Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορμιά Οκτωβρίου 2009 Νο 26 Πάμε όλες μαζί σε μια παραλία!!!

Recommended Posts

λοιπον οι αδερφες μου με ρωτουσαν τη εχει,και δεν ηξερα να τους πω...

τον ρωτουσα και μου ελεγε ολα ενταξει...

ειμουν τοσο χαλια,

του ειπα να φυγουμε δεν αντεχα,αλλο..πρωτη φορα,οι αδερφες μου να μας θελουν τοσο πολυ...

και εμεις να ειμαστε ετσι..ντρεπομουν.... :oops::oops:

δυο μερες πριν φυγουμε ειπαμε να παμε στην πεθερα....

εγω κουρασμενη, στεναχωρημενη, ειχα ενα μεγαλο κομπο στο λαιμο,

στην διαδρομη μεσα στο αμαξι, ευτυχως κοιμοταν το παιδι,εκλαιγα ασταματητα,

ολες αυτες της μερες,τα κραταγα..

ο πετρος παλι νευρα,τον ρωτησα τη συμβαινει...

μου λεει τον εαυτο σου σκεφτεσαι και δεν μειναμε στην μανα μου παραπανω... :twisted::twisted:

εκεινη τη στιγμη λεω γυρνα πισω, παμε αθηνα τωρα....

που απο την αρχη δεν ειχαμε πει οτι θα καθομαστε παραπανω μερες, στις αδερφες μου για να ξεφυγει το παιδι;

και του λεω οτι και εσυ οταν πας στο χωριο σου, πανω απο τρεις μερες δεν πας, γιατι βαριεσαι;

και τωρα μου λες,οτι κοιταζω τον εαυτο μου, και την καλοπερασει μου;

τοσα εξοδα και δεν καταλαβες τιποτα;

εγω την αδερφη μου πριν ενα μηνα την ειχα δει...

και σκεφτηκα οτι εχεις να τους δεις απο την βαφτιση και σου λειπουν....

να κλαιω και να μην μπορω να σταματησω..

του λεω οκ παμε..αλλα το παραμικρο φυγαμε...

φτασαμε στο χωριο του..

νευρα αυτος παλι...

η πεθερα νευρα και αυτη...

εμενα αν μου μιλαγες θα με επιαναν τα κλαμματα...

και προσπαθουσα να μην μιλησω γιατι ο κομπος που ειχα στο λαιμο θα κατεβαινε και θα εκλαιγα...

παω μεσα να φτιαξω καφε...και μου λεει η πεθερα..δεν παω στο χωριο να δουν το στεφανο γιατι θα τον πουν κωνσταντινο και εγω θα θυμωσω....

το μονο που της ειπα ειναι δεν ειναι σωστο, αυτο..

γιατι δεν εβγαινε η φωνη μου....

το παιδι εκλαιγε δεν καθοταν πουθενα...ουτε αγκαλια,ουτε,κατω,ουτε στο κρεβατι,ουτε στην καρεκλα...

αυτη τη φορα..

η χαρα νευρα..

λεω παμε βολτα να ηρεμιση το παιδι...

οταν παμε στο χωριο του,δεν θελει να πηγαινουμε πουθενα να ειμαστε μονο μεσα...η μονη εξοδος ειναι οι κοτες και τα σκυλια...γκρρρρρ

τελικα πηγαμε βολτα....

τον εβαλα κατω, του ειπα να ηρεμιση και να καταλαβει, οτι ολο αυτο που κανει δεν ειναι φυσιολογικο....

ποιος ο λογος...

το παιδι με το που φυγαμε, ηταν τρομοκρατημενο,φοβισμενο..του λεω..

αξιζει να ειναι το παιδι ετσι;

και απο τη στιγμη που δεν το θελουν; εεεε; αξιζει;

δεν σε αναγνωριζω...

η μανα του πηρε και τηλεφωνο να δει που ειμαστε,

γιατι πριν φυγουμε μας ειχε καθοριση και τη βολτα μας,

μεχρι που θα παμε,

και εμεις αργησαμε και της ξεφυγε...ολο αυτο που ειχε πει απο την αρχη...τεσπα

τελοσπαντον μιλησαμε του ειπα, αφου εγινε οτι εγινε και μειναμε,τουλαχιστον ας σκεφτει λιγο το παιδι που δεν φταιει σε τιποτα...

την αλλη μερα ειχε φτιαξει αυτη φασολακια, δεν εβαλα μπουκια στο στομα μου, πρωτον ειταν αϊδια,

και δευτερον δεν κατεβαινε μπουκια κατω...

η μερα περασε οπως, οπως με σποντες και κακιες,του εβαλε αυτη λογια,εκανε οτι εκλαιγε..ο πετρος τιποτα...

εγω νευρα...

φυγαμε επιτελους παμε σπιτι...

στο δρομο για αθηνα..μου ειπε οτι ειχα δικιο, και ηταν λαθος του...και αν θελω να παμε για λιγο στις αδερφες μου....

λεω ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αυτη τη φορα για μενααααααααααα

πηγαμε ο πετρης αλλος ανθρωπος,χαρουμενος,οπως τον ηξερα,κοντα μου,να κανει αστεια,να πειραζει τις αδερφες μου...

του ειπα να μεινουμε το βραδυ,και να φυγουμε την αλλη μερα το πρωι...ειπαι ΝΑΙΙΙΙΙ

πηγαμε το απογευμα ολοι μαζι για παγωτο....το βραδυ για σουβλακια..ηταν μια τελεια μερα...

μου εφυγαν ολα,για ενα απογευμα,ενιωθα τοσο καλα....

τουλαχιστον για ενα απογευμα, μεσα σε δεκα μερες,ηταν για μενα....

την αλλη μερα φυγαμε για αθηνα...

του ειπα οτι ακομη δεν εχω καταλαβει τη εγινε...

και οτι μου εμεινε,οτι με αμφισβητισε..

αυτο θα ειναι μεσα μου κρυμμενο...

οτι αν δεν ειχα το παιδι, δεν θα υπηρχε μετα για μας...

και οτι πονεσα πολυ...

αυτες ηταν οι διακοπες μου....

συγγνωμη για τα πολλα

αλλα επρεπε να σας τα πω,

αλλιως θα εσκαγα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αααααααα

και κατι που ξεχασα...

την μερα που επιστρεφαμε αθηνα,ηταν παρασκευη,και η αδεια του πετρου τελειωνε κυριακη...

λιγο πριν φτασουμε στη λουτσα,τον πηρε τηλ.ο προισταμενος του..και του λεει παρε μια βδομαδα ακομη....

το βραδυ που πηρε τηλ.την μανα του τις το ειπε..

αυτη δεν τον πιστεψε...

λεει ο πετρος και του εκλεισε το τηλ.και απο τοτε δεν του ξαναμιλησε..

δεν ξερω τι αλλο του ειπε...και δεν μου το ειπε....

αλλα του εκοψε τη μιλια.....

σε λιγο παω για υπνο

φιλακια

γεωργια καλη συνεχεια.....

Ax βρε Χαρά πόσο χαίρομαι που στο τέλος όλα εντάξει!!! Ισως αυτό να ήταν η αποζημείωση!!! Θα το δει κι ο Πετρής που ήδη έχει αρχίσει να καταλαβαίνει!!!

Τι καλά που η Αγγελική κάνει στο γιο-γιο!!!

Τζουλιέτα υπομονή καλό μου!!! Θα περάσει!!!

Εκτοράκι κι εμείς δεν θα πάμε διακοπές!!! Οπότε θα κάνουμε παρέα!!!

Καλημερουδια.

Λοιπόν ο Πετρος ειχε νέυρα γιατί νόμιζε ότι οι συν8ηκες στην μητερα του 8α ηταν ιδανικές και έπεσε έξω ειδικά όταν ειδε την διαφορετικότητα στις αδερφές σου Χαρά μου . Κατανοητό εν μήρη , άλλα όταν δεν πέρνουν θέση να υπερασπιστούν τις οικογένειες τους πολύ μου την βαράει , το περνάω κ εγώ ανα διαστήματα (έχω κ γω 8έμα γιατι δεν μπορεί να πει ''Οχι'' ο δικός μου) :evil:

Το παιδακι ηταν ευτυχισμενο κ χαμογελουσε (εχουν διαισ8ηση κ αυτα) κ αυτο μόνο αρκούσε για να κα8ισετε.

Τεσπα , ελπίζω να ηρέμισε τωρα ... όσο για την πε8ερά ... δεν παλέυεται... υπομονή κ όχι πολλά πολλά... :mrgreen:

καλημερα..

ειμαι τοσο πιεσμενη που οταν διαβαζα τις δημοσιευσεις σου Χαρα εκλαψα γιατι ενιωσα αυτη την πιεση και τον κομπο...

αν και ο αντρας μου δε με εχεις αφησει ακαλυπτη απεναντι στα προβληματα με κουνιαδα, η πιεση των καταστασεων ειναι αφορητη...και ειδικα καλοκαιρι...

το φοβερο ειναι οτι ο αντρας μου τα εβαλε με τους δικους μου γονεις επειδη πηγαν 12 μερες ταξιδι Δαλματικες Ακτες και μας αφησαν λεει ακαλυπτους ενω εχουμε ολα αυτα τα προβληματα με τη μανα του!!!ΕΛΕΟΣ!!!!οι γονεις μου εχουν ξεσκιστει με το παιδι ολο τον χειμωνα...δικαιουνται να πανε οπου και για οσο γουσταρουν....δεν εχει κρατησει το παιδι ουτε ενα απογευμα που εγω δουλευω....μπορει να κανει τα παντα οσο ειμαι και εγω μαζι..μονος του ποτε!!!!!

τωρα λεει θα τον κραταει αυτος και μονο αν χρειαζεται θα τον αφηνουμε..να το δω και να μην το πιστεψω!!!!του ειπα μονο να καταλαβω οτι τρεχει η μανα του ολο το απογευμα πισω απο το παιδι :evil::evil:

οταν η πεθερα αφαιρειται την πιανω να με κοιταει με μισο ματι..και λεει προχθες στον μικρο..

"να μας αγαπας και εμας οχι μονο τη μαμα..."οχι μπροστα στον Νικο βεβαια..του το ειπα μετα με ηρεμια..δε μιλησε καθολου..τι να πει???

βγαινουμε μια βολτα με το ρολοι στο χερι μην και μας ψαχνει η γρια..

μου λεει: ενα βραδυ να βγουμε για φαγητο και ποτο αφου κοιμηθει κρυφα ΕΛΕΟΣ!!!ουτε πιτσιρικα δεν τα εχω κανει αυτα!!!!και εχω κρατησει απιστευτη υπομονη!!!που τη βρισκω απορω!!!!

πραγματικα οσο καλος ηταν ο Ιουλιος τοσο σκατα ο Αυγουστος :(:(

τα προβληματα δεν τελειωνουν..τα παιδια μας να ειναι καλα...

και συνεχιζω αφου ο μικρος βλεπει στην Ετ1 μικυ :D:D

γκρινιαζω αλλα θα πω το τετριμμενο οτι αν δεν τα πω σε εσας σε ποιον θα τα πω???ασε που τα γραφω μια φορα και ακουω τις γνωμες ολων σας...

η κολλητη μου στο Λονδινο και η αλλη δουλευει ολη μερα...μονο στην τριτη , αυτη με το hondo center , κανω κουβεντα αλλα για να τη βρω πρεπει να παω στο μαγαζι να πιω καφε και ολο και καποιοι στηνουν αυτι... :evil::evil:

εχω φτασει σε σημειο να λεω αντε να ξεκινησω δουλεια....

και μην πει καμια σας οτι χαιρομαι το παιδι μου γιατι 1ον με τα νευρα που εχω κανω ξερη υπομονη για ενα ειναι το παιδι ηρεμο και τα καταφερνω και 2ον σε διακοπες θα το χαιρομουν περισσοτερο....

Καλημερα!

Καλη εβδομαδα!

Πολυ ενταση υπαρχει.... Ελπιζω η εβδομαδα να ειναι καλυτερη.

Χαρα μου τι τραβηξες καλη μου! Συμφωνω και γω με τζουλ. Ευτυχως που καταλαβε ομως και ηρεμησε η κατασταση. Και ειδες τι ενστικτο εχουν τα παιδακια μας;

Ολα καλα τωρα. Εσεις να ειστε καλα.

Οσο για τη πεθερα δεν εχω λογια.

Τζουλ και συ καλοπερνας. Ωραια...

Χρυσουλα πεθεροπληκτη και συ...

Αχ δε ξερω τι κουβαλανε μεσα στο μυαλο τους ειλικρινα. ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Εμεις χθες το πρωι μπανιαριστηκαμε με φροσω και συμμορια! χεχεχχε! Ωραια περασαμε!

Ειμαστε σε μια φοβερη παραλια! Τα παιδια το καταφχαριστηθηκαν!

Ο Δον με μπατονετουλες και μπαντανα! Νιου λουκ λεμε! χαχα Αλλα ειναι κυριος!

ΚΟριτσια ειναι πολυ καλα παιδακια! Μπραβο! Ειναι δυσκολο να τα κουμανταρεις 3 αγορακια και μαλιστα σε τοσο μικρη ηλικια!

Ο Φιλιππος κολλημενος με μαμακα! αχχαα ΚΑι της δινει κατι φιλιααααααα! Αλλα πραμα! :D:D

Κατα τ'αλλα καλα!

Τωρα σκεφτομουν να τον παω μια θαλασσα.... Αλλα ψιλοβαριεμαι. Θα δω..

Τη Τεταρτη ερχεται και η νονα με κουμπαρο!

Σας αφηνω γιατι γραφω στο ποδι.....

Θαβ σας διαβασω και μετα με ησυχια. Διαβασα μονο τη τελευταια σελιδα.

καλημερα κ ευχομαι να ειναι καλη εβδομαδα!!!!

θα σας πω πρωτα τα δικα μας κ μετα σχολιαζω...

περασαμε πολυ ομορφο σαβ/κο οι 3 μας..

ο αντρας μου ευτυχως εχει αρχισει κ χαλαρωνει

κ ασχολειται πολυ με τη μικρη..

ομολογω πως ξεκουραστηκα...

χτες πηγαμε για μπανιο το πρωι

κ η μικρη ηταν παρα πολυ καλη κ επαιζε συνεχεια με το μπαμπα της.

το βραδακι ηρθαν φιλοι στο σπιτι

κ εφυγαν 12.30!!!

η μικρη φυσικα τσιτωσε κ ειχε γκρινια αλλα οκ,κατανοητο..

αλλα το βραδυ μας βγηκε ξινο..

ξυπναγε κ εκλαιγε....

σε καποια φαση πηγαινα να την χαιδεψω

κ εκλαιγε κ με εδιωχνε...

αφου ηρεμησε μονο οταν εφυγα...

ο αντρας μου μου ειπε μηπως φταιει το οτι

της εδωσα γαλα κανονικο κ οχι αυτο που της δινω

με τη λιγοτερη λακτοζη..

ειπα να κανω μια δοκιμη

αλλα μαλλον δεν επιασε!!!

οποτε οπως καταλαβατε κοιμαται ακομα

κ ειναι 11 ηωρα!!!!!!! :shock::shock:

χαρα μου εχεις απολυτο δικιο σε ολα..

καμια φορα ειναι καλο ομως να τα χωνεις

κ να λες ο,τι σε ενοχλει εκεινη την ωρα...

συμφωνω απολυτα με την τζουλ-τενια μακρη!!!

ο πετρος ειδε τη διαφορα κ νευριασε με τη μανα του

αλλα ποιος αντρας θελει να παραδεχτει οτι η μανα του ειναι @@@@@...??????

οποτε γυρναει στην αντιδραση..

επρεπε να του εχεις μιλησει

απο την πρωτη φορα που πηγατε στις αδερφες σου...

θεωρω οτι ειναι ανθρωπος συζητησιμος

απο το λιγο που τον εχω δει....

κ συμφωνω απολυτα οτι το παιδι ειναι πανω απο ολα!!!!!!!!!!!

τωρα ολα καλα.....

τζουλια τι να πεις κ εσυ πουλακι μου..

εσυ την ξερεις πια την δικια σου

οποτε δεν σε εκπλησσει τιποτα...

χρυσουλα μου κριμα να αντιδραει ετσι ο συζυγος

εφοσον οι δικοι σου ολο το χρονο εχουν γινει 2ο σπιτι για τον μικρο...

αλλα πιστευω οτι ειναι σαν την περιπτωση του πετρου της χαρας..

δεν θελει να παραδεχτει οτι η μανα του ειναι απουσα...

κ να σας πω κατι κοριτσια......

προτιματε μια πεθερα που δεν ασχολειται με το παιδι σας

αλλα το γνωριζετε εκ των προτερων -

η μια που κραταει το παιδι σας κ το παει βολτα κ ειναι εκει οποτε τη ζητησετε

αλλα ειναι επικινδυνη

κ δεν ξερετε τι θα αντικρισετε καθε φορα που θα πατε σπιτι???????

μαρακι φιλια πολλα στο γαμπρο μου

κ στη φροσω με τα παιδια...

εκτορ κ ζζζζζζζ ολες σπιτι θα την βγαλουμε φετος!!!!!!!!!!

αλεκα μπραβο στην αγγελικη!!μας εβαλε τα γυαλια!!!

εμενα βλεπει γιο γιο κ κλαιει..

κ με τη λεκανη το ιδιο..

κ κακα πρωτα κανει κ μετα μου τα λεει...

σωσω κ οι μιξες τοσες πολλες μερες

ειναι λογος να παρεις τηλ τον παιδιατρο!!!

καλο παιδακι η μαρθουλα,ε?????

Τωρα να σου πω συμπεθερα.... βαζεις διλλημα. Θα προτιμουσα να μην εχω καθολου! αχχαχαχαα

Αστειευμαι. Δε ξερω. Αν ειναι να προκαλεσει κακο μαλλον να μην ασχολειται.

Σωσω πηγατε γιατρο;

Και γω μωρε θα ελεγα κλασσικο παιδιατρο.

Τελικα ξαναπινουμε σκονη. Μου κανει νερα με το φαγακι καποιες φορες και φοβαμαι για τον σιδηρο του.

=))=))=))=))=))=)) marh Καλυψω γελάω μόνη μου , όντως σαν να γράφει η τενια μακρη σε περιοδικο απαντησα :lol::lol::lol::lol:

σε καλό μας ... αυ8ορμητα μου βγηκε ...

Χαρα μπορείς να με πέρνεις κ τηλέφωνο , δεν 8α σε χρεώνω έξτρα ! :lol::lol::lol:

θελω και εγω ενα μωρο πολυ κολλημενο επάνω μου!!!!!!!!!!! Φροσω τον δανείζεις ? ;)

παρε το δικο μου τζουλ..αχαχαχα....

εμεις καλα..φυσουσε..πηγαμε για μπανιο..τη βουτηξα προσωπο...δε σκοτωθηκε να γελαει...αλλα φυγανε πολλα μυξιδια..

το απογ δε ξερω τι θα κανω..αλλα σιγουρΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ..ειμαι κομματια..ειχε ποολυ δουλεια..

το μεσημερι φασολακια,μακαρονια,αυγα..λιγο απο ολα..

προσπαθω να παρω ομοιοπαθητικο ....δε το βρισκω..ολο μιλαει..που ειναι η φροσω να με χεσει...χαχα...

καλυψω ολα καλα;;η μικρη συνρεχιζει ταρζαν,ε;;παιδια που τα ταιζεται;;εγω συνηθως μονο καρεκλακι..καιτο γαλλα..απο το να το ριχνει και να γκαριζω ολη μερα..καλυτερα να τα κανει πουτανα εκει πανω..

μαρακι δε φυσαει εκει σε σας;;

να μεταφερεις τη φροσω οτι κανω κουλουρια και τη σκεφτομαι συνρεχεια...

χρυσουλα..τι τραβας και συ ρε γαμωτο..φρικη ειναι αυτο..πραγματικα ουτε παιδακαι δε τα καναμε αυτα..πρεπει να βαλεις ποστα..οχι τοσο εσυ,οσο ο αντρας σου..η σηκβθειτε να φυγετε..

Μπαααα εδω δε φυσαει. Αλλα και αν φυσαει έχει παραλιες που κοβει.

Ναι τζουλ ειναι αυτοκολλητακι! Βεντουζακι! σας λεω κατι φιλια που της δινει! Φτου φτου! Μια γλυκα!

Εν τω μεταξυ ξεχασα να σας πω οτι δεν εμεινε ευχαριστημενη απο το σπιτι.Γμτ. Αλλα ειναι στη πιο ωραια θεση με τις ωραιοτερες παραλιες του νησιου, τουλαχιστον.

Οσο για το χεσιμο σωσω σε χεζει και απο δω ντοντ γουορυ! χαχαχαα Της λεω τα νεα σας και οταν λεω για τα δικα σου σωσω κραζει τον ομοιοπ. χαχαχχα

Γενικα δεν ειμαι κατα της ομοιο αλλα ο συγκεκριμενος γιατρος ειναι καλος ρε σωσωκα? :?::?::?::?:

Ζζζζζζζζζζζ ειδα τα μηνυματα μου! χαχαα! Αξιωθηκα επιτελους! :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Εγω να σε παιρνω τζουλ κανα τηλεφωνακι; :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρυσουλα μου σε διαβασα καλυτερα. Κοπελα μου ειναι ζορι. Η κοουτοπονηρια μου τη σπαει και μενα πολυ... :evil: Αυτα τα σου σου σου ολη την ωρα γκρρρρρρρρρρ παθαινω λεμε!

Το κακο ειναι το 2ο επιπεδο σκεψης σε μερικους ανθρωπους. Σου μιλανε και σκεφτονται ταυτοχρονα ενα σωρο αλλα για σενα. Ολο δολοπλοκια και κατινια.

γεια σας φιλεναδιτσες μου γλυκες.δεν παμε καλα με τις πεθερες βλεπω πρεπει κατι να κανουμε :evil: εννοειται πως χαρηκα που δεν ηρθε γιατι θα με συγχηζε αλλα με τσαντισε η κοροιδια προς το παιδι τεσπα.καλυτερα που δεν ερχεται :mrgreen: να μην την βλεπω :evil: χαρουλα μου αν καταλαβα καλα και την δικη σου πεθερα τασια την λενε????????????????????????????καηκαμε :lol: χθες εκανε και σεισμο εδω πατρα μας κουνησε λιγο.

εκτορ πατρα μενεις?δεν εχω συγκρατησει... :oops:

σωσω η μικρη μια απο τα ιδια..

μεσα στην σκανταλια..

σημερα την εβαλα κ την πρωτη τιμωρια της..

αν μπορουμε να το πουμε ετσι..

κ θα ηθελα κ την γνωμη ολων των μαμαδων για το πως αντεδρασα...

καταρχας θεωρειτε οτι πρεπει τα παιδακια μας

να καταλαβουν οτι δεν μπορουμε ολές τις ωρες να ασχολουμαστε μαζι τους

κ οτι καποια στιγμη μεσα στη μερα θα κανουμε κ καμια δουλεια???

νομιζω πως ολες θα συμφωνησετε μεχρι εδω..

λοιπον:ενω καθαριζα με την μικρη στον ιδιο χωρο

κ ενω της μιλουσα παραλληλα για να μην την γραφω,

της εκανα μια παρατηρηση κ εννοειται οτι δεν με ακουσε

κ συνεχισε το χαβα της..

αφου επεμεινα εγω,αρχισε να ουρλιαζει κ να χτυπιεται.. :evil:

την πηρα σηκωτη,την πηγα στο δωματιο της :?

κ της ειπα να ερθει ξανα μεσα μολις ηρεμησει

κ σταματησει να κλαιει.. :D

εννοειται οτι την 1η φορα δεν επιασε κ ηρθε κλαιγοντας

οποτε κ εγω την ξαναπηγα μεσα

κ της ειπα το ιδιο.

σε ενα λεπτο ειχε σταματησει,

πηγα,την πηρα αγκαλια,της ειπα μπραβο που σταματησε

κ οτι πρεπει να πει συγγνωμη που δεν ακουσε τη μαμα..

μου ειπε,της ειπα σ αγαπω πολυ,τη φιλησα κ ολα οκ..

νομιζετε οτι ειναι ενας σωστος τροπος διαπαιδαγωγησης

η ειναι λιγο σκληρος???

geia και απο μενα....τρωω παγωτο..πηγαμε για καφε..κλεψανε 1 φιλου μου καλου το χρυσοχοειο...τουλαχιστον 200.000 ευρω σε κοσμηματα σε 2 λεπτα..

κριμα..πολυ κριμα..

λενε και ακουγεται οτι μετα τα 2 καταλαβαινουν τιμωρια..

καλη η προσπαθεια αρκει να μην το κανεις συχνα και να της εξηγεις γιατι το εκανες...

και να μεινεις σταθερη..οτνα λες λεπτο να το εννοεις..

αποψη μου..

εκανε σειρμο πατραα;;

μαρακι πες στη φορσω και αυτο..

και περνω 7 τηλ τη γραμματεα του..σπιτρο η κοπελα..και μου λεω συγγνωμη αυτη τη δουλεια θα κανω;;θα καθομαι ολη μερα στα τηλ;;

και λεει ετυχε..

του μιλαω..και του λεω..εχουμε 1 βδομαδα μυξα..και λεει..και τι με πηρες τηλ και μου το λες μετα απο 1 βδομαδα;;και λεω δεν εχουμε ωτιτιδα ακομα..

και γιαιτ δε πηρες το παιδιατρ;;και λεω αφου εχει ασπρες μυξες.και μου λεει παρε αυτο,1 χαπι και ελα αυριο να σας δω..

επισκεψη δλδ..

εγω θα παω παιδια..ειπα θα το εξαντλησω το θεμα...εκαν και αλλο παγωτο..ασχετο!!

θα ξεπουπουλιαστω σε λιγο

γειααααα

σημερα προσπαθω απο το πρωι να γραψω, αλλα ολο κατι γινεται και δεν προλαβαινω...

καποια στιγμη το απογευμα ειχα γραψει ενα σωρο και δεν τα πηρε γκρρρρρρ

γεωργια κριμα για το φιλο σου,τουλαχιστον το ειχε ασφαλιση; μηπως παρει χρηματα πισω απο την ασφαλεια;

παγωτο; μμμμμμ εχω και εγω...λες; οκ θα φαω και εγω.....χιχιχιχιχι

καλυψω εγω κανα δυο φορες τον ειχα βαλει τιμωρια,καταλαβε; ετυχε; δεν ξερω παντως δεν ξαναπηγε....ανοιγε το ντουλαπι και εβγαζε τα πραγματα εξω..οταν τον εβαλα τιμωρια για ενα λεπτο,εκλαιγε φυσικα,μετα τον πηρα αγκαλιτσα και του εξειγησα γιατι τον εβαλα τιμωρια...λεω και παλι δεν ξερω αν ετοιχε παντως δεν ξανα πηγε...

με παιδοψυχολογο που εχω μιληση, μου εχει πει ναι στην τιμωρια,για ενα λεπτο μονο,και ας νομιζω οτι δεν καταλαβαινει,αυτος βλεπει οτι αυτο που εκανε η μαμα θυμωσε,δηλ βλεπει τη διαφορα..

ο παιδιατρος μου εχει πει,οτι πρεπει να εχουμε ορια στο σπιτι,και να του δειχνω με το ιδιο υφος καθε φορα, οτι αυτο απαγορευεται....

και για το θεμα το δικο μου, που ελεγα χτες...

δεν ξερω αν καταλαβε ο πετρος,η δεν ειχε αλλη επιλογη, γιατι ειχα θυμωσει τοσο πολυ...

και τωρα δεν ειναι τοσο καλα τα πραγματα μεταξυ μας...απλα κανει υπομονη....

εγω ειμαι συνεχεια καχυποπτη μαζι του...τεσπα...

που ειστε ολες καλε;

παω να φτιαξω ενα τσιγαρακι, ακους γεωργια,εγινα εξπερ,φτιαχνω τσιγαρο γρηγορα χιχιχιχιχιχι

Καλημεραααα!!!!

τι κανετε οσες απομειναμε καλοκαιριατικα???

η Νανα θα μου πειτε πού ειναι???????ειχα και το τηλ της σε ενα μηνυμα αλλα το εσβησα κατα λαθος μαζι με αλλα πριν καιρο..

Καλυψω καλα αντεδρασες..και εγω ειμαι υπερ της τιμωριας μς ορια αλλα δεν τον εχω βαλει ακομα..δεν εχει χρειαστει κιολας..

κοριτσια οσο ζωηρος και σκληρος ηταν τετοια εποχη περυσι και μεχρι το Πασχα τοσο "καλος" εχει γινει τους τελευταιους τρεις μηνες...ισως επειδη τον αφησα και τα εξερευνησε , τα ανοιξε , τα εψαξε ολα και τα απομυθοποιησε...δεν εχω επαναφερει πραγματα σε τραπεζακια τραπεζαρια και μπουφε εννοειται...

το καλο εινα επίσης οτι του τελειωσε ενα ατελειωτο πεισμα που ειχε..λιγο να τον αποκοψεις απο κατι ολα οκ..αλλο καλο ειναι οτι αρκετη ωρα μπορει να παιξει μονος του και μαλιστα στο δωματιο του κανοντας χαμο αλλα δεν εχει σημασια..

χθες πηγαμε για μπανιο, εμεις ξαπλωστρα ακριβως πισω του..επαιξε απειρη ωρα με κουβαδακια και τετοια..διπλα κατι αλλα πιτσιρικια..μολις εκεινα εβγαλαν μια αποχη και ενα νεροπιστολο τα πλησιασε σιγα σιγα..τα κοιτουσε , μετα αρχισε να απλωνει χερια , μετα αρπαξε την αποχη και αρχισε να τρεχει :lol::lol::lol: τον μαζεψα μετα κοπων και βασανων..

μετα απο ωρα το ξανακανει με μια μπαλα που ειδε στο πουθενα..

Σωσω Θεσ/νικη ηταν ο φιλος σου??κριμα οντως..μια ζωη δουλεια και να στη λεηλατει ο αλλος σε 2 λεπτα :evil::evil:

Χαρα ειναι τετοια η περιοδος..ολοι σε τεντωμενο σκοινι....υπομονη...!!!

Μαρακι εγω δεν κανω πλακα ...θα προτιμουσα να μην εχω καθολου...τουλαχιστον με μακαριζω που δεν ειναι νεα να χωνεται παντου...

θα ψησω για τον μικρο κοτοπουλισια μπιφτεκια , εμεις γεμιστα απο χθες..

και μετα θα παω στη φιλη μου στο Hondos για εναν εξαιρετικο καφε...ο αντρας τον μικρο...

ερχονται και οι γονεις μου σημερα το βραδυ..

μεσα στην εβδομαδα θα παω για νυχια προσωπο και μαλλια.. :twisted::twisted::twisted:

καλημερα !!!!

χρυσουλα τι καλα που θα κανεις τα μποτε σου....εγω καλο χειμωνα :?

καθε μερα θαλασσα ,τι μαλλι να κανω?

Μαρακι πες την φροσω του χρονου...εδω! εχουμε ενοικιαζομενα κ η πεθερα ειναι ψυχακιας με την καθαριοτητα :lol:

τι καλα που εχεις γνωριστει με μερικες παλαβες του οκτωβριου

;)

το παλαβες το λενε πολυ εδω στο νησι δεν ειναι κατι κακο......

χαρα ...χαρας το κουραγιο σου φιλεναδα!!!!!!! εγω με ολα νευριασα...αλλα τα πιατα γιατι τα επλεινε παλι???? επρεπε να την ρωτησεις ...γιατι δεν τα εκανα καλα???/μπροστα σε ολους!!!

αχ αυτες οι πεθερες ....

κοιτεξτε αγορομανες μην κανετε τα ιδια :o:shock::lol::lol::lol:

τα κοριτσια μας κ τα ματια σας ;)

καλε,η συμπεθερα μου που ειναι?????εχει μπλεξει με τα τσουτσουνια μαλλον :lol:

μηπως πηγε ευβια????

σωσω...ο ομοιπαθητικος ειναι συνεχεια στην ακαδιμια κ ειναι εκτος οικισμου....αλλα μολις εντοπησω καποιον θα ρωτησω γενικα πραγματα για την μυξα :lol:

παστητσιο για ολους κ κοτοπουλο φιλετο για μενα....

καλυψω.....τι πονηρο μουτρακι ειναι η Αγγελικη σου???????

ωραια φοτο...στο πλανο κ ενα πλειμο μπιλ ;) εχετε κ εσεις μακρυα μαλακια ε????

εμας ειναι σγουρα κ ειναι ορθια σαν τρελος επιστημονας

:lol:

ειμαι υπερ αυτης της τιμωριας !!!!

με την Μαρια εχει κανει θαυματα......στην μικρη δεν ετυχε ακομα....

εκτορ μην λες για σεισμο!!!! κ εδω κουναει συχνα.....για φετος οχι ακομα......δεν μπορει κ πολυ αργησε :?

καλημερααααααααααα

εμεις ξυπνησαμε στις 6και 20

εχω μπιφτεκακια απο χθες, μονο ρυζακι φτιαχνω..

χρυσουλα καλο καφε....

αλεκα δεν τα επλεινε παλι,απλα θυμωσε που τα επλεινα εγω...και μου απαγορευσε να τα ξανα πλεινω...

και φαγητο του παιδιου που ηθελα να φτιαξω,θυμωνε και τα εκανε αυτη....τεσπα ασ μην τα θυμαμαι καλυτερα....

τον ηπια τον καφε...ωραιιοτατα!!!!! προσκαιρη ευχαριστηση αλλα απο το τιποτα.... :mrgreen::mrgreen:

βεβαια γυρισα και βρηκα ενα σπιτι κωλο....

στο δωματιο του μικρου τα παντα πεταμενα οπου να ναι...

Αλεκα αυτο με τα αγορια το σκεφτομαι και εγω...με ολα αυτα να τυχει το παιδι μου καλον ανθρωπο και εγω χαλι να με πατησει και το εννοω...

το μαλλι λιγο να περιποιηθω τις μυτες..δεν μπορω με ισιωμενο τωρα το καλοκαιρι ειτε με θαλασσα ειτε ανευ..

εχω την εντυπωση οτι αυτον τον μηνα ο μικρος δεν πηρε ουτε ποντο υψος :( αλλα ουτε και βαρος :) ..μη σας πω οτι εχασε και λιγο..δεν καθεται με ηρεμια να τον μετρησω και να τον ζυγισω αλλα τον καταλαβαινω στην αγκαλια..το μεσημερι που θα κοιμηθει και οριζοντιωθει θα παρω τη μεζουρα...

γεια σας κουκλες.τι κανετε?ναι απο πατρα ειμαι ναι εκανε σεισμο που ηταν 5.1 και περιμενουν να κανει μεχρι εξι δυστυχως :mrgreen: ευτυχως που μενω στην εξοχη και οχι κεντρο θα βγω στην αυλη και θα ειμαι ασφαλης μονο να μην ειμαι μονη μου να ειναι και ο αντρας μου που ειναι ψυχραιμος.εχει βαλει πολυ ζεστη και παλι :evil:

ελενη εκανε σεισμο; τι ωρα; και το επικεντρο ξερεις που ηταν;

μπραβο χρυσουλα,εγω εχω να το κανω χρονια αυτο!!!!

και μπορω να πω οτι μου εχει λειψει ο καφες εξω με μια φιλη. :cry:

μην στεναχωριεσαι θα το παρει το υψος ολο μαζι...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...