Μετάβαση σε περιεχόμενο

μωρο 7 μηνων στερεες και θηλασμος


Recommended Posts

κοριτσια σημερα που πηγα στον γιατρο μας μου ειπε να ξεκινησω πρωινο μπισκοτοκρεμα,δεκατιανο φρουτοκρεμα,μεσημεριανο σουπα και βραδυνο ρυζαλευρο η γιαουρτι!!!!και θηλαζω παραλληλα,

μα πως θα τα φαει ολα αυτα??δεν θα μου μειωσει το γαλα αυτη η διατροφη??

μεχρι τωρα της εδινα φρουτοκρεμα πρωι και ρυζαλευρο το βραδυ!!και ολη μερα και ολη νυχτα θηλαζουμε!!!

εσεις 7 μηνων που θηλαζατε παραλληλα τι κανατε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην σε αγχώνει καθόλου! Αν θηλάζει συχνά η παραγωγή σου θα προσαρμοστεί και με την στερεη τροφη.

Εμένα έτρωγε τα φρούτα του (μικρή ποσότητα γυρω στα 100γρ) και μετά θήλαζε! Μέχρι το μεσημεριανό σίγουρα θα θήλαζε άλλη μια φορα και λίγο μετα το μεσημεριανό το οποίο το έτρωγε όλο (δηλαδή 200γρ) θήλαζε λιγάκι για να κοιμηθεί. Το απόγευμα έτρωγε την κρέμα του (100γρ περιπου) και μετά θηλαζε πάλι.

Η βασική τροφή του, ήταν το μητρικό γάλα και σαν συμπλήρωμα ήταν η στερεη τροφή. Στην ουσία θηλαζε μέσα στην μέρα περιπου 5 φορες και την νυχτα αλλη μια που ξυπνούσε κατα τις 3. Ετσι φτασαμε τους 14 μηνες θηλασμό!

Δυστυχώς εκανα το λάθος και τον αποθήλασα χωρίς να είναι εντελως ετοιμος αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση... :cry:

Ευχομαι να σας πάνε όλα καλά και να συνεχίσεις να θηλάζεις για όσο θέλει το μωράκι σου!!!! Είναι πολύτιμο το δώρο που του κάνεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σ ευχαριστω πολυ μαριλου

ελπιζω να πανε ολα καλα και να μην μειωθει το γαλα!!!η μικρη και για να κοιμηθει κι ας εχει φαει θελει να πιει μια δυο σταγονες για να κοιμηθει στο στηθος,οποτε αυτο μαλλον θα βοηθησει!!!

πως ηξερες οτι δεν ηταν ετοιμο για αποθηλασμο???

συνχαρητηρια παντως 14 μηνες!!μακαρι να τα καταφερουμε και μεις να κλεισουμε χρονο!!!

και μεσα σε ολα μου ηρθε και η περιοδος εδω και 3 μηνες,ολα μαζι αυτα με ανχωνουν μην μειωθει το γαλα μας!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρεβεκακι μην αγχωνεσαι και εμεις ξεκινησαμεπρωι βραδυ γαλα ,δεκατιανο φρουτοκρεμα, μησημεριανο κρεατοσουπα,απογευματινο ρυζαλευρο.ενδιαμεσα αν μου ζητησει του δινω γαλα,ειδικα το μεσημερακι που τον κανω μπανιο μετα θελει λιγο γαλα για νανουρισμα του δινω και κοιμαται σαν πουλακι 3 ωρες σερι ;) και το βραδακι τωρα τελευταια ξυπνα για γαλα γιατι και εμενα μου ηρθε επιτελους τωρα περιοδος και λιγο μειωθηκε η παραγωγη μου ( αλλα λογω περιοδου οχι λογω στερεων).η φυση προνοει για ολα.φιλια πολλα στην λυδια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ στην αρχή με τις στερεές είχα τρομάξει ότι πάει o θηλασμός. Τελικά καμιά σχέση, μια χαρά θηλάζουμε ακόμα. Λοιπόν το πρόγραμμά μας έχει ως εξής: πρωί θηλασμός, δεκατιανό φρουτόκρεμα, μετά λίγο στήθος για να κοιμηθεί, το μεσημέρι το φαγητό του , το απόγευμα του δίνω την κρέμα και κατά τις 9.30 στήθος.Το βράδυ θα φάει από μια μέχρι τρεις φορές. Τώρα με τα δόντια δεν πολυκοιμόμαστε :(

Η παραγωγή σου ρυθμίζεται με τις ανάγκες του μωρού. Μην αγχώνεσαι!!!

Περίοδο είχα από τον 4ο μήνα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα, την πρώτη φορά μόνο λίγο μείωση την πρώτη μέρα. Τις υπόλοιπες φορές δεν είχα τίποτα.

Όλα θα πάνε μια χαρά :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ευχαριστω κοριτσια λιγο ησυχασα!!!

θα κανω οτι μου ειπε ο γιατρος!!!

αλωστε εκεινος με εχει βοηθησει αρκετα με τον θηλασμο!!

μαλλον μου φαινοντε πολλα εμενα για ενα τοσο δα στομαχακι!!!λες και θα τα φαει ολα μπαααααααα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σου γράψω τί έκανα στην πρώτη μου κόρη και εφαρμόζω πια και στη 2η.

Ξεκινήσαμε λαχανικά μόλις συμπλήρωσε τους 6 μήνες. Πρώτα θήλαζα και έπειτα προσέφερα όση τροφή ήθελε το μωρό. Το γεύμα της είναι μεταξύ 12-1 το μεσημέρι. Την επόμενη εβδομάδα έδωσα φρούτα εποχής μεταξύ 6-7 και απερίοριστος θηλασμός όλη τη μέρα. Το εξής πρόγραμμα το τήρησα και θα τηρήσω μέχρι τον χρόνο. ΄2 γεύματα στρέρεες και όλα α άλλα θηλασμοί.

Αν ρωτάς τη γνώμη θα σου πω πως τα 2 γεύματα για την ηλικία σας (και π[ολύ περισσότερο) είναι υπέραρκετα. Το μητρικό γάλα είναι η κύρια τροφ'ω του μωρού για τον 1ο χρόνο της ζωής του και οιστέρεες τροφές συμπληρωματικές. Η παραγωγή σου σίγουρα θα μειωθεί μαυτό το πλάνο που έχεις σαν οδηγία.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον το σκαιυτηκα συζητησα και με το αντρακι μου και αποφασησα....

πρωι φρουτοκρεμα

μεσημερι σουπα λαχανικων

βραδυ γιαουρτι το οποιο το φτιαχνω εγω,

την μπισκοτοκρεμα θα την δινω μια με δυο φορες την βδομαδα ετσι για γευση για αλαγη και λιγο.

και φυσηκα θηλασμο απεριοριστα οποτε θελει.

τι λετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη συνεχεια κ να σου ζησει το πανεμορφο μωρακι σου!!

εγω θηλαζω ακομα ειμαστε πια στους 18 μηνες κ συνεχιζουμε ακαθεκτοι!!!!!!

αν θελεις την γνωμη μου καταρχην δεν χρειαζεται να δωσεις μπισκοτοκρεμα στο νινακι σου...παχυντηκες κρεμες τις λεει ο δικος μου παιδιατρος κ συμφωνω απολυτως! μπορεις να φτιαξεις διαφορα αλλα μοναχουλα σου πολυ πιο υγιεινα φαγητα για να τρωει! κ βασικα μην αγχωνεσαι ειναι πολυ μωρακι ακομα κ με πολυ μικρο στομαχακι θα φαει οσο εκεινο θελει κ εχει αναγκη.εμενα περιπου στους 10 με 11 μηνες αρχισε να τρωει πιο καλα τις στερεες κ μιλαμε για ενα μωρακι που απο 2 μηνων μονο με θηλασμο ειναι στις ανωτερες καμπυλες! σημερα για να καταλαβεις ειναι 14 κιλακια το θυριακι μου!! ειναι κ 88 ποντους βεβαια! αν θελεις να δινεις ετοιμες κρεμες για επειδη σε βολευει εχει ωραιοτατες κρεμες η HOLLE βιολογικες χωρις ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ κ φυσικα χωρις ζαχαρη κ γλουτενη για να αποκτησει σωστες διατροφικες συνηθειες! ;) το baby mousli κ το 3 corn ας πουμε ειναι πολυ καλες!

επισης πριν απο καθε γευμα στερεας τροφης μπορεις να βαλεις λιγο το μωρο σου στο στηθος να πινει λιγο κ μετα αν θελει κ οσο θελει να φαει απο το στερεο γευματακι του κ ετσι να εισαι σιγουρη πως η γαλουχια σου θα προσαρμοστει μια χαρα στα νεα δεδομενα κ δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα!κ ας φαει μετα μονο λιγες κουταλιες δεν πειραζει θα εχει χορτασει απο το πολυτιμο γαλατακι σου!

κ οσο για την περιοδο δεν καταλαβα γιατι αγχωθηκες κ το συσχετισες με το να σου μοιωθει το γαλα σου? δεν εχει καμια σχεση αυτο!

οπως λεω παντα...keep breast its the best!!!

οτι θελεις εδω ειμαστε! φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρεββεκακι καταρχην φιλακια σε εσενα και την Λυδιουλα σου!!!Χαθηκαμε!Νομιζω σου εβαλε πολλα γευματα ο γιατρος!Οπου κι αν εχω διαβασει και φυσικα αυτο μου συνεστησε η γιατρος μου ειναι πρωι βραδυ γαλα,δεκατιανο φρουτοκρεμα,μεσημεριανο λαχανικα και σιγα σιγα και κρεατακι και απογευματινο ετοιμη κρεμα ρυζαλευρο η δημητριακων!Η μπισκοτοκρεμα ειναι πολυ παχυντικη και δεν προσφερει κατι ιδιαιτερο στα μωρακια μας!!!Φυσικα εαν το παιδι θελει ενδιαμεσα και γαλα ας της προσφερεις!Εμενα η μπουμπου μου βεβαια μετα την φρουτοκρεμα και τυν κρεμα ρυζαλευρο δεν θελει γαλα,χορταινει φαινεται!Το μεσημεριανο τωρα βαλαμε λαχανικα και ακομα δεν εχει συνηθισει την γευση οποτε της δινω απο αυτα οσο θελει και μετα συμπληρωνουμε με θηλασμο!Οσο για το γαλα μου Δεν εχω παρατηρησει μειωση....ισα ισα που το πρωι και το βραδυ που εχει τοσες ωρες να αδειασει τρεχει σαν βρυση! :x:x:x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια σημερα που πηγα στον γιατρο μας μου ειπε να ξεκινησω πρωινο μπισκοτοκρεμα,δεκατιανο φρουτοκρεμα,μεσημεριανο σουπα και βραδυνο ρυζαλευρο η γιαουρτι!!!!και θηλαζω παραλληλα,

μα πως θα τα φαει ολα αυτα??δεν θα μου μειωσει το γαλα αυτη η διατροφη??

μεχρι τωρα της εδινα φρουτοκρεμα πρωι και ρυζαλευρο το βραδυ!!και ολη μερα και ολη νυχτα θηλαζουμε!!!

εσεις 7 μηνων που θηλαζατε παραλληλα τι κανατε???

4 γεύματα την ημέρα δεν κάνουν ούτε τα χρονισμένα μωράκια που δεν θηλάζουν και θα κάνει ένα μωρό 7μηνών που θηλάζει; :roll::roll::roll::roll:

Θα σου πω τι έκανα εγώ (που μοιάζει πολύ με το πρόγραμμα της lovie) και θηλάζουμε ακόμα και τώρα που είμαστε 10,5 μηνών:

6 μηνών ξεκίνησα φρούτα, τα οποία έδινα γύρω στις 10-11 το πρωί αφού είχε θηλάσει.

20 μέρες μετά ξεκίνησα και λαχανικά για μεσημεριανό, πάλι αφού είχε θηλάσει.

7 μηνών έδινα μόνο 2 γεύματα (φρουτο και κρεατολαχανικά) πάντα αφού είχε θηλάσει πρώτα.

Το μητρικό γάλα παραμένει πρωταρχική τροφή μέχρι το χρόνο. Γι'αυτό τις στερεές τις λέμε "συμπληρωματικές" ;) Οπότε μην ξεχνάς "πρώτα θηλάζεις και μετά δίνεις στερεές"

Στην ηλικία σας λοιπόν ξυπνούσε θήλαζε (γύρω στις 7 με 8), μετά τον επόμενο θηλασμό (10-11) έδινα φρούτο, το μεσημεράκι πάλι θήλαζε και μετά στερεές και από εκεί και πέρα μόνο θηλασμοί.

3ο γεύμα έβαλα όταν έγινε 8,5 μηνών. Δεν συνηθίζεται το 3ο γεύμα τόσο νωρίς σε μωράκια που θηλάζουν, αλλά εγώ έβλεπα ότι είχε και το απόγευμα ενδιαφέρον για φαγητό.

Εννοείται ότι οι ποσότητες που έτρωγε μέχρι τότε ήταν της πλάκας, αλλά δεν προσφέρεις στερεές για να χορτάσει (αυτό το κάνει το γαλατάκι σου), αλλά προσφέρεις για να καλύψεις κάποιες ανάγκες σε συστατικά, κυρίως σίδηρο, και για να μπει το μωρό στον κόσμο των τροφών.

Μην μείνεις κολλημένη σε συγκεκριμένες τροφές, δες εδώ τι μπορείς να δώσεις ανάλογα με το μήνα που είναι το παιδί: http://wholesomebabyfood.momtastic.com/ ... 2chart.pdf

Όπως λέει και η φιρφιρικος άσε τις μπισκοτο/ρυζο/κρέμες στην άκρη, δεν τις χρειάζεσαι, εκτός και αν το μωρό έχει άναγκη να πάρει βάρος και άρα θέλεις ακόμα και αυτές τις περιττές θερμίδες. Απλά μπορείς να κάνεις και μόνη σου υγιεινές κρεμούλες χωρίς τη ζάχαρη και τα συντηρητικά των κρεμών του εμπορίου.

(Φιρφιρ 14 κιλά μαναράκι έχεις; :D να σου ζήσει!Μάλλον βρισκόμαστε στο δρόμο που χαράξατε :lol::lol: είμαστε 10 μηνών=10.650γρ.)

Μην συνδέεις την περίοδο με την παραγωγή γάλακτος, δεν επηρεάζεται.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Should solids replace breastmilk?

No. Solids during the first year are only meant to complement breastmilk, not take precedence over it or replace any breastfeedings. It is more of a way to add textures to the baby's diet, to allow the baby new experiences, and to help her develop hand/eye coordination through finger feeding. Your baby should still be allowed to nurse on demand, as your milk should be her primary source of nutrition until closer to the end of the first year. Continuing to allow on-demand feedings also better ensures your milk supply.

How often and how much?

Introduce your baby gradually to solid foods. Once she accepts them (it might take some time), continue breastfeeding as often as before and add solids as your baby's appetite increases. A few bites once a day is enough in the beginning, but gradually increase.

If your baby is younger than a year (and you are not weaning), make sure that you always nurse before offering solids. Babies who start solids early, and babies who eat a lot of solids tend to wean earlier.

It often works well to offer the solids about an hour after you nurse. If nursing has come before the solids you can continue feeding your baby the solids until she shows signs of fullness; i.e. turning her head, closing her mouth, batting at the spoon, wanting down, spitting the food out, etc. (trying to feed past this point is overfeeding). Most babies will balance their milk intake with their solid food intake well if you feed in this way.

Should I offer solids before or after nursing?

What we're aiming for during the first year is to have solids complementing breastmilk, not replacing it. This means that when solids are introduced the breastfeeding pattern is not interrupted at all, but baby is fed solids in slowly increasing amounts as his appetite increases. Baby will be getting the same amount of breastmilk (or even more) as he gets older, with increasing amounts of solids on top of that.

Αυτά και άλλα πολύ χρήσιμα θα βρεις εδώ: http://www.kellymom.com/nutrition/solids/index.html

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ!!!ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ!!!!ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ!!ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

πχ ρυζαλευρο βιολογικο περνω το αλευρι του ρυζιου και το βραζω με νερο το κανω κρεμουλα και προσθετω 5 σταγονες λεμονι για την βιταμινη!!

γιαουρτι φτιαγμενο απο μενα με φρεσκο παστεριωμενο γαλα!!

μπισκοτοκρεμα με μπισκοτακια χωρις ζαχαρη βιολογικα και προσθετο γαλα πετμεζι πολυ υγιηνο και πλουσιο σε σιδηρο κτλ

φρουτοκρεμα με φρεσκα βιολογικα φρουτα.

αυτα.....

ποτε δεν πηρα ουτε θα παρω ετοιμες κρεμες φρουτοκρεμες κτλ του εμποριου!!!

τα γευματα πιστευω και γω οτι ειναι παρα πολλα!!

γιαυτο την μπισκοτοκρεμα θα την δινω σαν γλυκισμα λιγες κουταλιτσες μια με δυο φορες την βδομαδα,

φρουτοκρεμα σουπιτσα και γιαουρτι ειναι οκ νομιζω για αρχη....

να σας ζησουν τα μωρακια σας και παλι συνχαρητηρια για του μηνες θηλασμου σας θαυμαζω και ανυπομονω να πετυχω και γω τουλαχιστον ενα χρονο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!

χθες διΑΒΑΣΑ to post και να σου πω την αληθεια στην αρχη ειχα φρικαρει λιγο... :?:?:?

Νομιζω και εγω οτι ειναι παρα πολλα αυτα που σου προτεινε ο γιατρος.

Α και κατι αλλο...Μπορεις να δινεις δημητριακα πριν τον 8ο;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!

χθες διΑΒΑΣΑ to post και να σου πω την αληθεια στην αρχη ειχα φρικαρει λιγο... :?:?:?

Νομιζω και εγω οτι ειναι παρα πολλα αυτα που σου προτεινε ο γιατρος.

Α και κατι αλλο...Μπορεις να δινεις δημητριακα πριν τον 8ο;;;

δημητριακα εννοεις το αλευρι ρυζιου???ειναι η πιο αθωα κρεμα αποτι μου εχουν πει,αν τηνφτιαχνεις φυσηκα με τα χερακια σου!!!

ναι ειναι πολλα τα μειωσα

φρουτοκρεμα σουπα ρυζαλευρο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν διάβασα τι είπαν τα άλλα κορίτσια.....εγώ θα σου πω τι έκανα στην δικιά μου: της έδινα μόνο ένα γεύμα φαγητού, το μεσημεριανό και μετά την θήλαζα πάλι.....όλα τα υπόλοιπα γεύματα ήταν θηλασμός......αυτό επειδή ήθελα να συνεχίσω τον θηλασμό και οι στερεές αποτελούν συμπλήρωμα του θηλασμού......μετά περ. στον 8 ή 9 της έδωσα και 2ο γεύμα στερεών.......

παρεπιπτόντως είναι μια κούκλα στην φωτό του προφίλ σου :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν διάβασα τι είπαν τα άλλα κορίτσια.....εγώ θα σου πω τι έκανα στην δικιά μου: της έδινα μόνο ένα γεύμα φαγητού, το μεσημεριανό και μετά την θήλαζα πάλι.....όλα τα υπόλοιπα γεύματα ήταν θηλασμός......αυτό επειδή ήθελα να συνεχίσω τον θηλασμό και οι στερεές αποτελούν συμπλήρωμα του θηλασμού......μετά περ. στον 8 ή 9 της έδωσα και 2ο γεύμα στερεών.......

παρεπιπτόντως είναι μια κούκλα στην φωτό του προφίλ σου :x

σ ευχαριστω πολυ.....

θα μας παρει κανα μηνα να συνηθυσουμε την σουπα,εχτες της εδωσα πρωτη φορα και εφαγε μονο 2 κουταλακια,οποτε θα εχει παει 8 μηνων,γενικα η βασικη της τροφη ειναι το γαλα μου,δεν τρωει πολυ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δημητριακα εννοεις το αλευρι ρυζιου???ειναι η πιο αθωα κρεμα αποτι μου εχουν πει,αν τηνφτιαχνεις φυσηκα με τα χερακια σου!!!

ναι ειναι πολλα τα μειωσα

φρουτοκρεμα σουπα ρυζαλευρο!!!

Καλημερα... :D πως τα πατε με τις στερεες;;;

οχι δεν εννοω το ρυζαλευρο αλλα τα μπισκοτακια...

Το αλευρι που ειναι φτιαγμενα δεν ειναι απο σιταρι ;;; Δεν εχει γλουτενη;;; (νομιζω οτι μετα τον 8ο εισαγεις δηματριακα με γλουτενη).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα... :D πως τα πατε με τις στερεες;;;

οχι δεν εννοω το ρυζαλευρο αλλα τα μπισκοτακια...

Το αλευρι που ειναι φτιαγμενα δεν ειναι απο σιταρι ;;; Δεν εχει γλουτενη;;; (νομιζω οτι μετα τον 8ο εισαγεις δηματριακα με γλουτενη).

δεν το ηξερα αυτο για τα μπισκοτακια!!!οι γιατροι που τα δινουν??κατι θα ξερουν φανταζομαι η μπορει και να μην ξερουν τιποτα!!!

εφαγε παντως μια κρεμουλα με γαλα δικο μου 2 μπισκοτακια και μια κουταλιτσα πετιμεζι,μην φανταστεις μονο 2 με 3 κουταλιες!!το ιδιο και με την σουπα!!γενικα οσο και να φαει θα πιει απο το γαλατακι της μαμας!!κανουμε πολλους θηλασμους ολη μερα το στηθος μου ειναι σε φαση να εκραγει!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρεβεκα τωρα τι να σου πω;;;

πραγματικα δε ξερω γιατι ενας γιατρος προτεινει σε μια μητερα να δωσει στο μωρο μπισκοτα!!!! :-??:-??:-??:-??:-?? δηλαδη τι θα του προσφερουν;;;

Για τη γλουτενη η παιδ. μου το ειπε οτι αποφευγουμε να δωσουμε προϊοντα της πριν τον 8ο λογω αλλεργιας (νομιζω κοιλιοκακη μου ειχε πει.)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω τα μπισκοτα που του περνω παντως απο μαγαζι με βιολογικα δεν περιεχουν γλουτενη ισως ειναι κ της Ρεβεκας τετοια??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...