Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΘΗΛΑΣΤΡΟΥ MEDELA


Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!!

Ο μπεμπάκος μου (8 ημερών σήμερα) όσο νοσηλεύτηκε στο Νεογνολογικό του Μαιευτηρίου ΕΛΕΝΑ για 1 θεματάκι με το στομαχάκι του & τις γουλίτσες, αναγκαστικά τράφηκε με ξένο γάλα, αφού και το δικό μου γάλα, λόγω Καισαρικής άργησε πολύ να κατέβει!!!!!

Το θέμα είναι τώρα πως δε θέλει με τίποτε το στήθος!!!! Τον βάζω, τον νταχντιρντίζω πόση ώρα, του γλυκομιλάω, χρησιμοποιώ θηλές σιλικόνης που μοιάζουνε λιγάκι με μπιμπερό αλλά και πάλι.... βαλαντώνει καλά-καλά στο κλάμα & καίγεται η καρδιά μου αλλά και πάλι.... σπανιότατα θα φάει πλέον από το στήθος μου..... κι έχω πολύ γάλα.... μούσκεμα γίνομαι.....

Έχω αρχίσει και βγάζω με το θήλαστρο που έχω (χειροκίνητο) αλλά με πονάει πάρα πολύ.... στο μεταξύ κι εκείνο, από τη λαιμαργία του που ξελιγώνεται, μου έχει κάνει δαγκωνιές & πονάω ακόμη περισσότερο....

Σήμερα, μην έχοντας άλλο περιθώριο, αφού χάσαμε κι άλλο βάρος, ξεκινήσαμε ξένο.... το καταβροχθίζει.... όπως και το δικό μου βέβαια, όταν του το δώσω στο μπιμπερό.... για το στήθος δεν το συζητάμε καθόλου.... έχει μάθει στο μπιμπερό & δεν το θέλει με τίποτε!!!!

Η Παιδίατρος μας πρότεινε να ενοικιάσουμε το Νοσοκομειακό Θήλαστρο Medela Symphony. Πού μπορούμε να απευθυνθούμε για ενοικίαση??? Ξέρετε βρε κορίτσια???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πιπίτσα μου και εγω δίνω αγώνα για να θηλάσω τον μπεμπάκο μου ...σε καταλαβαίνω...

Στην κλινική επειδή έβλεπα ότι δεν χόρταινε το μωράκι μου ζήτησα να μου φέρουν το θήλαστρο το επαγγελματικό της Medela ...όπου κ διαπύστωσα ότι είχα βουλωμένες θηλές κ δεν έβγαινε τίποτα...

Είναι πολύ δυνατό .....αλλά βρε κοριτσακι αν πονας με το χειροκίνητο με αυτο θα πονάς περισσότερο...

Τώρα στο σπίτι έχω ενα ηλεκτρικό της Medela και είναι πολύ καλό....στην αρχη πονάει αλλά μετα το συνηθίζεις......ξεκινάω με την χαμηλή ταχύτητα κ μετα την ανεβάζω.....μήπως να έπαιρνες κάτι τέτοιο?

Θα σου έχουν πει επίσης ότι μόνο με θήλαστρο θα σου κοπει το γάλα..πρέπει να τραβάει ο μπεμπάκος για να δίνει ο εγκέφαλος εντολή για προλακτίνη........

Φιλια στον μπέμπη σου.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζήσει το μωράκι σου. :D Είχα να μπω πολύ καιρό στο site κ διαβάζω πλέον ότι είσαι μανούλα.Μπράβο σου!Μπορεί να μην συμμετείχα σε πολλές συζητήσεις αλλά διάβαζα πολλά θέματα κ αν θυμάμαι καλά προσπαθούσες καιρό για ένα μωράκι.Συγνώμη για το θάρρος που πήρα κ σου γράφω αυτά αλλά χάρηκα πολύ.Στο θέμα μας τώρα.Κ γω ψάχνομαι με τα θήλαστρα κ έχω την εντύπωση ότι νοικιάζουν σε μαγαζιά με νοσοκομειακό εξοπλισμό.Για τιμές δε γνωρίζω αλλά σε κάποιο θέμα γράφουν τα κορίτσια που ξέρουν.Νομίζω ότι η τιμή είναι με το μήνα.Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια καλησπέρα, το medela symphony είναι απ τα καλύτερα και αυτό αυξομειωνει την ένταση οπότε δεν έχεις πρόβλημα!!!! Εγώ το ενοικιασα με 60€ το μήνα το πρώτο μήνα μόνο επειδή σου στέλνουν τα δικά σου εξαρτήματα πληρώνεις γύρω στα 90€ μαζί με την courier! Η εταιρεία που το πήρα εγώ είναι η klinikum και τηλέφωνο: 210 7485752. Ελπίζω να βοηθησα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπιτακι ειναι πολυ καλο θηλαστρο και δε ποναει οσο το χειροκινητο σε καμια περιπτωση!!! αντλω εδω και 5 μηνες! ;)

Μη το καθηστερεις και μειωνεται η παραγωγη σου!!! Παρε τη Τριτη το πρωι και πες τους να στο στειλουν επειγον!!!

Ειναι δυσκολη και χρονοβορα διαδικασια,αλλα αφου τα καταφερα εγω που εχω κι αλλο ενα ζιζανιο 2,5 χρονων,μπορεις κι εσυ!!! ;)

Θελει βεβαια πρωτοκολλο αντλησεων..δηλαδη ανα 2 ωρες θα αντλεις μεσα στη μερα και τη νυχτα τουλαχιστον μια αντληση μεταξυ 12-6!

Θα το αποθηκευεις σε μπιμπερο στο ραφι του ψυγειου(οχι στη πορτα)..διατηρειται 3-5 μερες..

Αν τα καταφερεις θα δεις ποσο περηφανη θα νιωσεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπιτσακη μου πληροφοριες θα βρεις εδω

http://klinikum.gr/contact/

Στην περιπτωση σου μονο νοσοκομειακο θηλαστρο και κανενα αλλο..αν θελεις να θηλασεις.

Θα τα καταφερεις ειμαι σηγουρη.

Φιλακια πολλα και στους δυο σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει ο παιδαρος!!!!!!!!

Καλα..για να βγαζεις με το χειροκινητο ..εχεις πολυ πραγμα!!! Εγω με το χειροκινητο ουτε σταγονα δεν εβγαζα..οχι να βαλω και σε μπουκαλι

Θα δεις με το νοσοκομειακο θα ειναι σουπερ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να νοικιασεις οσο γρηγοροτερα μπορεις νοσοκομειακο θηλαστρο!!!ειναι κορυφη!!!!

ποσο μετανοιωσα που αργησα να το σκεφτω...μου ηρθε στο μυαλο οταν ηταν πλεον αργα...

να ξερεις οτι τα νοσοκομειακα δεν συγκρινοντε με αυτα του εμποριου!

καλη επιτυχεια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα να σου ζησει το μπεμπακι σου!!!!!!!! και εγω τα ιδια ημουνα....με το symphony θα σωθεις ειναι διπλης αντλησης και σε 5 λεπτα βγαζεις ενα μπουκαλι!! 90 ευρω αρχικα και εγω απο την Klinikum και μετα τους 2 πρωτους μηνες 60 και μετα 50

θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη αλλα ακομα και να μην το πιασει βγαζε το δικο σου γαλατακι και δινε του το με το μπιμπερο!!!! καλη επιτυχια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμφωνώ κι εγώ για το Μedela ! Είναι πολύ καλό το είχα νοικιάσει κι εγώ γιατί επίσης έπαθα ότι κι εσύ. Λόγω κάποιου αναπνευστικού προβλήματος που είχε η μικρή μπήκε στην εντατική κι εκεί αναγκαστικά της έδωσαν ξένο....γιατί το δικό μου δεν έφτανε τις πρώτες μέρες αφού δεν είχα το παιδί να τραβήξει γάλα και το έβγαζα με το θήλαστρο! Οταν πια πήγαμε σπίτι δεν ήθελε με τίποτα στήθος γιατί είχε συνηθίσει το μπιμπερό. Εκανα την προσπάθειά μου μέχρι που αρχισε να χάνει κιλά κι ο γιατρός είπε μπιμπερό (δικό μου γάλα μεν αλλά με μπιμπερό). Έτσι για 3 μήνες (μετά γύρισα δουλειά) χρησιμοποίησα θήλαστρο και η μικρή έπιινε έστω κι έτσι δικό μου γάλα! Θέλει βέβαια κάθε 2-3 ώρες σαν να θήλαζες κανονικά! Καλή συνέχεια !!! Να χαίρεσαι τον μπεμπάκο σου !!! Καλότυχος στη ζωή του να είναι !!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου για τις πολύτιμες συμβουλές σας.....

Έχει πάει ο μπαμπάς μας να μας το φέρει......

Ελπίζω να βρούμε τους ρυθμούς μας έτσι γιατί δε θέλω να τρώει ξένο, έχω τόσο πολύ δικό μου......

Εννοείται θα τον βάζω και στο στήθος..... αλλιώς όμως είναι όταν ξέρεις πως και με μπιμπερό να του δώσω..... θα είναι το δικό μου γάλα.... έτσι δεν είναι????

Και πάλι χίλια ευχαριστώ.....

Όποτε ευκαιρήσω θα σας πω νεότερα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτσα μου,δοκίμασε αυτό που θα σου πω,μια στιγμή που δεν θα είναι χορτάτος αλλά και ούτε πολύ πεινασμένος,να είναι δηλαδή σε ήρεμη κατάσταση,βγάλε λίγο γαλατάκι και άπλωσέ το στην θηλή,πάρε το μωράκι σου αγκαλιά και με το δαχτυλό σου,χαΐδεψέ του τα χειλάκια,μόλις ανοίξει το στοματάκι του,βάλε το στήθος σου στο στόμα του.Δοκίμασε το μερικές φορές μήπως και τα καταφέρει να πιάσει το στήθος σου,θα είναι μεγάλη διευκόλυνση για σένα!!Φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κοριτσάκια μου.......

Μας έφερε ο μπαμπάς μας το θήλαστρο κι είπαμε να το χρησιμοποιήσουμε, να βγάλουμε το γάλα μου, γιατί ξύπνησα κι η μπλούζα μου ήταν μούσκεμα!!!!

Ακολουθώντας το φυλλάδιο οδηγιών κάναμε ότι βλέπαμε, το βάλαμε στην πρίζα αλλά..... τίποτε..... δεν τραβάει καθόλου.... κι έχω αρχίσει και πονάω.....

Ενώ κάνει κανονικά πως τραβάει.... τον ήχο της άντλησης.... από το στήθος μου δε βγαίνει σταγόνα!!!!! Δεν το είχα για 1-2 λεπτά αλλά πολύ περισσότερο.

Παρόλο που φαίνεται να δουλεύει κανονικά το μηχάνημα, εάν βάλω το χέρι εκεί δε φαίνεται να υπάρχει έλξη!!!!

Το κλείσαμε, το ξανανοίξαμε, τί μπορεί να κάνω λάθος???

Δουλεύει κανονικά το μηχάνημα.... εγώ όμως δεν.....

Πρέπει να κάνω κάτι άλλο??? Οι οδηγίες είναι στ΄Αγγλικά, κατανοητές δε λέω, αλλά μπορεί και κάτι να μας ξεφεύγει!!!!

Αννούλα μου, θα την ακούσω την συμβουλή σου μικρή μου..... μακάρι να πιάσει!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πριν απο καθε αντληση καλο θα ειναι να εχεις κανει ενα καλο μασαζ στους μαστους σου.εαν δηλαδη πιεσεις την θηλη με το χερι σου βγαινει γαλα;ενω με το θηλαστρο τιποτα;μηπως πρεπει να δυναμωσεις την ενταση των ελξεων;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου, το χρησιμοποιώ το θήλαστρο, δυστυχώς όχι τόσο συχνά, γιατί πονάω πάρα πολύ..... ξεκίνησα κι αλοιφή για τα δαγκωματάκια του μικρού στο στήθος, το παλεύω όσο μπορώ....

Αξίζει τόσο πολύ τον κόπο........

Θέλω να πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρω!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν το θέλεις πολύ,θα τα καταφέρεις!!!Ενημερώσου για την σωστή τοποθέτηση βρέφους στο στήθος για να μην έχεις και άλλες ιστορίες!!Για ό,τι χρειάζεσαι,είμαι εδώ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κάθε φορά που τραβάω από το θήλαστρο, ασχολούμαι περίπου 1 ώρα.... με 1 ενδιάμεσο 5λεπτο διαλειμματάκι.... δε βγάζω ποτέ πάνω από 50μλ. κι από τα 2 στήθη!!!!!

Μήπως είναι λίγος ο χρόνος που ασχολούμαι βρε κορίτσια???

Σήμερα βγάζω κάθε 3ωρο περίπου.... δε μπορώ όμως πιο συχνά.... τουλάχιστον όχι ακόμη....

Τρελαίνομαι στους πόνους!!!!!

Δεν είναι πολύ μικρή "η σοδειά" μου όμως???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το sympony νοίκιασες τελικά?

Δεν κάνει να αντλείς τόση πολύ ώρα συνεχόμενα

Για να αυξήσεις την παραγωγή πρέπει να ακολουθήσεις το πρωτόκολλο ανλήσεων

Συνήθως αντλείς 10-15 λεπτά από κάθε στήθος

Δες εδώ για το πρωτόκολλο ανλήσεων

http://webcache.googleusercontent.com/s ... BD&ct=clnk

Το μωρό το βάζεις καθόλου στο στήθος ή μόνο ανλήσεις κάνεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πιπίτσα μου κ εγω 30-40-50-60 βγάζω ανάλογα αν με έχει θηλάσει πριν ο μπέμπης και αφήνω το θήλαστρο περίπου 15΄σε κάθε στήθος...αλλά βάζω κ τον μπέμπη στο στήθος πριν απο κάθε τάισμα....

δηλ. θήλαστρο χρησιμοποιώ 2 το πολύ φορές κ τις υπόλοιπες στήθος........είναι ενοχλητική η αίσθηση αλλα κάπως συνηθίζεται...Ε μόλις ξεκινήσω δουλειά θα το χρησιμοποιώ περισσότερο.......

Δίνω κ αυμπλήρωμα όμως γιατι δεν χορταίνει το μωράκι μου...δυστηχώς...οπότε το παλευω για να κατεβάσω περισσότερο γάλα..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γι΄αυτό και ρώτησα Νατασούλα μου!!!!!!!!!! Γιατί είμαι παντελώς άσχετη!!!!

Χίλια ευχαριστώ για το πρωτόκολλο…. ναι το Symphony νοίκιασα…… αλλά είναι πολύ επίπονο…. δυστυχώς!!!! Το μωράκι το βάζω στο στήθος 1-2 φορές τη μέρα (ελάχιστο είναι…. το ξέρω….) σήμερα θήλασε 10 λεπτά όλο κι όλο…. πιο πολύ πιπίλα το έχει δει….

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Nikol μου ακριβώς τ΄αντίστροφο με σένα κάνω!!!!! Δυστυχώς!!!! Δεν το θέλει με τίποτε το στήθος…. τι του γλυκομιλάω…. τι τον χαϊδεύω…. τζίφος!!!! Το παλεύω ακόμη…. ως πότε δεν ξέρω… έχω αρχίσει να κουράζομαι ψυχολογικώς!!!! Βάζω τα κλάμματα από τους πόνους... όσο αντέξω…

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ δίνω συμπλήρωμα Nikol μου, αλλά δε γίνεται να δίνω μόνον τις νύχτες για να κοιμάται περισσότερο χορτασμένος ο μικρός.... εάν κάθε φορά το δικό μου γεύμα είναι τόσο μικρό σε μλ. πού να χορτάσει το νινάκι??? Έχουμε αρχίσει πάντως να βάζουμε βάρος σιγά-σιγά αλλά και πάλι.... λίγο μου φαίνεται!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σε πονάει, μια ενόχληση ναι αλλά όχι πόνος

Ίσως να σε πονάει επειδή αντλείς συνεχόμενα τόση ώρα ή πολύ πιθανό επειδή το στήθος σου είναι πληγωμένο. Για τις πληγές να βάζεις και σπαθόλαδο, θα δείς πολύ γρήγορα διαφορά.

Αν ακολουθήσεις πάντως το πρωτόκολλο ανλήσεων θα δείς πολύ γρήγορα αποτέλεσμα γιατί γέννησες πρόσφατα. (αν πχ το μωρό είναι 10 ημερών και ακολουθήσεις το πρ. αντλήσεων σε 10 μέρες θα μπορείς να ταϊζεις το μωρό αποκλειστικά με δικό σου γάλα)

Καλή συνέχεια:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...