μικρη τελειααααααααααααα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...