Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορμιά Οκτωβρίου 2009 Νο 26 Πάμε όλες μαζί σε μια παραλία!!!

Recommended Posts

γεια σου αλεκα μου αστα να πανε ελα ντε ολα μαζι μου ηρθανε :lol: χρυσουλα μου ευχαριστω και εσενα για το αιτημα σε δεχτηκα για φιλη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D τι εκανα?θα γελασετε.εκλεισα τα τζαμια μην ερθει μεσα και εβαλα τον ανεμιστηρα γιατι θα σκαγαμε απο ασφυξια μεχρι να ερθει ο αντρας μου αλλα ειχε φυγει αυτο φοβηθηκε πιο πολυ απο εμενα :oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

re κοριτσια για ποια Ελένη λέτε συνέχεια ??? :roll::roll::roll:

μου την εσπασε ο κολλητος που ηρ8ε κ φιλοξενησαμε ... τον βγαζουμε για καφε πληρωνουμε εμεις , ξανεβγαινουμε για καφε (ειχε ξεχασει το πορτοφολι του) ειμασταν στην 8αλασσα , πληρωνει απο τα δικα μας λεφτα οκ λέω , παμε για ποτο πινει 3 πινουμε απο 1 γκορντον σπεις

Πληρωνει αυτος

Παμε για μεζεδάκια - και δεν έκανε καν κινηση !!!

ψιλοστραβωσα !!!!! Χαλοου δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ξενερωσα λίγο , τεσπα εφυγε...

Χρυσουλα την ιδια απορια ειχα κ εγω σημερα ... :mrgreen:

ελένη με τι ασχολείσαι;

τζουλ όταν είπες για το σύκο με το μαχαίρι... σηκώθηκε η τρίχα μου!!!

αυτό που δεν κάνουν κίνηση να πληρώσουν... με εκνευρίζει απίστευτα!!!

ξενερώνω πολύ...

ζζζ, αυτό το κολπάκι τους το έχω πει πολλές φορές, αλλά με γράφουν...

ξέρεις τι πιστεύω εγώ ρε Χρυσούλα;

οι πεθερές έχουν ένα κόλλημα με τις νύφες για τους γνωστούς λόγους...

επίσης, πιστεύω ότι μας συγκρίνουν με τον εαυτό τους και τις κόρες τους, αν έχουν...

και αν αντιληφθούν ότι είμαστε καλύτερες... ωχ, Παναγιά μου!!!

όμως, νομίζω ότι κι εμείς οι νύφες είμαστε λίγο προκατηλημένες μαζί τους και διογκώνουμε τα γεγονότα...

δεν αναφέρομαι στις ακραίες περιπτώσεις (βλέπε Τζουλ)

στα δικά μου...

η μαμά δε βγήκε από το νοσοκομείο.

θα της κάνουν αξονική στο κεφάλι... προληπτικά λένε...

δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει το κεφάλι με τον πόνο στο χέρι, το πρησμένο επινεφρίδιο ή τον θυροειδή...

τέσπα...

πριν από λίγο με τηλ ο μπαμπάς μου και μου έλεγε ότι έχει γίνει πολύ ιδιότροπη!!!

του γκρινιάζει συνέχεια και για τα πάντα!!!

θέλει να βγει από το νοσοκομείο...

αφού έφτασε να πει (ο μπαμπάς μου): είμαι κι εγώ ιδιότροπος όταν αρρωσταίνω, αλλά η μαμά δεν παίζεται!!!

εν τω μεταξύ, πώς να σας περιγράψω ότι μιλάει...

λες και είναι καμιά γιαγιά... καλόγρια...

αυτό με τρομάζει πάρα πολύ!!!

τέσπα... μη σας πρίζω άλλο...

Μην το ξαναπεις αυτο...

εδω εχουμε γινει οικογενεια Νανα και το εννοω...

ο,τι θες θα το λες...

ολα θα πανε καλα...

η ψυχολογια της επηρεαζει και το σωμα της ομως και θα πρεπει να ηρεμησει...υπομονη σε ολους....

Οχι βρε Νάνα δεν μας πρήζεις καθόλου!!! Σκέψου η γυναίκα εκεί που ήταν μια χαρά ξαφνικά να τις λένε ενα σωρό εξετάσεις αρχίζει να πιστεύει οτι μεγάλωσε και οτι είναι πολύ χάλια!!! Στηρίξτε τη όσο μπορείτε και με διάφορους τρόπους!!! Ολα θα πάνε καλά εξάλλου!!!

Ελένη γεια!!! Πως και νικ Εκτορ? Με τα φίδια δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μην έχω παιδιά κοντά!

Τζουλ μάλλον αφραγκίες είχε κι εκείνος και ντράπηκε :o:o:o

Αλεκάκι μου δυο κι εσύ ε? Τα καμάρια μας!!!

Χρυσούλα σε σφίγγει γιατί ξέρεις οτι όλοα μόνη σου θα τα τραβήξεις!!! Αυτο είναι που σε κολάει (λέω εγώ!!!)

Να σας πω και τα δικά μου!

Η μεγάλη είναι στα πρόθυρα της πνευμονίας (εδώ και 3 μέρες βήχα και πυρετό) και σήμερα πήγαμε γιατρό και μας φόρτωσε αντιβιώσεις και σιρόπια!

Μας είχε καλέσει ένα φιλικό ζευγάρι για να ψήσει καλαμπόκια και εννοείται οτι εγώ λόγω μικρής δεν μπορούσα να πάω! Πήγε ο άντρας και με άφησε στις 8 που ο μικρός έπρεπε να φάει γάλα (και δεν κοιμάται πριν τις 10 ) και η μεγάλη ψηνόταν στον πυρετό κι επρέπε κι εκείνη να φάει κάτι για να πιει αντιβίωση (που να έχει όρεξη το πουλάκι μου) και ήμουν μια στον καναπέ να δίνει μπουκιές στην μεγάλη και μια μέσα να προσπαθώ να ηρεμήσω τον μικρό!!!

Στο τσακ ήμουν να πάρω τον άντρα να έρθει πίσω! Αλλά τον λυπήθηκα κι εκείνον!!! Ας ξεσκάσει λιγάκι γιατί είναι πολύ πιεσμένος τον τελευταίο καιρό!!!

Αυτά και τα δικά μου!

Ωχ ρε Μαρια γμτ....

ευχομαι να μην εξελιχθει σε πνευμονια...

να το περασει ολο αυτο μαλακα...

περαστικα πολλα πολλα!!

:-*:-*:x:x:x

Ευχαριστώωωωωωωωω

γειααααααααααα.μαρακι περαστικα να ειναι.διαλεξα αυτο γιατι οτι και αν εβαζα υπηρχε και εκτωρα λενε τον σκυλο μας :P νανα μου οικιακα δεν εργαζομαι παιδακια προσεχα αλλα τωρα με την μικρη δεν εχω ποιος να μου την κραταει και εδω στην πατρα δεν υπαρχει τιποτα απο δουλεια και το εννοω.τα εχω παρει στο κρανιο με τον αντρα μου σημερα :evil:

Nanaka μου κοψε τις βλεκειες , ακου μας πρηζεις !!! :shock:

καλα σου λεει , εδω ειμαστε Όλες για μια κ μια για όλες , Γρο8ια ! πλάκα πλάκα χαλαρά εγραφα βιβλιο για την συγκεκριμενη παρεα :mrgreen:

Ελενακι 8α αρκεστω στο εκτορ λοιπον :oops::oops: ασε που κ όσα τηλεφωνα κοριτσιων έχω με τα nick names τα χω απο8ηκευμένα ! τυχαίο ???

Νανα το περιβαλλον του νοσοκομειου αλλοιωνει κατα πολυ τον χαρακτηρα μας !!! με το νεφρο έχω σπασει ρεκόρ 20 μέρες μέσα , ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ !!! οποτε κατανοηση στην μανουλα !

βασικα οι κορες ειναι κορες κοριτσια κ η πιο τεμπελα να είναι κ αχαιρευτη ειναι η καλυτερη μπροστα σε οποιαδηποτε νυφη , εκτος αν αυτη η νυφη της κανει τα χατηρια της πε8ερας (που δεν παιζει) , σιγα μην χτυπαει αυτη παλαμακια κ εγω να χορέυω ... Αλυτο 8έμα παντως ... :roll:

εχω να αναφερω σοβαρες απουσιες πάντως ... βλεπε Βαγκ Ισμηνη , μαρκερ , μαρκατ :roll:

:lol::lol::lol::lol: ρε Εκτορ σημερα Μονο ???? :o α καλοοοο ε ?????????

με αφορμη την χθεσινη επισκεψη της πεθερας μου τον ρωτησα σημερα πως του ακουστηκαν ολα αυτα που ειπε χθες η μανα του και μου λεει τι να πω με μαλακιες θα ασχολουμε?????????????δεν του απαντησα γιατι θα γινομασταν μπιλιες.επειδη δεν ασχολουμαστε με τις μαλακιες μας εχει καβαλησει αυτη ενω η αλλη νυφη και την βριζει και βοηθεια εχει απο την πεθερα μου και καθεται προσοχη μπροστα στην νυφη :evil: τα ειπα και ξαλαφρωσα σορυ κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελεοςςςςςςςςςςςςς τι αλλο να πω???????????????

Καλημερα...

ερχεται και εκλειψη...καηκαμε....

καλα εγω σημερα απο υπνο σκατουλες..ο μικρος ειχε κοιμηθει για μεσημερι 4 ωρες , το βραδυ ξανανυσταξε μετα τη θαλασσα στις 10..στις 4.30 τον ακουω ξεκαρδιζοταν στα γελια..ειχε τραβηξει απο διπλα ενα ξυλινο ποντικι με ελατηριο απο αυτα που κανουν πανω κατω , ειχε καθισει κυριος στην κουνια και δωστου το ποντιικι μεσα στα αγρια μεσανυχτα :evil::evil:

περιττο να σας πω οτι η ωρα πηγε 6.30 ..ηπιε 500 μλ και τιποτα...

τωρα σερνομαι..

ολο το απογευμα χθες στο μπανιο ο αντρας μιλουσε μονο για το 2 παιδι..μονο...αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι μου πεταει το μπαλακι..ειναι λεει δικη σου αποφαση και θα τη σεβαστω..γμτ απο τη μια θελω να ολοκληρωσω με αλλο ενα παιδακι αυτη την οικογενεια, να μην ειναι μονο του το παιδι στα δυσκολα και στα ευκολα, αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω το ζορι των επομενων 2 χρονων..αν βεβαια το αφησω τωρα με αφησε..απο την αλλη μετα δεν θα μπορω να δουλευω πανω απο 4 ωρες τη μερα και αυτες πολλες ειναι..

δεν ξερω πώς ηρθε αυτη η τουμπα τωρα..προβληματιζομαι που το σκεφτομαι...

σας εχω πει οτι θελω ξανα αγορι????????

γεια σας τι κανετε?ηταν στραβο το κλιμα γενικα ερχεται και η εκλειψη και την βαψαμε :P και εγω θελω 2 παιδακι τωρα να ξεμπερδευουμε αλλα ο αντρας μου δεν θελει ακομη :evil:

περιμένω να κάνει η μαμά μου την εξέταση στο κεφάλι.

το πρωί μου είπε κάτι ο μπαμπάς μου και με ταρακούνισε πάρα πολύ!

χθες, έψαχνε το κινητό της... το οποίο ήταν πάνω στο κομωδίνο της...

της το έδειξε η διπλανή της κι αυτή απάντησε: "δεν είναι αυτό το κινητό μου, είναι το σταθερό..."

και γενικότερα σας έχω πει ότι δεν την αναγνωρίζω από τον τρόπο που μιλάει.

πήρα τηλ στο νοσοκομείο και μίλησα με μία γιατρό (πολύ ψυχρή).

μου είπε ότι είναι χαμηλό το νάτριό της και θέλουν να κάνουν εξετάσεις.

μου είπε για την αξονική στο κεφάλι και τη ρώτησα για ποιο λόγο να γίνει.

είπε ότι μπορεί να έχει κακοήθεια...

΄διάβασα από το ίντερνετ ότι το χαμηλό νάτριο έχει κάποιες παρενέργειες... αποπροσανατολισμό, σύγχιση συμπρεφοράς κτλ...

μετά τηλεφώνησα στην ενδοκρινολόγο που είχα στην Κύπρο...

μου είπε ότι η μελαγχολία μπορεί να οφείλεται στο θυροειδή, αλλά όχι η υπόλοιπη συμπεριφορά...

μου είπε για αλτσχάιμερ... ότι μπορεί να είναι κάποιο είδος άνιας...

όταν της είπα για το χαμηλό νάτριο, ήταν λίγο πιο καθυσηχαστική...

θα δείξει...

περιμένουμε τους γιατρούς να μας πούνε...

μου τηλεφώνησε η θεία μου και μου είπε ότι της βρήκανε ένα μικρό οίδημα στο κεφάλι.

μπορεί να έπαθε κάνα μίνι εγκεφαλικό...

θα την βγάλουν από το νοσοκομείο γιατί μεσολαβεί 3ήμερο και θα ξαναπάει την Τρίτη για να το διερευνήσουν καλύτερα...

απλώς θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, λόγω του χαμηλού νατρίου.

το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν μου λένε αλήθεια...

με το να μην ηρεμεις δεν πετυχαινεις τιποτα..

ισα ισα οσο αγχωμενη σε ακουνε , τοσο τους δυσκολευεις....

εκτος απο τον αδερφο σου και τον μπαμπα σου υπαρχει καποιος αλλος να βοηθησει????εχει αδερφη????

κοριτσια αυτη η εβδομαδα να φυγει και να μην ξαναερθει ολα στραβα μου πανε.πριν λιγο μου επεσ η μικρη απο την κουνια :o χεστηκα επανω μου ευτυχως δεν χτυπησε ενα καρουμπαλακι εκανε αμαν πια δεν μπορω αλλο ολα στραβα πανε :evil:

πωπω κατα διαολου μας παει βλεπω!!!!

νανα μου θα σου πω αυτο που ειχαμε παθει εμεις με τη μαμα μου.

καποια στιγμη με καποιες εξετασεις που ειχε κανει

ενας μακακας γιατρος ηταν σιγουρος οτι ειχε λυκο.

κ ειχαμε ολοι τρομοκρατηθει κ πιο πολυ εκεινη.

τελικα δεν ηταν τπτ κ τσαμπα τρελαθηκαμε ολοι.

θελω απλα να σου πω οτι δεν γινεται να μην αγχωνεσαι-ειναι σιγουρο

κ ποσο μαλλον εσυ που εισαι μακρια.

αλλα μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα οτι μπορει

να ειναι κατι κακο κ οτι εχει ξεκινησει αλτσχαιμερ κλπ.

μπορει λογω θυρεοειδη κ χαμηλου νατριου να εξηγουνται ολα.

αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι δυνατη,

να δινεις κουραγιο κ να καθησυχαζεις τους αντρες της οικογενειας

κ να εχεις πιστη οτι ολα θα πανε καλα!!!

εχεις κ ενα παιδακι που θελει να εχι μια μαμα χαρουμενη.

κ θες να κανεις κ 2ο!!!!! ;)

κ να ξερεις οτι ειμαστε εδω να σε ακουσουμε.......

μην κολλας,καθε μια μας εχει το θεματακι της

κ ολες καποια στιγμη χρειαζομαστε στηριξη.

συνεχιζω...

εκτορ μην αγχωνεσαι,παρακολουθηση θελει τωρα που επεσε

κ μια χαρα θα πανε ολα..

ευτυχως εχουν γερο κεφαλι τα ατιμα!!!

καλε πες μας τι σας ειπε η πεθερα!!!!

τζουλια μου ασχολιαστη η δικια σου παλι!!

εγω θα εβαζα στα αυτια γουοκμαν επιδεικτικα!!!

οταν γυρισεις με το καλο θα συναντηθουμε.

ζζζζζ καταρχας να πω περαστικα

κ ευχομαι να μην καταληξει σε πνευμονια...

και 2ον ηρθε το δωρο σου κ ειναι απλα ενα καταπληκτικο

ζευγαρι σκουλαρικια που σταμπαρα

με το που τα ειδα στη φωτο.σε υπερευχαριστω!

χρυσουλα δυσκολη κατασταση με το 2ο παιδι.

εσυ μεχρι ποια ηλικια σκεφτεσαι να κανεις αν ειναι το 2ο?

κ γνωμη μου ειναι οτι αυτο το αποφασιζουν κ οι 2

κ επισης πρεπει κ ο αντρας να αναλαβει τα βαρη του ενος παιδιου

γτ αλλιως δεν βγαινει. :lol::lol:

δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση η μαμα σου να κραταει κ τα 2 ασφαλως. :o

η πεθερα δεν υπαρχει οποτε την ξεχναμε, :mrgreen:

μονο ενας παιδικος σταθμος για τον μεγαλο για τα πρωινα

κ απο το απογευμα κ μετα οι γονεις σου

κ ο αντρας σου θα βοηθανε.

αν θελεις θα τα βολεψεις

απλα μετα ξεχνας τα ταξιδακια κ τα εξωτερικα κλπ

κ τα καφεδακια στην αραχωβα!!!!! ;)

τα 2 παιδια θελουν θυσιες κ χρονο που δεν εχουμε!!!!!

κ δεν ειναι παντα απαραιτητο να κανουμε κ αλλο παιδι.

θα ζυγισεις τα υπερ κ τα κατα.

κ εμενα εχουν αρχισει να με ρωτανε καποιοι

αλλα ειλικρινα αν βγει κ αλλο παιδακι

σαν τον πουτανο,θα τα παρω τα βουνα!!!!!!!!! :?

καλυψούλα, ο μικρός μου μου δίνει μεγάλη δύναμη!!!

βλέπω το χαρούμενο μουτράκι του και παίρνω κουράγιο!!!

Χρυσούλα μου, ένα μεγάλο πολιτικό πρόσωπο πήγε διακοπές σε ένα νησί και έχει του ΟΥΚαδες να τον προσέχουν...

ένας από αυτούς είναι και ο αδερφός μου... οπότε, ούτε κι αυτός είναι κοντά τους...

η μαμά μου δεν έχει κανέναν συγγενή της κοντά της...

μόνο η αδερφή του μπαμπά μου είναι εκεί και τους βοηθάει όσο μπορεί.

γεια σου καλυψω μου ναι πηρα και τον παιδιατρο μου ειπε δεν ειναι τιποτα.τι να σας πρωτοπω γι"αυτη τη γυναικα???????????μας κλαιγοτανε οτι εχει ναπληρωθει 3 μηνες φοβηθηκε μην της ζητησουμε λεφτα :evil: ελεγε για την αλλη εγγονα η οποια ειναι 5 μηνων μονο.θα πληρωσει τα ατομα της στο τραπεζι για τα βαφτισια της αλλης εγγονας ενω σε εμας καμια βοηθεια και παρα πολλα αλλα!!!!!!!!!!! X(

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
    • πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...