Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν λίγο καιρό δεν το πίστευα με τίποτα οτι θα φτάσω στο σημείο να έχω απορίες για την αυχενική διαφάνεια του μωρού μου!

Όσοι με γνωρίζουν απο το forum ξέρουν οτι το φασολάκι μας προέρχεται απο εξωσωματική και πολύ πολύ αγώνα!

Ας έρθουμε τώρα στις απορίες μου.Χθές έκανα την αυχενική και όλα καλά!!!!Τα ποσοστά για down είναι 1:3024 και για τα άλλα δυο γενετικά νοσήματα ακόμα πιο υψηλά!Ποιό είναι το άγχος μου θα σκέφτεστε τώρα?Έδωσα η χαζή λάθος νούμερο στο βάρος μου!!!!!Με έκανα 2 κιλά πιο ελαφριά!!!!!

Πήρα βέβαια το κέντρο και μου είπαν οτι είναι πολύ μικρή η διαφόρα κιλών και οτι το διορθώσανε στο pc τους.Και υποθέτω οτι και ο υπολογισμός του PAPP-A θα γίνει με το σωστό βάρος!!!!

Να αγχώνομαι ή να το ξεχάσω τελείως?!?!?

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ!Πριν απο λίγο με πήραν και τηλ για το PAPP-A και όλα μια χαρά!Οι πιθανότητες για down είναι 1:9000 και κάτι (απο την χαρά μου δεν συγκράτησα το νούμερο) και για τα άλλα κάτι χιλιάδες!!

Νομίζω οτι πρέπει να ηρεμήσω και να αρχίσω να απολαμβάνω αυτό που περίμενα τόοοοοοοσο καιρό!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΜΙΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑ 2 ΚΙΛΑ Κ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΙ 1 ΚΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ Κ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ 1 ΜΕ 2 ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...