Μετάβαση σε περιεχόμενο

απιστευτο κι ομως αλιθηνο


Recommended Posts

νοιωθω πολυ παραξενα που μπορω να γραψω κ εγω την δικη μου εμπειρια τοκετου. θελω παρα πολυ να μοιραστω το ολο θεμα με γνωστους, φιλους, συγγενεις αλλα δεν τολμω και θα καταλαβετε το γιατι διαβαζοντας την ιστορια μου παρακατω. χαιρομαι τελικα που μπορω να το κανω απο εδω μεσα και να διαβασω το τι θα μου γραψετε.

Πριν 20 περιπου χρονια παντρευτηκα. Μεχρι τοτε δεν ειχα ολοκληρωμενες σεξουαλικες επαφες, οποτε ηρθε η πρωτη νυχτα γαμου :o . Δεν εγινε τιποτα :roll: ουτε την πρωτη ουτε την τελευταια η οποια ητανε μετα απο 10 χρονια παντρεμενη με αποτελεσμα να διαλυθει αυτος ο γαμος :(( .

Παντρευτηκα μικρη για να κανω παιδια τα οποια λατρευω......

Μετα απο 5 χρονια γνωρισα τον σημερινο αντρα μου. Ειπα να ξαναπροσπαθησω....πως ομως του λες οτι ειμαι 35 και παρθενα :oops: ? Δεν λεω κουβεντα :roll: το προβλημα συνεχιζετε και το δικαιολογω οτι μετα απο τοσα χρονια δεν εχω κανει τιποτα.... τελος παντων κανουμε αγκαλιτσες και φιλακια χωρις να ολοκληρωθει η πραξη...

Εχω καθηστερυση 2 μηνες και περνω τηλεφωνο στον μικροβιολογο μου να κανω εξετασεις γιατι μαλλον κατι εχω. τελικα ναι ειμαι εγκυος, που να το φανταστω? Δεν ηξερα, να κλαιω ή να γελαω?

Παρθενα εγκυο ειχατε ξανα δει? δεν νομιζω.

Η χαρα μου απεριγραπτη οπως και ο φοβος το πως θα γεννησω, πως θα το πω στο γιατρο? πολλα

πως.... Η χαρα δεν κρατησε πολυ, το εμβρυο παλλινδρομησε στην 8η εβδομαδα :o

Εκανα αποξεση και τελος. Μετα απο 5 μηνες ξαναμενω εγκυος με το ιδιο τροπο. ηρθε η ωρα του κολπικου υπερηχου...πως να το κανω? το κανω λοιπον οχι μια αλλα πεντε φορες... στην συνεχεια

κανω και περιδεση και ερχετε επιτελους η ωρα της γεννας.

δεν υπηρχε περιπτωση να γεννησω φυσιλογικα. Κανω καισαρικη και παρακαλεσα τον γιατρο να μου βγαλει το ραμα απ τον τραχηλο οσο καρατουσε η ναρκωση.

Ο φοβος μου μεγαλος αλλα ητανε η ομορφοτερη στιγμη της ζωης μου οταν ακουσα το κλαμα της κορης μου. Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχει.

Εγινε θαυμα κ εχω τωρα ενα μωρο. Το προβλημα μου συνεχιζει να υπαρχει, ο αντρας μου πρεπει να μ αγαπαει πολυ για να ειναι ακομα μαζι μου..... θελω να γραψω τοσα πολλα...........

Περασα παρα πολυ ασχημες καταστασεις και τωρα δεν με νοιαζει τιποτα παρα μονο η μικρουλα μου.

Ενα ανελπιστο δωρο θεου. Πως να το εξηγησω? πως συνεβει κατι τετοιο? κι ομως συνεβει.

Θα ηθελα να σας γραψω πολλα αλλα δεν γινετε θα βαρεθειτε να διαβαζετε.

περιμενω ανυπομονα τα σχολια σας. σας ευχαριστω προκαταβολικα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 124
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Βρε κοριτσαάκι μου.... συγγνώμη αλλά είναι λίγο απίθανα όλα αυτά που λές.... οκ την 1η νύχτα γάμου δεν έκανες σεξ....αλλά 10 ολόκληρα χρόνια ο άντρας σου και εσύ τί κάνατε;;;;;;;;; Πάιζατε τίς κουμπάρες;;;;;;; Ανίκανος ήταν;

Και πες οτι οντως δεν κάνατε τίποτα.... ο επόμενος αντρας δεν ήθελε κοκο;;;;; Εσύ καταρχήν δεν ηθελες;;;;; Ξέρεις... με αγκαλίτσες και φιλάκια εγκυος δεν μένεις.... μηπως καλό μου κορίτσι σεξ κάνεις κανονικά αλλά νομίζεις οτι κάνεις αγκαλίτσες;;;; Εχω κουφαθεί λιγο.... σορυ κιολας αλλά δεν στέκουν αυτά που γραφεις.

Για να καταλάβουμε καλύτερα πες μας: έχεις δει ποτέ ανδρικό μόριο;;;; Τσουτσούνι;;;; Πέος;;;;;

Δεν υπάρχει αυτό που λες..... μήπως υπνοβατεις και κάνεις έρωτα χωρίς να το καταλαβαίνεις;;;;;

Και ναί, έγκυο παρθένα έχω δει αλλά οχι επειδή δεν έκανε έρωτα αλλά επειδή δεν έιχε σπάσει εντελώς ο παρθενικός υμένας.... το κουνελάκι το έπνιγε κανονικότατα! :lol:

Για να μας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια γνώμες, είμαι πολύ περίεργη!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καποιος ή μάλλον κάποια μας κοροϊδεύει εδώ και μάλιστα παίζει με τον πόνο πολλών κοριτσιών που προσπαθούν χρόνια και χρόνια και δεν μπορούν να γίνουν μανούλες,λέγοντας ότι έμεινε έγκυος δύο φορές χωρίς καν επαφή.Είναι δυνατόν;Έλεος!Για να μαζευτούμε λίγο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τη τελευταια φορα που συνεβη αυτο,ενα φωτεινο αστερι γεννηθηκε στον ουρανο και 3 μαγοι ξεκινησαν το μακρινο τους ταξιδι.... :shock::?:lol:

=))=))=))=))=))=))

8-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα αυτο που λες δεν στεκει!!!! εμεις καναμε ακροβατικα και καθομασταν αναποδα για να μεινουμε εγκυες!! μιπως ρε κοριτσια ενοει οτι το κανει κανονικα απλα δεν χει σπασει ο παρθενικος υμενας???? δεν εχω αλλη εξηγηση!!!! :shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για να καταλάβουμε καλύτερα πες μας: έχεις δει ποτέ ανδρικό μόριο;;;; Τσουτσούνι;;;; Πέος;;;;;

Δεν υπάρχει αυτό που λες..... μήπως υπνοβατεις και κάνεις έρωτα χωρίς να το καταλαβαίνεις;;;;;

Και ναί, έγκυο παρθένα έχω δει αλλά οχι επειδή δεν έκανε έρωτα αλλά επειδή δεν έιχε σπάσει εντελώς ο παρθενικός υμένας.... το κουνελάκι το έπνιγε κανονικότατα! :lol: !

Καλά φιλενάδα έχεις γράψει λέμε :lol::lol::lol: Κυλιέμαι κάτω από το γέλιο!!!! Άκου τσουτσούνι!!!!

Σας θυμίζω τον Λε Πα "κάνω έρωτα μαζί σου με τηλεπάθεια"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:lol::lol::lol::lol::lol:

Να είστε καλά με κάνατε κ γέλασα.................α κορίτσια κ εμένα το παιδάκι μου που έρχεται με το καλό το Σάββατο δεν έγινε με σεξουαλική πράξη κ το λέω πολύ αλήθεια....ούτε καν με κοίταξε ο άντρας μου κ έμεινα εγκυος..................................

μαντέψτε..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εντάξει κορίτσια, μην τρελαθούμε τελείως. Δέκα χρόνια με τον πρώτο άντρα.......εγώ δεν ξέρω πόσα με τον δεύτερο..... αλλά κατά τα άλλα ΠΑΡΘΕΝΑ (και από π_ _ _ μπαίνουν τ_ _ _ _ ). Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει με πολλούς άντρες ούτε είμαι η ΓΚΟΜΕΝΑ η ΟΥΑΟΥ, που θα τη δείς και θα πάθεις πλάκα, είμαι μία νορμάλ κοπέλα καθημερινή, αλλά με όσους άντρες έχω γνωρίσει και βγεί έξω για καφέ ( και είναι αρκετοί) το πρώτο πράγμα που θέλανε ήταν να με στριμώξουν. Και είμαι 37 χρονών ,δεν είμαι καμία πιτσιρίκα. Δεν έχω γνωρίσει ακόμα άντρα που να θέλει να είναι με μία γυναίκα , και να του αρκεί μόνο το μυαλό ή ο χαρακτήρας της.

Εδώ μέσα μπαίνουν κορίτσια και γυναίκες που είναι ή κάνουν την προσπάθεια τους για να γίνουν μανούλες.

Εγώ προσωπικά για να γίνω δεύτερη φορά μαμά, προσπαθούσα 1 1/2 χρόνο χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Δεν ξέρεις τι πρόβλημα έχει η κάθε κοπέλα εδώ μέσα, γι ' αυτό να σκέφτεσαι πρώτα τι λές και μετά να μπαίνεις και να το δημοσιοποιείς.

Να ΣΕΒΕΣΑΙ όλες αυτές τις κοπέλες , που προσπαθούν χρόνια και δεν τα έχουν καταφέρει και να μην γράφεις έτσι απλά ,<< .......εγώ έμεινα έγκυος μόνο με φιλάκια και αγκαλίτσες.....>> , και μην υποτιμάς τόσο πολύ την νοημοσύνη μας νομίζοντας ότι θα πιστέψουμε αυτά που λές.

Δεν είμαστε ΧΑΖΕΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε κορίτσια μπας κ έκανε καμια εξωσωματική σας κ εμένα ? και δεν το πήρε χαμπάρι!!!!!!!!!!!!!!

τι να πω............μωρε μη θυμώνετε με αυτα που διαβάζετε...εκμεταλευτείτε το για λίγο γέλιο......

εξάλου όποιος θέλει γράφει ότι θέλει.......4 χρόνια εδω μέσα έχωωωωωωωωωωωω διαβάσειιιιιιι 8-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νikol, με το καλό να έρθει το μωράκι σου, μόνο πρόσεχε βρέ εκεί στο μαιευτήριο που θα γεννήσεις το Σάββατο όσοι έρθουν να σου ευχηθούν από κοντά, να μην σε φιλήσουν ΟΥΤΕ στο μάγουλο (οι άντρες ειδικά) γιατί οι λεχώνες πιάνουν παιδί πολύ εύκολα.

Μην ξαναμείνεις έγκυος , ακόμα δεν γέννησες ..........

Σου εύχομαι μία εύκολη γέννα. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οκ, να το δεχτώ ότι ο πρώτος άντρας ήταν ανίκανος. Γιατί έμεινες μαζί του δέκα χρόνια;

Ο δεύτερος; Παντρευτήκατε χωρίς να κάνετε σεξ; Ας κάνατε κι ας του έλεγες ότι είσαι αδιάθετη και γι' αυτό βγήκε αίμα. Δεν έχω ξανακούσει γυναίκα που να είναι παρθένα και να μην το κάνει για να μην το μάθει ο άντρας της!!

Να δεχτώ ότι εκσπερμάτισε κοντά στην είσοδο του κόλπου, χωρίς να εισχωρήσει και έμεινες έγκυος. Την απόξεση πώς σου την κάνανε; Από το στόμα;;; Υπάρχει περίπτωση να γίνει απόξεση σε παρθένα χωρίς να σπάσει ο παρθενικός υμένας; Με τί-πο-τα!

Την περίδεση τραχήλου πάλι; Κι αυτήν από το στόμα; Ή μήπως με λέιζερ από την κοιλιά.

Να μείνει μια γυναίκα έγκυος όντας παρθένα γίνεται, αν ο άντρας εκσπερματίσει στην είσοδο του κόλπου. Είναι σπάνιο αλλά γίνεται. Αλλά να γίνει απόξεση, να γίνει περίδεση τραχήλου και να παραμείνει παρθένα, δεν υπάρχει περίπτωση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια απίστευτο =))=))=))=)) τόσο εύκολα γίνονται τα παιδιά :o:shock::o:shock: Γιατί δε με ενημερώσατε νωρίτερα κι εγώ παιδεύομαι τόσο καιρό για δεύτερο με το κλασικό τρόπο :shock::o Τελικά είμαι πολύ πίσω :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΕΛΕΙΑ!!!

Να που γίνονται και θαύματα.

Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να βρουν θεραπεία για καρκίνο κλπ

Ή μήπως η κοπέλα έχει την απάντηση και για αυτά;;;;;;;;;;

=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):))

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...