Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τι συμβαινει???


Jenn

Recommended Posts

καλησπερα σε ολο το φορουμ και συγχαρητηρια για το site σας!

θελω να σας κανω και εγω την ερωτηση μου σχετικα με αυτο που μου συνεβη..

αδιαθετησα στις 18/07 επειτα απο 4 μερες καθυστερησης λογω καποιας ιωσης που ειχα και μου κρατησε κανονικα για 5 μερες. η περιοδος μου απο παντα ηταν σταθερη 28-30 μερες και σημερα το πρωι 05/08 ειδα καφε σταγονες οταν σκουπιστηκα..το στηθος μου απο πριν αδιαθετησω τον Ιουλιο με ποναγε οπως αλλωστε και καθε φορα αλλα μεχρι και σημερα που ειδα αυτες τις σταγονες δεν εχει σταματησει να με ποναει οπως και η μεση μου.Γενικα αυτο δεν εχει ξανασυμβει και ηδη με εχει ανησυχησει.

μηπως μπορει καποια να με βοηθησει στο τι μπορει να συμβαινει??ειναι μολις 14 μερες μετα την περιοδο και πολυ νωρις για να θεωρησω οτι εχω παλι περιοδο..

ευχαριστω θερμα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jenn μου, αν ηταν περιοδος θα συνεχιζε κανονικα υποθετω απο το πρωι αλλα λες οτι μονο σταγονες ειχες.. Η πιθανοτητα εγκυμοσυνης παλι δυσκολο μου φαινεται γιατι αν εχει τοσες μερες κυκλο, λογικα πριν λιγες μερες πρεπει να ειχες ωορρηξια. Δεν μας λες ομως την ηλικια ,αν ειχες καποια επαφη και αν πηρες καποια αντιβιωση η αλλα φαρμακα οταν ειχες ιωση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι σταγονες ειχα μονο το πρωι και μεχρι και αυτη την ωρα δεν εχω δει ξανα. ειμαι 29 και με τον αντρα μου απο το τελος της προηγουμενης περιοδου μεχρι σημερα εχουμε ερθει σε επαφη-οχι ομως τοσο συχνα ωστε να ειμαι σιγουρη οτι ειναι ισως εμφυτευση που διαβασα στο site. αντιβιωση δεν πηρα μονο καποια φαρμακα αντιφλεγμονωδη γιατι ειχα παθει ενα ειδος ψυξης τα οποια φαρμακα δεν ανεφεραν κατι για την περιοδο απλα αντι να αδιαθετησω τον Ιουλιο στις 14/07 αδιαθετησα μετα απο 4 μερες καθυστερησης.

φανταζομαι αυτο που εχω να κανω ειναι να περιμενω μεχρι τις 16/08 που περιμενω περιοδο κανονικα και μετα να ψαχτω..απλα η ιδεα οτι θα ειναι κανονικα περιοδος αυτο που εχω τωρα με παραξενεψε και δεν μπορουσα να υποθεσω κατι αλλο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για εμφύτευση. Εγώ είχα λίγο καφέ αίμα, προφανώς εμφύτευσης, αλλά ήταν στις πέντε μέρες καθυστέρησης, όχι στη μέση του κύκλου.

Παλιότερα είχα αίμα στη μέση του κύκλου, πολύ λίγο, αλλά κάθε μέρα και κράτησε μέχρι να μου έρθει περίοδος και τελικά ήταν μια μόλυνση.

Σου εύχομαι να είναι κάτι ευχάριστο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω ευχομαι να ειναι κατι ευχαριστο αλλα αυτος ο χρονος μεχρι την επομενη περιοδο δεν περναει με τιποτα!!

το στηθος μου που ειναι πρησμενο και με ποναει οπως οταν περιμενουμε περιοδο και δεν εχει περασει αυτος ο πονος απο τον προηγουμενο μηνα,πως εξηγειται?? παντα 10 μερες πριν την περιοδο με πονουσε το στηθος μου οπως εγινε και τον Ιουλιο και ενω θα επρεπε να ειχε σταματησει να με ποναει μεχρι και σημερα με ποναει οπως ποναει και τοτε.και αυτο με εχει παραξενεψει επισης..

αν υποθεσουμε οταν εγινε συλληψη μετα την περιοδο συνηθως η εμφυτευση δεν γινεται μετα απο καποιες μερες? απο τις 18/07 που αδιαθετησα μεχρι και σημερα εχουν περασει 19 ημερες. θα ηταν λογικο??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Όλα είναι πιθανά! Άλλωστε, κι εμείς δεν είμαστε γιατροί!

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι δυστυχώς να περιμένεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οπως και να εχει ο,τι υποθεσεις και να κανουμε αν δε φτασει εκεινη η μερα τιποτα δεν ειναι δεδομενο και σιγουρο. ευχαριστω παντως για ολες τις απαντησεις.

πιστευω να επανελθω με ευχαριστα νεα :))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jenn moy,ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Κι εγω ειχα σε προηγουμενη κυηση καφε κιλιδες μια βδομαδα εωσ δεκα μερεσ πρι απο την προγραμματισμενη ημερομηνια περιοδου. Πηγα στον γιατρο γιατι φοβηθηκα για μολυνση αλλα τελικα ηταν εγκυμοσυνη. Και τωρα που ειμαι παλι εγκυος , τον πρωτο μηνα που ημουν εγκυος ειχα περιοδο κι οχι απλα κιλιδες για δυο τρεις μερες και μαλιστα κανονικα στην ωρα της! Γι αυτο σου λεω οτι καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα.. Ολα ειναι πιθανα!εχουμε δει κι ακουσει ολες μας πολλα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δικιο! θα περιμενω μεχρι την επομενη περιοδο να δω τι εξελιξεις θα υπαρχουν. καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι να εχεις και να σου ζησει το παιδακι που εχεις ηδη :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστω κοριτσι μου αλλα τωρα περιμενω το πρωτο μου παιδακι. Οι δυο πρωτες μου εγκυμοσυνες δεν προχωρησαν. Η τριτη φαινεται να ειναι πιο τυχερη. Μακαρι..

Παντως, δεν ξερω αν κανεις τωρα καποια εργαστηριακη εξεταση αιματος,αν μπορει να φανει κατι. Ρωτησε αν θελεις σε καποιο μικροβιολογικο, δεν χανεις κατι..περιμενουμε τα νεακια σου..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ καλη μου τι μου θυμησεςςςςςς....αυτη η αναμονη μεχρι την επομενη περιοδο ειναι η χειροτερηηηη....σου ευχομαι τα καλυτερα και να εχεις καλα νεα συντομα να μας πεις....πωπωωω ολες το περναμε αυτο το σταδιο....το πιο ασχημο ειναι...να περιμενει και να ψαχνεις σημαδιαααα...ουφ....τωρα ψαχνουμε σημαδια γεννας...με το καλο να φτασεις και σε αυτο το σταδιο!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ Κ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΙΣ!!!!!!ΠΑΡΑΚΟΛΥΘΗΣΕ Κ ΤΙΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΝΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.ΜΠΕΣ Κ ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ ΙΣΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

καλησπερα και παλι!

τελικα ηταν καποια ανωμαλια της περιοδου και τιποτα παραπανω.μετα απο λιγες μερες αδιαθετησα κανονικα :(

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

ελπιζω να σας χρειαστω ξανα συντομα :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...