Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

αχ Μίκα μου τώρα σε είδα... λοιπόν κι εγώ πήγα το Σάββατο για αντάυγιες.... δεν άντεχα άλλο είχα να τα κάνω από πριν γεννήσω... !!! :o

Κι εγώ το ευχαριστήθηκα πόυ έκανα κάτι για τον εαυτό μου... Αγαπώ πολύ πολύ το παιδάκι μου κ δεν αλλάζω με τίποτα ότι αφορά τη ζωή μου κι εκείνο ... αλλά ρε κοριτσάκια μου ... μου λείπουν μερικές στιγμές "δικές μου"...."μόνη μου" .... ! Anyway.. .όσο μεγαλώνει η ΑνναΜαρία ... βλέπω ότι είναι πιο εύκολα μερικά πράγματα...

Εμείς μαγειρέψαμε φακούλες χτες ... κ μπιφτεκάκια !!!!

Κι επίσης.. για το άλλο θέμα ... είχα κι εγώ την ΑνναΜαρία στη θερμοκιτίδα από τηνπρώτη μέρα που βγήκε παρόλο που είχαμε Φυσικολογικό Τοκετό.... έτσι... δεν κατάφερα όύτως ή άλλως να τηνέχω κοντά μου ..! Τώρα στο ... επόμενο (αν τυχόν....) ... κι αν είναι εφικτό ... θα ήθελα να τηνέχω δίπλα μου μόνο όταν δεν υπήρχε κόσμος μέσα στο δωμάτιο... !!! Εγώ κι ο μπαμπάς της μόνο... Τα μικρόβια τα φοβάμαι πολύ περισσότερο ... από ότι άλλο..... !!! ...αυτά .... φιλάκια στις υπόλοιπες !!!!!!!!!

• Απαντήσεις 928
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

.... δεν σας είπα.... μου κοψε το αυγό!!!!! Δεν το θέλει με τίποτα ... αλλά με ΤΙΠΟΤΑ λέμε.. ούτε σφιχτό .. ούτε νερουλό... ούτε τηγανητό.... Ούτε μία μπουκιά λέμε!!!! Με το ζόρι της έβαλα μία μπουκιά κ την κράταγε στο στόμα της ...για πέντε λεπτά.. ούτε που την έφτυνε η σκατούλα.... !!!!!! Κρίμα ... δεν ξέρω γιατί... έγινε μετά από ενα σαββατοκύριακο που ήταν λίγο αδιάθετη κ μου έκανε δυο εμετούς... την άφησα κι εγώ μία εβδομάδα ακόμα χωρίς να της δώσω αυγό .. για καλό κ για κακό μην τηνπείραζε .... κ όταν ξαναπροσπάθησα .... μπαααααααααα ..... μια μεγάλη ΑΡΝΗΣΗ !!! Εσείς τι κάνετε ? το τρώτε ακόμα ????

Δημοσίευση

καλα βρε ντιμι μου μη σκας αμα δεν το τρωει το αυγο. εμενα οταν δεν θελει κατι να φαει της το βαζω στο πιατο της με ενα κουταλι και παει και το σκαλιζει και στο τελος τρωει καμια κουταλια μοναχουλα της

καλα βρε τρελη μικα μετα απο κρυωμα αλλαξες και τα χαλια και ξεσηκωσες το σπιτι και εκανες και μαλλι??? δε παιζεσαι με τιποτα!!!

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΒΡΕ ΑΛΕΚΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ ΕΓΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΓΡΙΠΗ Κ ΜΑΡΙΑ Κ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΩ !!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΝΑ ΦΑΜΕ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

MIA STA GRHGORA GIATI MOLIS GYRISA APO EJV K DOYLEYV APOGEYMA!!!

ΠΗΓΑΜΕ ΟΦΛΑΜΙΑΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!!!!!

ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΕ 2 ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ!!! ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ Κ ΓΙΑ ΜΥΩΠΙΑ Κ ΤΟΝ ΒΡΗΚΡ ΟΚ!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΙΑΡΚΙΣΑΝ 5 ΛΕΠΤΑ Κ ΠΗΡΕ 50 ΕΥΡΩ :shock::shock::shock::shock::shock:

ΧΑΛΑΛΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΙ Κ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΥΣΗΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 50 ΕΥΡΩ????????? :shock::shock::shock::shock::shock:

ΜΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΝΤΕ!!!!! ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ ΚΤΛ ΚΤΛ!!!!

Α ΡΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ!!!!!

Ε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΜΟΥ ΟΗΓΑ ΨΩΝΙΣΑ Κ ΕΓΩ!!!

ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑ 3 ΜΠΛΟΥΖΕΣ Κ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!!!!!! ΘΕΛΩ ΜΠΟΤΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΘΕΛΩ Κ ΕΝΑ ΠΑΛΤΟ!!!!!

ΘΑ ΠΑΩ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΒΕΡΟΙΑ ΜΠΑΣ Κ ΒΡΩ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩΓ ΜΑΛΛΙ!!!!! ΘΕΛΩ ΚΟΥΡΕΜΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΚΡΥΝΑΝ ΤΟΣΟ!!!!!

ΜΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ :lol::lol::lol:

ΝΤΙΜΗ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5??????????????????? ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ 4??????????????

Δημοσίευση

να μαστε και εμεις γυρισαμε σπιτι μας εχει μιση ωριτσα και παροτι ο νικολας δεν εστρωσε το ποπο του κατω συνεχιζει απτοητος ειχαμε λιγακι γκρινια στο τρενο αλλα μολις ειδαμε το μπαμπα μας στο σταθμο να μας περιμενει τα ξεχασαμε και τι γκρινιες και ολα τον επιασε μια λογοδιαροια αλλο πραγμα ελεγε στο μπαμπα του τα κατορθωματα του!!!! χαχααχχαχαχχααχχ :lol::lol::lol::lol::lol:

κοριτσακια μου χαρηκα απιστευτα που γνωριστηκαμε περασα υπεροχα ελπιζω να περασατε και εσεις καλα και να μην σας ζαλισε ο ανταρτης μου!!!! :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

μικα μου μεγια το μαλι καλα εκανες χρειαζεται να ανανεωνομαστε εγω τα αφησα θα τα φτιαξω λιγο πριν τον αραβωνα του αδερφου μου για να ειναι φρεσκα φρεσκα!!!

ελενακι γιατι τοσο ανχος με τα ματακια του χρησταρα?

ντεμη μου μην ανχωνεσαι για το αυγο και ο νικολας ειχε σταματησει ενα δεκαπενθημερο να το τρωει και μια μερα ξανα ξεκινησε μονος του ειδε τον μπαμπα του που ετρωγε και τελικα το εφαγε ο νικολας!!!! :lol::lol::lol::lol:

φιλακια πολλα πολλα σε ολες!!!

ελενακι ελπιζω να τα πουμε και το βραδυ στο διπλα μαγαζι !!!

χαχχααχαχαχαχχαχαχααχ ;);););)

Δημοσίευση

ΠΟΥΛΑΔΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΙΚΑΤΕ :lol::lol::lol::lol: ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΑΒΟΟ ΣΑΣ!!!!

ΘΕΛΕΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΚΕΝΤΡΕΡΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!!! ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2- ΦΟΡΕΣ ΟΛΟ Κ ΟΛΟ !!!! Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ!!!

Ε ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΟΚ!!!!

ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλημέραααααααααααααα!! ετοιμάζομαι για δουλειά αλλά καμιά όρεξη δεν έχω :?:?:? λοιπόν όπως είπε και η θάλεια η συνάντησή μας έγινε και περάσαμε πάρα πάρα πολύ όμορφα!!!! όλα τα παιδάκια είναι κουκλάκια αλλά και οι μαμάδες τους επίσης :D:D:D θαλίτσα μου δεν μας ζάλισε ο αντάρτης σου, ίσα ίσα ήταν απολαυστικότατος μιας και παρότι πολύυυυυυυυυ ζωηρός είναι μέσα στο γέλιο ;););) να πω για τον νικόλα της ρενάτας μας ο οποίος και πολύ ήσυχος είναι και πιστό αντίγραφο της μανούλας του!!! καλέ ίδιο το έβγαλε το παιδί λες και χρησιμοποίησε καρμπόν :lol::lol::lol: όσο για την άννα μαρία είναι το πιο ήσυχο και καλόβολο παιδάκι του κόσμου!!! και είναι και τόσο μικροκαμωμένη σαν μια πορσελάνινη κουκλίτσα, πανέμορφη!!!! η δικιά μου και ο νικόλας είναι το πιο ζουμερά μωρά και τα πιο ζωηρά, δεν ξέρω μήπως πηγαίνει με το πάχος και η ζουζουνιά?! :lol::lol::lol: ο νικόλας της θάλειας όλο αγκάλιαζε την δήμητρα και ήταν για να τα φας τα μικρούλια μας!!!! πάντως μια χαρά τα πήγαν τα παιδάκια μεταξύ τους και η δικιά μου ήταν πολύ χαρούμενη και όταν γυρίσαμε την ρώτησε ο μπαμπάς της πώς τα πέρασε και απάντησε ¨καλά, παιδάκια πολλά, έπαιξε'' :lol::lol: :lol κοριτσάρες μου χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και απο κοντά και ελπίζω τώρα που κάναμε την αρχή να τα λέμε πού και πού!!! σας φιλώ!!! καλημέρα!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠ ΤΗ ΒΡΟΧΕΡΗ Κ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΡΟΔΟ! ΑΝΑΨΑ ΤΖΑΚΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ , ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΩ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ Κ ΣΑΛΑΤΑ. ΕΣΤΡΩΣΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ Κ ΧΛΩΡΙΝΙΣΜΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑ ΤΩΡΑ ΑΡΑΞΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ Κ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ Κ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΞΕΡΩ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ. Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ Κ ΠΑΣΠΑΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ. ΑΛΕΚΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ? ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΝΑ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΚΙΑ ΠΑΡΕΑ ΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ! :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

Καλημέρα καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους τα καταφέραμε... κ ήταν όλα υπέροχα!!!! Περάσαμε πολύ πολύ όμορφα ... αν και λίγος ο χρόνος ... αλλά είμαι σίγουρη ότι θα το επαναλάβουμε γιατί όλοι το ευχαριστήθηκαν .....!!!!!!!!!

Ειδικά ο Νικόλας (της Θάλειας) :lol: :lol::lol::lol::lol::lol: ... ο ποπός του δεν νομίζω να έκατσε σε ένα σημείο πάνω από 15 δευτερόλεπτα.... !!!!!!!! χαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχχχχχχαααααα Θαλίτσα μου εμείς εσένα σκεφτόμασταν που δεν έκατσες κάτω καθόλου κυνηγώντας όλη την ώρα τον ατακτούλη σου ... κατά τ άλλα εμάς μας άρεσε πολυ να τον βλέπουμε να τρέχει έτσι όλη την ώρα κ να κάνει το σόου του ... χιχιχιιχχιχιχιιιι ... Οπότε ... μπροστά στον Νικόλα η Δημητρούλα ήταν "αγγελουδάκι" όπως καταλαβαίνετε... αλλά αγγελουδάκι όντως στη φατσούλα της που είναι πολύ πολύ γλυκιά από κοντά ... ναζιάρα και πολύ χαριτωμένη με τα αφρατούλικα μπουτάκια της :P :P :P :P :P :P

Και καταλήγω στον δεύτερο Νικόλα της Παρέας μας ο οποίος ήταν "Κύριος" με όλη τη σημασία της λέξεως !!! Σοβαρός, ήσυχος, δεν ενόχλησε κανέναν, παρά λίγο τη μαμάκα του ήθελε λίγο αγκαλίτσα κ λίγο γιαουρτάκι .... Η δε μαμά Ρενάτα ... όπως την βλέπετε στις φωτό .... ίδια ακριβώς ... πολύ όμορφη με ένα χαμόγελο πάντα ευτυχίας ειδικότερα όταν κρατάει τον Νικόλα αγκαλίτσα !!!! Η Μαμά Ζέτα ούτε που φαίνεται για μαμά ... baby φάτσα ... πονηρή ... αλλά συγχρόνως βγάζοντας την απόλυτη "ηρεμία" όταν την κοιτάς... !!! ;):D:D:D

Κ τέλος Μαμά Θάλεια " Ήρωας " με αντοχές πολλές, υπομονή μεγάλη, κ καρδιά ακόμα πιο μεγάλη κι από τον Νικόλα ολόκληρο !!!!!! ..... τώρα θα μου πείτε πως τα κατάλαβες εσύ όλα αυτά .... :roll: ... εεεε..... πήγαινα για ψυχολόγος αλλά δεν μου κατσε καλά .... χιχιχιιχιχιχιχι χαχαχαχαχχααχχοχοχοχοχοχο ... Πλάκα κάνω.... !!! Οχι ότι δεν μ αρέσει να διαβάζω για ψυχολογία κ ότι όντως ήθελα να γίνω ψυχολόγος.......

Το μονο σίγουρο είναι ότι περάσαμε τέλεια κ ότι θα είναι ακόμα πιο τέλεια την επόμενη φορά ... Μόλις φτιάξει ο καιρός ... ετοιμαστείτε για playmobile fun park.... !!!!!!!!!!!!!!! Τα παιδάκια μας όλα το ευχαριστήθηκαν πολύ, έπαιξαν, ούρλιαξαν, χάλασαν τον κόσμο, γέλασαν, κ εμείς τα καμαρώναμε !!!!!!!!!! Η δε Αννα Μαρία στο δρόμο που γυρίζαμε φώναζε Ρένα Ρένα ... (κοινώς Ρενάτα)... κ στεναχώρεθηκε πολύ όταν σας αφήσαμε κ βγήκατε από το αυτοκίνητο ... :cry: ... αλλά μετά στο μπαμπά μας προσπαθούσαμε να του πούμε πόσο ωραία περάσαμε κ ήταν πολύ πολύ χαρούμενη !!!!!!!!

Φιλάκια πολλά !!!!!!!!!!!! Καλημέρα σε όλες .... όσο για τα ντοκουμέντα .... πρέπει να πάρω έγκριση πρώτα ..... δεν έχω προλάβει !!!! ;)

Δημοσίευση

Ελενάκι πολύ χαίρομαι που όλα είναι καλά με τον Μικρούλη σου κ τα ματάκια του .... κ σου έφυγε κ σένα το άγχος. Ηθελες να ησυχάσεις .... σε καταλαβαίνω .... μάνα κ χωρίς άγχος δεν υπάρει.... !!!! ... κι όσο για τις 5 που σας έλεγα χτες ότι θα συναντιόμασταν.... άαααααασσσταααααα τι έπαθα ....... χαχαχαχχαχαχχχοχοοχχοχοοχχοοχχοοχ.... που να σου λέω ..... θα γέλάς μια μέρα ολόκληρη .... :)):)):)):)):)) ..... πέρασα τη Ζέτα ως δυο ..... μη ρωτήσεις πως το κανα... θα σου εξηγήσω άλλη ώρα ..... =))8-}8-}8-}8-}

Δημοσίευση

κοριτσαρεσ μου~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ Κ ΣΥΝΑΝΤΗΘΙΚΑΤΕ :D:D:D:D

ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΕΣ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!

ΡΕΝΑΤΑ ΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΞΕΝΟΝ ΑΝΤΡΑ??????????????????????????????? :o:o:o:o:o:o ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΑΝΙΑΡΕΣ ΤΙΣ ΣΦΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ Ε ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΟΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΓΚΙΧ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜς!!!!!!

ΝΤΙΜΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΩΣ ΖΕΤΑ ΩΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΩΓΩ ΚΤΛ Ε?????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ :oops::oops::oops::oops: ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ!!!!! ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ :lol::lol::lol::lol:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!

Δημοσίευση

βαλτε και εμας στο γκρουπακι των ΑΚΑΘΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!!! αφου περναμε και δεν θελουμε κανεναν διπλα μας να αγκαλιαζει τις δασκαλες και να τρωνε φαγητο.... ο τυφωνας Σαντυ τα σαρωνει ολα τα παιδακια!!! πραγματικα πολυζωηρεξε και δεν της φαινοτανε, αφηστε που εγινε ιδιοτροπη πολυ!!! τι εχω να τραβηξω ακομη η δολια μανα!

χαιρομαι χαιρομαι για τις συναντησεις σας! βαλτε καμια φωτο να σας δουμε! μικακι μου λογω που εχω τη μικρη μυξιαρα και το κολυκαθα ανυσηχο θα βρεθουμε. κοιτα να γινεις εσυ καλα πρωτα και ασε τα υπολοιπα! με καθημερινη μετακομηση που κανεις και ποναει και η μεση σου θες και δευτερο νινακι....

ελενα εγω αν ημουν οφθαλμιατρος εσενα θα εβαζα στο μηχανημα να σε εξετασω θα σου επερνα 30ευρουλιακια ειμαι οικονομικη! αφου σου εφυγε η ιδεα χαλαλι του Χρηστακι μας!

Δημοσίευση

εχω λιωσει να καθομαι σημερα. με τρωει ο κ@λο@ς μου να φτιαξω μπραουνις αλλα επειδη θα χτυπιεται το μιξερ μη μου ξυπνησει τη Μαρια , περιμενω λιγο. κ δεν εχω πιει κ απογευματινο καφε. οταν ξαπλωνω στο χαλι η καλυτερη μου για τη μεση μου...ΘΕΛΩ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Κ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ...

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΛΑ ΜΑΣ.

ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΙ ΕΠΙΣΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕ 4 ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ?

ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΣΑΣ ΕΥΑΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.

ΖΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΡΜΠΟΝ. ΚΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ. ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΑΓΚΩΜΑ.

ΝΤΙΜΗ ΜΟΥ Σ ΕΥΣΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΣΑΝ ΠΟΡΣΕΛΑΝΙΝΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ. ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΥΦΗ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ.

ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΦΟΥΝΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΗ ΑΝΤΟΧΗ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΩ ΒΟΛΤΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣΣΤΟ ΜΑΜΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΣ ?

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΧΑΖΟΜΑΜΑ. ΒΓΗΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΤΑ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ.

ΕΛΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΗΚΩΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙ ΤΗΣ. ΧΙ,ΧΙ, ΧΙ....

ΜΙΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΕΣΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ.

Δημοσίευση

να μαι κ εγω

απο χθεσ εχω ιντερνετ παλι κ ειμαι καλα :mrgreen: αν σασ πω τι ειχε χαλασει θα γελατε...ο μετασχιματιστησ :shock: που να μασ παει στο μυαλο...αναβε το μοντεμ αλλα δεν εδινε οσο επρεπε ρευμα κ μασ στελνουν αλλο μοντεμ η hol κ εμεισ απλα βγαλαμε τα καλοδια απο το παλιο κ τα βαλαμε τα ιδια στο καινουριο κ βλεπουμε οτι ουτε κ αυτο δουλευει κ ειπαμε οτι μασ εστιλαν χαλασμενο :lol::lol::lol: εεε που να ξεραμε κ ηρθε το παιδι τελικα να μασ το φτιαξει κ αφου κ αυτοσ πεδευτικε τυχαια αλλαξε ολα τα καλοδια κ ετσι βρηκαμε τι εφτεγε ευτυχωσ γιατι χωρισ νερο μπορω χωρισ εσασ ΟΧΙ :lol::lol::lol::lol:

μαμαδοσυναντιση βλεπω κ ζηλευω Ρενατα μαζεψου γιατι εχουμε προτερεοτιτα :lol::lol::lol::lol: οχι να μασ φασ κ το κοριτσι ;;):x:YMHUG:

μπραβο ρε κοριτσια μακαρι καπια στιγμη να μπορεσουμε οοοολεσ μαζι εστο κ στα γεραματα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ποτε δεν ει αργα :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εμεισ εδω στισαμε παλι ρατζα κ βγαλαμε σιριγκεσ...παλι αρρωστιεσ :cry: ο γιωργακησ δλδ ειχε εναν βηχα ασταματιτο σασ λεω αφου τον ποναγε η κοιλια απο τον βηχα κ μονο με σταγονεσ σταματουσε για λιγο...τελικα χθεσ τον πηγα στη γιατρο κ πηραμε αντιβιωση κ εισπνεομενα ειχε ελαχιστα ακροαστικα αλλα καλυτερα που το πηρε γιατι ηδη σημερα ηταν λιγο καλυτερα κ απο αυριο θα παει σχολειο.

ο ιασονασ εχει γινει πολυ γκρινιαρησ εχθεσ με εφτασε στο αμην του ριξα κανα δυο αναποδεσ :oops::oops: αλλα βρε κοριτσια ειχε 2,5 ωρεσ ηθελε μονο αγκαλια κ δεν μπορουσα ουτε για κατουριμα να παω κ πλανταζε καθε φορα που κουνιομουν....κατα τισ επταμιση το απογευμα ηρεμισε κ εκανα καμια δουλεια.γενικα με κουραζει πολυ αυτο το παιδι μεσα στο σπιτι ,εξω ειναι πολυ καλοσ :roll::!:

αυτα τα λιγα φιλια σε ολεσ

ηλιαααααααννννναααααα που εισαι? σε ρουφυξαν :lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσίευση

ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΘΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ Κ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ :lol::lol::lol::lol::lol: ΟΡΚΙΣΟΥ :lol::lol:

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑΤΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ1!!!

ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΜΟΥ .... ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ!!!!

ΞΕΝΟΝ ΑΝΤΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΣΗΚΩΝΕ!!!!! ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΑΝ ΓΙΝΩ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΕΘΕΡΑ??????

ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΡ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΥΜΟΕΘΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΥΣ Κ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου τι κανετε μεταμεσονυκτια οπως παντα!!! αχχααχχααχαχ

μπορω να πω οτι τα γραψατε πιο ωραια απο μενα οι περιγραφες ειναι απλα τελειες εγω μαλλον δεν κανω για συγραφεας :lol::lol::lol::lol::lol::lol: δεν το κατεχω καθολου!!!

εισασταν ολες υπεροχες και εσεις κα τα αγγελουδια σας και περασαμε φανταστικα θα μαρεσε πολυ να ειχαμ επερισοτερο χρονο για να γνωριστουμε ακομα καλυτερα βεβεα!!!! παντως εφυγα απιστευτα γεματη και χαρουμενη απο την συναντηση μας!!!

τι αλλα κανετε τα κοριτσια μου? εμεις καλα!!

ολο αλλαζουν τα πραγματα κ μαλον θα ανεβουμε νωριτερα στην μαμα μου!!!! γινετε ενας χαμος παρε αυτο μη ξεχασεις εκεινο να παρεις και το αλλο!!!! εχουμε πολυ γελιο!!!

ο νικολας συνεχιζει ακαθεκτος τις τρελιτσες του σημερα γκρινιαζαμε αρκετουτσικα αλλα μετα που ηρθε ο μπαμπας στο σπιτι ολα μια χαρουλα!!!

ρενατακι εχτες εγραψα κατευθειαν γιατι μολις μπηκαμε ο νικολας ετρεξε στο μπαμπα του να παιξουν με τα αμαξακια μιας και δεν τον ειχε δει ολη μερα οποτε βρηκα ευκαιρια και λαπτοπ και τσουπ να πω μια κουβεντουλα!!!

καλο σας βραδυ !!! ναι καλα ξημερωνει σε λιγο χαχαχααχχαχαχαχααχ

και φιλακια πολλα πολλαααα σε ολες σας!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.

ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΣΕ ΑΦΗΣΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ 24ΩΡΟ. ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ? ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ....

ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΤΙΝΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ.

ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ "ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΗ" ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.

ΘΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΩ ΚΑΛΕ ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ. ΗΔΗ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΛΕΣ ΑΝ ΓΕΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ? ΜΠΟΡΕΙ..ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.

Δημοσίευση

α όλα κι όλα!!!! δε θα μας βγει και το όνομα :lol::lol::lol: συμπεθέρα το κορίτσι μου δεν αγκάλιαζε αλλά το αγκάλιαζε ο νικολάκης της θάλειας μας καθότι βρήκε γυναίκα στα ''κυβικά'' του :lol::lol::lol: η Άννα Μαρία είναι πολύ λεπτεπίλεπτη δεν θα μπορούσε να την κουμαντάρει :lol::lol::lol: όσο για το φουστάνι το κορίτσι μου έδειχνε τα κάλη της και έλεγε ''φάτε ματια ψάρια'' αφού ανήκω σε άλλον =))=))=))=)):)):)):)) μην ανησυχείς μας παίρνεις το καλύτερο κορίτσι...κουκουβάααααααααααα :lol::lol: αλήθεια κοριτσακια μου κι εγώ θέλω να ξανασυναντηθούμε σύντομα!!! η δε δήμητρα λάτρεψε την μεγάλη δήμητρα αφού εκτός του ότι καθισε στην αγκαλιά της, κάτι που δε συνηθίζει ούτε σε γνωστούς, εχθές μου έλεγε ''πιτιτούλα'' δηλαδή δημητρούλα και όταν τη ρώτησα ποια δημητρούλα εννοεί μου είπε μαρία μαμά δηλαδή τη μαμα της άννας μαρίας!!!! ρε κορίτσια έχει καμιά σας νέα από την ηλιάννα? διάβασα στο φεις ότι είναι στο νοσοκομείο :(:(:(

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΞΥΝΟ ΠΟΛΥ ΞΥΝΟ....ΚΟΡΙΤΣΙΑ... Ο ΝΙΚΟΣ ΕΝΙΩΣΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΗΓΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΡΡΟΙΑ Κ ΕΜΕΤΟ Κ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΕΜΕΤΟ ΛΥΠΟΘΙΜΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ . ΠΗΓΑ Κ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΤΕΖΑ,ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΣΥΝΗΘΛΕ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΟ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΜΕ Κ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΛΩΜΙΑΖΕΙ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ....ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ, ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ Κ ΟΡΟΥΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ Κ ΓΥΡΙΣΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΤΕΣ. ΣΕ ΓΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ. Η ΜΑΡΙΑ ΟΛΟ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΛΕΩ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΣΟ...ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΜΑΡΙΑ Κ ΑΤΑΞΙΕΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΕΔΩ Κ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΩΡΕΣ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ....ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΠΕΙΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ...ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

Δημοσίευση

μικα μου περαστικα για τον αντρα σου. θυμαμαι εγω που περασα γαστεντεριτιδα και τη θηλαζα ημουν ολη μερα με μασκα μεσα στο σπιτι και δεν επαθε τιποτα η μικρη.... προσεχε μη κολλησεις εσυ!!!

βρε ζετα τι ηταν αυτο με την ηλιαννα??? αντε εσεις που εχετε fuckingbook ενημερωστε μας τις ασχετες!!!

θενα μου αντε βρε μας ελειψες.... ασε και εγω κανω τετοια τετοια χαζα με το ιντερνετ

ελενα μου μην αγχωνεσαι αν η νυφη θα το σκασει με αλλον εμεις διαθετουμε και γαιδαρο!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...