Κορίτσια να σας πω τα πρώτα νεα, στο μηχάνημα έδειχνε συσπασουλες αλλα όχι δυνατές, η εξέταση η κολπική σήμερα με ενόχλησε λίγο αλλά εκείνη την στιγμή μόνο
Η μαία στον καρδιοτοκογραφο προβληματιστηκε , μου λέει χωρίς συσπασεις και ποναλακια και με μια βδομάδα στο μήνα σου , πως ;
Προβληματιστηκα και γω κορίτσια
Λέω στον γιατρό υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι εκτός πλάνου μου λέει πάντα υπάρχει αυτή η περίπτωση, λέω γιατρέ πιστεύεται θα πετύχει, μου λέει το πιστεύω
Τώρα τι να πω κορίτσια, λίγο σκέφτομαι μην φάω πόνους που να καταλήξουν σε μια ανετοια καισαρική
Όπως και να χει θα σας ενημερώσω ξανά
Καλημερουδια κοριτσακια μου. @Maria98 λιγο υπομονη σημερα ειναι η πιο ομορφη μερα, δεν πειραζει που εχεις αγωνια, να ξερεις οτι θα πανε ολα καλα και σου στελνουμε ολη τη θετικη μας ενεργεια. Περιμενουμε τα νεα σου. @ΜαρίαΔημήτρηςκανε και το περπατημα σου για να προωθειται κι αλλο η κατασταση εκει κατω αλλα αποτι καταλαβαινω εισαι κοντα, απλα δεν το παιρνει αποφαση η μπεμπα ακομα θελει να μεινει αλλο λιγο. Ισως κανω και γω ενα περπατημα μετα, ολη νυχτε εριχνε καρεκλες αλλα τωρα εφτιαξε ο καιρουλης.
Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια. Πως είστε? Εγώ έχω πάλι πονακια περιόδου και πίεση σαν να θέλω τουαλέτα αλλά σε σημείο ανεκτό. Σήμερα αν μας κάνει τη χάρη ο καιρός λέω να πάω και για περπάτημα εδώ γύρω γύρω.