Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορμιά Οκτωβρίου 2009 Νο 26 Πάμε όλες μαζί σε μια παραλία!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΑΚΙ!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........................

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΕΡΝΑΩ :lol:

ΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.... :lol::lol:

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΕΜΑΘΑ...

Ελειπα εξοχικο, μετα Λιμνη, πηρα τον ανταρτη και τωρα...σκατα!

Οχι Μαρακι μια χαρα ειναι, μην ακους εσυ...ετσι το λεω για να γελασουμε... :(

πολυ γελιο Μαρακι μου... :?:(:roll::-ss8-}

αχ παω... ξυπνησε ο μεγαλος...

εκτορ καινουργια εισαι;

θυμαμαι το ψευδωνυμο, παλια εισαι...

αχ δεν προλαβαινω...να δω πότε θα μπω τωρα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλως ηρθες δελτα :lol:

αχ κοριτσια σημερα για πρωτη φορα τα πηρε ο κωστας με το καροτσι να πανε βολτα

εχω πολυ αγωνια

εγω σιδερωνω το βουνο

γεια σας κοριτσάκια μου!

ο μπαμπάς μας δουλεύει και περάσαμε, σχεδόν, όλο το απόγευμα στην κουμπάρα.

του αγόρασα και 5 πακέτα πάμπερς.

είχαν 30% τα huggies και είχα και εκπτωτικά κουπόνια... μια χαρά!!!

με τηλ η θεία μου και μου είπε ότι η μαμά μου είναι πολύ καλά!

έχει πολύ καλή διάθεση και έχει ομορφύνει!

έχει ηρεμίσει το πρόσωπο της...

για να καταλάβαιτε το περίεργο της υπόθεσης... της έχει φύγει και η μελαγχολία που είχε από το θυροειδή.

τόσο δυνατή αισθάνεται δηλαδή...

έλεγε στη θεία μου ότι αισθάνεται μια χαρά.

δεν την αγχώνει η αρρώστια... απλά δε θέλει να στενοχωριούνται τα παιδιά της.

της έλεγε η θεία μου πως πλέον έχει προχωρήσει η επιστήμη και έχει πολλές πιθανότητες να πάει καλά η θεραπεία.

της είπε ότι και να μην πάει, δεν πειράζει... είναι ευχαριστημένη με τη ζωή που έζησε και τα παιδιά που έκανε και μεγάλωσε!

της έλεγε πόσο περίφανη αισθάνεται για μας και πόσο μας καμαρώνει...

ακόμη δεν της κάνανε τις εξετάσεις.

να σας πω κάτι;

όταν συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό... αντλείς τεράστια δύναμη από μέσα σου...

περνάς το πρώτο σοκ όταν το μαθαίνεις... αλλά μετά δυναμώνεις!!!

Βαγκ, ευχαριστώ πολύ!

αν χρειαστώ βοήθεια, θα σου πω.

και τώρα σε κάτι πιο ευχάριστο...

Ντομινικάκι!!!

τι κάνουν τα αντράκια σου;

να μου τους φιλήσεις!!!

σας είπα ότι θέλω κι εγώ μπεμπέ ε;

μαράκι, κοίτα να φτιάξεις την κόρη για να συμπεθερέψουμε!!!

μπακούρι έμεινε ο γιος μου...

η σκ μας παράτησε (αλήθεια Σωσώ, έχεις κανένα νέο;)

τέλεια διαφορά ηλικίας και θα κάνω νύφη μία κοντεσίνα!!!

δεν πιστεύω να μη θες τον παιδαρά μου για γαμπρό...

σήμερα κάναμε μπάνιο τον γιο μου και την κόρη της κουμπάρας μαζί!

ενθουσιάστηκε η μικρή με... το εργαλείο μας!!!

"πουλού!!! πουλού!!!" φώναζε και μας το χούφτωνε!!!

χαχαχα!!!

ντομινικάκι είδα τις φωτό!!!

τέλεια τα αντράκια σου!!!

ο μικρός μοιάζει με τον άνδρα σου τελικά...

και το γειτονάκι πολύ χαριτωμένο...

και η μπλούζα του Βασιλάκι πολύ καλή... χιχιχι!!!

γεια και απο μενα..εκτορ χαρα στο κουραγιο σου που ρατιεσαι και δεν εχεις κανει τεστ ακομα..εχει ξανα συμβει να κανεις τεστ και να τρως παπαρα;;

ντομ καλη μου ντομ..που εισαι;;ολα καλα;;

την λαευεις;;

μαρκερ βαρκελωνη..η τουρκια..

χρυσουλα εσυ μην εχεις παραπονο απο βοηθεια..εσυ τουλαχιστον δε θα επρεπες να μιλας..και συ τζουλ..οποτε ασε τα σουπερ και τα ταισματα..στοματα ειναι φαγητο θα θελουν..

σε λιγο θα σιδερωσω..

με εχουν φαει τα κουνυουπια..γουατ δε φακ..ωραια περιγραφη μαρακι...

γεια σας κοπελαρες.

ο αντρας μπανιαρει την κορη κ εγω εκατσα λιγο..

ελπιζω αποψε να κοιμηθουμε!

σας αφηνω παω να μαζεψω την κορουλα μου!!

νανα μπραβο για τη μαμα σου.

σιγουρα συγκινηθηκες!

kalhnyxta κοριτσαρες

βλεπω σταρ - πολυ καλο το εχω ξαναδει

βαρκελωνη; καλο

τουρκια δεν παω

εσυ εγκυμονουσα - τι θες εδω μεσα τετοια ωρα;

αντε κανε νανι

να ξεκουραστει και το εμβρυο

τι λεει κοριτσια;;;

Μαρακι δεν αντεξες να τον περιμενεις να γυρισει σπιτι να του το πεις, ε;;;

και εγω παλιααααα σκεφτομουν οτι οταν μεινω εγκυος και καλα θα του κανω το τραπεζι με κερια και αλλα τετοια και θα του το πω. ελα ομως που το ακουσαμε μαζι το νεο απο την εμβρυολογο! στην επιστροφη απο τη σαστημαρα του εχασε το δρομο προς το πατρικο μου!

αντε γερο παιδακι να ειναι, και συνεργασημο!

Νανα μπραβο στη μαμα σου! αντε βαλτε και σεις μπρος για 2ο να τη δωσεις ακομα μεγαλυτερη χαρα!

Σωσω σταματα να τρως! ελεος! πως κοιμασαι τα βραδυα! τησ μικρησ το ματι τι λεει;;;

μηπως μπηκε καμια αμμος μεσα και γρατζουναει και ερεθιζει;;

και τη λες τη Μαρκερ να παει στα μουσουλμανια για Χριστουγεννα καλε;;;;

Θεος φυλαξει!

εμεις προ παιδιων ειχαμε παει Πραγα-Βουδαπεστη-ΒΙεννη για Χριστουγεννα. η Βιεννη με αρεσε πιο πολυ. αλλα πολυ κρυο ρε παιδακι μου!!! μπρρρρρ...

Καλυψω πες καλε στη Τζουλ ποσο κλεισατε τα καμπαναρια επιτελους!!!

Τζουλ και εγω τα σκεφτομαι αυτα που θελει απο την αρχη ενα μωρο αλλα μετα τα διδυμα πιστευω θα μου φανει πιο ευκολο. ααααννννν μας κατσει. οτι κανουμε μεχρι Πασχα λεω. μετα το μαγαζι θα κλεισει. ε, μη γινω σαν τη Σαρα... ασε που μετα τα 37-38 ειναι και πιο πολλες οι πιθανοτητες για διαφορα κουλα.... δεν ειμαστε για τετοια.

ζζζζ θα συμφωνισω με τη Χρυσουλα, εσυ δεν το ειπες καιλε;;, οτι τα δικα μου τετοιο διαλογο θα κανουν... σε κανα 2 χρονια!

προς το παρρον ολη μερα πλακωνονταν ποιος θα χοροπηδηξει με το φουσκοτο γαϊδαρο που μας εδωσε η νονα μας, σας αυτες τις μπαλες που καθονται πανω και χοροπηδανε, αυτο ειναι σε γαϊδουρι. τον πιανουν τον δολιο απο τα αυτια και τον αλλαζουν τα φωτα! τρωει ο Σπυρος κατι σαβουρντα! αλλα το φχαριστιεται!

παω για μπανακι....

λυσσαξατε λυσσαρες :D

λοιπον χτυπησε πριν ο μικρος με φορα στο κρεββατι στο κουτελο κ ετρεξε αμεσως η πε8ερα να βαλει Παγο

''Μην τολμησεις λεω , 8α βαλω βουτυρο να μην κανει καρουμπαλο * απο σας το χα ακουσει , ειχε φουσκωσει κ λιγο :o ( κ να λεω απο μεσα μου , ετσι κ κανει καρουμπαλο 8α τις πιασω και 8α τις σκισω :mrgreen::mrgreen::mrgreen: , οχι τπτ αλλο 8α γινομουνα κ ρομπα :lol: )

ο αντρας μου κοροιδευε :twisted: Σιγα μην βαλεις κ ψωμι κ μελι μου έλεγε ...

Τεσπα έβαλα βουτυρο ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΕ 1ΩΡΑ !!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Γυριναω Αθηνα αυριο επιτέλους !!! :D

Νανα μου μπραβο! Σε νιωθω πιο ευδιαθετη! Και στη μανουλα μπραβο που ειναι δυνατη!

Τι καλα να εμενες εγκυος! Θα επαιρνε πολυ μεγαλη χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑι βεβαια αν ειναι κορη θα συμπεθεριασουμε! χαχχαχαχα!

Ντομ πες καλε! Σαμπως δε ξερω? Της μουρλης? Τα τικερακια σου τελεια! Πηρες τηλ, εστειλες μηνυμα αλλα δεν ειχα μοναδες γμτ!

Οι φωτο δε φοβερες! Τις εστειλες τη καταλληλοτερη στιγμη! Μ' αρεσει πολυ να τις κοιταω! Ο μπεμπουλης σου μοιαζει το ξερεις? Ειναι ενας κουκλος! Και αυτη με το φορμακι! Χαχα! Ολα τα λεφτα!

Σωσω πηρα και τις δικες σου! Αυτα βλεπω και τρελαινομαι! Πολλα πιστιρικια! Μ αρεσει πολυ!

Αν κοιμοντουσαν κιολας καλα θα ητανε! χαχαχχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα

Απορω παντως................ Μονο και μονο λογω αυπνιας θα επρεπε να εχει εξαφανιστει το ειδος μας! χαχαα Τι στο καλο? Τα ξεχναμε ευκολα! χαχαχαχα

Εκτορ δεν εχω υγρα. Ουτε στη προηγ. ειχα. Κανονικα πραγματα.

Αλλα σημερα κοριτσια με εχει πεθανει η μεση οπως οταν περιμενουμε περιοδο. Και πονοι στη κοιλια. Ξερω οτι ειναι φυσιολογικο. Μεγαλωνει η μητρα. Αυριο θα μιλησω με γιατρο. Σημερα επαιρνα αλλα ολο μιλαγε το σταθερο... :? Καποιο θεμα θα ειχε... βλαβη?

Μαλλον θα μου δωσει μαγνησιο. Λογικα ραντεβου την αλλη εβδομαδα. Ειναι πολυ νωρις ακομη για να δουμε κατι... Περιμενα περιοδο τη τριτη που μας ερχεται οποτε για καμια παρασκευη ισως?

Εσυ ντομ ποτε πηγες?

Πωπω σα πρωταρα κανω! χαχα

Βαγκ και γω ετσι ελεγα! Κερια φαγητο κλπ! Αλλα που να κρατηθω! χαχα

Οντως μετα τα 35+ λενε για διδυμα! Φανταζεσαι να σου ξανακατσουν 2? αχχα

Οπως και να χει στο ευχομαι πραγματικα! Μακαρι!

Αληθεια πως και κανατε εξωσωματικη? Αν επιτρεπεται δηλαδη..............

Σωσω το ματακι καλυτερα? Απο αμμο θαλασσα και ηλιο συμβαινει καμια φορα. Εβγαλε και τσιμπλα? Συγγνωμη αν το εγραψες αλλα δε σας εχω διαβασει καλα. Αν εχει τσιμπλιτσα θελει σιγουρα τομπραντεξ και σιγουρα γιατρο.

ΜΟυ στειλες και πμ! Τωρα το ειδα η γαιδουρα!

Καληνυχτα! Παω να ξεκουραστω! :D

τη ρούμπωσες την πεθερα!!!!!!

μπραβο Τζουλ!!!!!

και εις αλλα με υγεια!

και η δικια μου εχει 2 μερες παιρνει οταν ειμαστε στην αυλη ή λειπουμε και μετα παει αργα και δεν την παιρνει ο αντρας μου τηλ. εχουν να μιλησουν απο την Κυριακη που πηγαμε εκει! θα λυσσαξε....

Μαρακι για πιο μεγαλη ηλικια εννοουσα οτι εχει πιθανοτητες για χρωμοσωμικες ανωμαλιες και αλλα τετοια... μπροστα σε αυτα τα διδυμα ειναι χαρα. λεμε τωρα...

εξωσωματικη καναμε γιατι η πρωηγουμενη γυναικολογος μου σε τυχαιο ελεγχο για παπ τεστ κλπ ειπε οτι δεν εχω καθε μηνα ωορηξια. και οτι οταν θελησουμε για μωρο να παμε να μου δωσει χαπια. τοτε επαιρνα χαπια για αναπλαση χονδρου στα γονατα και απαγορευοταν η εγκυμοσυνη για τυχον τερατογενεσεις. αφησαμε και καποιους μηνες παραπανω να περασουν για καλο και για κακο και πηγαμε στη γιατρο.... εκανα 3 κυκλους με κλομηφαινη, τιποτα. 2 σπερματεγχυσεις, τιποτα. σε ολο το διαστημα ολα τα σπερμοδιαγραμματα του αντρα μου φυσιολογικα. μετα πηγαμε και σε ενα βλημα γιατρο που μας συνεστησε ενας συναδελφος ο οποιος δε δεχοταν οτι ειχα κανει ως τοτε και ηθελε να ξεκινησει απο την αρχη! εκανα αλλη μια φορα κλομιφαινη τιποτα. ξαναπηγε ο αντρας μου στον ουρολογο και αυτος, προφανος τον εβλεπε που ψαχνωταν και ηθελε λεφτα, του λεει ξαφνικα οτι αυτο δεν εινα γονιμο σπερμα κλπ κλπ να κανει εγχειρηση... τρελαθηκαμε! αλλα οι εξετασεις ηταν στα επιπεδα των προηγουμενων! καταλαβαμε το παιχνιδι του και πηγε σε εναν αλλον και αυτος τον συστησε την εμβρυολογο για να παμε μα μιλησουμε γιατι αφου ολες οι εξετασεις ηταν οκ μηπως να καναμε ivf να μας εφευγε το αγχος... ετσι και εγινε...

πωπω... τι ωραι πραγμα το ντουζακι παντως.... ξαλαφρωσα...

αντε να στεγνωσουν λιγο τα μαλλια και να την πεσω γιατι αυριο παλι δουλεια.....

καλα ρε βαγκ τετοια ταλαιπωρια τραβηξατε για αν βγουν τα διδυμα;;

απαπαπαπα...χαρα το κουραγιο σας;;ρε συ βαγκ πιο πασχακ ια βλακειες;;και οι αμνιοαπρακεντησεις γιατι βγηκανε;;

τυχαια;;

η αδερφη του λευτερη στα 37..και πολλα αλλα παραδειγματα..

μαλλον βλαβη θα εχει ρε το τηλ..εκτος και αν μειναν εγκυες ολες τωρα..

η φροσω ποτε θα εςπεστρεφαν;;

κανει δουλεια λεμε το βουτυρακι..

εμενα μου κανει νουμερα με το φαγητο..

λιγο γαλα,λιγο φρουτο,καθολου αυγο,καθολου μεσημεριανο..δεπ ειραζει..νηδστικη..

και δε με νοιαζει τιποτε αλλο..λλα ας φαει λιγο μεσημεριανο..

δε παθαινει πραμα νηστικη..

και μεις ψτυπησαμε στο μαρκμαρο και πρηστηκε το χειλι της..

η ελενη σκ 1 χαρα..με τη μικρη της..δεν εχει αλλο..αλλα καλομελετα..

το ματι με τομπρεξ 2χ καλυτερα..το ισχυρο τομπρεξ βαζω..

ισως παρω να την ρωτησω ποσες μερες πρεπι να το βαζω..

κοψαμε και το ομοιοπαθητικο φαρμακο σημερα..αι να δουμε..

αλλα παιδια το βραδυ ζοριζεται..σαν να εχει κρεατακια..

Βρε τρελη! Καλα σου λεει η σωσωκα!!!! Ξερεις ποσες ξερω που εκαναν παιδακι στα 40! Ολα σουπερ! Μαλιστα ο δικος μου που ειναι αστερι στην αυχενικη δεν κανει καν αμνιοπαρακεντηση. ΜΟυ ελεγε αν γινονται σωστα οι αλλες εξετασεις δε χρειαζεται να μπαινει μια γυναικα σε αυτη τη διαδικασια. ΚΑι οντως μια κουμπαρα μας 40αρα και δε της εκανε. Ολα τελεια!

Ακομη και 50αρα γνωριζω. Εκανε διδυμα και ολα σουπερ. 50αρα που μοιαζει με 40 αρα.

Αυτο που ελεγα εγω ειναι η μεγαλη πιθανοτητα για διδυμα. Μετα τα 35.

Καλημερούδια!!!

Αρρωστος και ο μικρός :?:?:? Πάνε τα μπάνια μας !!!!! Τεσπα

Ντομινάκι πόσο χάρηκα που μπήκες!!!! Απολαυστική όπως πάντα!!! Να μου φιλήσεις τα κουκλιά σου ....είναι γλύκες!!!!

Αμάν βρε Σωσώ, τι παθαινετε !!! Κρίμα που πρήστηκε το πουλάκι μου!!! Αντε περαστικούλια και το μάτι και συμφωνώ με τα κορίτσια για την άμμο!

Τζουλ τη ρουμπωσες την ξινογαλη!!! Στο κεφάλι ΠΟΤΕ πάγο , μόνο βουτυράκι !!! ;););)

Χρυσούλα και Βαγκ δεν μιλάει πάντα έτσι ο δικός μου! Μονο όταν έχει έμπνευση .... αλλά συνεννοούμαστε κανονικα. Προσπαθεί να πει προτασούλες τώρα κι έχει πλάκα!!!

Οταν θέλει να πει Εσύ λέει Εγώ κι είναι αστείο!!!

Μια μέρα μας κούφανε

Εβαλε το χέρι στην τσέπη και λέει με ύφος

Μαμάα εν εω ετά (Μαμά δεν έχω λεφτά :shock::shock::shock::shock::oops::oops::oops: ) :lol::lol::lol::lol::lol:

Βαγκ να τα χιλιάσεις και πάντα με υγεία! Τώρα αν μετά τα δίδυμα έχετε αντοχή και για άλλα χαρας το κουράγιο σας!!!! Εγώ τερμάτισα (για την ώρα :D:D:D ) ήδη τα έχω παίξει!!!!

Καλυψούλι τι κάνει το θηριακι?

Ισμήνη Μάρκατ που είστε?

Νανούκα μου πόσο χάρηκα για την μανούλα!!!Τους θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους!!!!

Αλεκάκι που είσαι κι εσύ?

Εκτορ έχεις υγρά?

Πάω να δώσω αντιβιώσεις

Καλημέρες

γεια σας κοριτσακια μου.τι κανετε?εμεις εχουμε ζεστη πολυ.ναι σωσω τον προηγουμενο μηνα ειχα παρει και εφαγα φολα.νανα εννοω οτι ειμαι ονλαιν αν με ρωτας αυτο για το τσατ.μαρακι ναι εχω λιγα μπορει να ειναι μυκητιαση καθε καλοκαιρι το παθενω.οπως λεει και το μαρακι λες και ειμαστε πρωταρες κανουμε με μπερδευουν λιγο τα συμπτωματα :evil: γι'αυτο δεν εχω κανει το τεστ ακομη

καλημερα και απο μενα..πηγαμε το 1 αυτοκ για λαδια...την αλλη βδομαδα το δικο μου..κανω μπαμπα να παω αυρι οστη δουλεια..κεμπαπ σημερα για μας..

με σαλατα...

καλα με ανεβασε πειεση η μικρη πρωι πρωι..

πηρε ανεξιτηλο μαρκαδορο και εκανεν ολη την οθονη τη τφτ μαυρη..και το γραφειο..και τα ποδοαι της..εγκεφαλικο λεμε..

και δε βγαινει..με μωρομαντηλο ο αντρας μου παιδιευοταν..

την ειναι ρουμπωνω..;;;

ναι η βαγι ειχε γενεθλια..αφου λες ρε εκτορ οτι δε θελει ο νατρας σου...παιδι εννοω!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...