Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!

ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ (4 ΜΗΝΕΣ ΠΙΣΩ) ΙΣΩΣ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΕ.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΟΥ!

ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Η ΕΜΠΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ, ΥΠΕΡΟΧΗ..!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ,ΕΜΠΗΡΙΕΣ ΚΛΠ.

ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ME ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ!

ΤΑΝ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Irene μου καλωσόρισες! Να σου ζήσει το αγγελούδι σου και να είναι πάντα γερό και καλότυχο! Δυστυχώς δεν τα έχουμε ξαναπει γιατί κι εγώ είμαι σχετικά νέα στην όμορφη παρέα σας! Τώρα ως έμπειρη πια θα βοηθάς εμάς τις "εν δυνάμει" μανούλες... Περιμένουμε περιγραφές από τον τοκετό και φυσικά φωτογραφίες από το μωράκι σου!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

Irene μου καλωσόρισες! Να σου ζήσει το αγγελούδι σου και να είναι πάντα γερό και καλότυχο! Δυστυχώς δεν τα έχουμε ξαναπει γιατί κι εγώ είμαι σχετικά νέα στην όμορφη παρέα σας! Τώρα ως έμπειρη πια θα βοηθάς εμάς τις "εν δυνάμει" μανούλες... Περιμένουμε περιγραφές από τον τοκετό και φυσικά φωτογραφίες από το μωράκι σου!

Φιλιά πολλά!

Δημοσίευση

κοριστσακι μου καλως μας ηρθες και παλι....αχ να χαιρεσι το αγγελουδι σου...και να εισαι παντα καλα...εσυ με την οικογενεια σου...να τον δεις οπως ακριβως επιθυμεις....φιλακια πολλα....

Δημοσίευση

κοριστσακι μου καλως μας ηρθες και παλι....αχ να χαιρεσι το αγγελουδι σου...και να εισαι παντα καλα...εσυ με την οικογενεια σου...να τον δεις οπως ακριβως επιθυμεις....φιλακια πολλα....

Δημοσίευση

ireneAG καλώς ήρθες και πάλι...Να σου ζήσει το αγγελουδάκι σου και να είναι πάντα γερό και καλότυχο...Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις γιατί είμαι σχετικά πολύ νέα στο φόρουμ...Ελπίζω να τα λέμε...:cheer:

Φιλιά...

Δημοσίευση

ireneAG καλώς ήρθες και πάλι...Να σου ζήσει το αγγελουδάκι σου και να είναι πάντα γερό και καλότυχο...Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις γιατί είμαι σχετικά πολύ νέα στο φόρουμ...Ελπίζω να τα λέμε...:cheer:

Φιλιά...

• Προσθήκη...