Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τί καρότσι;;;

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου ψάχνω για καρότσι..

Μου αρέσει αυτό http://www.anatello.gr/cart/product.php ... e=6&mCat=3

Το έχει καμία;;;

Υπάρχει κάτι να προσέξω;;;

Σας φιλώ !!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου,πολυ ωραιο το καροτσι αυτο,ηταν μεσα στις επιλογες μου αλλα τελικά πηρα ενα παρομοιο.αυτά που θα σου ελεγα να προσεξεις απ΄οτι μου ειχαν πει και απο την εμπειρια μου ειναι να κλειδωνει το καρεκλακι του αυτοκινητου πανω στο καροτσι σε περιπτωση που εχει κοιμηθει το μωρακι κ δεν θες να το ξυπνησεις,να ειναι σχετικά ελαφρυ και αν κλεινει κ με το ενα χερι θα σε βολεψει, να δεις τον ογκο του αν εχετε μικρο πορτμπαγκαζ,εμενα ισα ισα χωραει.,να βλεπει το μωρο κ μπροστα και πισω,για το καλοκαιρι να εχει τεντα ή ομπρελα για η κουκουλα ειναι πολυ ζεστη...χμ νομιζω αυτα.

Εγώ το έχω αυτό το καρότσι σε καφέ-πορτοκαλί και είμαι υπερευχαριστημένη......μπορείς να το γυρίσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις, όταν είναι λεχουδάκι θα το έχεις γυρισμένο προς εσένα για να βλέπεις το μωρό και όταν μεγαλώσει το αλλάζεις κατεύθυνση. Το καθισματάκι αυτοκινήτου προσαρμόζεται στον σκελετό του καροτσιού για να μην αναστατώνεις το μωράκι σε περίπτωση που έχει αποκοιμηθεί......το μόνο μείον (ας το πούμε έτσι) είναι ότι είναι λίγο ογκώδες και πρέπει να τσεκάρεις αν θα χωράει στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου σας! Μου έλεγαν ότι είναι βαρύ καρότσι αλλά για να είμαι ειλικρινής εμένα δεν μου φάνηκε και πολύ βαρύ, τουλάχιστον σε σχέση με άλλα που είχα δεί τότε......τώρα θα το ξαναχρησιμοποιήσω και στην δεύτερη μπεμπίκα μου που έρχεται σε λίγο καιρό, παρόλη την ταλαιπωρία που το τραβήξαμε και τα χιλιόμετρα που έκανε είναι κατακαίνουριο!!!!!

Με το καλό το μπεμπάκι σου!!!!!

Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ;););)

ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ Μ ΑΥΤΟ Κ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ Κ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ!!!!!

ΠΟΛΛΥ ΩΡΑΙΟ Κ ΓΕΡΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ!!!

ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ;) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΡΥ ( ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΜΩΣ) :?

Κ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΥ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΗΣ CHICCO ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ Κ ΣΤΟ ΣΗΚΩΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ!! KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ PEREGO ΟΜΩΣ!!!!

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΑΚΡΙΑ!

Το βαρυ δε νομιζω να με πειραζει, αλλωστε θα το αφηνω στην εισοδο ή μεσα στο αυτοκινητο. Αυτο που με νοιαζει ειναι να ειναι βολικο στην ''οδηγηση'' και να το ευχαριστηθω!!!! Μ αρεσει πολυ, ειδικα το χρωμα το μωβ. Θα παω να το δω και απο κοντα συντομα, να εχω καλυτερη αποψη...

Να ρωτησω κατι ακομα;;; Μπορω να παρω μαζι και πορτ μπεμπε και καθ αυτοκινητου που κουμπωνει επανω στο σκελετο του καροτσιου. Αλλα το πορτ μπεμπε μου φαινεται πεταμενα λεφτα. Σκεφτομαι να παρω το καθισματακι αυτοκινητου και να το χρησιμοποιω και σαν πορτ μπεμπε, σε μια επισκεψη πχ.

Τι λετε;;;; Εσας σας βολεψε και το πορτ μπεμπε;

Εμενα με βολεψε πολυ το πορτ μπεμπε...αλλα ειναι σχετικο..!Θα κοιμιζεις το μωρακι σε κουνια απο την αρχη?

Στο καθισματακι συστηνουν να μην τα εχουμε πανω απο 2 ωρες...

ναι στην αρχη μην το αφηνεις τοσες ωρες..εμενα μου ειχαν πει οχι πανω απο 1 ωρα.το πορτ μπεμπε το ειχα παρει κι εγω γιατι ηταν ολο πακετο με το καροτσι και το καθισμα σε καλη τιμη.στην αρχη αφου το ειχα το χρησιμοποιησα.το καλο ειναι οτι ειναι πιο κλειστο απο το καροτσι.εγω οταν αρχισαμε να βγαινουμε βολτα ηταν χειμωνας και με βολεψε που εμπαινε απο πανω αυτο το κάλυμμα που εχουν, στο καροτσι ηταν πιο εκτεθειμένη στον αερα γιατι ο ποδοσακος ηταν πολυ χαμηλα.οχι πως αμα το εχεις ντυμενο καλα και με κουβερτουλα δεν θα ειναι ενταξει.

Α,αυτο για το πολυ 1-2 ωρες δε το ηξερα!!! Μαλιστα... :D

Λεω να το κοιμιζω απο την αρχη στην κουνια; Δε κανει; Αν το λετε για θεμα χωρου, το υπνοδωματιο μας ειναι τεραστιο και χωραει ανετα την κουνια του.

Πω πω βρε κοριτσια, 100 πραγματα πρεπει να αγορασουμε!!! Πολυ αγχος!!!!! :lol:

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ...ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ! ΑΛΛΑ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ!!! ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΝΤΕ ΔΥΟ!!!!

Κ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ!!! :D

ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ Κ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!! ;););)

etoile με το καλό σε όποια αγορά κι αν αποφασίσεις τελικά!

από την προσωπική μου εμπειρία με τον μπεμπούκο μου, μου φάνηκαν χρήσιμα τα παρακάτω:

σκεφτόμουν για perego 3-1, αλλά τελικά επέλεξα το πολυμορφικό της perego, το uno. όμως ρητά και κατηγορηματικά ήθελα καρότσι που να έχει συνεχόμενη λαβή - κ όχι "μπαστούνια" - η οποία αυτή λαβή να πηγαίνει εμπρός κ πίσω, για να βλέπω το μωράκι μου, χωρίς να αλλάζω τον βασικό κορμό. ανοίγει και κλείνει πανεύκολα! χωράει και στα 2 μας αυτοκίνητα, και συγκεκριμένα στο πιο μικρό το δικό μου, που είναι yaris μόντέλο του 2009-10.

έχω ίσως γράψει και σε άλλη σχετική συζήτηση, ότι το συγκεκριμένο καρότσι είναι αντικραδασμικό σε δρόμους πιο τραχείς, ωστόσο για πόλη με πεζοδρόμια κ τα τοιαύτα δεν ξέρω αν βολεύει, γιατί οι πίσω ρόδες είναι πιο μεγάλες. εξαρτάται πού μένεις, λοιπόν! εμένα με ικανοποίησε απόλυτα! έχω κ απο την αδερφή μου perego με διπλές ρόδες, τις κλασσικές, αλλά "κολλάει" περισσότερο.

το κάθισμα αυτοκινήτου για 0-13 είναι περιοριστικό, γιατί στην αρχή δεν πολυμετακινείται το μωρό κ έπειτα καταντά γρήγορα άχρηστο, διότι μεγαλώνει κ οι ανάγκες του σε χώρο αλλάζουν. εκεί, ας μας πει τη γνώμη της μια μανούλα που το χρησιμοποίησε. εμείς προτιμήσαμε να πάρουμε κάθισμα 0-18, ώστε να μην ασφυκτιά μόλις μεγαλώσει λιγάκι κ ευτυχώς που το σκεφτήκαμε έτσι (ή μάλλον ευτυχώς που ακουθήσαμε τη συμβουλή που μας έδωσαν ;) ) να τονίσω ότι δεν πολυευχαριστήθηκα την επιλογή μας, που ήταν ένα της chicco...

για την κούνια του μπεμπέ, δλδ το κλασσικό του κρεβατάκι, δεν ξέρω τι να σου πω. καλό είναι αν έχεις χώρο, να το βάλεις εκεί απο την αρχή. εμείς του πήραμε μια καλαθούνα guy laroche με βάση με ροδάκια απο το Λητώ και τον είχα δίπλα μου μέχρι 4 μηνών. μετά τον πήγαμε στην κούνια του, στο δικό του, ξεχωριστό, δωμάτιο, χωρίς κανένα πρόβλημα! αν είχα χώρο στην κρεβατοκάμαρα, δεν νομίζω να έπαιρνα καλάθι, εκτός κι αν το μωρό δεν "βολευόταν" στην κούνια... αυτό μάλλον είναι θέμα μωρού.

τα "χρέη" του πορτ μπεμπέ εκτελούσε η καλαθούνα, την οποία βγάζαμε απο τη βάση και την πηγαίναμε όπου θέλαμε. μας χρησίμευσε αρκετά, γιατί το σπίτι έχει 3 επίπεδα κ έτσι παίρναμε και το μωρό, όπου καθόμασταν.

εμένα καταευχαριστήθηκε το ριλαξάκι του, περίπου απο το σαραντισμό του κ μέχρι τώρα ακόμη, που είναι 5,5 μηνών.

ό,τι κ αν δεις, εγώ συστήνω πάντοτε να ρίχνουμε ματιές και στις διαδικτυακές αγορές! αν και ψιλοδύσπιστη, με έπεισε μια φίλη κ αγόρασα απο διαδίκτυο καρότσι + κάθισμα αυτ/του, εξοικονομώντας 150€ περίπου, κ φαντάσου έδωσα και 30€ έξοδα αποστολής. ήρθαν σε άψογη κατάσταση, 25-30 μέρες πριν απο τη μέρα που μου είπαν. με βόλεψε κιόλας, γιατί τελικά το μωρό μου ήρθε 1 μήνα νωρίτερα κ έτσι - ειδικά το καρότσι - μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω :)

κ πάλι με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου και καλές αγορές!!!

Etoile και εγώ το ίδιο καρότσι σκέφτομαι να πάρω αλλά τώρα που είδα το uno που προτείνει η demie νομίζω ότι κλείνω περισσότερο προς το uno σε χρώμμα geranium. Βρήκα και ένα link σχετικό http://www.youtube.com/watch?v=wQpnPusdkpY (demie αυτό δεν είναι;)

Πορτ μπεμπέ δεν θα πάρουμε γιατί όταν γεννηθεί το μικρό μας θα είναι βαρυχειμωνιά και νομίζω θα πάει τζάμπα. Όσο για τον ύπνο σκέφτομαι να τη βάζω στην αρχή σε καλαθούνα και μετά στο κρεβατάκι της. Το καρεκλάκι αυτοκινήτου θα μας το δώσουνε αλλά δεν θα είναι της Peg perego, θα είναι της Maclaren και σίγουρα δε θα ταιριάζει στο καρότσι. :roll:

Demie από ποιο site έκανες τις αγορές που λες; :?:

Καλημερα κοριτσια μου και ευχαριστω για τις αναλυτικες απαντησεις!!!

Και εγω για το πορτ μπεμπε ειμαι προς το να μη παρω, γιατι και σε εμας χειμωνας θα ειναι, ε ποσες φορες να βγουμε εξω;;; Ισως και καμια αν ειναι χαλια ο καιρος!!!! Δεν εχω και αλλο παιδακι για να ξερω πως θα ''αντιδρασουμε'' με το μωρο, αν θα βγαινουμε ή οχι. Θα δειξει...

Τα καροτσια με τις λαβες ή το μονοκομματο με εχουν προβληματισει. Η αληθεια ειναι οτι η μαμα μου με εχει ζαλισει οτι το μονοκομματο δε βολευει και μου εχει κολλησει το μυαλο να μη παρω. Αλλα θα ηθελα και τις γνωμες απο τις μανουλες, γιατι δε σημαινει οτι η μαμα μου εχει δικιο.... :D

Και εμεις μαλλον απο ιντερνετ θα παρουμε, εκτος αν ειναι πιο φτηνα στο μαγαζι, κατι που δε πιστευω!!

Γενικα σχεδον τα παντα τα ψωνιζουμε απο ιντερνετ και ειμαστε εξοικειωμενοι!!!! Εχει και το www.skroutz.gr οπου μπορεις να συγκρινεις τιμες στα μαγαζια και να γλιτωσεις πολλααααα λεφτα!!!!

Για καρεκλακι αυτοκινητου.... Θελω να αγορασω ενα που ειναι για να καθεται το παιδι αναποδα μεχρι 4 ετων, επειδη ειναι πιο ασφαλες. Αυτο ειναι 0-18, εχει 450 ευρω (με βαση isofix) και ειναι ενα μοντελο μονο στην Ελληνικη αγορα. Δυστυχως ομως δεν ειναι απο τη γεννηση,αλλα απο 6 μηνων... Και ετσι δε ξερω τι να κανω.. Απο τη μια θεωρω βλακεια να δωσω λεφτα για 0-13,εφοσον θα ειναι χειμωνας και στην ουσια θα το χρησιμοποιησω μονο για το μαιευτηριο, απο την αλλη δε θελω και να μην αγορασω το 0-13 και να παρω το αλλο που ειναι 0-18 κατευθειαν γιατι φοβαμαι εστω και μια φορα να το βαλω χωρις καθισμα!!! Ασχετα οτι ολοι το παιρνουν με πορτ μπεμπε απο το μαιευτηριο, εγω φοβαμαι!!! :(

Εχετε καμια καλη ιδεα;;;

Οποτε εχω μπλεξει το μυαλουδακι μου!!! :lol:

Σας φιλω!!!!

kalhspera koykles egkyoules an mporeite tha thela na moy peite an exei parei to mataki sas poythena karotsakia gia didymakia tritroxa kai na einai apo aloyminio gia na einai elafria an deite kati peite moy psaxnw synexeia na vrw kai ola me 4 rodes vrhskw eyxaristw poly kai me to kalo oles na paroyme agalitsa ta mwroylia mas.........

kalhspera koykles egkyoules an mporeite tha thela na moy peite an exei parei to mataki sas poythena karotsakia gia didymakia tritroxa kai na einai apo aloyminio gia na einai elafria an deite kati peite moy psaxnw synexeia na vrw kai ola me 4 rodes vrhskw eyxaristw poly kai me to kalo oles na paroyme agalitsa ta mwroylia mas.........

Βρηκα μονο μεταχειρισμενο. Αλλα γιατι τριτροχο;;; Εχω ακουσει οτι ειναι πολυ αβολα.

Τυχερουλα!!! Δυο μωρα με μια εγκυμοσυνη!!!! Με το καλο να ερθουν!!! :P

καλησπέρα κοριτσάκια!

MaDi , είδα το βιντεάκι και ναι, είναι αυτό το καρότσι που έχω κ εγώ, μάλιστα το πήρα σε geranium. τα κοίταζα και στο bimbomarket.it και στο ebaby.gr και τελικά, όταν το παρήγγειλα τέλη Γενάρη, συνέφερε η τιμή του ebaby. πήρα απο εκεί το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου της chicco, φθηνότερα απο το Λητώ και άλλα καταστήματα τότε που κοιτάξαμε, και ήρθαν με courier εκεί που μένω, σε μεγάλη κούτα κ πολύ προσεκτικά συσκευασμένα. μου έκανε τόση εντύπωση, ώστε έστειλα κ ευχαριστήριο mail ;)

τα μεταφορικά ήταν κοντά στο 30άρι ευρώ και για τα 2 προϊόντα. κοίτα καλά τι θα ήθελες για την μπέμπα, σύγκρινε με καταστηματα εδώ κ αν δεις ότι σε συμφέρει, αγόρασε διαδικτυακά. εμείς πληρώσαμε με πιστωτική, δεν το φοβηθήκαμε. προσφέρουν όμως και άλλους τρόπους.

εννοείται κοριτσια πως για ό,τι παραγγέλνετε, να κρατάτε στα Απεσταλμένα το σχετικό mail γιατί αναγράφει κωδικό παραγγελίας και τον χρειάζεστε για να ενημερωθείτε για την πορεία της αποστολής.

εγώ έμπαινα στην dhl (με αυτή την κούριερ συνεργάζονται κ έβλεπα κάθε μέρα πού ταξιδεύει το δέμα μου μέχρι να μου έρθει :) )

το συνεχόμενο χερούλι είναι όλα τα λεφτά για εμένα! δεν θα το έβαζα στο μυαλό μου, ωστόσο έχω από την αδερφή μου ένα παλαιότερο καρότσι της perego (2000) και είχε αυτό το τέλειο χερουλάκι. αφού διαπίστωσα τη χρήση στα ανίψια μου, τώρα στον μπεμπούλη μου, το αναζήτησα επίμονα!

ξανατονίζω ότι το πολυμορφικό uno δεν ξέρω αν βολεύει ιδιαίτερα σε ανέβα-κατέβα πεζοδρόμια της πόλης, είμαι σκεπτική γι'αυτό. πάντως ότι πάει με το ένα χέρι που λέει ο λόγος, αυτό ισχυει. πολύ εύκολο καρότσι, το μωρό δεν τραντάζεται, αλλά, όπως είπαμε, πρέπει να ρωτήσετε γνώμες, αν το θέλετε για πόλη με πολλά πεζοδρόμια. η μόνη εμπειρία που έχω να καταθέσω είναι όταν πήγα βόλτα προ λίγων ημερών στη Χαλκίδα και το χρησιμοποίησα και στο δρόμο με κίνηση, πεζοδρόμια κ τα συναφή, μέχρι να φτάσω πεζόδρομο. δεν με ζόρισε πολύ, ίσως όμως οι διπλές μικρές κλασσικές ρόδες να ανεβοκατεβαίνουν με μεγαλύτερη ευχέρεια τα πεζοδρόμια.

πριν αποφασίσετε για τα μωρουλίνια σας, να πάτε να "δοκιμάσετε" σε ένα κατάστημα τα καρότσια που θα δείτε διαδικτυακά. να τα "οδηγήσετε" με 2 χέρια, αλλά και με 1 χέρι (μην το γελάτε, όταν πάω στο σούπερ μάρκετ, μπορεί να το τσουλάω και με το 1 χέρι και βολεύει...), για να δείτε ποιο κυλάει καλύτερα βάσει των δικών σας στάνταρ. π.χ. εμείς αποκλείσαμε με τη μία τα καρότσια της chicco γιατί μας φάνηκαν εντελώς ψεύτικα... τα πλαστικά τους σχεδόν λύγιζαν :?

επίσης, υπάρχουν και πολλά ελληνικά καρότσια αλλά και καθισματάκια αυτοκινήτου, αξιόλογα. το μόνο που με χάλαγε είναι ότι κατακευάζονται Κίνα, κάτι που δεν ισχύει κατά τα λεγόμενα και γραφόμενα για την perego. (προς το παρόν :roll: )

και κάτι τελευταίο, γιατί "άπλωσα σεντόνι" με το μπιρι-μπιρι :lol:

στο κάθισμα αυτοκινήτου 0-18, μπορεί να μπει το νεογέννητο μπεμπάκι, όχι όμως όταν βγαίνει απο το μαιευτήριο, κατά την ταπεινή μου γνώμη... είναι τόοοοοοοοοσο μικρούλια κ "εύθραστα"... εμείς τον πήραμε στην καλαθούνα του και καθόμουν πίσω μαζί του στο αμάξι. λαθος-σωστό δεν το ξέρω, πάντως στο καθισματάκι δεν τον βάλαμε. 1η φορά τον βάλαμε Απρίλη (γεννήθηκε Φεβρουάριο) για να πάμε παιδοφθαλμίατρο. εμενα θα με κάλυπτε ένα 0-18, αλλά κάτι καλύτερο απο αυτό που αγοράσαμε (ακριβότερο κ καλύτερο, δλδ πιο ...."ψυχάτο" να το πω? πιο σταθερό? πιο χοντρό? πιο γεμάτο? κάτι τέτοιο δεν βρήκα στο chicco, αν κ απο κοντά το είχα δει καλό. με τον μπεμπη μαζι, το είδα απλά επαρκές, αλλά όχι άριστο. ανάποδα μπαίνει κ αυτό, όπως μάλλον όλα. πλέον δεν του παίρνω άλλο, γιατί τώρα που μεγάλωσε και είναι 5,5 μηνών και πάνω απο 8 κιλά, μια χαρά μπαίνει μέσα και βολεύεται).

niakoylinaki με το καλό στα δίδυμα! αν και τα έχουμε και απο τις 2 οικογένειες, προς το παρόν δεν μας βγήκαν, ίσως στην επόμενη εγκυμοσύνη! αλλά τότε θα μου πεις εσύ την εμπειρία σου για τα καρότσια!!!!

με το καλό να πάρετε αγκαλίτσα τα γλυκά μωράκια σας !

Πηγα σημερα και εριξα μια ματια!!! Βρε κοριτσια, πολυ ψευτικα ειναι για τοσα λεφτα που σκαμε... Τα περιμενα πιο ποιοτικα!!!! :(

ποιο ποιοτικο απο περεγκο δυσκολα θα βρεις γι αυτο αλωστε κ βαρια!!!

δηλ αμα δεισ τα chiico ti θα πεις???

Ειδα ολες τις μαρκες. Τα maclaren μου φανηκαν λιγο πιο ποιοτικα. Μπορει να ηταν και η ιδεα μου γιατι δεν ασχοληθηκα και τρελα, αφου θα παω και με τον αντρα μου να τα δω αναλυτικα...

Μου αρεσε πολυ το πορτ μπεμπε της περεγκο. Τεραστιο!!!

Niakoylinaki έτυχε να δω διπλό καροτσάκι έτσι όπως το θέλεις στα mothercare αν θέλεις ρίξε μια ματιά

http://www.mothercare.gr/detail.asp?pCode=K1001

Απλά δε ξέρω πόσο βολικό θα είναι. Καλύτερα δες το από κοντά

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...