Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ Κ ΕΓΥΜΟΣΥΝΗ.......

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ 25 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ.ΕΔΩ Κ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΕ Ο ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ....ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΜΥΡΑ Κ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΑΛΑΤΙ ΠΟΛΥ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΗΣΜΕΝΕΣ?Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ.....ΦΟΒΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΜΑ Ε?ΤΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μυριάκι μου από όσο γνωρίζω και από την προηγούμενη εγκυμοσύνη μου γενικά πρήζονται τα άκρα (πόδια, χέρια) αλλά τόσο πολύ πρήστηκες καλό μου που δεν ξεχωρίζουν οι αστράγαλοι????? Το λεύκωμα ανιχνεύεται στα ούρα και έχει σχέση με το αλάτι και κάποιες τροφές που λογικά προκαλούν κατακράτηση...τί εξετάσεις σου είπε να κάνεις????? Εμένα μονίμως μου βρίσκουν ίχνη λευκώματος στα ούρα αλλά προς το παρόν πρήξιμο δεν έχω (ο γιατρός μου πάντα κοιτάει τους αστράγαλούς μου όταν πηγαίνω).....από πίεση πώς πας???????

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΟΥΡΩΝ ΟΥΡΙΚΟ ΟΞΥ Κ 2 ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΜΑΚΑΡΙ Η ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ!!!!!!!!ΠΙΕΣΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 11 ΜΕ 6,ΑΛΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΟΩ Κ ΑΛΜΥΡΑ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΞΙΜΟ ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΕΔΙΛΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΚΛΠ.ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ.

Εξετάσεις για ουρικό οξύ και κρεατινίνη έκανα κι εγώ στις αρχές της εγκυμοσύνης, νομίζω έχει σχέση με τα νεφρά αλλά επειδή δεν είμαι και γιατρός, μην σε πάρω και στον λαιμό μου......νερό πίνεις μπόλικο?????

ΝΕΡΟ ΠΙΝΩ 3 ΛΙΤΡΑ ΤΙΝ ΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΙΝΑ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

Όλα καλά θα πάνε καλό μου...το πολύ πολύ να σου κόψει τελείως το αλάτι!!!! Φιλάκια και καλή επιτυχία αύριο με τις εξετάσεις!!!!!

xaxaxax Ενα 8α σου πώ , τα πόδια μου μεγάλωσαν κ πρηστικαν τόσο που φορουσα 2 νουμερο μεγαλυτερα παπουτσια !!!!!!! :shock::shock::shock::shock::shock:

και το ένα νουμερο μου έμεινε το παραπάνω !!!!! (εδωσα 14 ζευγαρια παπουτσια !!! εμεινα ξυπολητη) :roll:

Όλα καλα 8α πάνε και με το καλό !!!

Ρωτα τον γιατρο σου και για το HEMERAL GEL φυτικό ειναι , το άπλωνα το βραδυ πριν ξαπλωσω , δροσιζοντουσαν τα ποδαρακια μου κ το πρωι ηταν ΞΕΠΡΗΣΜΕΝΑ !!! :D:D:D:D

μου το ειχε συστησει αγγειολογος στην εγκυμοσυνη ;););)

Να προτείνω?

3 λίτρα νερό την ημέρα, καθόλου αλάτι (και προσοχή στις τροφές που περιέχουν ήδη αλάτι - ψωμί, μπισκότα, ελιές, αλλαντικά, τυριά κλπ.) και να τρως βρασμένα αυγουλάκια, κυρίως το ασπράδι.

Με το καλό!!!

Μυριαμακι μου, μην αγχωνεσαι! Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγω εδω και λίγο καιρο. Έχουν πρηστει τα πόδια μου, δεν μπαίνει το πόδι στο 36. Το αλάτι το έχω κόψει εντελώς εδω και δυο μήνες σχεδόν και να φανταστείς πως ούτε εγω ετρωγα πολυ αλάτι! Απλά είχα μια μικρη αδυναμία στο τυρί. Τώρα παίρνω εμενταλ που είναι αναλατο (μπλιαξ) αλλα τι να κάνω. Κι εμένα μου είπε ο γιατρός να Βάζω τα πόδια μου ψηλά , να ξεκουραζομαι και να μην βγαίνω έξω με τέτοιες ζεστές και να φανταστείς ότι κι εγω μόνο αν υπάρχει ανάγκη κυκλοφορω 11-5 αλλιώς πρωι η απόγευμα .. Ααα, εννοείτε ότι κόβουμε και τις τροφές που πςριεχουν αλάτι, αλλαντικά, ελιές αλλα και έτοιμα φαγητά..

Το ουρικο οξυ το εκανα κι εγω πριν λίγες μέρες , το θέλουν για να δουν ποσο ώριμος είναι ο πλακουντας.

Κι εμένα ο γιατρός μου φοβόταν για το πρηξημο αλλα ούτε σακχαρο ούτε λεύκωμα βρήκε στα ουρά. Κι εΓω πινω παρα πολυ νερό(πάνω απο3λιτρα) αλλα πάλι πρηστηκα..

Τι να πω? προχθές μου είπε ο γιατρός πως επειδή είναι αγόρι και είναι και το πρώτο μας παιδι, πρηζεσαι παραανω..

Υπομονή μυριαμακι μου.. Λένε ότι υποχωρεί γρήγορα μετα τον τοκετού.. Ας ελπίσουμε..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΤΙΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!Η ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΑΝΑ ΚΑΛΕΣ ΕΥΤΗΧΩΣ.....ΤΙΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ Κ ΑΙΜΑΤΟΣ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΚΑΛΕΣ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!

Μην αγχώνεσαι!Και εγώ ενώ δεν έτρωγα αλμυρά, πρήστηκα στον 8ο. Ειναι φυσιολογικό αν περπατάς και ξεπρήζονται, ἐτσι μου είχε πει η γιατρός μου. Με το που γέννησα σταμάτησαν όλα! :D

ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΥΔΥΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΚΑΝΩ....ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΩ Κ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!

Κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι! Το πρήξιμο είναι λόγω ζέστης, απλά σε βάζει να κάνεις εξετάσεις για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Ρώτα καλύτερα το γιατρό σου τι είναι το λεύκωμα όταν μιλήσεις ξανά μαζί του για να του πεις τα αποτελέσματα! Αυτό που κατάλαβα σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου είναι ότι όσο ρώταγα άτομα εκτός του γιατρού μου πιο πολύ αγχωνόμουν γιατί άκουγα ένα σωρό εμπειρίες που δεν είχαν να κάνουν με τη δική μου περίπτωση!

Αν έβλεπες τα πόδια μου τις τελευταίες 3 εβδομάδες πριν γεννήσω θα τρόμαζες, ούτε οι παντόφλες δεν μου έμπαιναν. Και ανάλατα έτρωγα, και ψηλά τα έβαζα και ξάπλωνα αλλά διαφορά δεν είδα! Συνέχιζαν να είναι σαν φρατζολάκια :D Και μένα ο γιατρός φοβήθηκε και με έβαλε να κάνω εξετάσεις πριν γεννήσω και όταν μπήκα στο μαιευτήριο αλλά όλα ήταν σε φυσιολογικά επίπεδα. Τώρα μετά από 1 εβδομάδα που γέννησα βλέπω διαφορά στα πόδια και χέρια αλλά φαντάσου ότι η βέρα ακόμη δεν μου κάνει!

Κάνε υπομονή να περάσουν οι ζέστες και να γεννήσεις με το καλό και μην αγχώνεσαι! Να ακούς μόνο το γιατρό σου και όλα θα πάνε τέλεια ;) Φιλάκια!!!!

ΜΕΛΙΤΕΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ....ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΝΩΜΕΣ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ΣΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑ!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...