Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας,είμαι καινούργια στο forum.

Προσπαθούμε κι εμεις για παιδάκι.Είμαι αγχωμένη.Έχω κάνει αφαίρεση θυρεοειδή και τέλος Ιουνίου είχε ρυθμιστεί.τώρα είμαι στην 15η ημέρα του κύκλου, και πονάω στις ρώγες εδώ και 5 μέρες (όταν τις ακουμπάω).Τί μπορεί να είναι?Ο κύκλος μου μετά την αφαίρεση θυρεοειδή άλλαξε,από 24-25 μέρες που ήταν έγινε 29-30.

Δημοσίευση

κορίτσια καλημέρα, σας παρακαλώ βοηθήστε με!είμαι στην 15η-16η ημέρα του κύκλου (κύκλος 29-30).

το βράδυ ήρθαμε σε επαφή και δεν σηκώθηκα αμέσως για να ουρήσω.ξημερώματα λοιπόν πήγα τουαλέτα, και πρίν τα ούρα είδα να τρέχει λίγο αίμα (μαζί με το σπέρμα που είχε μείνει μάλλον).Περίοδος στη μέση του κύκλου?Τι ανωμαλίες είναι αυτές ?θα τρελαθώ!Εβαλα σερβιέτα να δω πως πάει,είχα και πόνο στις ρώγες τις προηγούμενες μέρες.Λέτε να είναι κάποιος τραυματισμός ?Ένοιωθα ότι δεν είχα και πόλλά υγρά όταν είμασταν σε επαφή.Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό.στο χαρτί αίμα σαν της περιόδου στην αρχή ροζ μετά κόκκινο όταν ξαναπήγα για πιπι. :shock:

Δημοσίευση

Καλημέρα G.KKRIS!

Μπορεί να είναι κάποιος μικροτραυματισμός ή μπορεί ακόμη λόγω οωρηξίας να είχες λίγο αιματάκι. Αν δεις ότι συνεχίζεται καλύτερα πάρε ένα τηλ το γυναικολόγο σου! Εύχομαι να μην είναι τίποτα ανησυχιτικό και σύντομα να έχεις μια θετική χοριακή!

Δημοσίευση

Γεια σου, MaDi !

Πήρα την γυναικολόγο μου και μου είπε ότι γίνεται αυτό στη μέση του κύκλου και μπορεί να κρατήσει από ένα 24ωρο έως και μέχρι την επόμενη περίοδο.τώρα έχω πολύ περισσότερο κόκκινο αίμα σαν να έχω περίοδο.Μάλλον δεν θα μείνω πάλι έγκυος....... :(

Δημοσίευση

Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι τόσο γρήγορα G.KKRIS! Καταρχήν όπως σου είπε η γυναικολόγος σου, συμβαίνει αυτό στη μέση του κύκλου σε αρκετές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχεις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Περίμενε μέχρι το τέλος του κύκλου σου και τότε θα φανούν τα αποτελέσματα. Πάντως είναι απολύτως φυσιολογικό να μην τύχει να πιάσετε το σποράκι με τις πρώτες προσπάθειες. Προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος σου και να κάνεις sex όχι αποκλειστικά για το παιδί αλλά να το απολαμβάνετε. Και εμείς πάνω από 1,5 χρόνο το προσπαθούσαμε με αρκετά προβλήματα και τελικά όταν λίγο χαλαρώσαμε ήρθε φυσιολογικά. Άστο να έρθει από μόνο του όταν θελήσει εκείνο. Όσο το πιέζουμε τόσο, στραβώνει και μας γράφει :)

Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα να έχεις σύντομα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σου Elen .... Υπομονή θα πω...πάλι γυρνάνε τα συμπτώματα που είχαμε στην αρχή έχω παρατηρήσει,και εγώ νιώθω αυτό το κάψιμο κάπως και αρκετή δυσκολία στη χώνεψη 🫣 εγώ είμαι στην 33η τώρα... Εύχομαι και εγώ να περάσετε όλες όμορφα και ξεκούραστα!!!❤️
    • Αυτό ακριβώς έκανα στην μεγάλη μου γιατί ήταν (και είναι) ένα παιδί δύσκολο στον ύπνο. Φτάσαμε 2 ετών για να κοιμηθεί σερί.  Σε τέτοια παιδιά (velcro babies), βοηθάει τρομερά η συγκοιμηση. Είναι ο μόνος τρόπος για να κοιμηθεί η μαμά. Ευτυχώς το δεύτερο, βγήκε τελείως διαφορετικό και δεν χρειάστηκε ούτε ένα βράδυ να κοιμηθούμε μαζί. Έπιασαν τόπο τα λεφτά που είχα δώσει κάποτε για το λίκνο 😂 @Naty_ κορίτσι μου υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να μάθει το μωράκι σιγά σιγά να κοιμάται λίγο πιο αυτόνομα, αλλά είναι τόσο μικρουλι ακόμα που έχει ανάγκη την αγκαλιά σας. Ειδικά αν πονάει... Είναι επίσης όπως έγραψα πιο πάνω και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε μωρού.  Να βάζεις τον καθένα στη θέση του αν σου λένε βλακείες (γιατί βλακείες λένε ξεκάθαρα). Προσωπικά με βοήθησε πολύ το σεμινάριο βρεφικού ύπνου της m for mamma (έτσι είναι το όνομα της σελίδας στο Instagram). Τσεκαρε το αν θέλεις γιατί με την μεγάλη μου αυτό το "πάνω κάτω στο δωμάτιο" το πλήρωσα κάπως ακριβά μέχρι που πήγε 14 μηνών και μου έπεσαν τα χέρια και η μέση, και το έκοψα αναγκαστικά γιατί ήμουν έγκυος.  Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς 🩷
    • Να σου ζήσει κορίτσι μου, γέρος και τυχερός να είναι και να έχετε μια υπέροχη ζωή 🧿🩷 Θα σου πω και γω με τη σειρά μου να δώσεις χρόνο. Θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα μπουν στη θεση τους και θα τα καταφέρεις άψογα. Η αρχή είναι όντως δύσκολη, όχι μόνο για τα πρώτα μας παιδάκια, αλλά και για εμάς τις ίδιες. Και εγώ έτρεμα τη στιγμή που θα έρθουμε στο νησί και θα μείνω ολομόναχη με τα δύο μωρά. Αλλά βρήκα τα πατήματα μου σιγά σιγά και η μεγάλη συνήθισε και έστρωσε πολύ η συμπεριφορά της.  Θα σου πω μόνο ότι καταφέρνω τα μεσημέρια και τις κοιμιζω και τις δύο ταυτόχρονα  (ναι ταυτόχρονα!) και ξαπλώνω και εγώ. Το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα αυτό 😂😂 Να περάσετε υπέροχα τις γιορτές, και να χαρεις όσο μπορείς αυτή τη βρεφική μωρουδιλα που ξέρεις πόσο γρήγορα φεύγει 🥹🩷
    • Καλησπερα κοριτσια,χρονια πολλα με υγεια για ολους μας. Πως περνατε με τα νινακια σας?
    • Εφοσον θηλαζεις αντι να κουραζεσαι με ολη αυτη την κατασταση με βολτες και πανω κατω και λικνα και ξαναμανα, κανε συγκοιμηση (ακολουθωντας τους κανονες ασφαλειας) και θα ηρεμησεις κι εσυ και το παιδι. Εγω και τα τρια μου παιδακια ετσι τα κοιμιζα / κοιμιζω. Τα δυο μαλιστα διδυμακια. Το μεγαλο μου θηλαζε σχεδον τρια χρονια και υπνο χωρις στηθος δεν εκανε πανω απο μια ωρα κι αυτο παντα διπλα μου. Οποτε κρεβατι μαζι, και υπνος παραλληλα με το θηλασμο. Με τα διδυμα επισης, κρεβατι μαζι, δεξια κι αριστερα μου και οποιο ξυπναει το θηλαζω ενοσω ξαπλωνω. Αν τυχει και ξυπνανε και τα δυο ειναι το ζορι, γιατι πρεπει να καθισω για να τα βαλω μαζι και καθολου δεν αντεχω μες στη νυχτα 🤣🤣🤣 Παντως ξεκινα τη συγκοιμηση και θα με θυμηθεις. Και το παιδι θα ειναι ηρεμο και ευτυχισμενο κι απλα θα θηλαζει / πιπιλαει και θα κοιμαται (ουτε ξυπνηματα, ουτε περα δωθε, ουτε να κανετε τη νυχτα μερα, ουτε κλαματα, ουτε τιποτα) κι εσυ θα ξεκουραζεσαι. Δεν νομιζω να γινεται διαφορετικα σε θηλαζον βρεφος , ειδικα μακροχρονια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...