Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ακομα κοιμουνται!!!!!!

δεν θελω να φανταστω καν

τι ωρα θα πεσει για βραδινο υπνο η μικρη!!!!!!!!

λεω να φερω την πεθερα για κανα 2ωρο

κ να παμε με τον αντρα εδω πιο κατω για μια ρακη

να τα πουμε λιγο,να χαλαρωσουμε,να συζητησουμε...

τι λετε?

θα του το προτεινω αλλα φοβαμαι μην πει οχι... :cry:

χρυσουλα...οπου κ να πατε με το παιδι,

για οσες μερες κ αν ειναι,ειναι ταλαιπωρια..

αν το σκεφτεις ετσι δεν θα πας πουθενα!!!

καπου κοντα,εστω για 2 μερες θα ειναι σωτηριο

κ ειδικα αν εχεις τοσα πολλα να κανεις!!!!!

εχεις δικιο παντως,ειναι πολυ χρονοβορα δουλεια

κ για αυτο θες να κατσεις με το παιδακι σου κ να μη δουλευεις..!!!

τζουλια ψυχραιμια...

πες πως στραμπουληξες το χερι σου

κ δεν μπορεις να οδηγεις

παρα μονο σε περιπτωση αναγκης...

βαζε τερμα μουσικη κ τβ στο σπιτι

κ χορευε με τον θανο ολη μερα

για να της τα πρηξετε

με τη δικαιολογια οτι του αρεσει του θανου το νταβαντουρι.

βρες κ κανε κατι που την ενοχλει πολυ

η που φοβαται πολυ για να ξεκουμπιστει.

ας σου πουν κ οι αλλες καμια ιδεα..

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλησπερααα

τελικα πηγαμε σχοινια για μπανιο..

ειχα 10 χρονια να παω.

για παιδακια ειναι σουπερ!

η θαλασσα ειναι ρηχη μεχρι μεσα..κι εκαιγε!

η μικρη δεν βγηκε καθολου..καθοταν καθιστη μεσα..

εκανε και βουτια καταλαθος και μεχρι να την βγαλω τρομαξε η καημενουλα..

την εβλεπα κατω απο το νερο ανασκελα με ανοιχτα τα ματια και το στομα.. :o:o

ο δε μικρος ειχε παρει και μια τηλεκατευθυνομενη βαρκα μαζι

και μολις την εβαλε στο νερο, μαζευτηκαν ολα τα αγορακια της παραλιας.... :lol: (άντρες παιδι μου...πεταμένα λεφτα απο μικρα..χαχαχαχαχαχ)

ετσι ειχε παρεα και τον χασαμε..

μετα γυρισαμε σπιτι και μου ζητησαν καλαμαρακια τηγανητα και γαριδομακαροναδα..

τωρα ξεμπερδεψα η μανα..( και το στεφανι μου βαριεται λεει να κοψει πεπόνι :twisted: )

κουραστικη μερα αλλα όμορφη..

ισως ξαναπαμε κι αυριο..

εκτορ τέλεια η μικρη!

τζουλια παιδι μου χαλαρωσε..

κανε λίγο το κοροιδο και προσπαθησε να περασεις καλα με το παιδι..

μαρια καλες διακοπες στο χωριο..

Δημοσίευση

skατα συνδεση πιάνω εδω ... χωριό δεν ή8ελα? :roll:

σας διαβαζω όμως κα8ότι μεγάλη κουτσομπόλα ! :lol:

Καλυψω άμα γυρίσω 8υμισε μου να στα ψάλλω που χα8ηκες με το γκομενάκι σου ! :D:D

Βαγκ σε είδα σε φωτο κ ομολογώ ... εισαι μεγάλο νουμερο ! σαν κ μενα μη σου πω :mrgreen:

Δημοσίευση

Τωρα κοιμηθηκε το μαναρι μου!Κοινως με τεντωσε παλι!

Χμμμ για να δω ποιες ειναι εδω?????Τι κανετε κοπελιες μου?Ισμηνακι στον Σχοινια πηγαιναμε για μπανιο οταν μεναμε Αθηνα.Μπραβο που περασατε ομορφα.

Τζουλια καλα σου λενε χαλαρωσε και πουλα και'συ τρελιτσα :mrgreen:

Χρυσουλα ασχημο πραγμα να σε χωνουν...Γιατι ετσι το βλεπω .Σας χωσανε για να περασουνε αλλοι καλα σωστα?Τουλαχιστον θα ευχαριστηθεις το παιδακι σου.Διακοπες παντα μπορεις να κανεις μην στεναχωριεσαι.Θα ξεκλεψετε κανενα ΣΚ.

Εχω φαει τα κερατα μου και παλι πειναω.

Πεσμενη η ομαδα ε???Καθε Αυγουστο το ιδιο πραγμα γινεται...

Δημοσίευση

Σωσω αγνοειται.

Νανα αγνοειται.

Φροσακι ελπιζω να περνατε τελεια στην Ζακυνθο!Μαζι με το Μαρακι φυσικα!

Καλυψω ακομα κοιμιζεις την Αγγελικη για βραδυ?Ελπιζω να τα βρειτε με τον αντρουλη σου.Τιποτα δεν ειναι ...ολοι εχουμε ενταση καποια στιγμη και ξεσπαμε.Το θεμα ειναι να μιλατε οσο μπορειτε.Μην χανετε επαφη.Καταλαβες????Οχι σεξουαλικη εκει τα πας καλα δεν σε φοβαμαι!!1 :D

Συμπεθερααααα πως πανε τα μπανακια του Στεφανακου???Η νυφη σου τρελενεται λεμε για θαλασσα!!!Βουταει με το κεφαλι !βουρ δεν καταλαβαινει τιποτα ουτε παγωμενα νερα τιποτα δεν χαμπαριαζει.

Κοριτσια δεν καθεται λεπτο θελει να τα ξερει ολα ,θελει να τα κανει ολα,στις διαταγες πρωτη και καλυτερη αλλα με ενα μαγικο τροπο συγχρονως ειναι και πολυ καλο παιδι ,θελω να πω ειναι σιφουνας χωρις ομως να κανει ζημιες αν καταλαβαινετε τι εννοω.

Πολυ προσεχτικη,πολυ καθαρη αυτο μου εχει κανει εντυπωση μην λερωθει με φαγακι ,μην παει αμμος στα ποδια της ,μαμα χατι χατι (χαρτι) για να σκουπιστει.Ολη μερα κατουραει στο γιωγιω και εχει την απαιτηση καθε φορα που κανει ενα τσιρ να το πηγαινω και στην τουαλετα να το καθαριζω ελεος!

Βαζει πλυντηριο,ξεσκονιζει,δειχνει σε ολο τον κοσμο τα παπα της,μου κοβει χαρτι στην τουαλετα, :mrgreen: ανεβαινει πανω στο κρεβατι και πεφτει κατω με τον κωλο,θηλαζει τις μπαρμπι οταν δεν τις τσιτσιδωνει :roll: .......ουφ ουφ φτανει για σημερα κου κου βαου ε?????χαχαχαχχαχα

αντε λεω να παω καμια δεν ειναι εδω και μονη μου τα λεω.Τα φιλια μου σε ολες.

Εκτορ η κορη σου ειναι κουκλι!!!

Δημοσίευση

Καλημερα.....

πρωϊνη εγω βεβαια...

ο μικρος κοιμαται ακομα και ο αντρας εχει παει την πεθερα σε ενα μηνημοσυνο :evil::evil::evil:

χθες τελικα δεν πηγαμε μπανιο γιατι ειχε συννεφια απο τις 5 και μετα αλλα τον καφε τον ηπιαμε...ο μικρος τσακισε εναν φυσικο χυμο πορτοκαλι και ενα τοστ και νομιζω οτι το κατευχαριστηθηκε :lol::lol::lol::lol:

Σοφη τι κανεις???μερες εχεις να μπεις!!!η μικρη πανεξυπνη και κουκλα!!!!

καπως το καταλαβαινω αυτο που λες περι μαγικου τροπου..και ο δικος μου ενω ανακατευεται σε ολα την ιδια στιγμη δε σου προκαλει προβλημα..απλως ειναι λιγο πεισματαρης μερικες φορες...

περιττο να σας πω οτι εχω μια εβδομαδα που προσπαθω να του καθαρισω τα αυτια...καθοταν παντα αψογα..και δεν εχει πονεσει να πω οτι φοβηθηκε!!!παραξενιες!!!

Τζουλια ψυχραιμια..παλι καλα που ειναι η μανα σου μαζι!!!

Ισμηνη στον Σχοινια πηγαιναμε με το που επιανε Ιουνιος οταν σπουδαζα...πολυ ομορφα και ξενοιαστα χρονια!!!!Σχοινια και Ερωτοσπηλια στο Πορτο Ραφτη... :oops::oops::oops:

μα τι καλυτερο απο τα θαλασσινα μετα το μπανιο?????μπραβο στα παιδια!!! :D:D

Δημοσίευση

Καλημερούδια σε όλες!!!

Χρυσούλα ησυχία ε? Αχ ωραία!!!

Εκτορ πολύ όμορφη η μικρή να σου ζήσει!

Σόφη πανέξυπνη ε? Φτου σκόρδα!!! Μένει ηΝάσα μου φαίεται έτσι για να μην κοκορεύεται η Τζουλ :P:P:P:P:P

Τζουλιετάκι μου τελικά σε έχασα ε? Αντε να δω πότε θα γυρίσετε να πιουμε εκείνο το καφεδάκι που λέγαμε!!!

Σώκω που είσαι πουλί μου?

Αλεκάκι καλά?

Καλυψούλι μη μου στεναχωριέσαι για τίποτα!!!! Φάση είναι !!!

Η Ντομ να είναι καλά?

Μαράκι για πες νέα της Φρόσως!!! Κοίτα και τα πμ σου!

Μαρκεράκι καλά να περάσετε!!! Σε περιμένουμε κούκλα!

Μάρκατ έχει κανείς νέα?

Χαρουλίνι μου τι ωραίες φωτό!!!

Βαγκ, Νανούκα που είστεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

Ισμήνη μου εγώ δεν έλαβα κάτι .... το δωμάτιο πολύ χάι θες να το κάνεις!!!! Πάρε ξανά email mariazkeepthinking@mail.com

Δημοσίευση

μπηκα για ενα γρηγορο καλημερα πριν σηκωθουν τα καμαρια μου..

τελικα χτες πριν προλαβω να προτεινω στον αντρα αυτο που σκεφτομουν

μου ειπε να παμε παραλια με τη μικρη

να παιξει στην αμμο..

καλα περασαμε κ η μικρη λυσσαξε.

δεν της ειχα παρει μαγιω κ τελικα επεσε μεσα η μιση με τα ρουχα!!! :lol:

αλλα θυμαμαι απο την τελευταια φορα

κ ειχα παρει αλλαξιες!!!!! ;)

ισμηνη που πεφτει ο σχοινιας??

εχω να παω απο παιδακι....

πολλες απαιτησεις εχουν τα καμαρια σου!!!!!!

εμενα αρκεστηκαν σε μια καρμποναρα χτες με το που γυρισαμε.....

σοφακι μπραβο ρε για τη μικρη..

τα παιδια που δεν κοιμουνται πολυ ειναι εξυπνα

κ πολυ προχωρημεναα.........

ξερω κ εγω τι σου λεω!!!

δηλαδη πατε κανονικα στο γιο γιο,ε??μπραβο!!!!!!

αποθηλασες πουλακι μου??

εμεις με τον υπνο εχουμε χαλαρωσει αρκετα.

κοιμαται ευτυχως πολυ το μεσημερι

κ το βραδυ κατα τις 11

αλλα τουλαχιστον την βαζω κ φευγω πλεον.

ζζζζ καλη σου μερα...θα πατε μπανακι σημερα???

χρυσουλα μου ελπιζω κ εσεις να περασετε ωραια σημερα..

φιλακια κ στις υπολοιπες!!παω!!!

Δημοσίευση

Μερούδια Καλά !!!sas εστειλα φωτο στην μαρκερ μου ηρ8ανε πίσω , λεει ειναι γεμάτο το μεηλ της... :roll:

Θα σας στειλω κ βιντεακι με τραγουδια

Είχα πάντα απω8ημένο να γίνω φωτογράφος ... Ποτέ δεν είναι αργά...

Σοφακι αυτό 8α κάνω ακριβώς , έχεις δικιο.

Χρυσούλα δεν 8α έπαιζε αλλιώς...

Μας τσιμπησαν μολυσμένες σκνίπες , το αυτι του παιδιού είναι λές και 8α ξεκολλήσει , ξεκινησαμε αταράξ (μου πε η γιατρίνα)

έμενα πρηστικε το πόδι μου :roll: , έχει κάτι ακρίδες σαν ιπτάμενα μπιφτέκια !!! :o Υποφέρω μιλάμε στην εξοχή ... φοβάμαι κ τον ίσκιο μου :oops::oops::oops:

Πηγα να του ξεκινησω κατσικισιο Ολυμπος κ μου το πεταξε στα μούτρα ... :roll: δεν ξέρω τι να κάνω γμτο... μια χαρά μυριζει αλλα αυτος εκεί ... με το αλμιρόν ...

χτες έχεσε σαν τον σκύλο , πηγε κ κρυφτηκε κ τα έκανε κάτω , λετε να ηρ8ε η ωρα για γιογιο??? μαλλον ε ?

Δημοσίευση

Σκέφτομαι απο τώρα τα γενέ8λια του ... μου αρέσει η ιδέα του παιδότοπου αλλά δεν έχω παιδάκια άλλα ...

ΧΑ8ΗΚΕ ΝΑ ΜΕΝΑΤΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΕΣ ?????????????? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α και κατι αλλο να ρωτησω ...

Την ημερα των γενε8λιων βαφτιζει μια πολυ φιλη κ συμμα8ητρια απο το σχολειο μου, το παιδι της , 12 το πρωι στην Σαλαμινα (κοινως περνεις καραβακι , περιπου 1 ωρα +δρομος)

Εσείς 8α πηγαίνατε >>??? μου φαίνεται λίγο βουνό ...

Δημοσίευση

Καλημερα ladies

Απο τις 7 ξυπνησε το πουλακι μου και τωρα φυσικα κοιμαται ξανα.Καλυτερα ομως γιατι στις 11 εχω ραντεβου σημερα.Κατι γινεται ευτυχως .Ανελαβα και δυο νυφες σας το'πα?20 και 27 Αυγουστου.Μαζι με τις νυφες και πεθερες ,μανες,αδερφες.Νυχια και καποια μακιγιαζ την ημερα του γαμου.

Καλυψουλα χαιρομαι που περασατε ομορφα.Με τον υπνο συνεχιζουμε δεν αλλαζουμε τροπαρι και 2 βραδια που καταφερα να την κοιμησω σχετικα νωρις κατα τις 10 δηλαδη μου 'το βγαλε ξινο και ξυπνησε στις 4 τα ξημερωματα με γεματες μπαταριες φυσικα φυσικα...αχ τι να κανεις...ολα δεν μπορουμε να'τα χουμε.Ευτυχως ειναι κατα τα αλλα καλο και συνεργασιμο παιδι!

Ο αποθηλασμος ειναι πονεμενη ιστορια.Αφηστε θα σας τα γραψω οπως σας εχω πει αλλη ωρα ,οταν θα εχω και την διαθεση και θα εχω αποτελεσματα γιατι μεχρι στιγμης και μονο που το σκεφτομαι αγχωνομαι.

Χρυσουλα μου παραξενιες αλλαζουν καθε τρεις και λιγο!Τωρα πλεον εχουν και αποψη για ολα καταλαβες??? :D

Μαρια ζζ σε εχουμε χασει και σενα ε?Αχ καλοκαιρι χαρειτε το λιγο ακομα γιατι μετα παλι μεσα τα κεφαλια κοπελιες!Τι εμεινε Αυγουστος κιολας μετα θα κλειστουμε παλι μεσα!

Τζουλια μην το σκεφτεσαι φυσικα και να πας τι ειναι καλε η Σαλαμινα?Επειδη πηγαινω αρκετα συχνα οταν ειμαι Αθηνα γι'αυτο στο λεω.Οσο για τις ακριδες δεν θα το σχολιασω!!!!!Αν θες να με παιθανεις στο λεπτο πετα πανω μου εντομο!!!!Και εγω ΥΠΟΦΕΡΩ!!!!!

Λοιπον σας αφηνω για την ωρα.Παω να ετοιμαστω ,το απογευμα εχει και θαλασσα το προγραμμα οποτε τα λεμε βραδακι.

Καλη Κυριακη σε ολες και καλα να περασετε!

Δημοσίευση

γεια και απο μενα..γιατι ετσι μαρακι ο μικρος;;;ασοτ καλο..τελικα τι ητανε;;;

τελειες φωτο καλυψω και εκτορ και σοφια...πωπωπ..καλα καλυψω εχει ομορφυνει πολυ αληθεια...

σαν αν σου μοιαζει λιγο η μου φαινεται;;

εμενα ηρθε η κουμπαρα...σουπερ..πηγαμε θαλασσινο τη παρασκ..φωνα ξα τη νταντου..

εκατσε 5 ωρες..ηταν πολυ καλος..και 10 ευρω το ειδητηριο..ο θανασης παπακωνσ ακυρωσε τη συναυλια..

μυξες συνεχιζουμε οχι με χρωα αλλα αυξηθηκαν οι οροι...την λυπαμαι σας λεω..

αλαλ εφερε τα ιατρικα της εργαλεια η κουμπαρα και ωτιτιδα προς το παρον δε βλεπει..ισως παρω τηλ τη παιδιατρο..η τον ομοιοπαθητικο;;δε ξρω..πειτε μου αν θελετε..

διαβαζω αλλες 4 σελιδες και ξανα σχολιαζω..

ε την ατιμη την αγγελικη στο λεωφορειο..και μεναπασδια εχει νευρα γιατι φωναζει ολο μουνι ,ουνι,μονη μονη εννοει..

αλλα βαζει παπουτσια κα ιβγαζει μονητης.μου φερνει το γαλα...

σκουπισει ταχερια της και το ρποσωπο της..

την αφηνω να συμμετεχει..αλλα οχι σε ολα και τα παιρνει κρανιο

Δημοσίευση

γιατι καλε δεν οδηγει ο νατρας σουτζουλ;;και πως πηγαινε δουλεια;;

απο κιλα καλα πατε τουλαχισοτν;

εγω θαπηγαινα αν τα ειχα ολα ετοιμο για τα γενεθλια..αν υτα κανεις εξω ,οκ να πατε..αν ειναι να τα κανεις σπιτι δε προλαβαινεις..

οσφη ξεκινησατε εκπαιδευση γιογιο..;;εμεις οχι..και μαλλον ο χι φετος..

δεν το χει..

δε ψηνομαι και γω πολυ..αλλα δεν εχει και καμια ενδειξη..

εμενα παλι παιδια καολου καθααρη..σα τη μανα της..ξαπλωνει μπρουμυτα στη θαλασσα...και βαζει κα ιτη μουρη της στην αμμ..οταν ειναι να φυγουμε δε ξερω απο που να τη 1σκουπισω μιλαμε..

παιρνει και το φτυαρι και κανεςι πως τρωει αμμο..και τρωει λιγο..

τωρα της μαθαινουμε οτι οτι βρισκουμε κατω το δινουμε σδτη μαμα η στο μπαμπα..

αρχες σεπτεμβρη θα ερθω αθηνα..θα βρεθουμε ..δεν υπαρχει περιπτωση..σαε το λεω..

εγω δουλεια..το απογ παιδοτοπο και το βραδυπαλι δουλεια..η κουμπαρα με το μωρο..καλε δε γιορταζω εγω..

το σωσω δεν ειναι πραγματικο ονομα!!

Δημοσίευση

με μετρό πηγαινε δουλεια , έχει δίπλωμα παλιά πριν με γνωρισει οδηγούσε , δεν ξέρω , δεν μιλάει ...έχει να πιάσει τιμόνι 15 χρόνια . εδω γεννουσα κ πηρα ταξί :roll::oops:

απο κιλά τα ίδια !!! εδω και 6 μηνες γραμμαριο δεν έχει βάλει , ψιλοτρώει στην εξοχη όμως , για να δουμε :roll:

Δημοσίευση

καλημερα ομορφεςςςςςςςς.εγω σημερα κοιμηθηκα λιγο παραπανω γιατι την μικρη μου την εχω στην γιαγια της απο χθες στην μαμα μου εννοειται.και μου λειπει τωρα :oops: τι κανετε>ζεστη και σημερα :evil: ευχαριστω για τα καλα σας λογια για την μικρη μου ολες να χαιρομαστε τα παιδακια μας.θελω διακοπες βαρεθηκα στο σπιτι γαμωτο :evil::twisted:

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες!!!!!!!

μετα απο πολλα μπουρινια ,αστραπες κ φροντες ,ο καιρος δροσισε........

το νησι εχει πολυ κοσμο.......

παω κ μαγαζι .....μακαρι να κρατησει κανα μηνα ετσι!!!

Η Αγγελικη τελος με τις πανες ...τα λεει ολα κ καμια φορα ξυπναει το πρωι κ φωναζει....κατουρα!!!!!

αλλλα τις πανες το βραδι θα της βγαλουμε σε κανα μηνα κ βλεπουμε....

εχει καποια μεσημερια που παντα χτυπουσε 2ωρα κ δεν κοιματε :x αυτο με κουραζει πολυ....με τρελενει λεμε!!!!

σημερα θα την παω βολτα για ψωνια με τα ποδια για να κουραστη ....μπορει να δωσω κ κανα ντεπον ....εχει κατι κυνοδοντες ακομα...μηπως εχει εννοχλησει ...κ σημερα το βραδυ εκλαιγε κανα 2φορες....

πρεπει να σας διαβασω ομως ....τα λεμε λοιπον ;)

Δημοσίευση

μπραβο στην αγγελικηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη........που εκοψε τισ πανες..ποσο καιρο παιδευτηκες αλεκα;;πως παει η διαιτα;;

καλε να παρω ομοιοπαθητικο η παιδιατρο ρωτησα!!

Δημοσίευση

σωσω σορυ νομιζαα οτι ηταν το ονομα σου αυτο.καλε σε παιδιατρο πηγενε τι να τον κανεις τον ομοιοπαθητικο?εγω τα εχω παρει στο κρανιο απο χθες με την πεθερα μου.εταξε στο παιδι οτι θα ερθει να την δει και δεν ηρθε η @@@@@@@@.και της το ειπε οχι μια 4 φορες οτι θα ερθει.και εχει πανω απο 2 μηνες να την δει.δεν ντρεπεται καθολου??????????????????? :evil::twisted:

Δημοσίευση

εκτορ χαλάρωσε ρε ... κοιτα κ μένα που την παραβλέπω :lol:

Σωσω δεν υπάρχει ομοιοπα8ητικος πια για σενα , παρτο αποφαση κ πηγαινε σε κανεναν σπουδαγμένο γιατι σε κόβω στα βράχια να κάνει μαγικά πάλι :roll::roll::roll:

κ όχι τιποτα αλλο η μυξα μυξα ...

5η μερα πρωτη φορα στα χρονικα με λίγες σταγονες αίμα , να βουτηξω η να το αφήσω ? :roll::oops:

Δημοσίευση

σωσω αυριο θα παω σε ενα ομοιοπαθητικο κ θα ρωτησω να μου πει για τις μυξες της Μαρθας .....ε ναι....θελω να δω τι θα μου πει.....

η διαιτα παει καλα αν κ δεν νομιζω να εχασα κιλο αυτη τη βδομαδα....

τωρα για τις πανες ,τι να σου πω....μολις εκανε μια φορα στο γιογιο ....πηρε χαμπαρει τι παιζει...ανα 3ωρες την ρωτουσα< κ την εβαζα σε 1-2 μερες τελος....

εκανα ομως ενα λαθος στην αρχη....εβαζα πανες οταν πηγεναμε βολτα εξω κ εκει την ειχα μπλοκαρει ....στο σπιτι τοτε τα εκανε επανω της κ εκλαιγε μετα....αυτο κρατησε καμια βδομαδα

κ μια μερα λεω τελος....αποσημερα κ στην βολτα βρακακι...αλλαξια μαζι μου....μια φορα την πρωτη μερα στο παρκο τα εκανε επανω της την αλλαξα κ την επομενη το πρωι γιο γιο κ απο τοτε πανε 3εβδομαδες κ δεν εχει κανει επανω της....

ρωταω καθε 3ωρες κ παμε γιο γιο....μια φορα να την προλαβεις να τα κανει εκει κ καθαρισες!!!!

εμεις με την Μαρια χειροκροτουσαμε κ αυτη γελαγε κ απο τοτε παντα αυτο κανει... :lol:

αλλη λενε οχι επιβραβευση εμεις ξετρελαθηκαμε κ το δειξαμε :lol:

Δημοσίευση

γειαααααα

γεωργια και εγω παιδιατρο λεω....

εκτορ και δεν χαιρεσαι που δεν ηρθε η πεθερα σου :mrgreen::mrgreen:

σοφιιιι μπραβο που κανετε μπανιο.....εγω δεν κανω μπανιο,τους βλεπω απεξω που παιζουν χιχιχιχιχι

τα δικα μου τωρα

ο αντρας μου αρχισε τη δουλεια θα δουλευει ενα μηνα βραδυ και βλεπουμε....

ηθελα να σας πω δεν μπορουσα ολες αυτες της μερες...

οτι περασα της χειροτερες διακοπες στη ζωη μου,

αν το ηξερα δεν θα χαλαγα τοσα λεφτα που δεν εχουμε, για να περασω χαλια,

και πηγα καθαρα για τον πετρο να δει τους γονεις του,και το παιδι να ξεφυγει λιγακι...

οταν φτασαμε στο χωριο του πετρου,

η πεθερα μου ειχε κοτα χωριατικη που εγω δεν την τρωω,της λεω ευχαριστω εφαγα στο δρομο,δεν πειναω,

εβαλε να φανε, της ειπα να την βοηθησω,δεν ηθελε,

δεν με χαλασε καθολου,

αργοτερα εφυγε να παει να δει τις κοτες,

λεω ας πλεινω τα πιατα,

οταν ηρθε, μου λεει επλεινες τα πιατα; μην τα ξαναπλεινεις...λεω οκ. ουτε αυτο με χαλαει...

μετα αρχισε,να μουρμουριζει,

το παιδι δεν περπαταει καλα,

ο πεθερος μου, τη παπουτσια ειναι αυτα;

να του παρεις αλλα,

του λεω τα παπουτσια ειναι καλα, ορθοπαιδικα,γκρρρρρ

το βραδυ λεει η πεθερα μου πετρο θα φας; λεει ο πετρος οχι δεν πειναω, εγω; :roll: δεν ειμουν πουθενα,

βαζει στο τραπεζι και εφαγε με τον πεθερο μου,χιχιχιχι,μαλλον επιδη δεν εφαγα το μεσημερι...

το στομαχι μου ολοι μερα επαιζε μαντολινο...λεω τεσπα δεν πειραζει....

παμε για υπνο ολα καλα....

το πρωι πηγαμε εκκλησια εγω ο στεφανος και η πεθερα..

περριτο να πω οτι στο χωριο μας κοιταζαν σαν αξιοθεατα,

ελεγε ο στεφανος ο παπας, ο παπας...και ελεγε δυνατα η πεθερα μου,τον μπαμπα του θελει, την μανα του δεν την θελει καθολου,

της λεω τασια τον παπα θελει το παιδι, δεν λεει μπαμπα..

ξανα αυτη, θελει τον μπαμπα του την μανα του δεν την θελει,

οταν πηγα να τον κοινωνισω,και εκλαψε ο στεφανος, λεει ξανα κλαιει για τον μπαμπα του,

οχι γιατι τρομαξε το παιδι.... :oops::oops::oops:

φευγουμε απο την εκκλησια, της λεω τασια γιατι ελεγες ετσι στον κοσμο; χεστηκα για τη γνωμη του κοσμου, αλλα δεν καταλαβα το λογω; και λεει ετσι νομιζα...λεω καλααααα....

παμε σπιτι..μου λεει εβγαλα κιμα θα φτιαξεις μπιφτεκια γιατι εγω δεν ξερω; λεω ναι..

παιρνει ολα τα υλικα και τα ετοιμασε αυτη, εγω το μονο που εκανα ηταν να τα πλασω, δεν καταλαβα το λογω, αλλα λεω οκ,

μεγαλη γυναικα ειναι αστην.....

ο πετρος δεν μιλαγε καθολου...

ειταν απο την πρωτη στιγμη χαλια, μεσ τα νευρα...το απογευμα μου λεει παμε στις αδερφες σου;και ερχομαστε ξανα;

λεω ναιιιιιιιιιιιιιιιι.....

γιατι το χωριο του ειναι βουνο,

οποτε εχει ολο ανηφορες και δεν μπορει να παιξει το παιδι,το σπιτι ειναι πολυ μικρο,και δεν εχει καθολου χωρο...

ενω στις αδερφες μου ειναι αλλιως,

πολυ χωρο, και κοντα θαλασσα, το ειχαμε πει αυτο απο την αρχη,να κατσουμε τρεις τεσσερες μερες στην πεθερα,και μου ειπε ο πετρης παμε στις αδερφρς σου και ερχομαστε δυο μερες πριν φυγουμε...δεν μου αρεσε,αλλα λεω οκ, αφου ετσι θελει, ετσι και αλλιως γιυτον ηρθαμε να δει τους γονεις του...

και τις υπολοιπες στις αδερφες μου...την αλλη μερα το πρωι φυγαμε.....

Δημοσίευση

έλα ρε Χαρά ???

τόσο φανταστικα και εσυ ε???

να κανουμε κρας τεστ λέω ...

εμενα με αφηνε να πλυνω πιατα κ μετα ετρεχε απο πισω να τα ξαναπλυνει :shock:

καλα δεν λέω αλλες φρικιαστικες λεπτομερειες μην το κουρασω ...

τεσπα , εσυ να σαι καλά κ τουλαχιστον εφυγες κ ηρεμισες ! στις αδερφες πως κ δεν κατσατε ?

Δημοσίευση

και συνεχιζω...

φτασαμε στην αδερφες μου..ολα τελεια,

εγιναν κομματια να μας δεχτουν,

να μας περιποιηθουν,

και αυτο το ειδε και ο πετρος,

μας εδωσαν τα κρεβατια τους να κοιμηθουμε..και θα σας πω και στη συνεχεια...προσεξτε

ο πετρος νευρα,

μας εφτιαξαν το φαγητο που θελαμε,

να παμε θαλασσα,μας περιποιηθηκαν αρκετα,

οπετρος νευρα,

την αλλη μερα,να παμε βολτα,για καφε πληρωσε η αδερφη μου,

γυρισαμε στο σπιτι,εφτιαξε το φαγητο που ηθελε ο πετρος,

αυτος νευρα,

η αδερφη μου η μια ηρθε απο τη δουλεια κουρασμενη,

και πηγαμε θαλασσα,

ο πετρος νευρα...

το παιδι να της θελει, να παιζει μαζι τους και ολο να γελαει το καλο μου...

το παιδι μου το εβλεπα ευτυχισμενο,

το βραδυ εψησαν για μας,

πηγεναμε για καφε και εμεις δεν δωσαμε μια,

και για φαγητο που βγηκαμε δεν μας αφησαν να πληρωσουμε

γιατι ηξεραν την κατασταση,

προσπαθουσαν με καθε τροπο να μας κανουν να περασουμε καλα,

ο πετρος ολο νευρα,

να μαλωνει το παιδι...παω για τσιγαρο και ερχομαι...για τα υπολοιπα

Δημοσίευση

plaα κανεις ρε χαρα..τι λες τωρα;;;κακωες δε πηρε θεση ο πετρος...αποψη μου..

εγω καλα..σουλεια...τζουλια ναμπεις καλε για μπανιο..εμεις θαπαμε αυριο...

το απογ πηγαμε παιδοτοπο...

παιδια η μικρη χει γινει πολυ καλη...αποψη μου..

παιδιατρο δεν εχει νοημα να παρω..γιατι οι μυξες ειναι ασπρες...οποτε μαμλλον δεν εχει νοημα!!!

παιδια νυσταζω απιστευτα...

γιατι πουλακι μου νευρα ο πετρος τελικα;;;ελαρε χαρα..στεναχωριεμαι ρε...πες μας..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...