Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορμιά Οκτωβρίου 2009 Νο 26 Πάμε όλες μαζί σε μια παραλία!!!

Recommended Posts

ε καλα καλε..φιδι ειδες..δεν ειδες και καννα τσιτσιδο...

εγω πιο πολυ θα τρομαζα στην ιδεα του ξεβρακωτου!!

εμενα προς το παρον δε φαινεται να ξεχωριζει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια χαρανταν!

χαχα

Χθες εγραψα ενα κατεβατο και δε το πηρε! Ε μετα ξενερωσα και μονο σας διαβαζα! Ηδονοβλψιας δηλαδη... Μπλακ χουμορ.

Σωσω εχω παθει σοκ! Τι λες ρε συ! στο ηρακλειο να υποθεσω! Φρικη! Πως εχει καταντησει ετσι ο κοσμος!

Νανα μου περστικα! Ευχομαι να μην ειναι τιποτα απολυτως! Σε καταλαβαινω κοπελα μου! Τα ιδια και γω περναω........ Και σκεψου δεν εχω και αδελφια... :cry::cry:

Πες μας νεα ενταξει! Περιμενουμε!

Ισμηνη με γεια και καλη υπομονη! χαχα

Ξερεις ομως τι ικανοποιηση θα παρεις μετα!!!!!!!!!!! :P:P:P:P Και γω τωρα καθομαι και το χαζευω! Αξιζε τον κοπο 1000 φορες! Δε σας εχω βαλει και φωτο γμτ! Και εχω στα σκαρια και για του διονυση αλλα λιγο αργοτερα!

Η φαση με τον αντρα σου παντως κατι μου θυμιζει! Βρε τι μου θυμιζει! Αααααα τον δικο μου! χαχαχα

Ψοφιος να μου λεει ειμαι!

ΠΛακα κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εγω βαμμενη κουρασμενη νηστικια με το ρολο στο χερι και να μου λεει τι φαι εκανες; χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

Πειτε μου κατι...

Ειμαι υπερβολικη που δε μου αρεσει να παινει το πουλι του μικρου η δικια μου; Ξερετε ποια....

Ολη την ωρα τον πασπατευει... ΠΟυ ειναι το πουλακι και που ειναι το πουλακι!!!!!!!!!!

Και σημερα τον ειπε παλι κουτσουνα κουτσουνιτσα! Της λεω θα γινουμε μπιλιες! Θα μαλωσουμε! Δεν ειπαμε οχι θηλυκα επιθετα; Κουτσουνος ειναι! Δεν ειναι κοριτσι!

Δε μου εδωσε καμια σημασια σαν να μην υπηρχα! :evil: Δε μου απαντησε παρα το εκοψε για την ωρα..

Καλά ο άλλο με τη παιδιατρο του ικα στο ηρακλειο; Που επαιρνε φακελακια για να εμβολιασει......... 65 χρονων ειναι η κωλογρια. Ντροπη της!

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/213436/dioketai-gia-pathitiki-dorodokia-i-paidiatros-pou-pire-fakelaki-gia-ena-emvolio-/

Η Ντομ εχει χαθει. Θα ειναι διακοπουλες στο χωριο υποθετω...

Κοιταζω τις φωτο ντομ που εστειλες! Αχ μωρουδιλα!!!!!!!!!! Μεχρι εδω εφτασε η μυρωδιτσα! χαχαχαχα

Αχ θα το φαω το δικο μου! Ακομη να κοιμηθει! Τον εχω βαλει εδω και μια ωρα και ακομη μουρμουραει!

Διαβάστε ένα αρθρο απο μια μαμα μπλογκερ που θεωρω εγω αλλα και πολλοι αλλοι :) οτι γραφει υπεροχα. Εχει πιασει ενα θεμα που ειναι σιγουρη οτι το σκεφτεστε οι περισσοτερες εδω! Εγω τουλαχιστον πολυ! Για την ακριβεια θα μπορουσε να ειναι και δικο μου αρθρο μιας και με εκφραζει απολυτα! :D:D

http://koilitsa.com/2011/08/05/%CF%89-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%AD-%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9/

μαρακι αυτο το αρθρο εκφραζει επακριβως αυτα που σκεφτομαι..

πραγματικα ειναι μεσα στο μυαλο μου!!!

εκτορ προτιμω δεκα ξεβρακωτους παρα το φιδι!!!

εχετε κηπο?που ακριβως ητανε?

χρυσουλα εμενα η μικρη δεν στεκεται ακινητη δευτερολεπτο!!

αφου στην παιδικη χαρα ασχετοι γονεις μου εχουν σχολιασει

το οτι συνεχεια τρεχει κ δεν σταματα καθολου!!

κ βεβαια τρεχω κ εγω απο πισω!!!

σωσω εμενα ειχε κοψει το γαλα για μια βδομαδα

αλλα απο μονη της χωρις πιεση ξεκινησε να πινει παλι.

οι πεθερες μια ζωη ιδιες ειναι!!!!!!!

Μααααααα......... γουερ ις εβρυμπάντυ;

Αυτό έχεις να πεις συμπεθέρα μόνο; Οτι οι πεθερες ειναι ολες ιδιες; Το οτι λεει τον γαμπρο σου κουτσουνα το εχεις λιγο; χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Α και μεις τα ιδια! Υπερικινητικος!

Χρυσουλα ηθελα να σου πω και γω να μην ανυσηχεις! Και ο δικος μου τα ιδια! Λεει λεξουλες αλλα μη φανταστεις. Και απο προτασεις τιποτα ακομη. Ελεγε τι ειναι ή που ειναι αλλα το κοψε! χαχαχα

Αλλα κανει αλλα πραγματα. Ας πουμε ανεβαινει σκαλια στο πολυ ανετο και τα κατεβαινει. Νομιζω ειναι προχω σε ευτο το σημειο. Και αλλα δηλαδη. Καταλαβαινει επισης τα παντα. Συνεννοουμαστε κανονικα!

Σας ειπα το αλλο καλε;

Κολυμπαει κανονικα με τα μπρατσακια! Ετσι απλα! Το ξεκινησε τη κυριακη που ειμαστε με τη φροσω. Του τα φορεσα και μπηκε βουρ μεσα και αρχισε να κουναει ποδαρακια και πηγε και στα βαθια! Τρελαθηκαμε. Μολις τη προηγουμενη βυθιζοτανε! χαχαχα

Σημερα κουναγαμε και χερακια παρακαλω! Ειμαστε κολυμβητες οχι αστεια! χαχαχα

Σας αφηνω! Εχει ερθει νονα με κουμπαρο και περιμενουμε σουβλακια! Θα γινει κολαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραίο το αρ8ρο όντως κ συμφωνω ! ;)

μου λειπετε όλες ρε ... (λες κ σας εβλεπα... :lol: ) αλλα δενξέρω έτσι νιώ8ω... :roll:

δεν μπορω να γραψω πολλα εχω χωροφυλακη διπλα μου :twisted:

γεια σας κοριτσάκια μου!

η μανούλα μου είναι πολύ καλύτερα!

θα κάνει, βέβαια, και μία μαγνητική αλλά δε φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

πρέπει, όμως, να κάνουμε κάτι με τη διάθεση της...

μιλούσαμε στο τηλ και ήταν σα να μιλούσα με άλλο άνθρωπο...

χάθηκε εκείνη η δυναμική γυναίκα... μιλούσε λες και ήταν καμιά γιαγιούλα...

πήγε η θεία μου να τη δει και της κλαιγόταν ότι γέρασε...

τη θεία μου, όμως, τη βλέπει νεότατη που είναι 4 χρόνια μικρότερή της...

αυτό είναι το ελάχιστο κακό...

τι λες βρε έκτορ... θα χεζόμουνα αν έβλεπα φίδι...

μαράκι, μπράβο στο δελφινάκι μας!!!

να του δώσεις ένα γλυκό φιλάκι από μένα!!!

πολύ καλό το κείμενο της κοπέλας.

εγώ, όμως, συνεχίζω να θέλω και την κόρη!!!

χαχαχα!!!

απλώς φοβάμαι να μην κάνω μία 2η αγγελικούλα...

κάπως έτσι ήμουν κι εγώ μωρό... αλλά, όχι τόσο ζωηρή.

εν το μεταξύ, είναι μία κουκλίτσα!!!

στα ματάκια μου θυμίζει τον Ανθιμούλη μου!!!

πάντως, είναι πολύ σημαντικό να έχεις αδέλφια.

χθες που ήμουν χάλια για τη μανούλα μου... ο μόνος που κατάφερε να με ηρεμίσει, ήταν ο αδελφούλης μου...

νιώθω πολλή μεγάλη ασφάλεια που τον έχω στη ζωή μου... κι ας μη βρίσκεται κοντά μου...

αμ το άλλο...

αυτό με την κούραση των ανδρών...

τι νομίζατε... ότι ο δικός μου θα αποτελούσε εξαίρεση;

αμ δε...

δεν προλαβαίνω να πω ότι είμαι κουρασμένη ή πονάω κάπου...

σίγουρα, θα είναι πιο κουρασμένος από μένα και θα πονάει περισσότερο...

πριν από λίγο καιρό του την έφερα...

κάθε φορά που σχολάει από τη δουλειά είναι πτώμα και θέλει να ξαπλώνει (δεν το κάνει πάντα, αλλά μουρμουρά)

όταν γυρίσαμε από Ελλάδα, αυτός είχε ακόμη μία βδομάδα άδεια.

εγώ γύρισα δουλειά και είχε κρατήσει το μωρό όλο το πρωινό μόνος του.

όταν γύρισα σπίτι κατάλαβα ότι θα μου πει πως θέλει να ξαπλώσει γιατί όλη μέρα κρατούσε το μωρό...

τον πρόλαβα και του είπα: "γύρισα πολλή κουρασμένη από τη δουλειά και θέλω να κοιμηθώ..."

έμεινε κάγκελο!!!

δεν το περίμενε... χαχαχα!!!

γειαααα

εγω μονη ο πετρος δουλεια...

ναι εννοειται οτι ειναι παντα πτωμα,οταν σχολαει,

και πονανε τα ποδια του...

ξαπλωνει στον καναπε...και λεει..

''πω πω κομματια ειμαι παλι σημερα''...γκρρρρρ

νανα περαστικα στη μαμα σου,το ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου..να περασει γρηγορα..και να ειναι καλα οπως πρωτα...

ελενη φιδι; :shock::shock::shock:

χρυσουλα γιατι αγχονεσαι; ειναι πολυ μικρουλακη ακομη....θα τα πει ολα μαζι...αυτο ειναι σιγουρο

και μην μπεις στην διαδικασια να πας σε κεντρο λογου;

θα δημιουργησεις προβλημα χωρις λογω...και ειναι κριμα γιατι ειναι μικρουλης...να του δωσεις ενα φιλακι απο μενα....

καλυψω σε περιμενωωωωωωωω

ααα ξεχασα εμεις σημερα το μεσημερι,κοιμηθηκαμε οικογενειακος,απο της 2μιση μεχρι της 7παρα το απογευμα....ειχα χρονια να κοιμηθω ετσι...

γεωργια..μπραβο στην πεθερα σου....να την κερασεις ενα καφε αυριο απο μενα...λιγες πεθερες ειναι καλες τελικα..

το ακουσα το μακελιο στην κρητη....τραγικο :shock:

μαρακαι εγω θα διαβασω τα λινκ σου το βραδ.υ.να περασει και λιγο η ωρα..και θα σχολαισω μετα..ελα ρε που ο διονυσης κανει μπανιο...μπραβο το παιδι..νανα ολα καλα θα πανε..θετικη σκεψη και οχι μιζεριες..

ακουσε και μενα την αισιοδοξη..

παιδια οσο αστειο και αν φαινεται νομιζω οτι μειωθηκανε οι μυξες ...οχι πολυ αλλα κανει δουλεια..θα σας πω εν καιρω..

ειμαι δουλεια..

καλα η πεθερα καλη δε λε αλλα με τισ κουλαμαρες της..

ανεβαζει το παιδι στο παγκο της κουζινας που δε το εχω κανει ποτε..

της βαζει κολωνια..της δινει αναπτηρα..

απο την μια λεω ε ενταξεθι,10 μερες ειναι ..απο την αλλη η αλλη εχει ξεσαλωσει..

ασε που ακουσα κια το εξης κουλο..

της φωναξα καποια στιγμη σημερα και της λεει..εισαι κακο παιδι..εισαι πολυ κακαο παιδι..

ντοιγκ\!!!!

τελια και η καλυτερη πεθερα του κοσμου εχει τα κουλα της..

100 φορες μακυα και αγαπημενοι..ειμαι σιγουροι οτι αυμφωνειτε ολοι!!!

ζζζ πηρα τη παραγγελια και το δωρακι σου..ξετρλεαθηκαν...και η μικρη επεισης..σε ευχαριστω και παλι..

ρεπ ιαιδα που ειναι η μαρκερ και η βαγκ;;

οντως πολυ ωραιο το αρθρο....απαντηση βρηκσμε ομως;τι λετε εσεις;;;

εγω αν θα κανω αλλο παιδι θα κανω για την μικρη..

το λεω και το ξανα λεω..εμεις μεγαλωσαμε 3 και ειμαστε σα γροθια..ξερω οτι θα ζοριστω αλλα νομιζω εχουμε πολυ ψυχικη συναμη για να ανταπεξελθοουμε σε πολλα πραγματα..

ακομα και στα δυσακολα..ποσο μαλλον σε κατι ευχαριστο..αποψη μου βεβαια!!

Kαλημέρες!!! Τι μου κάνετε?

Χρυσουλίτσα μου μην αγχεσαι βρε καμάρι (πως με βρίσκεις :D:D:D ) Πραγματικά δώστου λίγο χρόνο!!! Κι εγώ ξέρω παιδάκια που άργησαν να μιλήσουν , πήγαν 2 1/2 και βάλε!! Αντε θα δεις που θα στα πει όλα μαζί και θα γελάς απο την προσπάθειά του!!!!

Νανουκάκι έχεις όλη μου την θετική ενέργεια για την μανούλα!!!! Περιμένουμε τα νέα.....Μόλις τα διάβασα!!!! Μη σταματήσετε να την εμψυχώνετε!!! Ολα καλά θα πάνε και θέλει λίγο στήριξη!!! Ακόμη και οι πιο δυναμικοί άνθρωποι καμιά φορά λυγίζουν!!! Θα δεις οτι με στήριξη και τόνωση θα επανέλθει σιγά σιγά!!!

Ισμήνη καλά να περάσετε!!! Υπομονή....οι άντρες έχουν πάθει παράκρουση!!!

Σωσώ σοκαρίστηκα με το περιστατικό!!! Ημαρτον πια!!! Θα φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε σε λίγο!

Πολύ χαίρομαι που σας άρεσαν και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :oops::oops::oops: Η Μάρκερ είπε οτι πάει διακοπές!!!! Μετά της Παναγίας θα επιστρέψει! Η Βάγκ εξαφανιζόλ!

Καλυψούλι μου γιατί δεν πάτε για μπάνιο βρε ψυχή? Υπομονή και ολα θα πάνε καλά! Κανένα νέο απο δουλειά που έλεγες?

Τζουλ τι έγινε εκεί στας εξοχάς? Πως τα περνάς με μαμά και πεθερά? Ξεκίνησες τα ληγμένα ή όχι ακόμα? :lol::lol::lol::lol: Αχ βρε φίλη!!!! Υπομονή......θα περάσει

Μαράκι το δράμα σου κι εσύ!!!! Επειδή απο ότι κατάλαβα δεν έχεις δει το μνμ που υπάρχει κάτω απο την εικόνα του προφίλ σου στα δεξια και λέει 1 Νεο Μηνυμα θα στο γράψω εδώ μπας και μου απαντήσεις :lol::lol::lol::lol::lol: Λοιπόν το δωράκι θα έρθει και στα μερη σου και θέλω να μου στείλεις μνμ με τα στοιχεία σου (ονομα διεύθυνση τκ κλπ εκτός απο νούμερο παπουτσιού :D:D ) για να σου στείλω!!! Φοράς όλα τα μπιζού? ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ε?

Να σας πω την γνώμη μου για το άρθρο το οποίο πράγματικά είναι εξαιρετικό!!! Εγώ σαν μανούλα δυο παιδιών σας λέω το εξής

Αν νομίζετε οτι κουράζεστε με ένα παιδί ΔΕΝ ξέρετε τι κούραση είναι και τα δυο μαζί...ειδικά αν είναι κοντα οι ηλικίες!!! Εμένα έχουν διαφορά και πάλι έχω κούραση...ομως αυτή η κούραση δεν θα διαρκέσει για πάντα!!! Τα παιδιά μεγαλώνουν κι έτσι κάποια στιγμή θα έρθει και η ώρα να κάνουμε τα πράγματα που θέλουμε για τον εαυτό μας!!!

Απο οικονομικής άποψης είναι δύσκολο και σε αυτόν τον τομέα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη!!! Ο καθένας ξέρει αν μπορεί και πρέπει να το κάνει!

και για όσες δουλεύετε να ξέρετε οτι θα χρειαστείτε βοήθεια που θα την βρείτε δυσκολότερα. Ενα παιδί κάπου βολεύεται ....δυο όμως δυσκολα τα κρατάνε!!! Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησα εγώ την δουλειά!!!!

Αυτά για την ώρα ..... Πολλά είπα!!!

Αντε καλημερούδια (Βροχές είπε σήμερα!)

ΑΑΑ να σας πω κι ένα κολπάκι για να μην χάνετε όλα όσα γράφετε κάποιες φορές στο μάμυ (ξέρετε που γράφουμε κατεβατά και μετά παθαίνει μπλακ αουτ και πάνε όλα)

πριν πατήσετε Υποβολή, μαρκάρετε ό,τι έχετε γράψει και με δεξί κλικ επιλέξτε αντιγραφή ..... Αν χαθούν όλα μπορείτε να ξανανοίξετε την απάντηση και να κάνετε δεξί κλικ επικόλληση!!!!! Εγώ το κάνω πάντα!

;);) καλημερα..

ψαχνω να παμε διακοπες αλλα τωρα που το θυμηθηκα εγω δεν εχει μεινει τπτ.

ασε που αν παρεις σε καταλυμα κοινωνικου τουρισμου σου λενε οτι

εχουν καλυψει το ποσοστο!!μπαρουφες δηλαδη!!

λες κ δε θα παρουνε τα λεφτα που τους αναλογουν!!!!μακακες!!!!

μαρακι δεν σχολιασα την πεθερα γτ θα πω κανα βαρυ!!!!

ρε πες της αμα ο διονυσης γινει πουστης ποιος θα φταιει μετα?

να σου πω εγω αν ξανανοιξει το στοματακι της!!!!!

ε μα πια θα σκασω αν δεν το πω!!!!

τζουλια υπομονη κοριτσαρα.τουλαχιστον δεν εισαι αθηνα!!!

χαρα μου σημερα ερχομαστε με τη μικρη

να χαιρετησω τους δικους μου

γτ αυριο φευγουν.

αν ολα πανε καλα θα ερθουμε για κανα μπανιο μεσα στον μηνα.

αν ακομα δεν εχουν αδιασει τον βοθρο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν θα μπορουμε ουτε να χ@σουμε !!!!!οποτε την φαγαμε κ απο κει! :?

ζζζζζζζζ αν δεν αδιαθετησω επιτελους δεν θα με ξαναδει η θαλασσα!!!

ειχα κυκλο ρολοι 2 χρονια τωρα

κ με τα κωλομπανια μου κοπηκε μαχαιρι..

κ πριν προλαβετε να βγαλετε συμπερασματα σας λεω οτι

εκανα τεστ ηδη κ ειναι αρνητικο.

εχω 12 μερες καθυστερηση την τυχη μου μεσα......

για το 2ο παιδι που λες συμφωνω σε ολα..

πλεον ειναι τελειως αντιξοες οι συνθηκες

για να κανεις παιδια..

σωσω κ εγω αν κανω παιδακι αλλο

θα ειναι για τον ιδιο λογο.για να μην ειναι μονη η μικρη μου.

τις αποψεις μου για τις πεθερες τις ξερεις!!!!!!! ;)

τουλαχιστον να βγαινετε το βραδυ!!

ελα ρε,επιασε το μαντζουνι???????

8a αρχισω τα χαπια!!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

σημειωστε μερικα κορουσματα να καταλάβετε !!!

1. Με το που ξυπναω κ πάω να πλυ8ω έρχεται ξωπισω κ μου αρχιζει την λογοδιαρροια , το παιδι να φαει αυτο , σου εβρασα αυγο , εκοψα συκα , το βραδυ σηκω8ηκες να κατουρησεις ? κλπκλπ :shock:

2. Τις 3 πρωτες μέρες έκανα τον ταριφα στον 8ειο του , στην 8εια κλπ κλπ με το που άνοιγα τα ματια μου το πρωι η το απογευμα που η8ελα να κανω μπανιο το παιδι :shock:

3. Παει να του δωσει να δοκιμασει συκο καρφωνοντας 1 μικρο κομματι σε ... ΜΑΧΑΙΡΙ !!! :o λέω μηη φοβαμαι που σε βλέπω , λεει προσεχω ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ!!! :mrgreen:

4. Μη φωναζεις λέει 8α σε φάει το σκυλι του διπλανου :shock:

5. Εκλαιγε ο μικρος κ του λέει για να τον κανει να ξεχαστει '' Κοιτα την πεταλουδιτσα που μπηκε στο καντηλακι κ ...ΚΑΗΚΕ '' !!! :shock::shock::shock::shock::shock:

ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ 8Α ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΕ ΑΥΤΑ :lol::lol:

Ο μικρος βγαζει την πανα κ κατουραει κατω ρε γαμωτο αλλα δεν μου λέει Τσίσα ... :roll:

εμα8ε κ αλλο τραγουδι '' Το καπάκι πάει τη πόταμιααα '' :lol::lol::lol:

Λεω να πάω βολτα καμια Πηλο αυριο κ μου την δινει που το Μαρακι77 8α ειναι εκει οταν 8α λειπω ... σκατουλα!

ζζζζζζζζ σε σκεφτομουν αλλα δεν σε πηρα 1 τηλεφωνο η γαιδαρα

Νανουκα όλα καλα 8α πανε στο είπα , η ψυχολογια της ειναι 1 8εμα βεβαια...

Καλυψω μου λειπει η σκατουλα σου ρε , πολύ ... κοιτα να μου την φερνεις να με καλομά8ει ;)

Φιλω τις υπολοιπες !!! 8α επανελ8ω γιατι 8α ξανακανω το ταξι :mrgreen:

Τζουλια και Μαρακι μην περιμενετε σχολιο απο μανε...

θα μιλησω πολυυυυυ ασχημααααα και θα εκτεθωωωωω!!!!!

Καλυψω παρε σε ολα μεχρι να βρεις...πηγαινε εσυ τουλαχιστον καπου....

Σωσω το μακρια και αγαπημενοι δεν εχει βγει τυχαια...σοφος ο λαος..

χθες ειχαμε κοσμο...ενα πολυ φιλικο ζευγαρι απο Ναυπλιο με καταγωγη η κοπελα απο εδω...εχουν ενα κοριτσακι τρεις μηνες μικροτερο του Θανου..μας ανακοινωσαν με τρελη χαρα οτι ειναι εγκυος στο 2 στον 4ο μηνα...δεν μου εκανε κατι...μολις εφυγαν ο αντρας αρχιζει τη γκρινια και το ψηστηρι για δευτερο...περι ολοκληρωσης οικογενειας, περι παρεας και συντροφιας του μικρου περι περι περι πολλα....

το πρωι πηγαμε για καφε και ξανα τα ιδια...κατι με σφιγγει μεσα μου :(:(

γεια σας και απο εμενα.εννοειται καλυτερα ξεβρακωτο δεν θα μου εκανε εντυπωση ουτε θα φοβομουν τοσο :mrgreen: καλυψω μου σε εκανα φιλη σε ευχαριστω για το αιτημα σου :D .ναι εχουμε αυλη αλλα ειναι πλακωστρωμενη και φαινεται οτι ζουμπερο και να ερθει.τωρα που βρεθηκε ο καταραμενος οφις δεν ξερω :evil: τεσπα.χθες ειχε ερθει και η πεθερα μου και με τσαντισε παρα πολυ με αυτα που ακουσα ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil::evil:

Ελενη ξεχασα για το φιδι....

τα φοβαμαι σε βαθμο υπερβολικο...τοσο που νομιζω οτι μπορει να εχω πεθανει απο φιδι σε προηγουμενη ζωη μου...

να σας ρωτησω κατι..

Νομιζετε οτι η πεθεριστικη συμπεριφορα εκδηλωνεται λογω πραγματικου χαρακτηρα και ιδιοσυγκρασίας ή προκυπτει λογω της ιδιοτητας της πεθερας και γι αυτο ειναι τοσο συχνα τα παραπονα?????

Ελενη θα σου στειλω και εγω αιτημα φιλιας :mrgreen::mrgreen:

τι να πρωτο σχολιασω????

φιδι τζουςς...απα πα!!! κ τι εκανες?

κ σεισμος κ φιδι κ πεθερα!!!!!!!!!!!!!! ελενη ...κατι παιζετε....

πλακα κανω ε!

νανουκα περαστικα στην μανουλα....την ακουσες χαλια γιατι εισαι μακρια μωρε....να κανει φουλ εξετασεις για να ηρεμισεις κ εσυ....μια χαρα ειναι!!!!!!!!!

για το δευτερο παιδακι ...καλα τα λεει η ζζζζ....εμεις την Αγγελικη δεν την περιμεναμε...αλλα ηρθε κ μας εδωσε τοση χαρα... βλεπω κ τωρα που μεγαλωνει ποσο θελει η μια την αλλη κ τρελενομαι...μερικες φορες εχω συγκηνηθει απο την πολυ αγαπη που δειχνουν :D

ξυπνησε η μικρη.....σας αφηνω ...

α!τζουλ...μην περημενεις να τα λεει αμεσως...εγω ακομα ρωταω την μικρη εαν θελει κ αυτη λεει ναι η οχι!!!!

πεθερα...μια λεξη ...τοσα πολλα συναισθηματα :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...