Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε???εγω πηγα για την καμπυλη,αλλα δυστυχως δεν τα καταφερα :cry::cry::cry: εκανα μεχρι τη 1 ωρα και μετα τα εβγαλα ολα!!!ελεος, τι αηδια ηταν αυτη???τωρα θα παω στις 12 να παρω τα αποτελεσματα.η μικροβιολογος μου ειπε οτι ειναι σημαντικο που πηραμε τη μετρηση της 1 ωρας, αλλα θα πρεπει να ρωτησω κ το γιατρο.παντως δε θα αντεξω να το ξανακανω!!!!αηδιααααααα!!!!!ελπιζω να ειναι οκ μεχρι τη 1 ωρα τουλαχιστον!!!!

αναστασια, εσυ τα καταφερες???οι υπολοιπες τι κανετε???

• Απαντήσεις 926
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Vanessaki k Anastasia καλά αποτελέσματα με την καμπυλη! Βρε κορίτσια, εσεις που κάνατε ήδη την καμπύλη το αντέξατε αυτό το γλυκο ζουμί? Γιατι εγω στην Αλεξία το "έβγαλα" μετα απο 45 λεπτά!!!

Νασια μια χαρά βολεύτηκε ο πρώην βλέπω!!! Δεν θα πλήτει κιόλας με 2 "διαφορετικά" πρόσωπα :lol:

girl σουπερ τη βρίσκω τη μπεμπουλα σας!!!!

Ηλιαννακι πηρες καλό μου το γιατρο σου να του πεις για τα πονακια κ τις συσπασεις?

teddy μου απο την Τρίτη η άδεια? Εγω σταματαω την άλλη Παρασκευή!

ΚΑτι άλλο δεν θυμάμαι να σχολιάσω, γράφετε κ πολλά!!!!!

Δημοσίευση

Ηλιανάκι ακόμα πονάς μικρό μου;Μίλησες με τον γιατρό;

Εμείς είμαστε καλά ανυπομονώ να περάσουν δύο εβδομάδες

να δω και εγώ το κοριτσάκι μου!!

Vanessaki μου δεν το άντεξες παιδί μου;Σε καταλαβαίνω απόλυτα........

Η αλήθεια είναι ότι εμένα μου έφερε τρελή υπνηλία εκείνο το αηδιαστικό

υγρό και με ξυπνούσαν κάθε μια ώρα, οπότε την γλίτωσα!!

Νομίζω ότι και άλλα κορίτσια έκαναν της μιας ώρας, ρώτα όμως και τον

γιατρό σου για να είσαι σίγουρη!!

Marouli λίγη υπομονή και έφθασαν οι άδειες!!

Δημοσίευση

vanessaki δεν τό άντεξες ουτε εσυ? Εμενα τη χαζή μου ειχε γραψει ο γιατρος μου της μιας ώρας αλλα εγω εκεινη την ημερα ειχα ξεχασει το χαρτι αυτο στο σπιτι κ δεν θυμόμουν, οποτε τους ειπα να μου κανουν των 3 ωρών :lol: δεν ήξερα τί με περιμένει!!!!

teddy μου φθάνουν οι αδειούλες μας!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΚΟΡΙΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΕΣΤΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΦΥΣΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΛΙ ΑΣ ΒΡΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ......

ΤΕΝΤΥ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΟΥΛΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!!!!!Κ ΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ....1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΑ.

ΗΛΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ Κ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗΛ.ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΒΑΝΕΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΕΤΟ?ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙΝΑΝΕ ΓΙΑΝΑ ΜΙΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ.ΚΑΛΑ Α[ΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!

ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ!!!!!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ 1 ΑΝΘΡΩΠΟΣ 2 ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ ....ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ Κ ΤΙ ΠΗΡΕ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΙΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΧΑΧΑ

ΚΙΣΚΑ ΜΟΥ Κ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙΑ Ε?ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ!!!!!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΖΗΛΕΥΕΙ?Η ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΝ ΜΙΚΡΗ?

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

ΝΑΣΙΑ 1 ΑΝΘΡΩΠΟΣ 2 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ.....Α

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια.Μολις τελειωσα με την καμπυλη.Ειχε πολυ γλυκια γευση και αρωμα πορτοκαλαδας.Το καταφερα και το ειπια, αντεξα και τις 2 ωρες και μετα γυρισα και τα εβγαλα!!!Το μεσημερι τα αποτελεσματα!

Δημοσίευση

vanessaki τωρα που το λες προλαβε κ μου πηρε αιμα στη μια ωρα κ εμένα! Συνέχισε να μου παίρνει κανονικά κ τις επομενες αιμοληψίες, οσο να΄ναι μου ειπε κατι θα έμεινε! Δεν την ξαναέκανα, αξιολογησε αυτα τα αποτελέσματα ο γιατρος μου κ δεν χρειάστηκε!

Δημοσίευση

Αναστασάκι κι εγω της Avent ειχα παρει αρχικά αλλά έπαιρνε μόνο Avent ή της Nuk τα μικρά!!! Κανένα άλλο, κι εγω είχα της Chicco. Κι αυτο γιατί έχει θήκες για το καθε ένα μπιμπερό. Γι΄αυτο πηγα κ τον άλλαξα κ πηρα της Chicco που παιρνει τα πάντα κ είμαι παρα πολυ ευχαριστημενη!

Δημοσίευση

αχαχαχαχαχα!!!!! :lol::lol::lol:

Α! το θήλαστρο εννοειες!!!!!

Δεν αγορασα γιατι απο μια έρευνα που έκανα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα δεν κανουν τη δουλεια που πρέπει. Γι΄αυτο νοίκιασα το νοσοκομειακο της medela, το symphony!

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΖΑΜΠΟ 40 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣ ΜΕ ΜΠΛΕ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ 6 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ ΜΟΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΜΕΝΗ.

ΖΥΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΕ +10 ΕΔΩ Κ 2 ΕΒΟΜΑΔΕΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΛΡΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΒΑΡΟΣ?ΑΝΧΩΝΘΗΚΑ ΤΩΡΑ.

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΛΕΩ ΝΑ ΜΙΝ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΚΛΠ.Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ....

ΤΙΤΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσακιααααα εμείς ακόμα μέσα στην κοιλιτσα ειμαστε....τίποτα ακόμα...υπομονηηηηη λιγακι ακόμα και θα τον πάρω αγγαλιτσα....απίστευτο....ο μπεμπουλησ πάντως είναι ακόμα πολύ δραστηριος....

εγώ θηλαστρο δεν εχω πάρει ακόμα...να δούμε πως θα τα παω με τον θηλασμό και βλέπουμε.....αποστηρωτη μου έδωσαν οι κουμπαροι από γερμανία έναν τώρα αμα είναι καλός δεν ξέρω....θα δείξει..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...