Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΛΑΣΩ ΟΜΑΛΑ???


Recommended Posts

Αποφασισα να αποθηλασω.

Μετα απο τοσους μηνες θηλασμου, χωρις σταγονας ξενου γαλακτος ηρθε η ωρα. Με κοπο φτασαμε να του δινω τον τελευταιο μηνα 2 γευματα τη μερα, πρωι και βραδυ και πιστευω οτι το να του το κοψω θα παιδεψει και τους 2 μας.....

Θα μου λειψει αλλα νομιζω οτι πρεπει. Και λεω πρεπει σκεφτομαστε να βαλουμε μπρος για 2ο παιδακι και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη εινα υπερεμεση κυησης, αιμα μεχρι και τον 4ο μηνα και ηπιες συσπασουλες απο τον 5ο οποτε ο θηλασμος ισως αντενδεικνυται κατα την κυηση στην περιπτωση μου. Ελπιζω να τα καταφερουμε.

Αν θελετε πεστε μου τις εμπειριες σας και πως τα καταφερατε να αποθηλασετε ομαλα. Τι γαλα δωσατε και με ποιο τροπο? Ο μικρος με το ζορι αρχισε να πινει νερακι απο το κυπελλακι-μπιμπερο με το ρυγχος. ΚΑλαμακι καθολου!!!!! Καθε βοηθεια πολυτιμη :):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω μετα απο ενα χρονο θηλασμου πηρα χαπια και το εκοψα απο τη μια μερα στην αλλη αλλα καιρο πριν του εδινα και γαλα σε μπιμπερο και το νερακι και ετσι δεν ειχα προβλημα κανενα στον αποθηλασμο...απλα για μηνες τον επαιρνα στην ιδια σταση που τον θηλαζα και του εδινα το γαλα του..αλλα σε γενικες γραμμες ηταν και ειναι βολικο παιδι στις αλλαγες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΘΗΛΑΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟΥΣ 7,5 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΔΟΝΤΙΑ Κ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕ ΔΥΝΑΤΑ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΛΕΓΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕ ΑΣΤΕΙΟ Κ ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΣΙΧΛΑ ΟΠΟΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΙΩΝΑ ΤΟ ΒΥΖΙ Κ ΕΔΙΝΑ Κ ΛΙΓΟ ΞΕΝΟ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΛΙΓΟ ΒΥΖΙ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΕΝΟ Κ ΚΟΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΔΕΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΑΚΙ ΜΕ ΘΗΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΥΖΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥ ΧΩ ΑΚΟΜΑ.ΑΝ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΤΗΡΑΚΙ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις αποθηλασαμε πληρως περιπου 19 μηνων. Εφαρμοσα την τακτικη του δεν προσφαιρω δεν αρνουμαι για αρχη. Το δυσκολο κομματι ηταν να αποθηλασει τη νυχτα οπου ειχαμε δραματα την ημερα αποθηλασε πολυ ευκολα γιατι τον απασχολουσα με αλλα πραγματα. Γαλα του εδωσα φρεσκο σε ποτυρακι με σκληρο στομιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα! Πασχαλιτσάκι και εμένα με ενδιαφέρει πολύ το θέμα σου γιατί και εγώ θέλω να αποθηλάσω σιγά σιγά, κάτι που μου φαίνεται ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΔΥΣΚΟΛΟΟΟ...Διάβασα ότι σου έγραψαν τα κορίτσια αλλά ανυπομονώ και για άλλα...Καλή επιτυχία!!

Cesilia τί εννοείς την τακτική "δεν προσφέρω-δεν αρνούμαι" ? Απλά όποτε θέλει να πιει? όποτε το ζητήσει αυτός? Εγώ αυτό κάνω εδώ και αρκετό καιρό αλλά συνέχεια θέλει στήθος..θηλάζουμε μπορεί και 5-6 φορές τη μέρα..εκ των οποίων οι 3 είναι κανονικής διάρκειας ενώ οι άλλες μπορεί να είναι 2-3 λεπτών..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...