Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσάκια,

θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας για ένα παρκοκρεβατάκι που θέλω να αγοράσω στον μπέμπη μου. με ενδιαφέρει να είναι απο αυτά που κλείνουν κ όχι αυστηρά το "τετράγωνο" πάρκο που μένει ακίνητο - νομίζω. :roll:

θα ήθελα την εμπειρία σας απο κάποιες μάρκες που έχουν μέσα μαλακό στρωματάκι για να κοιμάται κιόλας τα μικρά υπνάκια του. θα το παραγγείλω διαδικτυακά, ωστόσο θα ήθελα γνώμες για να δω πρώτα απο κοντά τις επιλογές.

Ευχαριστώ!

Δημοσίευση

ντεμακι εγω εχω παρει της μανας μου ενα παρκοκρεβατο απτο τζαμπο παααρα πολυ καλο.ειναι λαχανι με κατι προβατακια.εχει κατι κρεμαστα αρκουδακια,κουνουπιερα κ ειχε μαζι και ενα "γυμναστηριο".στρωματακι πηρα εξτρα παλι απτο τζαμπο.κλεινει κ το μεταφερεις παντου.το μεγαλυτερο συν ειναι πως εχει ροδακια αλλα το κουνας κιολας.ριχνει κατι υπνους εκει ο μικρος,τρικουβερτους!

Δημοσίευση

Καλημερα, εγω αγορασα για τις διακοπες το παρκοκρεβατο babystar απο τα ΛΉΤΩ. Ειναι λαχανι με γαλαζιο (δε βρηκα ροζ) εχει δικη του κουνουπιερα, εχει μια μπαρα με αρκουδακια και μουσικουλα, εχει εχτρα οροφο με στρωμα για μωρακια μεχρι 6 μηνων. Εγω βεβαια πηρα επιπλεον στρωμα μαλακο . Ολα αυτα μου πηγαν 130 ευρω.

Για το σπιτι πηρα το στα8ερο παρκο 65 ευρω με δικο του στρωμα ,με μεγαλο διχτυ για να μπορει να σκαρφαλωνει.

Ενω το παρκοκρεβατο δεν εχει μεγαλο διχτυ... και ειναι περισσοτερο για τισ διακοπες!!!

Συμβουλη....μια φορα 8α δωσεις κατι παραπανω και 8α παρεις κατι καλο, για να το εχεις και για τα υπολοιπα παιδια που 8α κανεις :P:P φιλακια

Δημοσίευση

Εγώ παρείγγειλα αυτό http://www.bebe-shop.gr/product_info.php?products_id=16267 σε λαχανί-γκρι και έχει στο πλάι ένα ελεφαντάκι αντί για το παπάκι! Το πήρα για τις διακοπές που θα πάμε τέλη του μήνα οπότε δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Το άνοιξα όμως και μου άρεσε πάρα πολύ!

Έχει αλαξιέρα, 2ο όροφο, μπάρα παιχνιδιών και το σημαντικότερο (που μου το έχουνε πει δευτερομανούλες) πόρτα με φερμουάρ για να μπαινοβγαίνει μόνο του το παιδί όταν θα μεγαλώσει και όχι να προσπαθεί να σκαρφαλώσει για να βγει, με κίνδυνο να πέσει.

Ελπίζω να βοήθησα!

post-14765-13873937491626_thumb.jpg

Δημοσίευση

εγω εχω παρει απο τα τζαμπο ενα παρομοιο σαν της κοπελας της στεισυ μη σου πω ιδιο απλα μεσα ειχα και παπλωματακι για να παιζει μεσα και εξω και εξτρα δευτερο οροφο πριν κατεβει στο τελειως κατω το πηρα αν θυμαμαι γυρω στα 90 με 100 ευρω αλλα το καταευχαριστηθηκα τωρα το χρησιμοποιω στη μπουμπου και αργοτερα το βαζω στο παιδικο να το κανουν σαν σπιτακι αφου εχει την τρυπα που μπαινοβγαινουν

Δημοσίευση

Chicco http://chicco.skroutzstore.gr/assets/im ... 03/CHICCO_ΚΡΕΒΑΤΙ_LULLABY_ΠΑΡΚΟ_CONFETTI_64945.jpg

Μας έχει βολέψει πολύ - κλείνει - έχει ροδάκια για να το μεταφέρεις σε όποιο δωμάτιο θέλεις εύκολα - στρώμα ίσιο που μπορει να κοιμηθεί άνετα για τις διακοπές μας ή κ κάθε μέρα στην πρωινή σιέστα...

Τιμή ... όπως το πάρει κανείς - πρίν 1,5 χρόνο γύρω στα 79 ευρω αν θυμάμαι καλά .

Καλές αγορές !!!

Δημοσίευση

ναι κ εμενα εχει 2ο οροφο ξεχασα να σου πω και ανοιγμα στο κατω μερος.πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο με τη φωτο της στεισι,απλα σε αλλους χρωματισμους.κ ειχε κ μια αλλαξιερα αλλα δεν τη χρησιμοποιησαμε καθολου.το φοβαμαι εκει πανω.πρεπει να εκανε γυρω στα 69 η 79 ευρω.κ σκεψου πως η μανα μου τον εχει το μπεμπεκο 8:00-16:00 καθημερινα κ ισως κ περισσοτερο.

Δημοσίευση

Κοριτσάκια σας υπερευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! Κάποια πράγματα ομολογώ δεν τα είχα σκεφτεί... εγώ έλεγα να αγοράσω το εξής: http://www.ebaby.gr/brevi-1-2-3/dolce-sogno-brevi.html.

Ωστόσο αυτό που μου λέτε για την πόρτα με φερμουάρ είναι πολύ μετρήσιμο :geek:

σας ευχαριστώ!

Δημοσίευση

γεια σου και απο εμενα...στο γιο μου ειχα παρει απο τα τζαμπο ενα μακροστενο που κλεινει και ανοιγει πολυ ευκολα με ενα τηναγμα δεν ειχε αξεσουαρ και τετοια αλλα καθοταν ατελειωτες ωρες και κοιμοταν αλλες τοσες..ειχα βαλει στρωμα εξτρα κοκοφοινικα και ετσι...πριν 5 χρονια το πηρα καπου στα 50 ευρω...τωρα παλι στα τζαμπο πηρα ενα σαν αυτο που εβαλε η κοπελα στη φωτο με κουνουπιερα αλλαξιερα και ετσι δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομα αυτο το ειχε στα 80ευρω αλλα γενικα για το παρκο πιστευω τα καλυτερα μιας και εμενα το παιδι μου ηταν πολλεςςςςς ωρες εκει μεσα..να φανταστεις πιο πολλες και απο την κουνια...οπου ζητημα να κοιμηθικε εκει συνολικα 2-3 μηνες...δεν την ηθελε καθολου...εμενα εμεινε στο παρκο μεχρι 3 χρονων τον εβαζα επαιζε εκανα δουλειες..σιδερωνα και ανετα χωρις φοβο...οτι καλυτερο λεμε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...