Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορμιά Οκτωβρίου 2009 Νο 26 Πάμε όλες μαζί σε μια παραλία!!!

Recommended Posts

μίλησα με τη μαμά μου το απόγευμα και την άκουσα πολύ καλύτερα!!!

ησύχασα λίγο!!!

η καημενούλα μου είχε ανάγκη από ξεκούραση!!!

μας έχουν πρήξει και από τη δουλειά του άνδρα μου.

του τηλεφωνούν συνέχεια και του αλλάζουν τις βάρδιες για το 3ήμερο.

από χθες του το αλλάξανε, τουλάχιστον, 5 φορές...

χρυσουλάκι, έτσι πρήζει και ο αδερφός μου τη νύφη μου για το 2ο...

εκείνη δε νιώθει έτοιμη και ο δικός μου θέλει σαν τρελός το 2ο.

κι εμείς έχουμε αρχίσει να το σκεφτόμαστε πιο έντονα...

έκτορ, είναι καλά η μικρή;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι νανα μου μια χαρα ευτυχως.χαρηκα για την μαμα σου :P καλε που εχουν παει οι υπολοιπες?ολες διακοπες και εμεις εδω πηζουμε στα ιδια και τα ιδια :evil:

Καλημερα...

Νανα ετσι μπραβο ολα καλα θα πανε!!!!

Ελενη η μικρη καλα ετσι???

Καλυψω αυτα σκεφτομαι ακριβως και εγω..αλλα απο την αλλη δε μου κανει ολοκληρωμενη κατασταση το 1 παιδι...εχει στριμωγμα η κατασταση αλλα ο αντρας ειναι αποφασισμενος ..θα παρει την 3μηνη τωρα θα παρει και την 9μηνη μετα αν κανουμε και θα βγει...

τα δυσκολα ειναι 2 χρονια συνολικα..η εγκυμοσυνη και μεχρι να χρονιασει το 2ο...

ετσι και αλλιως και τα δυσκολα τα εχω δει με τον μεγαλο ..ποσο χειροτερα να γινουν τα πραγματα//???

ειμαι αλλωστε 34..αν τα καταφερω και μεινω εγκυος ωστε να γεννησω καλοκαιρι ολα μια χαρα!!!!ο μικρος ετσι και αλλιως θα παει παιδικο φετος μολις χαλαρωσουν οι ιωσεις..

οικονομικο ζητημα δεν μπορω να πω οτι εχουμε..να μην ειμαι αδικη...

ενα σωρο πραγματα εχουμε ηδη..

ή τωρα ή ποτε....

ορθια απο τις 6.30 αδιαθετησα ...

ο αντρας πηγε λαϊκη και κουβαλησε παλι τα συμπαντα..τα εχω ηδη πλυνει και τακτοποιησει..

μετα θα παμε Γαλαξιδι να αγορασουμε κανενα ψαρακι :D:D

και θελω να βγω να παρω και κατι δωρακια....

μετα σουπερ και θα γυρισω να φτιαξω ενα προφιτερολ...

ειμαι καλυτερα μεν ως προς τη διαθεση αλλα οχι τελεια...

Kalhμερες !!!

Χρυσουλα πρωινη πρωινη ε ? :lol:

Νανουκα ευτυχως την ακουσες καλά , ελπίζω να ηρεμισες ...

εκτορ που εισαι διακοπες εσυ ??

Καλυψουλα έχουμε πολλα κους κους να κανουμε

ζζζ εσενα πως ειναι το παιδι ???

λέω μηπως παω καμια καλαματα που χει ερ8ει η κολλητη μου , 1 ωρα ειναι απο δω ...

8α δω ... :roll:

8α μπω κ πιο αργα να σας μελετησω :D

kalhneraκαι απο μενα..χαθηκα..το ξερω..

ειχα κουμπαρα..μου μενουν αλλες 2 ασελιδες να διαβασω αλλα θελω να σχολιασω μια..

εμεις καλα..περασαμε τελεια με κουμπαρα..πηγαμε μπιτσ παρτυ λοκομοντο..15 ευρω χωρις ποτο αλλα σουπερ..1 χαρα..

μπανια 2 μερες γιοκ γιατι φυσουσε..

η πεθερα τα κουλα της κατα καιρους..καλη ειναι ..το ξανα λεω..

εννοετια οτι η μικρη θελει τη πεθερα..γιατι δε της πολυ χαλαει χατηρι..δε με ενοχλει καθολου..την αφηνει πανω στο τραπεζι,πανω στο μπαγκο..τι να πω..

ας μου πεσει το παιδι και θα δεις τι εχει να γινει..

μη σας θυμησω τη περσυνη ιστορια στη θαλασσα..

για οσες δεν την ξερουν..η μικρη στο σωσιβιο,κυματα..και την ειχε η πεθερα..και καποια στιγμη σηκωνει κυμα και γυρναω να της πω προσοχη..και δε βλεπω πουθενα το παιδι..μονο σωσιβιο..και παω και ψαχνω για 3 δευτ το παιδι κατω απο τη θαλασσα..

ψυχραιμη εγω..την εβγαλα..τρομαξε το παιδι..δε σχολιαστηκε τιποτα..

δεν ειναι ανθρωπος που μπορω να την πω κατι..

δε μιλησε,δε μιλησα..αλλα εγω τα ειδα ολα..

και το θεικο ειναι οτι λεει οτι αν πατε χειμωνα καρπενησι,γιατι δεν εχει παει να ερθει μαζι μα.ς..δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα..τελος..οχι οτι δεν ειναι καλη..απλα θελω διακοπες με τον αντρα μου..

και μαρτιο με το καλο λεμε να παμε σουηδια..στη κουμπαρα..

αυτο με το κοπι πειστ το εχω πει απειρες φορες..δε με καταλαβαινει κανεις..

νανα μη μασας..ολα καλα θα πανε..να χαιρεσαι που ζητησαν αξονικη..να αποκλεισουν διαφορα..καλλιστα θα μπορουσαν να την ειχα ν στειλει σπιτι και να ταν ολα καλα..αλλα ποτε δε ξερεις..

ας αρχιζουν να αποκλειουν και ας ταλαιπωρηθει..

περιμενουμε νεα..

οσον αφορα το 2ο παιδι,..ειμαι της αποψης οτι αυτος που θα σου κραταει το πρωτο θα σου κραταει και το δευτερο με κατι παραπανω στα λεφτα..ετισ λεω εγω..

ειμαι δουλεια..το μεσημερι σολομο πηρα..

δεν εχω ξανα φαει..

το απογ θα παμε για καφε με αναστασια μαλλον απο το μαμυ..και την τονια εννοειται..

ζζζζ πολυ στεναχωρεθηκα για τη μικρη..μαλακια ρε..καλυτερα τωρα;;

η αλλη κοπελα εξαφανιστηκε;;η σαραδοπουλου;;

τζουλ και γαμω περνατε ρε..μεχρι ποτε θα κατσετε εκει;;

εσυ ειπες οτι δε θα πας καλε..η τελικα δε πηγες..παιδια μειωσαμε τισ μυξες..δε ξερω αν φταιει το ματζουνι αλλα φορες την ρουφαω..τι να πω..μακαρι..

καλυψω δε θα πατε πουθενα τελικα;;μη μου πεις..

θα φυγει καμια για 3μερο;;

εγω δουλευω εννοεται..

και συνεχιζη η ρουφιανα...

νανα το χαμηλο καλιο νατριο τα κανει αυτα..σιγουρα και για 2 μοναδες κατω μπορει να ακουσεις τη θεια λειτουργια..αληθεια σου λεω..απο τους ασθενεις μας το ξερουν,..οσοι μπορουν να μιλησουν..

χρυσουλα ποσο χαιρομαι που σε ακουω να μιλας ετσι..για 2ο..αληθεια σου λεω..μακαρι να κανεις ακομα 1..εναποθετω τισ ελπιδες μου στον αντρα σου..παιδια εγω δενεχω κατσει να σκεφτω πως παναι..ποσο χαλια θα ειναι;και δεθα μπορω να ανταπεξελθω..;;;;νομιζω δε θα μασησω..

τι σκατα..η πρωτη θα ειμαι..αλλα ο σταυρος ειπε οτι θα κανω 1..και η αδρφη μου η θουλη επειμενρει..

και λεω μωρη θα σου κανω 100 για να σου αποδειξω το αντιθετο..

τεγω δεν εχω δωσει χρονικο περιθωριο...

καλημέρα φιλεναδίτσες μου!!!

και σήμερα μια χαρά μου ακούστηκε η μαμά μου!!!

δόξα τω Θεώ!!!

σωσώ, αυτό με το Σταυρό...ψιλομούφα...

παλιά μου έβγαζε αγόρι- κορίτσι- αγόρι και τώρα μου βγάζει αγόρι- κορίτσι...

μακάρι να είναι από το νάτριο ρε σωσώκα γιατί τρομάξαμε πάρα πολύ!!!

ξέρεις, επειδή είχε και τη μελαγχολία... δε θέλει και πολύ το μυαλό του ανθρώπου...

και εννοείται να πας με τον άνδρα σου διακοπές!!!

το ξαναλέω...

ο ρόλος παππού- γιαγιάς είναι να κακομαθαίνουν τα εγγόνια...

εγώ δε θέλω να τους το στερώ (πάντα μέσα στα πλαίσια).

καλέ... πάλι όλες μαζί θα είμαστε εγκυούλες;

τι τέλεια!!!

πάντως... κι εγώ νιώθω ότι δεν έχει έρθει ακόμη η ολοκλήρωση της οικογένειας μου...

ρε παιδια σορυ αλλα ολο αυτο με την ολοκληρση της οικογενεια μου φαινεται μια...π...και μιση.με το μπαρδον κιολας..

δε ξερω...τι ολκληερωση;;δε μπορω να το καταλαβω..αν κανεις 2 θα αολοκληρωθεις;;και αυτο που λενε οτι ολοκληρωνεται η γυναικα οταν κανει παιδι....δε το χω..

νανα παντως απο τριτη οτι και αν γινει και μαθεις τιποτα να παρεις το παιδ και να πας πανω..να τα χεσεις ολα..δουλεια σπιτι και ολα..και αδεια και οσο χρειαστει..ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας να ειναι καποιος διπλα της..ακουσε και μενα..

καιτι ξερω!!

μη πας ομως αν δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος γιατι θα την ανυσηχησεις..

αποψη μου εννοειται!!

καλημερα και απο εμενα.ναι μια χαρα ειναι η μικρη ορεξατη οπως και πριν.σπιτι μου ειμαι διακοπες δεν θα παμε πουθενα δυστυχως ειμαστε οικονομικα σκατα.μαζευουμε για το χειμωνα δυναμεις που πεφτει η δουλεια του αντρα μου{οικοδομος ειναι}.εχουμε και βαφτιση την δευτερα.

σωσώκα μου, εννοείται ότι θα ανέβω πάνω αν κάτι δε θα πάει καλά...

απλά, δε θέλω να το σκέφτομαι...

σήμερα, εκεί που τρώγαμε το πρωινό μας... βλέπω μια μικρή σκιά δίπλα στην μπαλκονόπορτα...

μπα... ιδέα μου θα ήταν... σκέφτηκα...

αμ δε...

ήταν ένα άσπρο μικρό ποντικάκι!!!

σηκώθηκα πάνω, τρόμαξε και έφυγε από κει που μπήκε...

ευτυχώς δεν πήγε πάνω στα παιχνίδια του μωρού!!!

δεν εγραφες ονομα βρε φιλεναδα γι'αυτο.ναι με το κεφαλι επεσε αλλα την γλυτωσαμε φτηνα με ενα καρουμπαλακι.στην κουζινα πηγα να της φερω νερο και ακουσα το γκουμπ και το καταλαβα τι εγινε γιατι εχει πολυ καιρο φαγωθει να την κανει την μα........α.γι'αυτο λεω να της παρουμε κρεβατακι με καγκελο να μην πεφτει κατω οταν κοιμαται και να μπορει να ανεβοκαταιβενει μονη της

κοριτσάκια μου, η μανούλα μου έχει καρκίνο...

η αξονική στο κεφάλι έδειξε μεταστάσεις... μάλλον από τον πνεύμονα.

οι γιατροί λένε ότι είναι θεραπεύσιμο.

δεν μπορεί να κάνει επέμβαση γιατί δεν είναι πρωταρχικός καρκίνος...

την τρίτη θα ξαναπάει νοσοκομείο για να δουν λεπτομέρειες...

μίλησα μαζί της και φαίνεται δυνατή...

ο μπαμπάς μου είναι καταβεβλημένος...

συχνά κάνει αλλόκοτα πράγματα.

ίσως μέσα στην ατυχία μας να είμαστε τυχεροί και να το προλάβαμε στα αρχικά του στάδια...

αφου το διαγνωσατε νωρις εχει καλη προγνωση συνηθως..να βρειτε την εστια..σημαντικο..πρεπει ο μπαμπας σου να φανει δυνατος...για να βοηθησει και την ιδια..

ολα καλα θα πανε..θελει χρονο και υπομονη..

ελενη παιδακια,ε;;και μετα εανες εσυ;;πωπωπω!!!

μαλλον σου αρεσουν πολυ..δεν εξηγειται αλλιως..

Νανα μου ολοψυχα ευχομαι να πανε ολα κατ' ευχη...

θα τα καταφερετε γιατι ειστε αγαπημενη οικογενεια....

αν μπορεσεις να πας...ψυχραιμια και θετικη σκεψη!!!!!

νιώθω τόσο αποπροσανατολισμένη και αδύναμη...

πονάει η ψυχούλα μου!!!

εννοείται ότι θα πάω...

δεν έχω καθόλου άδεια κι ελπίζω να μη μου δημιουργήσουν προβλήματα από τη δουλειά...

συγνώμη που σας στενοχωρώ κι εσάς...

αλλά θέλω κάπου να τα πω...

Νανα μην ξαναζητησεις συγγνωμη...

εχουμε μοιραστει τις πιο ευτυχισμενες στιγμες της ζωης μας..

και ελπιζω να τις μοιραζομαστε για πολλα χρονια ακομα..

δεν ειμαστε εδω μονο για τα λιγα , ειμαστε εδω για ολα.....

ναι σωσω εχω τρελλα με τα παιδια μου αρεσουν πολυ.νανα μου κουραγιο ευχομαι τα καλυτερα για την μανουλα σου να πανε ολα καλα μεσα απο την καρδια μου το ξερω ειναι δυσκολο εχω περασει και εγω απο αυτο το σταδιο.αν ειναι στην αρχη θα το προλαβετε σιγουρα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...