Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

συγχαρητηρια να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη !!!!tinkybel ta mwra mas diaferoyn mono mia mera :o:o:o:o exeis kanei yperhxo?[/quoteΝαι όντως!απιστευτο!!!!!!!!!!κοίτα είχα πάει την πρώτη φορά για να δει ξέρεις αν είναι ενδομήτριο κλπ.Τώρα περιμένω το επόμενο ραντεβού,το επίσημο όπς το λέω εγώ όπου και εκεί θα ακούσουμε λογικά την καρδούλα του.Θα πάω στις 7/09/11 και ημέρα Τετάρτη και 6.00.η ώρα !ΑΧ!!!ανυπομονώ να ερθει αυτή η μέρα και να πάνε όλα ευλογημένα.Ετσι οπως επιθυμεί η Παναγία!!!!!!!!!Εσύ?Λογικά και εσύ σε αυτο το στάδιο θα είσαι.Δεν καταλαβαίνω όμως τις ημερομηνίες :?:?:? .Δλδ η οικόνα σύμφωνα με την τελευταία μας περίοδο είμαστε 6 εβδομάδων.Εμένα μου είπε οτι ήμουν περιπου όταν πηγα στις 24/08 με 2736 περίπου(δεν θυμάμαι ακριβώς),ήμουν 4 εβδομάδων και κάτι.Εσένα τι σου είπε? :P:P:P
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw tha paw pempth apogeyma!ki egw eyelpistw na einai endomhtrio kai na akoysw kardoyla giati den exw ksanapaei sti giatro!vlepeis einai to deytero kai edrasa ligo pio xalara :lol::lol::lol::lol: sto prwto hmoyn tenerifi kai eixa parei to aeroplano kai gyrisa pisw na paw sto giatro amesws molis to ematha!!!meto kalo na akoyseis kardoyla einai apo tis pio sygkinhtikes stigmes .ki egw anypomonw na dw an einai ola kala.

Πασχαλάκι με το καλό κοριτσάκι μου και το δεύτεροοοοοοοο!!!!!!

Όλα να πάνε τέλειααααααααα!!!!!!!!

Νομίζω ότι η τιμή σου είναι αρκετά υψηλή......μήπως έχεις δυο σποράκια;;;

Πάνω από όλα γερό ή γερά να είναι!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!

Καλησπέρα και συγχαρητήρια!! :)

Σήμερα κάναμε και εμείς την πρώτη μας χοριακή. Και επειδή ο άντρας μου τρεις μέρες τώρα δεν έχει κοιμηθεί, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές από τις πληροφορίες που μου βρήκε στο Internet και μας επιβεβαίωσε ο γιατρός! :P

Η τιμή λοιπόν της ουσίας αυτής, που μετρίεται με τη χοριακή, εξαρτάται από την ημέρα της τελευταίας περιόδου και την πιθανή ημερομηνία σύλληψης. Υπάρχει πίνακας σχετικός που δείχνει τα επίπεδα στα οποία πρέπει να βρίσκεται. Ανά 2-3 μέρες βέβαια, η ουσία αυτή διπλασιάζεται!! Ενδεικτικά αναφέρω ότι 5-6 εβδομάδες από την τελευταία περίοδο, 3-4 εβδομάδες από την πιθανή ημερομηνία σύλληψης, η τιμή της πρέπει να είναι από 1110 έως 31500 μονάδες. Εάν έχουν περάσει 6-7 εβδομάδες από την τελευταία περίοδο και περίπου 4-5 από τη σύλληψη, η τιμή της πρέπει να είναι από 2560 έως 82300 μονάδες! Μεγάλο εύρος! Αλλά όπως μου είπε και ο γιατρός... σε 3 μέρες θα έχουμε τις.. διπλάσιες από ότι σήμερα!! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...