Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλέ αμέσως βαφτίζουν διαβήτη το έχω φάει στα μούτρα αυτό φουλ θέλει να είναι λέει το νηστείας το πρωί κάτω από 93.. εμένα το πρωινό είναι καλό, εγώ έχω πρόβλημα με το μετάγευματικο ζάχαρο επίσης και το πολύ χαμηλό ζάχαρο πάλι δεν κάνει.. τέλος πάντως.. θα δούμε περιμένω την καμπύλη να έχω ολοκληρωμένη εικόνα τι γίνεται  Η νιπτ ξέρω συνήθως γίνεται με την αυχενική για ολοκληρωμένη εικόνα αλλά όποτε ναι να την κάνει δείχνει δεν χρειάζεται συγκεκριμένη εβδομάδα για την κάνεις
    • Σ'ευχαριστώ πολυ κορίτσι μου! Θα στείλω ξανα το έμβρυο για βιοψία να καταλάβουμε τι πηγε λαθος, γτ πολλα διαβασα και άκουσα..
    • @Elk όχι,δεν την έκανα..μου είπε ο γιατρός την άλλη εβδομάδα που θα πάω εμβρυολογο,μόνο αν δείξει κάτι η εξέταση για την καρδιά να μιλήσουμε.. βέβαια δεν θα είναι πολύ αργά;θα είμαι την άλλη Τετάρτη ακριβώς 17 εβδομάδων.. τέλος πάντων..εγώ με το νηστείας έχω το ζήτημα...πάντα δλδ...η καμπύλη τότε είχε βγει μια χαρά ..δεν πρέπει να περάσει το 93..ε είχα 94 στην καμπύλη κ με έβαλε σε διατροφή στην Κωνσταντίνα ενώ όλες οι άλλες τιμές ήταν φυσιολογικες..είχα νευριάσει τότε γτ Μ έλεγε συνέχεια ότι έχεις σακχαρώδη διαβήτη κλπ για μία τιμή...λέει ότι στην εγκυμοσύνη ότι κ ένα να είσαι πάνω από το όριο θεωρείται ότι έχεις διαβήτη...κ με ζαλιζε...κ έτρωγα εγώ τις μακαρονάδες 🍝 🍝 🍝...😄..τόσο πρόσεχα... @Nannan εγώ σε αυτό με την αγάπη δεν ξέρω να σ απαντήσω γτ άργησα πολύ να συνδεθώ με την κόρη μου...δλδ μου πήρε εντυπωσιακα πολύ θεωρώ....τώρα είναι τέλεια αλλά δεν ένιωθα έτσι από την αρχή ..ήμουν περίεργα...είχα κ επιλοχειο θλιψη για αρκετούς μήνες...
    • Τέλεια νέα! Μπαμπάτσικο μωράκι! ❤️ Εγώ 8 κιλά παίρνω μετά από κάθε γιορτινό τραπέζι! 😂
    • @Rena92 φτου φτου 3400 ο κοριτσαρος κ εχεις πάρει μονο 8 συγχαρητήρια θα πω😁😁 τελεια νέα κ ναι αντε περνάνε οι μερες επιτέλους,να την κανω αυτή την αρχή πια,θα σκασω🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...