Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλασμος και περιοδος

Recommended Posts

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 24/05 ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΔΗΛ. 12/07 ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ. ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΟΣ? ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΩΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, να σου ζήσει το μπεμπακι σου!

Και εγώ έτσι σαν και σένα γέννησα μέσα Δεκέμβρη και μέσα Μάρτη μου ήρθε περίοδος για πρώτη φορά ενώ θήλαζα αποκλειστικά. Συνέχισα αποκλειστικό θηλασμό για έξι μήνες και συνολικά θήλασα τη μικρή μου μέχρι που πήγε 15 μηνών έχοντας σταθερό κύκλο κάθε μήνα.

Εγώ παρατήρησα οτι τους πρώτους μήνες τις ημέρες που είχα αίμα σαν να θήλαζε περισσότερο μετά όμως κανονικά. Δεν μπορώ να σου πω αν εκείνες τις μέρες ήταν λιγότερο ή άλλαζε κάτι στη σύστασή του γιατι δεν το έβγαζα με θήλαστρο.

Ελπίζω να σε βοήθησα και να θυμάσε οτι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός!

ΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΕΙΠΑ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΔΙΨΑΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Κι εμένα μου ήρθε η περίοδος όταν ήταν η μικρή 2,5 μηνών και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με το θηλασμό. Ούτε είχα παρατηρήσει κάτι στην ποσότητα ή την ποιότητα του γάλακτος.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά μπορεί εκείνες τις μέρες να θηλάζει πιο συχνά για μειώνεται λίγο η ροή όχι η ποσότητα, αλλά και αυτό δεν συμβαίνει σε όλες.

Εγώ δεν παρατήρησα καμιά διαφορά.

εγω ειχα γεννησει τον μεγαλο μου τελη ιουνη και μετα απο 4,5-5 μηνες μου ηρθε η περιοδος...ειναι στη γυναικα μην αγχωνεσαι..εγω δεν ειδα διαφορα αλλα αλλες κοπελες λενε οτι εκεινες τις ημερες λιγο μειωνεται η ροη και μετα ξαναεπανερχεται

εγω ειχα γεννησει τον μεγαλο μου τελη ιουνη

μόλις είδα το τικεράκι σου, έχεις και άλλο παιδάκι? και κοριτσάκι? τι καλά.....να σου ζήσει, όλα τα καλά να έχει και κυρίως υγεία :D:x:!:

Argi μου ναι εχει μια βδομαδα που γεννησα..δεν ρκανα καμια ανακοινωση γι αυτο...δεν το εμαθαν πολλες κοπελες....σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και εσυ οτι καλυτερο

φυσιολογικο ειναι. Εμενα μου ηρθε στις 40 μερες ακριβως κ ο γιατρος μου ειχε πει στο τηλεφωνο οτι μαλλον ειναι καθυστερημενα λόχεια.Οταν πηγα μετα μου ειπε οτι ηταν περιοδος γιατι ειχα κανει κ ωορρηξια.

Ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα. ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...