Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είναι ολοκαίνουριο στο κουτι του αχρησιμοποίητο μαύρο με μπεζ και είναι για μέχρι ενός έτους .επίσης κουμπώνει και στο καρότσι (maclaren xlr) για τους πρώτους μήνες ώστε να είναι γυρισμένο το μωρό από την πλευρά μας ώστε να το βλέπουμε .το κόστος είναι 150€

• 5 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πραγματικά ακόμα μου φαίνεται κουλό που είμαι έγκυος!! Δεν το έχω συνηθίσει..😂 ναι η μικρούλα μας θέλει ακόμα χρόνο από τι φαίνεται για να σταματήσει τις αφυπνίσεις. Συνεχίζει να ξυπνάει κάθε 3 ώρες και να τρώει κανονικά γεύματα-γάλα. Θα δούμε πως θα πάει. Εύχομαι μόνο να σταματήσει πριν έρθει το άλλο μωρό 😩☺️ εσείς πως είστε; 
    • Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια. Έρχομαι και εγώ στην παρέα σας από σήμερα. Είμαστε 12+3 και σήμερα κάναμε και την αυχενική.  Είναι το δεύτερο παιδάκι και για εμάς, βλέπω ότι αρκετές έχετε και άλλα παιδάκια, και μάλιστα μας ήρθε και σχετικά νωρίς. Το πρώτο μας κοριτσάκι είναι 8 μηνών τώρα😊 εύχομαι για όλες μας όμορφες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες 🙏🙏❤️
    • Γεια σας κορίτσια! Μίλησα πριν λίγο με τον γιατρό, μου είπε αν δεν έρθει μέχρι τέλος της εβδομάδας, να ξεκινήσω duphaston. Δεν την κόβω να έρχεται πάντως. Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου;; 
    • Κοριτσια τι κανετε; @flowerv πως εισαι; @Ngsofia τελικα εγινε η ωορρηξια; Ευχομαι καλη επιτυχια! @almira ηρθε η περιοδος ή σε ταλαιπωρει; @Asteria22 πως εισαι κοπελα μου;
    • Καλημερα κοριτσια!!Καλη βδομαδα!! Πως ειστε;; Σας διαβαζω μα μια δεν προλαβαινω μια ζαλιζομαι,εχω καιρο να γραψω..με εχουν ξαναρχισει οι ζαλαδες κ το στομαχι,καουρες κ.λπ.   Πηρα 10 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα ευτυχως δεν εχω πρηστει καθολου κ μπορω να πω δεν μου φαινονται εκτος απο την κοιλια😁    Επισης εχουμε ξεκινησει τα ψωνια κανονικα,κουνια θα χρησημοππιησουμε της μικρης,πηραμε σε εκεινη μικρο κρεβατι(πλεον της ειχαμε αφαιρεσει καγκελα για να μπαινοβγαινει οποτε θελει),αλλαξιερα για πανω στην κουνια,συρταριερα εχω βρει,λιιγα ρουχαλακια εχω παραγγειλει κ θα χρειαστει να παρω κ εναν θερμαντηρα μπιμπερο/φαγητου γιατι μας ειχε χαλασει.   Σημερα απογευμα εχω γυναικολογο ❣️ 28+1 σημερα,για ντοπλερ θελω να δω τι θα μου πει διοτι ουτε στην εγκυμοσυνη της μικρης εκανα κατι τετοιο αλλα ουτε κ τωρα εχουμε συζητησει γυρω απο το θεμα🫣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...