Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα ειμαι καινουργια στο φορουμ ηθελα κ εγω να γραψω της ανησηχιες μου επιδει προσπαθουμε με τον αντρα μου καπου στα 4 χρονια για παιδακι κ δε καταφερα με τιποτα τωρα το πηραμε πιο σοβαρα κ εδω κ 3 μηνες παρακολουθω γυναικολο πολυ εντατικα τωρα ειμαι σε φαση να κανω μια τελευταια εξετασει υστεροσαλπιγγογραφιμα για να μπορεσει η γυναικολος να μου δωσει φαρμακο να μου κανει οωριξια γιατι δεν κανω καθολου η αληθεια ειναι οτι εχω μεγαλη αγονια θελω πολυ συντομα να τα καταφερο υπαρχη καποια κοπελα με αντιστοιχο θεμα να μου πει πως ενιωσε θελω επισεις να πως οτι ειμαι 115 κιλα αλλα αυτο δεν ενοχλη την γυναικολογο μου κ πολυ μου εχει πει οτι ολα αντιμετοποιζονται αλλα εγω εχω ανχος για τα πανταααα!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα!

Εγω σου ευχομαι γρηγορα να εισαι στην παρεα μας εγκυουλα!!

Ειμαι απο τις τυχερες που δεν παιδευτηκα πολυ για να κανω παιδι και ο Θεουλης μου εστειλε 2 ομορφα αγγελουδια!!!

Μην αγχωνεσε γτ ολα θα ερθουν στην ωρα τους! Το ξερω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα ειναι ο χειροτερος εχθρος σ'αυτη σου την προσπαθεια.

Καλη τυχη!!

Δημοσίευση

καλημερα μπαμπαλου!!!!και εγω προπαθω 4 χρονια περιπου και με εξωσωματικη δυο χρονια!! εχω και τις 2 σαλπιγγες φραγμενες και πολυκυστικες ωοθηκες!!!!!!!εχω κανει 3 αποτυχημενες εξωσωματικες!!!!αγχος δεν εχω καθολου ξερω οτι καποια στιγμη θα γινω μανουλα προσπαθησε να το αποβαλεις!!!!τωρα οσο με τα κιλα .....εγω την τελευταια φορα που πηγα σε γιατρο εξωσωματικης ειμουν 65 κιλα μου ειπε να χασω τουλαχιστον 5 !!!!με υψος 1,67!!!!! αν χασεις λιγα κιλακια θα σε βοηθησει!!τωρα εγω εχω χασει 4 κιλα με την βοηθεια διαιτολογου!!!! καλη επιτυχια!!!!!!!

Δημοσίευση
καλημερα μπαμπαλου!!!!και εγω προπαθω 4 χρονια περιπου και με εξωσωματικη δυο χρονια!! εχω και τις 2 σαλπιγγες φραγμενες και πολυκυστικες ωοθηκες!!!!!!!εχω κανει 3 αποτυχημενες εξωσωματικες!!!!αγχος δεν εχω καθολου ξερω οτι καποια στιγμη θα γινω μανουλα προσπαθησε να το αποβαλεις!!!!τωρα οσο με τα κιλα .....εγω την τελευταια φορα που πηγα σε γιατρο εξωσωματικης ειμουν 65 κιλα μου ειπε να χασω τουλαχιστον 5 !!!!με υψος 1,67!!!!! αν χασεις λιγα κιλακια θα σε βοηθησει!!τωρα εγω εχω χασει 4 κιλα με την βοηθεια διαιτολογου!!!! καλη επιτυχια!!!!!!!

καλημερα τι λεει μια παροιμια ο τολμον νικα γιαυτο κ ειμαι σιγουρη λιγη υπομονη χρειαζεται κ ολα θα σου πανε καλα να σε παντα καλα

Δημοσίευση

Κοριτσι δε θα σου πω τιποτα για τα κιλα...κι εγω με 100 κιλα ξεκινησα κ εβαλα 15..Θα σου πω οτι θα σε βοηιθησει να χασεις μερικα για την εγκυμοσυνη ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ....

Τωρα εχω κ εγω μια φιλη που δν ειχε ωορηξια κ με την καταλληλη θεραπεια τωρα ειναι εγκυος σε διδυμάκια... ευχομαι καλη τυχη..εμεις εδω θα μαστε

Δημοσίευση
Κοριτσι δε θα σου πω τιποτα για τα κιλα...κι εγω με 100 κιλα ξεκινησα κ εβαλα 15..Θα σου πω οτι θα σε βοηιθησει να χασεις μερικα για την εγκυμοσυνη ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ....

Τωρα εχω κ εγω μια φιλη που δν ειχε ωορηξια κ με την καταλληλη θεραπεια τωρα ειναι εγκυος σε διδυμάκια... ευχομαι καλη τυχη..εμεις εδω θα μαστε

καλησπερα κ σε ευχαριστω πολυ εγω σημερα εκανα υστεροσαλπιγγογραφια μπορω να πω οτι πονεσα αρκετα ηταν μια πολυ δυσκολη κ επιπονη εξετασει αλλα ευτυχως ολα πηγαν μια χαρα δεν εχω κατι τωρα θα μεινω 2 μερες στο κρεβατι απο δικη μου πρτοβουλια γιατι ακομα δεν συνηλθα απο τους πονους θα τελειωσω κ την φαρμακευτικη αγωγη κ υστερα θα παω να μου δωσει το χαπι η γυναικολογος κ εμεις για διδημα λεμε μακαρι τι να πω παντως πιστευω οτι θα εχετε νεα μου συντομα σε λιγες μερες ειναι κ η επετειος του γαμου μας θα ειναι το καλυτερο δωρο αυτο στον αντρα μου να σου ζησει κ σενα το μωρακι σου να το δεις οπως ποθεις

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

μπαμπαλου εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα. και το πρωτο και τωρα ξανα εμεινα ευκολα. απλα το πρωτο μου εζησε μονο εξι μερες. τελος παντων εγω σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και συντομα να εισαι εγκυουλα. μην το βαζεις κατω και προσπαθησε να μην αγχωνεσαι , το αγχος ειναι κακος παραγοντας.

καλη τυχη κοριτσι μου!!!

Δημοσίευση

Και γω μπαμπαλου δεν έκανα και δεν κάνω καθόλου ωορηξία λόγω πολυκυστικών.Με εξωσωματική με τη πρώτη ευτυχώς προσπάθεια κρατάω τώρα αγκαλιά τα θαυματάκια μου!Σου εύχομαι να μη ταλαιπωρηθείς καθόλου και όλα να γίνουν για σένα γρήγορα.Η επιστήμη είναι μπροστά και ο Θεός βοηθός σε όλα!

  • 3 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...