Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλέεεεεεε άσε κάτω τα τεστ.... Έχεις μια θετικότατη χοριακ΄ή, κ ασχολείσαι με τα τεστ 😵 Κ έτσι κ αλλιώς ήταν ήδη πολύ έντονη η γραμμή του προηγούμενου τεστ, πόσο πιο πολύ θέλεις να σκουρύνει????Να πω ότι ήταν αχνή οκ αλλά εδώ ήταν πιο γαλάζιο πεθαίνεις 😊Ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά περίμενε αύριο την επανάληψη κ μην αγχώνεσαι άδικα 😉🥰
    • Εγώ έχω της kikka boo είναι και θηλασμού και εγκυμοσύνης το έχω λιώσει τόσο που πλέον νομίζω χρειάζομαι άλλο 😂 μέχρι να γεννήσω ακόμα και στο μαιευτήριο με αυτό ήμουν μετά το είχα για να βολεύομαι να κάθομαι που με ενοχλούσαν τα ράμματα και για το θηλασμό να σου πω το έπαιρνα και το έκανα και φωλιτσα και έβαζα και το μωρό πάνω . Είναι και πολύ οικονομικό νομίζω κάπου στα 25 το είχα πάρει 
    • Γενικά καλύτερα είμαι δεν έχω ναυτία αλλά μπορεί να κάνω εμετο το πρωί η το βραδυ βέβαια παίρνω ακόμα τα χάπια φοβάμαι να τα κόψω 😂 εννοείται σκάω από τη ζέστη και μου φέρνει ζαλάδα αλλά τουλάχιστον δεν κοιμάμαι όρθια όπως πριν 
    • @pennaki μου ναι φαντάζομαι πως είναι δύσκολο να το δέχτεις οταν οι εξετάσεις είναι όλες καλές αλλά όταν περνάει και ο καιρός και δεν υπάρχει αποτέλεσμα το παίρνεις απόφαση.. άρα είσαι στον σωστό δρόμο τώρα... Και αφού ξεκινάμε θα πάμε και ευχόμαστε στα καλύτερα!!! @almira δεν μου τα έχει γράψει ακόμη αλλά μου είπε γύρω στις 25 του μήνα που θα πάω για υπέρηχο θα μου τα γράψει. Ακόμη δεν έχω ιδέα και για το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσουμε φαντάζομαι ήπιο λόγο χαμηλής ΑΜΗ. @Sia A μου ναι είμαι σίγουρη πως όλες εδώ μέσα κάνανε αυτές τις σκέψεις στην αρχή και τα πολλά γιατί..  έτσι τα σχέδια του Θεού είναι αλλά και όπως τα λες ευτυχώς που υπάρχει και η εξωσωματική και ευχόμαστε να δώσει γερά  μωράκια σε όλες!!!🙏🙏🙏🙏
    • @Sia A @almira σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!! Πιστευω θα περασει και ουτε που θα το καταλαβω!! Εχετε δικιο σε οτι μου γραψατε. Ειναι ο φοβος για το αγνωστο και την αβεβαιοτητα της διαδικασιας. Στο κοντινο μου περιβαλλον οι περισσοτεροι εχουν παιδια με λιγη ως καθολου προσπαθεια. Ειμαστε οι μονοι που μπαινουμε στο "χορο" της εξωσωματικης.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...