Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γειααααααααααααα!

Χεχε!

Πηγαμε για μπανακι σημερα με φροσω!!!!!!!!!!!!!!

Περασαμε πολυ ωραια!

Τα παιδακια της ειναι φοβερα! Και ησυχα! Πραγματικα!

Σας λεω πολυ σουπερ!

Θα πηγαινω με τον Διονυσακη να τους βρισκω!

Ο Δον με βαμβακακια στα αυτακια και μπαντανιτσα... Εχει σπασει μια φυσαλιδα στο αυτακι και δε κανει καθολου νερο. Η Φροσω εχει πολυ αγχος.. Αλλα τι να κανουν; Εκατσε στραβη γμτ!

Κατα τ' άλλα περναει το πουλακι μου πολυ ομορφα! Επαιζε με τον μπαμπα του! ΜΙα χαρα!

Τα διδυμακια τρελα! Εδινε ο φιλιππακος κατι ρουφηχτα φιλακια στη μανουλα! Γλυκα σας λεω!

Ο δικος μου καταενθουσιαστηκε!

Παω για νανι! Ειναι ψοφια!

Αλλα τι να πει και η φροσω! Με οσους αντρες σπιτι! χαχα

Φιλιααααααααααααααααα!

Δημοσίευση

καλη μεσημερι....

ακομα δεν εχω αδιαθετησει κ ειμαι φουσκωμενη σαν μπαλονι...

δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει,

απο τοτε που γεννησα ειμαι ρολοι....

φακ!!!

σωσω κ εγω εχω ηρεμησει αρκετα απο χτες.

πρεπει απλα να την βγαζω πιο πολυ εξω για να ξεδινει..

χτες το απογευμα πηγαμε με το λεωφορειο σε κατι κουνιες

που ειμασταν μονες μας..

εχει γινει απιστευτος ταρζαν..

ανεβαινε στον μυλο κ περναγε τα χωρισματα του με τα ποδια.

ανεβαινει επισης σε καγκελα

κ φτανει στο μονοζυγο

αλλα εκει πρεπει να την σηκωσω εγω για να πιαστει.

κ αλλαζει κ χερια το ατιμο!!!!!!!

παιξαμε κ κυνηγητο κ κρυφτο.καταευχαριστηθηκαμε!

κ μετα αλωνισε στο λεωφορειο στο τερμα που ηταν αδειο.

ανεβηκε σε ολες τις θεσεις..εμπαινε κ εβγαινε μονη

της απο την πορτα

κ οταν προσπαθουσα να την πιασω μου φωναζε!!!

στο δρομο την ακουμπαγα κ μου εσπρωχνε το χερι!!!!! :?

ειναι στη φαση του θελω να τα κανω ολα μονη μου!!!

Δημοσίευση

μαρακι φιλια στη φροσω...

εκτορ τι ωρα ξυπνησατε τελικα????

ισμηνη πολυ ωραιος συνδιασμος.για αγορι ειναι τελειος.

χρυσουλα τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται.θα βαλεις κ εσυ ταπετσαρια?

μαρκερ παρτα καλέ κ πατε καμια βολτα

κ ασε τον πεθερο να ανεβει ταρατσα να επιβλεπει.

θα κατσεις να σκασεις στο σπιτι

καλοκαιριατικα????

θα λυσσαξουν τα αγορια σου!!!! :shock:

ζζζζζζζ ελα κανε μου κ εμενα καμια δουλεια!!!!!

η χαρα που ειναι???

κ η νανα??

Δημοσίευση

γεια σου καλυψω μου.ξυπνησε στις 3 το βραδυ ηπιε γαλα ηρθε στο κρεβατι,ο μπαμπας μας πηγε καναπε απλωθηκε η μικρη εγω μαζεμενη σε μια ακρουλα :evil: και μας πηρε 4 να κοιμηθουμε :evil:

Δημοσίευση

καλησπερα κορασιδες

μολις ξυπνησε το ξωτικο και ψανει την μαμου(μαϊμου), ενα παιχνιδακι της γκκκρρρρρ

που στο καλο το βαλε δεν ξερω.

αχ εσεις για ψωνια ε? εγω τσιμπησα κατι απο το laredoute μεσω internet για τα παιδια και απο βδομαδα κατι θα βρω πιστευω και θεσσαλονικη.

οχι πολλα ομως γιατι οι τσεπες ειναι ψιλοαδειες.

καθε χρονου στις εκπτωσεις ψωνιζα για την επομενη χρονια. φετος ομως......που μας καταντησαν.

πολυ χαρηκα μαρια για την φροσω-δον. με προσοχη και να περασετε ολοι μαζι ομορφα και καλα.

ρε συ καλυψω μονο στο φυλο σε μοιαζει η κορη σου? αντε και εσεις με πολυ μαλλι.μονο η δικια μου εχει ακομα κοντο?

αχ σημερα ολο το πρωι μαγειρευα για να αφησω καποια στην μαμα μου. καντε την προσευχη σας να τα κρατησει ολη την βδομαδα.

σουτζουκακια με σαλτσουλα, κεφτεδες (για καταψυξη) και σπανακοπιτα ουφφφφφ.

εκτορ παλι καλα, μονο μια ωρα ξυπνια, φθηνα την γλιτωσες

βρεθηκε η μαϊμου επιτελους

ερχεται και το στεφανι μου, τωρα να πω οτι μου λειψε ..... δεν ξερω αν θα λεω ψεματα ή αληθεια.

φιλακια μανουλες

Δημοσίευση

εκτορ τα εχω περασει κ εγω κ σε νιωθω...

εκτος απο το κρεβατι μας...

εκει δεν κοιμαται ουτε με σφαιρες!!!!!

α ρε αλεκακι..τοσο καλα με τον αντρα ε?

κ εμεις μια απο τα ιδια..

περναμε την πρωτη κριση του γαμου μας μαλλον...

κ ειμαστε παντρεμενοι 3 χρονια!!!!!!!! :o

απο λεφτα αστα..

το μονο που ψωνισα φετος ηταν κατι λιγα ρουχα

για να πηγαινω στις συνεντευξεις δουλειας..

ενα μαυρο παντελονι,μια μαυρη φουστα κ 2 πουκαμισα..

κ κατι ψιλα ακομα.

ευτυχως δεν βγαινουμε εξω!!!!!!!!!!

δεν με πειραζει παντως αυτο..

την υγεια μας να χουμε.

Δημοσίευση

καλυψω μου πρωτη φορα το εκανε.οσο για το κρεβατι στις 3 το βραδυ με κλειστα τα ματια δεν ειχα ορεξη για γκρινιες και κλαματα οποτε την πηρα μαζι μου.η κορη σου κουκλα ειναι το ιδιο μαλλι με την δικη μου εχουν.γεια σου αλεκα μου.λετε να φταιει το αυγουστιατικο φεγγαρι που ημαστε ετσι με τους αντρες μας?και εμεις μια απο τα ιδια ειμαστε :twisted:

Δημοσίευση

μπαινω στα γρηγορα

ενα θα σας πω

εδω και 40 λεπτα προσπαθω να τους ντυσω να παμε βολτα

ο νικος εχει ξεντυθει 6 φορες παπουτσια - παντελονι - βρακι

το κρεμας;΄σα δε το κρεμας;

Δημοσίευση

Hello ladies

Δεν εχω διαβασει τιποτα ,δεν προλαβαινω δηλαδη!

Εχουμε λιωσει στισ βολτες και στην θαλασσα.Θα σας διαβασω και θα επανελθω.Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Φιλια σε ολες!

Δημοσίευση

Καλημέρα! [smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif][smilie=sleepy2.gif]

Βρε καλα λεει η ισμηνη! περονοσπορος επεσε; Που γυρνατε; :D

Τζουλ, Νανουκα; Γουερ αρ γιου;

Εμεις καλα. βεβαια οσο καλα περασαμε το πρωι τοσο σκατα το απογευμα..... [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] [smilie=banghead.gif] Βγηκαμε για σουπερ και μετα βολτα. στη βολτα εγινε ο κακος χαμος. Οχι απο την αρχη.. Καθησαμε καπου-το το θελαμε;- και αρχισε να κλαιει. Οχι απλο κλαμα! Μιλαμε να τρεμει! Φυγαμε αρον αρον! Στη διαδρομη οδηγουσα με ενα χερι! :? Το αλλο το ειχε ο Διονμυσης πισω! :shock: Κλαμα λεμε!

Τεσπα! Χαλια τα νευρα μου χθες. Στεναχωρεθηκα δηλαδη. Ενταξει παιδακι ειναι.... Και αυτο το πραγμα! ΝΑ με κοιταζουν ολοι καπως! Μου ερχοτανε να φωναξω! Τι θελετε ρε! Εχετε κανενα προβλημα! Χαλια σας λεω χαλια!

Συμπεθερα καλυετρα το νευρικο συστημα; Η φωτο τα σπαει! Φτου φτου!

Σωσω οι μυξουλες φυγανε;

Μαρ ντυθηκατε τελικα; χααχα

Φταιει το φεγγαρι εχει δικιο η Εκτορ!

Θυμαμαι και περυσι αυγουστο ειχε ξεφυγει ο μικρος! Ειχε το ασυμαζευτο! Κλαματα υστεριες δε κοιμοτανε γκρινια!

ΜΟυ φαινεται ξεσηκωνονται λογω καλοκαιριου. ΜΠανια, βολτες καινουριες παραστασεις...

Να σας πω κουραστηκα λιγο. Δε θα με χαλαγε λιγος χειμωνας! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αντε καλα χριστουγεννα! :mrgreen:

Δημοσίευση

Καλημερα......

Καλυψω η μικρη κουκλα ζωγραφιστη!!!!με φοβερη φωτογενεια!!!!!

Μαρακι ολοι το εχουμε παθει αυτο με τα ανεξηγητα κλαματα εξω και τελικα το χειροτερο ειναι ο τροπος που κοιτουν οι γυρω... :evil::evil:

Ελενη εμενα αυτο το σκηνικο το εκανε για ενα διαστημα..φαντασου...

εμεις γενικα καλα...ο μικρος κανονικα...

εμενα με εχει πειραξει πολυ η ελλειψη διακοπων γιατι εχω κουραστει υπερβολικα το χειμωνα και ερχεται ενας χειροτερος λογω δουλειας.....

εχουν περιοριστει και οι εξοδοι μας την τελευταια εβδομαδα γα τους ιδιους λογους που δεν παμε διακοπες...

γενικα δυσκολα φευγει ο αντρας μου απο το σπιτι βραδινες ωρες... :(:(:(

τι να πω...στις 22 ξαναρχιζω δουλεια..... :(:(:(

ισως ειναι και καλυτερα...

Δημοσίευση

Καλη μεραααα

Σωσωκα? εμεινες στον Θαλασσινο??

Μαρακι αυτο με το κλαμα..ΕΙΔΙΚΑ στο αυτοκινητο..σου ρχεται να χτυπησεις το κεφαλι σου στο τζαμι..

νομιζω οτι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βουλωσεις τα αυτια σου μεχρι να φτασετε..

τι να πω..ισως κουραστηκε κι επαθε υστερια..όλα το κανουν καποιες φορες..

χρυσουλα μου εσυ να σκεφτεσαι οτι τουλαχιστον ευχαριστιεσαι τον θανουλη, κι εγω αυτο προσπαθω..

τουλαχιστον τωρα που δεν δουλευουμε, ζούμε όλοκληρη τη μερα τους..κι ειναι σημαντικο.

λεμε για θαλασσα σημερα αλλα φυσαει πολυ εδω..δεν ξερω

Δημοσίευση

γεια σας

σας χαιρετω

για καμια βδομαδα θα παμε στο χωριο στη γιαγια μου

εχει παει ηδη η μανα μου να καθαρισει

λογικα δεν θα εχω συνδεση

φιλια πολλα για λιγο καιρο

Δημοσίευση

εδω ειμαι κ εγω!!!

ταισα τα μαναρια μου(αντρας κ αγγελικη!!)μπιφτεκακια με πιττουλες,

τα εβαλα για νανι,

εκανα κ το μπανακι μου κ τωρα κααααααθομαι!!!!

εκτορ ειναι μια γλυκα!!βαλε ρε συ μια πιο προσφατη να δουμε κ τις 2 σας!!

σοφακι πολυ ωραια φωτο..

καλα κανετε κ γυρνατε..

θα ερθει ο χειμωνας κ θα κλειστουμε μεσα!!

συμπεθερα θα τα χαλασουμε!!!ακου εκει να ερθει ο χειμωνας!!

εμενα τωρα ειναι η καλυτερη εποχη.

απλα η ελλειψη διακοπων με χαλαει

οπως λεει η φιλη μου η χρυσουλα!!

αυτο με τη βολτα το ειχαμε παθει περσι στις διακοπες μας.

σε ολο το λιμανι μεχρι το αμαξι εκλαιγε γοερα..

εγω την ειχα παρει αγκαλια

κ της τραγουδαγα τη μπεμπε λιλη

κ στο αμαξι παλι μεχρι το ξενοδοχειο

ειχε γινει χαμος!!!

νομιζω οτι η κουραση που βγαινει ξαφνικα

μαζι με λιγο ματιασμα ειναι η αιτια!!!

ισμηνη πηγατε μπανιο τελικα?

εμεις ξυπνησαμε στις 10 το πρωι!!!οποτε δεν το δοκιμασαμε.

αλλα αυριο λεω να ξυπνησουμε κατα τις 9

κ να ειμαστε ετοιμοι για να φυγουμε..

θα δουμε!!!!

χρυσουλα δεν παιζει να πατε καπου κοντα

μονο 2 μερουλες μαζι με τον μικρο??

μαρκερ καλα να περασετε

κ να ξεκουραστειτε!!!

οι αλλες που ειστε καλε??

Δημοσίευση

γεια σου καλυψω μου ευχαριστω και η δικια σου ειναι γλυκα.θα βαλω αλλη μερα γιατι τις εχω περασει ολες σε σιντι και πρεπει να τις ξαναπερασω στο λαπτοπ.μαρκερ καλη ξεκουραση

Δημοσίευση

Γειααααα....

Μαρια καλα να περασετε...!!!!να γυρισετε πισω ανανεωμενοι!!!!!

Ελενη και η δικη σου μικρη ειναι μια κουκλιτσα!!!!

Καλυψω και εγω εκανα ενα τρομερο μπανιο μετα απο ενα πρωινο συνεχως ορθια...

για 2 μερες να ταλαιπωρησω το παιδι δε λεει..ασε που και αυτο δυσκολο ειναι...ετσι και αλλιως η κουνιαδα θα λειπει μεχρι την αλλη Κυριακη( δευτερες διακοπες για οσες δεν το εχετε συγκρατησει)

μετα τις 15 εχω να ανασυγκροτηθω για τη δουλεια, εχω να συναντησω γονεις, να κανω μια γενικη το σπιτι πριν ξεκινησω..ποτε να προλαβω?????

το χειροτερο ειναι οτι ο αντρας μου δεν ειπε απο νωρις οτι δεν θα παμε για υατο το λογο..ακομα και στο ταξιδι τον Ιουνιο οταν γυριζαμε σκεφτομασταν που θα ηταν καλα για τον μικρο...

Δημοσίευση

koριτσάκια μου καλησπέρα !

εκτορ το βρηκες το τσατ παιδι μου???

καλυψω 8α σε σκισω , μεγαλωσε πολυ η δικια σου ρε...

Μαρακι δωσε φιλια στην Φροσω , σας ζηλευω !!!

Σωσω διαβασες καλα , εισαι σιγουρη ??? η 8ουλη εφυγε ? εχεις κοσμο , η8ελα να σε παρω τηλεφωνο...

ΠαιδιΑ περναω σκατα , η πε8ερα μου μου τα πρηζει , κανω τον ταριφα σε ενα 8ειο που μενει παρακατω, στην γυναικα του 8ειου , στην καλεσμενη που εχουνε :o:o:o (κα8οτι ο αντρας μου δεν οδηγει χρονια τωρα!!!) κ μου λεει Εχουμε υποχρεωση , δεν μπορω να πω όχι (τραβα τον εσυ τοτε στο χωριο πάνω) , του λεει ολο βλακειες ''Μη 8α σε δαγκωσει το σκυλι'' , ''κοιτα την πεταλουδα που ψοφησε'' :shock::? κ κατι τετοιες μ...κιες !!! :evil::evil::evil:

4 μερες κ η 8αλασσα δεν με εχει δει... ΜΟΝΟ Ο 8ΑΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ που εχει απλα (αν κ του τα πρηζει , εχει γεμισει το σπιτι με 8οο τζατζαλα κ μαντζαλα!!!) ΟΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ !!!

ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ !!! κ οχι τπτ αλλο ερχονται κ οι πυξ λαξ 12/8 Κ ΔΕΝ ακολου8ει κανεις!!! :roll: (την εχει καλεσει κ η αδερφη της αλλα δεν φευγει !!!!!!!! :twisted::twisted: )

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...