Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,είμαι καινούργια στο forum.

Προσπαθούμε κι εμεις για παιδάκι.Είμαι αγχωμένη.Έχω κάνει αφαίρεση θυρεοειδή και τέλος Ιουνίου είχε ρυθμιστεί.τώρα είμαι στην 15η ημέρα του κύκλου, και πονάω στις ρώγες εδώ και 5 μέρες (όταν τις ακουμπάω).Τί μπορεί να είναι?Ο κύκλος μου μετά την αφαίρεση θυρεοειδή άλλαξε,από 24-25 μέρες που ήταν έγινε 29-30.

Δημοσίευση

κορίτσια καλημέρα, σας παρακαλώ βοηθήστε με!είμαι στην 15η-16η ημέρα του κύκλου (κύκλος 29-30).

το βράδυ ήρθαμε σε επαφή και δεν σηκώθηκα αμέσως για να ουρήσω.ξημερώματα λοιπόν πήγα τουαλέτα, και πρίν τα ούρα είδα να τρέχει λίγο αίμα (μαζί με το σπέρμα που είχε μείνει μάλλον).Περίοδος στη μέση του κύκλου?Τι ανωμαλίες είναι αυτές ?θα τρελαθώ!Εβαλα σερβιέτα να δω πως πάει,είχα και πόνο στις ρώγες τις προηγούμενες μέρες.Λέτε να είναι κάποιος τραυματισμός ?Ένοιωθα ότι δεν είχα και πόλλά υγρά όταν είμασταν σε επαφή.Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό.στο χαρτί αίμα σαν της περιόδου στην αρχή ροζ μετά κόκκινο όταν ξαναπήγα για πιπι. :shock:

Δημοσίευση

Καλημέρα G.KKRIS!

Μπορεί να είναι κάποιος μικροτραυματισμός ή μπορεί ακόμη λόγω οωρηξίας να είχες λίγο αιματάκι. Αν δεις ότι συνεχίζεται καλύτερα πάρε ένα τηλ το γυναικολόγο σου! Εύχομαι να μην είναι τίποτα ανησυχιτικό και σύντομα να έχεις μια θετική χοριακή!

Δημοσίευση

Γεια σου, MaDi !

Πήρα την γυναικολόγο μου και μου είπε ότι γίνεται αυτό στη μέση του κύκλου και μπορεί να κρατήσει από ένα 24ωρο έως και μέχρι την επόμενη περίοδο.τώρα έχω πολύ περισσότερο κόκκινο αίμα σαν να έχω περίοδο.Μάλλον δεν θα μείνω πάλι έγκυος....... :(

Δημοσίευση

Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι τόσο γρήγορα G.KKRIS! Καταρχήν όπως σου είπε η γυναικολόγος σου, συμβαίνει αυτό στη μέση του κύκλου σε αρκετές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Περίμενε μέχρι το τέλος του κύκλου σου και τότε θα φανούν τα αποτελέσματα. Πάντως είναι απολύτως φυσιολογικό να μην τύχει να πιάσετε το σποράκι με τις πρώτες προσπάθειες. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος σου και να κάνεις sex όχι αποκλειστικά για το παιδί αλλά να το απολαμβάνετε. Και εμείς πάνω από 1,5 χρόνο το προσπαθούσαμε με αρκετά προβλήματα και τελικά όταν λίγο χαλαρώσαμε ήρθε φυσιολογικά. Άστο να έρθει από μόνο του όταν θελήσει εκείνο. Όσο το πιέζουμε τόσο, στραβώνει και μας γράφει :)

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα να έχεις σύντομα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πραγματικά όπως το πε η @Diwni, πότε γεννησαμε πότε τα μωράκια μας έχουν μεγαλώσει τοοοσο , περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός , σαν χθες θυμάμαι τη μπουμπού που ήταν μια μπουκιά και τώρα είναι τόσο διαφορετική ❤️ έρωτας η σκατουλιτσα ❤️
    • @ΜαρίαΔημήτρηςβρε κορίτσι μου τι είναι αυτό που περάσατε με τη μικρούλα πωπω,  εύχομαι να μεινει ως μια κακή ανάμνηση όλο αυτό 
    • Εμείς δοντάκι ακόμα δεν έχουμε βγάλει αν και φαίνονται, δε ξέρω πότε θα μας κάνουν την τιμή να φανούν  Τώρα σιγά σιγά καθόμαστε στο πωπω μας και προσπαθούμε λίγο να κινηθούμε προς τα μπροστά όταν είναι μπρούμυτα  Παίζει μοναχούλα αλλά θέλει και την παρουσία μου  Κορίτσια έχει χρειαστεί πολλές φορές να την αφήσω στη πεθερά μου επειδή βοηθάω τον άνδρα μου και τα πάνε σούπερ τις περισσότερες φορές, μόνο όταν εμφανίζομαι εγώ αλλάζει κατευθείαν συμπεριφορά χιχι , ίσως επειδή έχουμε και τον θηλασμό ακόμα 
    • Γειά σας κορίτσια μου εδώ είμαστε κι εμείς!  Χαθήκαμε ειχα τοοοοσο καιρό να γράψω, πολύ τρέξιμο και τώρα σαν να εχουμε βρει ξανά τις ισορροπίες μας !!! Είμαστε κι εμείς καλά, η μπεμπούλα είναι πολύ καλό μωράκι φτου φτου  Ευτυχώς τα παμε πολύ καλά με το φαγητό,  δεν την έχω ζορίσει καθόλου,  τρώει μια χαρά και πάντα αφήνουμε λίγο στο μπολακι μας! Λαχανικά έχουμε εισάγει μπόλικα και φρούτα έχω δοκιμάσει διάφορα, κρεας έχουμε βάλει κοτόπουλο μοσχάρι και βάλαμε και ψαράκι  Απογευματινό γιαουρτακι κατσικίσιο της βάζω με λίγη κανέλα και λίγο τριμα από καρύδι σιγά σιγά ή κάνα μπισκοτακι μέσα για να σπάει την ξινιλα αν και τώρα το συνήθισε, δοκιμάσαμε και τραχανά, νομίζω την ενοχλει λίγο η υφή του  Επίσης βάλαμε και το ζυμαρικά και το αυγό  Προσπαθώ όταν βρίσκω ευκαιρία και είναι στις καλές της η μικρούλα να της δίνω και στο χέρι φαγώσιμα να ανακαλύπτει και να ξεκινήσει να μασάει 
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο ραντεβού!! Είμαι τόσο ανακουφισμένη!! 35+2 σήμερα κάναμε τον υπέρηχο στην εμβρυολογο, τα βρήκε όλα σούπερ και την μικρή 2.800. Είπε πως έφταιγε η θέση του μωρού και ήταν έτσι η μέτρηση του γιατρού και ότι γενικά συμβαίνει αυτό. Απο ετοιμασίες είμαστε πολύ καλά, αύριο θα κάνω την βαλίτσα για να νιώθω σιγουριά και λίκνο κλπ θα τα κάνει ο άντρας μου όσο θα είμαι στο μαιευτήριο. Προφανώς και εγώ κλαίω συνέχεια όταν σκέφτομαι ότι θα αφήσω το μεγάλο μου κοριτσάκι που δεν το έχω αφήσει κ ποτέ. Σήμερα 2 ώρες λείψαμε στο ραντεβού, και πέρασε σούπερ με τους δικούς μου και μόλις μπήκα με φιλούσε, με αγκάλιαζε και φώναζε ήρθε η μαμάκα μου! 🥹  Ας είμαστε καλά και θα περάσει κ αυτό. Ούτε που θα το θυμούνται τα παιδάκια μας, εμείς πάλι σίγουρα… Απο καθημερινότητα εγώ περνάω πολύ δύσκολα με καούρες παλινδρόμηση..παίρνω μέσα στην νύχτα σχεδόν κάθε βράδυ μαλοξ. Οτιδήποτε και να φάω με πειράζει, είτε ελαφρύ είτε βαρύ, ακόμη και μια μπουκιά ψωμί που θα μου βάλει στο στόμα η μικρή, μετά θα με τυραννάει. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...