Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορμιά Οκτωβρίου 2009 Νο 26 Πάμε όλες μαζί σε μια παραλία!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 916
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εμενα η δικη μου οταν τσαντιζεται πεφτει κατω η'μας τσιμπαει και μετα αφου την μαλωνω γιατι μας σημαδευει μας λεει{αχ!κουνελακι.κουνελακι}μας κοροιδευει το σκατο. :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ισμηνηηηηηηη!!!!!και εμενα στο Ναυπλιο.. ενα τελευταιο πσκ του Αυγουστου!!!!!!γι αυτο παμε και καθε χρονο ..ειναι ξεχωριστο για εμας!!!!!αλλα μεναμε στον Αμφιτρυωνα :(:(

το πρωι δεν περνανε οι ωρες ευκολα...σημερα δεν πηγαμε για καφε :(:(

Μαρια οι κατασκευες θελουν απειρα χρηματα!!!!

Καλυψω και εγω ετσι ελεγα και δεν πηγαιναμε για ενα διαστημα πουθενα αλλα ολα ειναι θεμα συνηθειας..το μυστικο νομιζω ειναι να ξεδινει πριν καθισετε καπου...εμεις τον παμε να τρεξει να παιξει πρωτα και μετα καθεται ομορφα..μετα απο 2 μηνες προπονηση βεβαια :lol::lol:

και ολο και κατι εχω μαζι απο φαγητο και γαλα μεχρι παιχνιδια!!!!

για τς διακοπες τι ναπω και εγω....δε γινεται διαφορετικα....δεν θελω να τον πιεζω :(:(

Αλεκα θελω και εγω εξοχικο στη Χαλικιδικηηηηηηη!!!!!

εμενα οταν θυμωνει σουφρωνει φρυδια διπλωνει τα χερια και κατεβαζει μουτρα καθισμενος σε μια γωνια :lol::lol::lol:

οσο και αν σας φανει παραξενο σημερα δεν εφαγε μεσημεριανο..φασολακια και τα εχα φτιαξει φανταστικα...δεν δοκιμασε καν..ο,τι και του εδωσα δεν εφαγε τιποτα!!!!!!ηπιε απειρο γαλα..και δεν κανει πολλη ζεστη...

ελπιζω να ειναι μονο σημερα....

χρυσουλα μια χαρα ειναι ο "γιγαντας " σου. ας μην φαει μια μερα και δυο και τρεις. ειναι ζουμερο παιδακι, χαρουμενο και ζωηρο.μην ανησυχεις.

απορω πως ο δημητρης δεν της δινει καμια. τον εχει τρελανει. οτι παιχνιδι παιρνει στα χερια του αυτο θελει και αυτη. δεν πα να ειναι 10 μετρα μακρυα του.... τρεχει με ουρλιαχτα. ιαχες πολεμου χεχεχεχχεχε

?????? χρυσουλα? ειπα κατι κακο? αν ναι σορυ. απλα ο θανουλης ειναι μεγαλοσωμο παιδακι. οπως ο δικος μου.

παρε κατι αναλαφρο παιδι μου.μια τριλογια (εχουν εκδοθει τα δυο μεχρι τωρα) οι μεσημβρινοι της ζωης. πολυ καλο.

μεχρι ποτε θα εχει. εκει ειναι το θεμα. φοβαμαι μην δεν κρατηθει καμια μερα και ....παρτην κατω.

ναι δευτερα morning morning.

xairetai kai μενα..δουλεια ειμαι..σας διαβασα..δε μπορω να πω..καλυψω κανε κατι για σενα..θα σαλταρεις στο τελος..ξεκινησε τη ζχαχαροπλαστικη...

εγω αρχιζω και μπαινω στουσ ρυθμους μου με τη μικρη..ειχα ξεφυγει τελευταια..με τοσο κοσμο και τοσες δουλεις,πλυντηρια σκουπισμα,σφουγγαρισμα.,φαγητο ,μπανιο δεν εδινα την αναλογη σημασια στο παιδι και ολο την φωναζα στισ ζημιες που εκανε..και τωρα χαλαρωσαμε..

και ολο φωναζε μαμα μαμα..της ελειπα ρε..

εμενα εδω και 1 μηνα ειναι ανοιχτα τα γονατα της..απ οσαντορινη ακομα..

ολο πεφτει και τα ανοιγει..

μιλαμε το λυπαμαι το παιδι..

τι να πω..

σημερα φακες για τη μικρη και αυρι ογια μας..

αλλα δε πολυ εφαγε..σημερα ειναι με τη νταντα..και το θεμα ειναι οτι δεν θα την χρειαστω σχεδον ολο τον αυγ και της κακοφανηκε..

αλλα και τι να κανω ρε!!

μη γελασατε..

βγαλαμε τα αλαλ 2 δοντια και πηγαμε 14:::

ξερω..οι περισσοτερες τα εχετε βγαλει ολα..αλλα και τι να κανουμε..

παιδια δε μπορω να συνελθω απ οτα πλυντηρια..

χρυσουλα δε πειραζει που δεν εφαγε..\που ειναι το μαρακι,σοφη;;

αλεκα φιλεναδα θα σε παρω εγω ρε τηλ..οταν χαλαρωσω..

γεια σου σωσω και απο εμενα καλη δουλεια.αργησε να στα βγαλει τα δοντακια?δεν πειραζει.η δικη μου το πρωτο το εβγαλε 7 μηνων και μαλιστα 2 οχι ενα :lol:

κοιμηθηκατε κοκονες;;;

εγω τωρα εκατσα...

τελικα λιγο πολυ ολοι στο σπιτι θα κανουμε φετος διακοπες.....

δεν πειραζει... καλα να ειμαστε.

για φαγητο που λετε, σημερα το μεσημερι πρωτη φορα η Μαριαννα δεν εφαγε καθολου φακη. μονο 2 φορες εγλυψε το κουταλι ειπε η μαμα μου. και μετα ζητουσε και εφαγε μπανανα. ο Σπυρος παλι την καταβροχθησε. και μετα ετρωγε και απο τη μπανανα.

την ειπα αν και αυριο δε φαει καθολου να μην τη δωσει τιποτα μετα. να την αφησει να χτυπιεται. αντε γιατι μας δουλευει ψιλο γαζι η μικρη.

και κατι, πιστευω ενδιαφερον, για Χαρα και Καλυψω...

η γυναικα συναδελφου δουλευει σε ΚΕΚ (Κεντρο Επαγγελματικης Καταρτησης) εδω στη Θεσ.νικη και ειπε οτι κανουν αιτησεις ατομα για ενα επιδοτουμενο σεμιναριο που αφορα τουριστικα επαγγελματα. reception. θα διαρκεσει Σεπτεμβριο-ΜΑρτιο, νομιζω, 3φορες/βδομαδα, καποιες ωρες ειναι θεωρια, μετα εχει τζαμπα ταξιδι εκπαιδευτικο σε 5αστερο ξενοδ σε Ιταλια ή Γερμανια και μετα η πρακτικη θα ειναι σε 5αστερα ξενοδοχεια της πολης. θα παρουν 3000Ε για την εκπαιδευση και τα ξενοδοχεια που θα ειναι η πρακτικη θα προσλαβουν απο τους εκπαιδευομενους ατομα.

σιγουρα τετοια προγραμματα θα γινονται και σε ΚΕΚ της Αθηνας. με διαφορες ειδικοτητες. μηπως να το ψαχνατε;;;

Σωσω εγω κολησα στα 4κιλα μερεντα!!!!! σιγουρα σε συ;;;

καλε η Τζουλ που ειναι;;;

και η Νανα...

αντε καληνυχτα...

4 κιλα μερεντα αληθεια..εγω πηγαινα σουπερ..εγω αλοιφα φετες...και μαλιστα μονο σε πρωινο..με βιταμ και ψωμι..4 ατομα φαγανε 4 κιλα μερεντα..εγω δε τρωω..δε με συγνκινει..

η μεγαλη η αδερφη δε τρωει..η μικρη τη τσακισε ολη..αφου λεει οτι αλλοι κοβουν το τσιγαρο και αυτη θελει να κοψει το τσιγαρο..εχει τρελο εθισμο..

ρε βαγκ λες να μη κανουμε ωραιες φακες;;αχααχαχ..παιδια ευτηψβς χθες ειπα τη νταντου να μου την κραρτησει ξυπνια ως τισ 11 που θα πηγαινα,γιατι δε ξερει να βγαζει τισ μυξες η κοπελα..

μιλαμε πηγα κια δε μπορουσε να αναπνευσει το μωρο..

80 μλ φυσιολογικο ορο..τιποτε αλλο δε σας λεω..

εγω δουλεια..μυριζει απιστευτα..μη ρωτησετε τι!~!

kalhmera

τοση μυξα σωσωκα;

καλα και εμεις το βραδυ κατι χρουτσ χρουτσ ακουγονται - μακαρι να μεινουν εκει

σορυ τωρα που θα ρωτησω αλλα δεν βοηθησαν καθολου στο σπιτι;

μη μου πεις οτι εκανες και ολες τις δουλειες εσυ;

σημερα παλι μονη μου σπιτι με τα παιδια!! :evil:

πως βρισκει ολη την ωρα δουλεςι και την κανει δεν εχω καταλαβει

καλα σημερα ξυπνησαν τις απειρες φορες - τελικα ους κοιμησε στον καναπε :evil:

δεν λεει να καταλαβει!

βοηθησαν με τα παιδια..εμενα μου φτανει..εκανανα και αυτες κατι..δεν εχω παραπονο αλλα κατα βαδη εγω..κοιταξε..στη κουχινα δεν ασφηνω ανθρωπο να πλησιαζει..δε μαγειρευει σχεδον κανεις στη κουζχινα μου..εχω κολημα..πως το λενε..

απασχολουσαν τη μικρη..εγω ειμαι και ατομο που θελω να ειναι ολα ετοιμα..και ετρεχα..αλλα ηταν τελειο τρεξιμο..

Aχ βρε Σώκω!!!! Χαράς το κουράγιο σου...βέβαια αν επρόκειτο και για την δική μου αδερφή δεν θα με ένοιαζε τίποτα!!!!!! ;)

Σήμερα ο άντρας θα φάει μπάμιες κι εμείς ψαρια φρέσκα!!!!

Γιατί μύξες ρε κορίτσια? Μη μου λέτε τέτοια κι είμαστε επιρρεπείς!!!! :?:?:?:?

Θα σας δω σε λίγο γιατί δεν πρόλαβα να διαβάσω τπτ!!!! :?:?:?:?

μπραβο ρε χαρα

αφου μπορεις με τοσο κοσμο - εστω και την αδερφη σου και εσυ να κανεις ολες τις δουλειες

μπραβο

εγω δεν μπορω ουτε τη μανα μου πολλες ωρες στο σπιτι μεσα :lol:

πεινααααωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το πρωι ειχε δεκατα ο νικος ρε γμτ μου :(

σωσω ενα σου λεω,ειμαι ενα βημα πριν σαλταρω..

μιλαμε απο τα νευρα μου σφιγγω τα δοντια

κ κρατιεμαι να μην την πλακωσω στις μαπες.δεν ξερω κ εγω πως κρατιεμαι παλι σημερα.

μιλαμε δεν ακουει τιποτα!!!!!

κανει τη ζημια ενω με κοιταει επιδεικτικα

για να την μαλωσω!!!!!!

την μαλωνω κ γελαει μεσα στα μουτρα μου!!

πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε παιδακι..

την πηγα για μπανιο οι 2 μας

για να μην μεινει το κακομοιρο στο σπιτι

κ βαρεθει.....

καλα να παθω!!!!!!

ειλικρινα απο τα νευρα μου ηθελα να βαλω τα κλαματα.

χαιρετεεεεε

τα ταισα τα κοιμησα και τωρα χαλαρωση

οσο κρατησει..

τι κανετε??

δεκατα? αμαν μεσα στη ζεστη..καμμια ιωσούλα λες??

περαστικα σας μωρε..

καλα σωσω 4 κιλα νουτελα?? ημαρτον!

το απογευμα λεμε να παμε στο playmobil funpark..

αν γυρισει κι ο μπαμπας μας νωρις..

γεια σας και απο εμενα.εβαλε ζεστη και εδω απο χθες.και εχω κατι νευρα περιμενω να αδιαθετησω γι'αυτο.πολλα νευρα ομως αφου του λεω του αντρα μου μη μου μιλας σημερα θα σκοτωθουμε χωρις λογο :mrgreen::evil:

Τσα!!!!

Καταρχας η Φροσω βρίσκεται και επισημα στας εξοχας! :D:D:D:D:D:D:D:D

Φτασανε χθες το μεσημερακι κατα τις 12.

Μονο που με το που φτασανε πηγανε κατευθειαν γιατρο.... :(

Ο Δον ειχε πυρετακο και πονουσανε αυτακια. Με πηρε η κοπελα τηλ απο το καραβι για παιδιατρο και να της κλεισω ραντεβου.

Παιρνω τηλ τον δικο μου και ευτυχως την πηρε αμεσως με το που φτασανε. Για καλη τους τυχη δεν ειχε κοσμο. Συνηθως γινεται λαικο προσκυνημα εκει μεσα!

Μετα στο καπακι ηρθανε απο δω για να τους δωσω ενα στρωματακι. Ετσι μου ειπε και τα καθεκαστα.

Ο μικρος της λεει 10 μερες χωρις ηλιο και χωρις θαλασσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Μα γιατρε... του λεει! Και τι θελετε κυρια μου της απανταει! Να υποτροπιασει το παιδι;;;;;

Αυτος αποτομος πολυ! Της λεω ετσι κανει. χαχα

Πηρε η καλομοιρα και τη παιδιατρο της γιατι της φανηκαν πολλες οι 10 μερες και της λεει τον ξερω τον ντοκ αλλα ενταξει τι να κανετε; Διακοπες ειστε μολις ηρεμησει ας κανει κανενα μπανακι...

Με λιγα λογια φακ.

Δε μιλησαμε σημερα γιατι λεω ασε μη την αρχισω στα τηλ. Αυριο ομως θα παω παραλια να τους βρω.

Το απογευμα σιγουρα θα την παρω τηλ να δω τι κανουνε.

Κατα τα αλλα ειναι μια γλυκα και τα 3! Κουκλια ζωγραφιστα!!!!!

Ααααααα η φροσω ειχε τη τιμη να γνωρισει και τη πεθερα! χαχαχαχαχαχχαα :lol::lol::lol::lol::lol:

Μη χασει βγηκε να δει η δικια μου!!!!!!!!!!!! :evil:

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Σημερα φυγανε και οι δικοι μου! Θα ξαναρθουνε σεπτεμβρη!

Περασα πολυ ωραια! ΜΟυ λειπουνε ηδη! Γμτ!

Τι αλλο να σας πω;; Παμε στα δικα σας τωρα!

Σωσω περαστικα ρε συ στο κομματι μας! Πηγατε ντοκ; Εννοω ομοιοπαθητικο. Το καλο μου! Να της δωσει φιλακι ρουφηχτουλι!

Και σεις δεκατα μαρ; Δηλαδη ποσο; Γαιτι ανεβαζουν και απο το παιχνιδι καμια φορα. ακομη και απο κακα που ζοριζονται.

ζζζζζζζζζζζ καλη ορεξη!

Μονο τα τελευταια διαβασα...... :oops: Που να προλαβω;;; χαχαχχαχαα

Βρε ποσα γραψατε; Πηγα να πατησω υποβολη και ειδα ενα κατεβατο! χαχα

Συμπεθερα ολα ετσι κανουνε ρε! Και ο δικος μου εχει εξελιχθει σε σκατο μεγαλο! χαχα

Ετσι κανει γελαει πονηρα! Αφου τον φωναζουνε πονηριδη! ΜΙλαμε για λαμογιο μεγαλο! χαχαα

Τι ζημιες κανει; Εγω τα μαζεψα ολα. ΚΟμμενα και ραμμενα ολα για παρτυ του εδω μεσα.Βεβαια εχουμε απλο και λιτο σπιτι οποτε δεν εκανα και πολλες αλλαγες....

Τεσπα. Ηρεμησε. Παρε ανασουλες. Σου λεω ολα ετσι ειναι.... Σκεψου οτι δε καταλαβαινει. Σε παιζει γιατι σε εχει παρει πρεφα... χαχαα

Εχει δικιο και η ισμηνη.

Εκτορ ψυχραιμια... Αλλα ρε παιδι μου και γω οταν περιμενω τουρκα γινομαι! Μετα τη γεννα ξεφτια τα νευρα!

Κατα τ'αλλα ψυχραιμια! χαχα

Ισμηνη τα παιδια τα εχεις σε ξεχωριστα δωματια;

Για τη νουτελα δε σχολιαζω.... χαχαχχαχαα

γειαααα

εμεις τα ιδια, δυστηχως δεν αλλαξε τιποτα...

καλυψω ηρεμια θελει..

εμενα ο στεφανος ειχε για ενα διαστημα πολλα νευρα,γκρινια,και μαζι και εγω...

αλλα προσπαθησα να καταλαβω τι φταιει..

ειδα οτι δεν ακουει και γκρινιαζει,

οταν εγω ειμαι χαλια ψυχολογικα,και εχω νευρα,

οταν ηρεμο ειναι ολα καλα.τελικα θελει ηρεμια,και παιχνιδια...

γεωργια,θελω αν γινεται να μου δωσει τη συνταγη για το γλυκο καρπουζι....

πως ειναι η μικρη;

φροσω περαστικα, και κουραγιο...

πατριωτισα πολλα φιλια στον κοντε...

εκενα υποβολη σε αυτα που εγραψα δεν το πηρε και ετσι σε διαβασα χιχιχιχιχιχι

το νευρικο μου συστημα παιζει κλακετες :evil::evil::evil:

σας ειπα οτι δεν παμε διακοπες για να μεινει μονη η πεθερα αφου η Ρωσιδα τα βραδια δουλευει και σε αλλο σπιτι ακομα...

σας ειπα επισης οτι ο αντρας μου τραβαει ολο το ζορι των γιατρων και εχει παει σε τρεις συνολικα μεσα στον ιουλιο..

επιπλεον ο αντρας μου πηγαινοφερνει τη πεθερα κα τη Ρωσιδα γα μπανιο μερα παρα μερα...

σας εχω επισης οτι η κουνιαδα μου αφου η γρια της μεγαλωσε τα παιδια μετακομισε σε ενα τεραστιο σπιτι χωρις ξενωνα και ολη η φροντιδα πλεον εμεινε στον αντρα μου..

δε σας εχω πει αλλα σας το λεω τωρα οτι η κουνιαδα με τα τεκνα της ερχεται καθε 4 μερες για 10' πριν τη βραδινη εξοδο απλως να ριξει μια ματια..

ενω εμεις τις περισσοτερες μερες μαζευομαστε μεχρι τις 10 για να μη φοβαται η πεθερα μονη στον κατω οροφο και οταν δε βγαινουμε ερχεται πανω τρεχοντας ολη την ωρα πισω απο τον μικρο με ενα μονιμο αγχος και ενα σωρο φοβιες...σε σημειο που δεν ευχαριστιεμαι το σπιτι μου...

εφυγαν 8 μερες διακοπες την 3η εβδομαδα του Ιουλιου ...

και ενω εμεις γαμιομαστε καθημερινα με ενα σωρο υποχρεωσεις, εγω απο 22 ξαναπαω δουλεια και θελουμε να χορτασουμε το παιδι μας και να παμε και καμια βολτα, η κουνιαδα ανακοινωνει οτι θα λειψουν αλλες 8 μερες εκ νεου διακοπες...

καταλαβαινετε τι εχει γινει...παλι καλα που τα καταλαβαινει...αλλα το αποτελεσμα ειναι το ιδιο...

ειμαστε οι μαλακες... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...