Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγω αν θυμαμαι καλα επαιρνα 5 ή 6 χαπια λευκα τη μερα!! Δηλαδη ενα κουτι μ εβγαζε 3,5 μέρες περιπου! Ξεκινα να μαζευεις οπως σου ειπαν τα κοριτσια γιατι ειναι σε ελλειψη..μπορεις να ενημερωσεις κ το φαρμακειο της γειτονιας σου μηπως σε εξυπηρετησουν κ σου κρατανε οσα τπυς πηγαινουν.. Σχετικα με το θεμα των γαμων, μπατσελορ κλπ και εγω θα σου προτεινα να προχωρησεις μετα να τα ευχαριστηθεις αυτα..δεν θα κανει διαφορα ένας ή δυο μηνες..καποιοι γιατροι επισης ειναι πιο αυστηροι κ μπορει να μην σε αφησει να κανεις τπτ.. επισης, μακρια απο εμας, εαν κατι δεν παει καλα μπορει να σκεφτεσαι μηπως εκανες κατι "εξτρα" σε καποιο απο τα event και γι αυτο δεν πηγε καλα.. εννοειται ευχομαι να μην συμβει&εννοειται μπορει να πανε ολα τελεια ακομα κ αν χορεψεις σα να μην υπαρχει αυριο, αλλα εχοντας περασει κατι αντιστοιχο ακομα κ αν εχουν περασει 3,5 χρονια ακομα σκεφτομαι το δικο μου πιθανο λαθος και γι αυτο στο αναφερω.. Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο!! ❤️
    • Μην ανησυχείς κορίτσι μου όλα θα είναι καλά και με διατροφή θα ρυθμιστει.Παθουσα κι εγώ.Ειμαι 26+5 έχω Μο/Δι με έναν πλακούντα.Στην καμπύλη που έκανα οι μετρήσεις μου έχουν ως εξής: 83 νηστείας  189 σε 1 ώρα *** 105 σε 2 ώρες Πήγα σε ενδοκρινολόγο μου έδωσε διατροφή για δίδυμη κύηση .Μου έγραψε ταινίες κ μου είπε να το μετράω πρωί νηστική κ μετά το μεσημεριανο γεύμα  1 ώρα.Εχω πολύ χαμηλές τιμές κ δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό. Ο γυναικολόγος μου μου είπε πως 9 στις 10 περιπτώσεις ρυθμίζονται με διατροφή μόνο μια θέλει ινσουλίνη. Σήμερα είχα εμβρυολογο έχω κι εγω διάφορα 13% αλλά δεν ανησύχησε.Οι ροές ,πλακούντας αμνιακά υγρά κτλ όλα καλά.Το μεγάλο 906 γρ.κ το μικρό 784 γρ. Πήγες σε ενδοκρινολόγο τι σου είπε;      
    • Ωραία ιδέα αυτή, γιατί η δικιά μου το σωσίβιο ούτε να το δει!! Περιμένουμε τα νέα σου την άλλη Πέμπτη!! 🥳
    • Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια!!! Εγω παλι βολευομαι εδω κ καιρο μονο αριστερο πλαι με μαξιλαρι εγκυμοσυνης το οποιο δεν εχω αποχωριστει οπως κ να εχει 2μιση χρονια απο την περασμενη εγκυμοσυνη😄 ξυπναω 2 3 φορες την νυχτα κ αυτο για να φαω...δεν εχει σημασια τι ή ποσο,απλα πρεπει κατι να φαω αλλιως δεν ξανακοιμαμαι🤣🤣🤣Επισης καθε μεσημερι μου πεφτει η πιεση κ αν δεν ειμαι στην δουλεια προσπαθω να κοιμαμαι παλι καμια ωρα...   Το λαδι της φωτο χρησημοποιω γιατι ειδα πως βοηθησε στην πρωτη εγκυμοσυνη μου,ενω γενικα εχω κανει κατα καιρους ραγαδες σε διαφπρα σημεια που φυσικα δεν ειχαν τεντωσει οσο η κοιλια,μου δημιουργηθηκαν λιγες μονο(εγω τις ειδα μετα την καισαρικη) κοντα στην περιοχη του αφαλου οι οποιες δεν φαινοντουσταν καν,τωρα που ξανατεντωνει γυαλιζουν κ φαινονται αλλα το προσεχω απο νωρις κ βαζω ωστε να μην βγουν παλι πολλες..
    • @ZeldaΝαι ναι θα σας ενημερωσω!!Την αλλη Πεμπτη πρωτα ο Θεος ειναι τα ραντεβου!!  180 μινι μικρακι οποτε κ μινι β επιπεδου ε;;;,εχχεχε μα τι καλα! πιπιλαγε το δαχτυλακι θα τρελαθω🤩ευχομαι κ η μεγαλη β να εχει ιδια επιτυχια κ να την πετυχετε σε πολλες ποζες😃Να περασετε τελεια στις διακοπες κ καλη επιστροφη!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...