Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορμιά Οκτωβρίου 2009 Νο 26 Πάμε όλες μαζί σε μια παραλία!!!

Recommended Posts

γειαααααα

μαρακι μπραβοοοοοοοοοο με το καλο...... :YMHUG::YMHUG::YMHUG::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::x:x:-*:-*=((=((

εμεις χαλιααααα

δεν εχω ορεξη ουτε για να μιλησω πια..ουτε να γραψω, μονο σας διαβαζω...φιλακια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

δουλεψατε διπλοβαρδιες ΜΑρακι καλοκαιριατικα;;;;;

αντε με το καλο!!!! ποτε θα πας να δεις αν ειναι 1 ή 2;;;;

ποτε εχεις πητ;;;

ποτε εκανες τεστ;;;

πως το ειπες στον αντρα σου;;;

τι ειπε;;; τι εκανε;;;

θελουμε οοοολες τις βρωμικες λεπτομεριες!!!!!

ε, ρε γλεντια!!

ευχαριστω και για τις ευχες κοριτσια.

Τζουλ, Χαρα, Μαρκερ αντε ειχατε χαθει και εσεις. νομιζω.... γιατι και εγω δεν ημουν τακτικη.

ηρθε η νονα μας το απογευμα. εφερε για τη ΜΑριαννα το λαπτοπ του μικυ μαους κλαμπ. ειναι για λιγο πιο μεγαλα παιδακια. ελπιζω να αντεξει ως το χειμωνα που θα το παιζουν καλυτερα...

εδω εχει μια μπορα!!!! εριξε και 2-3 γερα μπουμπουνιτα... καλα που δεν ξυπνησαν τα καμαρια μου...

Νανα στο νοσοκομειο της Καβαλας, νομιζω στο παλιο, ειναι χειρουργος ουρολογος θειος του αντρα μου. πολυ καλος. τον ζητουσαν απο νοσοκομεια εξωτερικο αλλα δεν παει. αν θελεις να κανετε καποια επαφη πες μου.

ας κανουν τις εξετασεις και να αρχισει την αγωγη γρηγορα... και η μαμα ενος συναδελφου εχει, δεν ξερω που, και με τις θεραπειες ειναι ολο και καλυτερα. στην αρχη και αυτος ειχε παθει σοκ γιατι κανονιζανε γαμο κλπ και μια χαρα... εκαναν και μωρακι και η μαμα του ολο και καλυτερα...

Μαρκερ θελεις προσφατες φωτο;;;;;

θα σε στειλω.

ναι προσφατες και κοντινες

για τα διδυμα εαν γινεται να ειναι κολλητα τα κεφαλια σε μια φωτο :lol:

γιατι βαριεμαι να κανω κολαζ :lol::lol:

δεν νομιζω να ζηταω πολλα :lol:

κοριτσια θελω να κλεισω διακοπες για χριστουγεννα

ναμου πεις απο τωρα;

ε μπας και βγει πιο φτηνα

θελω καπου ναμπορω να μετακινηθω μονη μου

να ειναι ευκολα

να εχει να κανω πραγματα και να μην ειναι τεραστειες οι αποστασεις

πειτε καμια ιδεα

re marker δωσε συντεταγμενες ... χωριο η νησι τι 8ες να σου πουμε???

ωραια 8α ειναι να φτιαξεις κ την ''μεταλλαξη'' απο νεογνα μεχρι σημερα :mrgreen:

αυτο παλι ? λυσσαξατε με τις καμπανες κ τα μπαγκαλοους και καμια σας δεν αναφέρει ποσο πάει το μαλλί που σας λεω μαρεσει η φαση αυτη ...!!! :D

χαρα 8α 8ελα να σε ειχα γειτονισσα ... να χαμε να πουμε ρε παιδι μου ... γιατι αυτη η Καλυψω συνδεση με Κα ι ρο με έχει :mrgreen:

κοιτα Καλυψω αν ειναι να ειμαστε οι 2 μας μπορει κ να μην παιξει παιδοτοπος... :lol::lol::lol:

σεπτεμβριο ωστοσο ειναι το λιγο πριν τις ιωσεις ;)

ωχ... με βαζεις δυσκολα ρε συμπεθερα....

η Μαριαννα τον τελευταιο καιρο δε μου καθεται για φωτο ευκολα... θελει να βλεπει απο πισω τι δειχνει η μηχανη...

θα προσπαθησω...

αντε και καλο χειμωνα με τις διακοπες σας.....

ελα εδω μαεκρε...κρητη..1 χαρα και το χειμωνα..υθα σας φιλιξενησω εγω..μη μασας...

ανοιχτο το σπιτι γιαολες..ενημερωτικα..

εμεις καλα..πηγαμε κινεζικο..φαγαμε..μετα ηρθα δουλεια..παραγγειλαμε..ελος..δε με αναγνωριζω..με εχω συχαθει..ασχετο..

το ματι τα ιδια σκατα..πρεπει κατι να την τσιμπησε η περπατησ.ε.δε ξερω..

μια πρηζεται κατω..μια πανω..

και φωναζει μαμα οχι οχι και ξυνει το ματι της και κλαιει..δε ξερω..

θα δω και αυριο και αν ειναιθα παρω παιδιατρο!για παρασκ

Kαλημέρες !!! Μπήκα στα γρήγορα

Ο μικρός με πυρετό απο εχθές ..... δεν γλιτωσε τελικά!!!! :?:?:?:?:? Εχει ξυπνήσει μες το βράδυ και ουρλιάζει και τα ίδια το ξημέρωμα!!!! Κουτουλάω......

Νάνα τις ευχές μου καρδούλα μου .....ολες εδώ είμαστε για εσένα!!!!

Τζουλ μετά το Βέφα ήρθε κι η Γερακίνα :D:D:D εσύ πότε θα έρθεις για κανένα κόφι κι άσε τα μπάνκαλοουςζ :lol:

Χαρά εδώ είμαστε λέμε. Πες οτι σε απασχολεί!!! Η καθεμία έχει τα δικά της και τα μοιραζόμαστε!!! Θα βοηθήσει!!! Πάρε τηλέφωνο ο,τι θες!

Χρυσουλα υπομονή με τα μαστόρια !!! Ολα θα τελειώσουν!

Σωκω τι γίνεται? Μύξες ακόμα?

Βαγκουλίνι ελπίζω να τους πιάσετε αυτούς εκεί και να μαθαίνουν κι υπολοιποι!!!

Μαρκερ θες να πας εξωτερικό? Νομίζω οτι θα είναι ωραίες διακοπες και οικονομικές !!! Αλλιώς που? Πήλιο , Αραχωβα κι έτσι?

Αχ τι κρίμα που δεν είναι φορτισμένη η κάμερα!!!! Εχω πέσει κάτω απο τα γέλια!!! Ο μικρός μιλάει στο τηλέφωνο (ψέματα)

ΔΙαλογος με τον εαυτό του

-Ναι

-Καπελό Οδοσία (Παρακαλώ Θεοδοσία)

-Μάται (Κοιμάται)

-Αντών? (Ο Αντώνης?)

-Κουνια Μπελλλα (σαλλονικιότικο)

-Καπελό (Παρακαλώ)

-Ναιιιιιι κοπελό εδώ Οδοσία

-Μάκια μπιζί Λιζα (Φιλί στο μεμέ της Ελίζας :oops::oops::oops::oops: )

-Ατη Λιζα (Νάτη η Ελίζα)

-Απώ σο Σεό (Σε αγαπώ μέχρι το Θεό)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!

Καταρχάς Νανα σε εχω στο μυαλο μου.... Ευχομαι να βγει παλλικαρι η μαμα σου απο αυτη τη δοκιμασια. Ολα να πανε καλα παναγια μου!

Ερχομαι σε λιγο κοπελες...

Καλημερα....

Χαρα φασεις ειναι ολα και περνουν....υπομονη μας χρειαζεται...

Τζουλ σε καμπανα που χωραγε και ο μικρος , με πρωινο και βραδινο σε μπουφε 140 ευρω μου ειχε πει...

μπες στην ιστοσελιδα να δεις ..εμενα μου αρεσε παρα πολυ...

Μαρια θα προσπαθησω να στειλω καμια καλη αλλα και ο δικος μου με τα χιλια ζορια καθεται...

απο τωρα για Χριστουγεννα???εννοειται οτι εγω θα προτεινω τα μερη μου...οχι να μεινετε Αραχωβα αλλα Δελφους (10΄αποσταση )πιο νηρεμα πιο καλα...κοντα Γαλαξιδι που στις γιορτες ειναι ομορφα και εισαι κοντα στην Αθηνα...και το πιο σημαντικο!!!θα βρεθουμε κιολας!!!!!και το δικο μας σπιτι ειναι ανοιχτο :D:D:D

Καλα ρε Σωσω τι τρως??????που το βαζεις ολο αυτο?????

Μαριαζζζζ για να φτασει ο δικος μου να κανει αυτον το διαλογο..θα ειναι στο δημοτικο :lol::lol::lol::lol::lol:

καλα εμεις παλι μαστορεματα σημερα, το σπιτι εχει γεμισει σκονη παροτι τα εχω ολα ολη μερα κλειστα...πώς θα βαλω σειρα μετα ειδικα στην αποθηκη???

σημερα ψαρια για ολους....

Να μαι παλι!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!

Αλλα συναισθηματα. Καμια σχεση με τη πρωτη εγκυμοσυνη. Εκει τα μυαλα ητανε πανω απο το κεφαλι!

Τωρα εχω αγχος πολυ! Περιεργο αγχος. Αν θα τα καταφερω, πως θα ειμαστε 4 και τετοια... χαχα

Αφηστε που οταν ξερεις πως ειναι το στορυ νιωθεις αλλιως... Απο τωρα σκεφτομαι τη γεννα! χαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαα

Με ποναει το στομαχι και εχω κοψιμο απο χθες! χαχα Σαν αυτο που εχεις στο πρωτο ραντεβου. Ευτυχια χαρα αλλα και αγχος! αχαχχαχαα

Λοιπον....

Καταλαβα οτι κατι συμβαινει. Καναμε και ελευθερα πανω στις μερες οποτε...

Αλλα επειδη ητανε η μοναδικη φορα που δε ποναγα στην ωορρηξια λεω μηπως δεν.

Ομως ξαφνικα πρηστικε το στηθος εγινε τουμπανο και ειχα πονακια στη κοιλια σα περιοδου. Εγω απο την ωρα που γεννησα τιποτα απο αυτα τα δυα δεν ειχα! ΚΑι οχι μονο αυτο! ΜΟυ ξαναεμφανιστηκαν οι κυστες στο στηθος! Μιλαμε για πονο! Ετσι ξαφνικα! Λεω κααποια μεγαλη ορμονικη αλλαγη εγινε εδω! Βρε λες?

Ε παω παιρνω τεστ χθες το πρωι! Αλλα ειχα μαζεψει ουρα πρωινα σε ουροσυλλεκτη ! χαχα καλο? Γιατι αλλιως που να δειξει? Κανονικα περιοδος θα ερχοτανε στις 231 Οποτε πολυ νωρις!

Εγω ανυπομονη ομως ως συμηθως :lol::lol: Πηγα πηρα. Το μεσημερι γυρναω και μην εχοντας πει σε κανεναν τιποτα βουταω το τεστ στο κυπελλακι!

Ημουν μονη με Διονυσακη! Δε περνανε δευτερολεπτα και τσουπ να η γραμμουλα αχνη αχνη! Μιλαμε ελεγα βλεπω εγω γραμμες ή οντως κατι φαινεται;

Το αφηνω λιγο παω μεσα δινω 2 φιλια στον Διονυσακη και ξαναγυρναω! Εκει πια ητανε πεντακαθαρη αλλα αχνη! χαχα! Ε λογικο τοσο νωρις!

Παιρνω τηλ αμεσως τη μαμα μου! Της το λεω! Χαρηκε πολυ κανουνε παρτυ!

Της λεω σε κλεινω παιρνω αντρεα αλλα πως να το πω?

Τον παιρνω λοιπον και ητανε σε ενα εστιατοριο και ετρωγε με του κουμπαρους μας.

Του λεω ποτε θα ερθεις? Σε λιγο μου λεει γιατι? Τιποτα τιποτα μωρε.. Οχι πες μου μου λεει. Του λεω φαε πρωτα και μετα! χαχαχαχχα Μου λεει δε τρωω τωρα πες! χαχα Του λεω θα ξαναγινεις μπαμπας! χαχαχαχαχα

Πες το βρε μου λεει! Ειμαι πολυ χαρουμενος! Ερχομαι μου λεει!

Το ειπε και στους κουμπαρους χαρηκανε και αυτοι!

Το βραδυ βγηκαμε κιολας ζευγαρια πηγαμε για φαγητο και ποτακι. Εγω ηπια ενα κι ρουαγιαλ. Το τελευταιο μου ποτακι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχα

Α να σας πω! Εκανα σελφ κλιαρ που δειχνει νωριτερα. Το ιδιο ειχα κανει και στον Διονυσακη. Ξαναεκανα το 2ο σημερα το πρωι και πλεον ητανε πεντακαθαρη. Εγγυηση το τεστακι!

Αυτααααα..................................

ΠΑω στον μικρο! Τα λεμε μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ax μπραβο ρε μαρακι77 , ωραια φάση ε ? μια χαρα!!!!!!!

αναρωτισαι μηπως κ πως 8α χωριζεται η αγαπη σου η όχι?

ζζζ εισαστε οικογενειακως νουμερακια κ εσεις ε ? :lol:

χρυσουλιτα 140 ε ??? μπα εγω στο καμπαναριο 8α εμενα ... :lol::lol::lol:

πολλα μου φαινονται (γτι δεν εχω εννοειται :lol: ) αλλα στειλε το μεηλ να σας καμαρωσω !!!

;)

παντως εγω το σκεφτομαι πώς ειναι να αγαπας δυο παιδια το ιδιο...

και το αλλο που σκεφτομαι ειναι πως χρειαζεται ισορροπια και τεταμενη προσοσχη να μην χασεις στιγμες απο τη ζωη του μεγαλου με την εγκυμοσυνη και μετα με το νεογεννητο... :(:(

συνεχιζω...

ειμαστε και άυπνοι..

ο μικρος ξυπνιος απο τις 3 εως τις 5 με ψιλοκλαματα και ανησυχια....

εχε γουστο να ξαναχαλασει η κατασταση...

και δεν καταλαβα γιατι..λετε να ηταν δοντι??εχει ψιλοσκασει ο τελευταιος τραπεζιτης...

καλημερα κ απο μας...

μαρακι με συγκινησε πολυ η περιγραφη σου,

αντε κ με τον κοριτσαρο..

ζζζζζ τι λες ρε συ,ολα αυτα τα λεει μονοκοπανια??

περαστικα ευχομαι...

τζουλια αφου εσυ ελειπες μαρη,που να βρεθουμε?

χαρα μου δεν θα ερθουμε σημερα οπως καταλαβες..

η μικρη δεν εχει κοιμηθει σχεδον καθολου-

οπως τον παλιο καλο καιρο!!!!!-

κ μεχρι τις 4.30 την εβγαλα στο καρεκλακι

διπλα της

αλλα τελικα της εδωσα γαλα κ πηγα να ξαπλωσω

κ την αφησα..δεν αντεχα αλλο.

τωρα πριν λιγο σηκωθηκε.

κ εγω χαλια ειμαι σημερα

κ δεν εχω καμια ορεξη!!!!!!!!

νανα σε σκεφτομαστε..

μαρκερ δεν εχω παει πολυ εξωτερικο.

καλυτερα να ρωτησεις σε κανενα ταξιδιωτικο

για να σου δωσουν πακετακια.

ασε που τωρα ειναι η καλυτερη εποχη να κλεισεις

γτ θα βρεις πολυ φτηνα εισιτηρια!! ;)

χρυσουλα μου κ εγω αυτο φοβαμαι....

οτι θα ειμαι κολλημενη πανω στο μωρο

κ θα χασω στιγμες απο την αγγελικη.

αλλα φοβαμαι κυριως την αντιδραση της απεναντι στο μωρο!!!!

ειναι και τσαουσα!!!!!!

συμπασχω με το ξενυχτι σας!!!!!!

βαγκ μου κολλα τα κεφαλια τους με κολλα.

αμαν βρε μαρκερ τα θελεις και ευκολα!!!!!!!!!!!!!

μπραβο βρε μαρακι

αντε με το καλο το 2ο - ετοιμο και το δωματειο

μπραβο μπραβο - καρπερο ζευγαρι - τσακ μπαμ βρε παιδι μου αυτα ειναι

εγω παντως σου λεω φετος που θα εισαι και εγκυος να σκεφτεις να τον πας παιδικο

εκτος εαν εχεις καποιον δικο σου να σου κραταει τον Διονυση - κατσε να ξεκουραστεις λιγοκι - ή τριτη γεννα μας ειναι νομιζω ε;

φωτεινη - κυριακη -Μαρακι

ξεχνω καμια;

κοριτσια εξωτερικο θελω να παω

πειτε ιδεες

εχω φαγωθει μιλαμε- λεφτα μπορει να μην εχουμε - οι διακοπες με μαραναν - αλλα νιωθω ετοιμη να τους αφησω λιγακι -να παω καπου και εγω βρε παιδι μου με το αντρουλη μου - που εχουμε ηρεμησει πλεον -

μπας και μου κατσει και μενα :lol::lol:

σωσωκα μου περαστηκα

εγω παντα οταν εχουν τσιμπλιτσες τους κανω πλυσεις με φ.ο. 3-4 φορες την ημερα και τους βαζω κολληριο για 3 μερες τουλαχιστον

εαν δεν περασει συνεχιζω για αλλες 2

ειναι οι οδηγιες της οφθαλμιατρου μου

που την εμπιστευομαι απιστευτα

μετα μου εχει πει να τους βαλω για αλλες 2 μερες το κολληριο τομπραντξ που εχει και λιγη κορτιζονη για 2 μερες - αεν δεν περασει με το τομπρεξ

αυτο βεβαια δε εχει χρειαστει

περαστηκα σας και παλι

και ευχαριστω για την φιλοξενεια φιλεναδα μου

ΚΑΛΥΨΩ 8Α ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ????????? :twisted::twisted::twisted::twisted:

ΑΧΧΧ χρυσουλα ποσο σε νιω8ω !!!! :roll:

εγω κ το άλλο που σκεφτομαι ¨αντε να τελειωσει το 3ωρο ξυπνημα , η αποστειρωση ,οι κολικοι, να περασει στις στερεες , να βγαλει τα δόντια , να μα8ει να μιλάει , να περπαταει , να καταλαβαινει μπας κ μπορουμε να πηγαινουμε κάπου για καφε η φαι η διακοπες σαν άν8ρωποι , το ενα ναι παλευεται να στο κρατησει καποιος να πας κάπου , στα 2 8α πρεπει να εχεις παντα κάποιο μαζί σου... αντε κ να εισαι μονη κ να δουλευει ο αντρας κ να πρεπει να πας σουπερ , η στον φουρνο Παναγια μουυυυ :?:?:?:? να μην πω κ για δουλειες στο σπίτι...

και πάνω που βρίσκω ρυ8μο φτου κ απο την αρχη ??? μπα ...

ακους Βαγκ???? :lol: για να μην λές δηλαδη... :D

Μαρια Παρισι αν θες ρομαντισμο, Βερολινο αν θες Χριστουγεννα με ολη τη σημασια της λεξης, Λονδινο αν θες πολυτελεια...

Τζουλια ολα αυτα τα σκεφτομαι και εγω...μονο με την προϋπόθεση οτι ο αντρας μου παιρνει γονικη 9 μηνες και τα καλοκαιρια καθεται ;);) επειτα ειναι οι γονεις μου , ο μικρος απο την ανοιξη θα παει παιδικο και το βασικο οτι εδω ειναι επαρχια και ολα ειναι κοντα και ευκολα..μενω και εντελως κεντρο οποτε ολα πιο ευκολα..

γεια σας και παλι.τι κανετε?μαρακι ωραια τα περιεγραψες χαρηκα πολυ που περιμενεις ζουζουνακι.εγω εχω πονακια χαμηλα αλλα μπορει να ειναι απο την ωορηξια.δεν θελω να παρω ακομη τεστ να δω γιατι αν δεν ειμαι θα απογοητευτω.θα περιμενω λιγο ακομη.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εγώ την είχα λίγο πιο μακριά και δεν υπήρξε θέμα όσο τροχίζαμε. Μετά με το βερνίκι, μόνο όση ώρα θήλαζε ίσως μύριζε κιόλας αλλά οκ. Δεν είναι και τόσο τρομερό νομίζω.  Τελικά εγώ είμαι η μεγαλύτερη της ομάδας, ε;;; Το Μάρτιο κλείνω τα 38. 
    • Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου Σήμερα πήρα στον γιατρό, ευτυχώς θα γλιτώσω την απόξεση. Καθάρισε η μήτρα. Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο σκοτάδι τουλάχιστον στάθηκα σε κάτι "τυχερή".  Μου έδωσε και 15 μέρες άδεια. Ο διευθυντής επίσης έδειξε ενσυναίσθηση και μου είπε να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από μένα. Όλα θα τα βρούμε, δεν ήθελε καν να πούμε κάτι. Το ίδιο και στο γραφείο όταν πήρα να πω να μη δώσουν κενό το σχολείο μου στις νέες προσλήψεις. Είμαι με απόσπαση εκεί και μετά θα έψαχνα να βρω σχολείο. Είχε ήδη μιλήσει ο διευθυντής και μου μίλησαν τόσο όμορφα. Είχαν δηλώσει το κενό ήδη αλλά θα το τακτοποιήσουν και εγώ να πάρω τον χρόνο μου και να μη σκέφτομαι τίποτα. Πόσο καλοί όλοι. Ελπίζω στο σχολείο να μην έχουν πει στα παιδιά πως ήμουν έγκυος. Ευτυχώς έχω το τμήμα ένταξης άρα επαφές με πιο λίγα παιδιά! 
    • Σε ευχαριστώ πολύ. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας , τελειόμηνο και γερό. Ευτυχώς όλα καλά με την άδεια και μου έφυγε και αυτό το άγχος! 
    • Αυτό που λες για τη συχνότητα των θηλασμών και το θήλαστρο μου το είπε και μια άλλη φίλη μου που είχε γενικά μωράκι που έτρωγε αρκετά! Τελικά όλα είναι στο μωρό, δε μπορο΄υμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί στην πραγματικότητα 🙏
    • @MarMar90 κι εγώ συμμερίζομαι αυτό που λες, δε θέλω να είναι εξαρτημένο το μωρό επάνω, και όταν με το καλό θα φτάσουμε στη φάση του αποθηλασμου αλλά και γενικότερα, να μπορώ να έχω την ανεξαρτησία μου κατά κάποιο τρόπο... Αυτό που είπε και η @_piripiri_ δλδ, καλό είναι να μάθει το παιδί για να μη του έρθει ξαφνικό όταν χρειαστεί... Τώρα βέβαια όλα στη θεωρία καλά ακούγονται, νομίζω θα πρέπει να δούμε τα μωράκια μας πως είναι σ αυτό το θέμα και να τ αφήσουμε αυτά να μας καθοδηγήσουν κατά κάποιο τρόπο. Νομίζω δεν υπάρχει χρυσή τομή που ταιριάζει σε όλες τις θηλάζουσες μαμάδες και μωράκια. Απλά παίρνεις πληροφορίες και βλέπεις στην πράξη όπως βγει. Εγώ προς το παρόν λέω να περιμένω για το θήλαστρο και μετά βλέποντας και κάνοντας. Επίσης από τότε που έκανα αυτό το σεμινάριο που είπα πιο πάνω σκέφτομαι σοβαρά να πάρω κάποια σύμβουλο θηλασμού ή ακόμα και να μιλήσω με την ίδια την κοπέλα που έκανε την παρουσίαση γιατί μου άρεσε πάρα πολύ που δεν ενοχοποιούσε τη μαμά και σε ό,τι έλεγε πάντα τόνιζε ότι ο θηλασμός εφ΄όσον αφορά τη μαμά πρέπει να γίνεται με βάση τις επιθυμίες και τις αντοχές της. Γιατί φοβόμουν λίγο να σου πω ότι θα ακούσω πράγματα τύπου "πρεπει να θηλάσεις" "δεν υπάρχει δε μπορώ" κτλ που ακούμε δεξιά-αριστερά. Αυτή μιλούσε με πολύ σεβασμό για τη μητέρα, γιατί όπως και να χει, κι ο θηλασμός είναι μια πρόκληση από μόνος του!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...