Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΠΑΟΥΛΕΣΚΟΥ (ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ)

Recommended Posts

Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τη συγκεκριμένη γυναικολόγο από κάποια κοπέλα που έχει τύχει να την επισκεφτεί ή γέννησε το παιδάκι της με τη συγκεκριμένη. Ειδικά μάλιστα αν έκανε καισαρική.

Ευχαριστώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

georgi79 τη συγκεκριμένη δεν την έχω προσωπική γιατρό.. σκεφτόμουν όταν με το καλό θα μείνω έγκυος στο 2ο παιδάκι μου, να την επιλέξω, γι'αυτό κ ζήτησα τη γνώμη σας, αν τυχόν την ξέρετε.

την έχει γιατρό μια γνωστή μου κ τελικά, επειδή το Γαία κλείνει, θα γεννήσει σε άλλο μαιευτήριο...

Πριν από την ανακοίνωση περί κλεισίματος, σκεφτόμουν για μια/έναν γιατρό στο Γαία, αλλά τώρα πάλι ανατρέπεται το σκηνικό... Μου φαίνεται ότι -αν κ εφόσον έρθει ακόμη ένα παιδάκι - θα επιλέξω ξανά το Ιασώ, παρόλο που είμαι δυσαρεστημένη απο την εκεί εμπειρία λόγω χείριστου αναισθησιολόγου στην επισκληρίδιο και αδιαφορίας του προσωπικού για τον θηλασμό του μπέμπη μου...

Demie γιατι δεν επιλεγεις εναν γιατρο σε δημοσιο; Εγω γεννησα και τα δυο μου παιδι στο Ελενα. Πληρωσα φετος για μονοκλινο 520ε!! Και ημουνα ευχαριστημενη με τις μαιες. Και επειδη κατεβασα πολυ γαλα και πετρωσαν τα στηθη μου με στειλανε στην αιθουσα θηλασμου και με προσεξανε και οποια απορια ειχα μου την λυσανε.

το έχω σκεφτεί georgi,είναι η αλήθεια, ειδικά για το Έλενα που έχει το κέντρο θηλασμού εντός. όμως καλώς-κακώς οδηγηθηκα στο ιασώ λόγω γιατρού κ εφόσον ήρθαν έτσι τα πράγματα κ έκανα καισαρική, φοβάμαι να μπω σ'αυτή τη διαδικασία σε δημόσιο νοσοκομείο... βασικά φοβάμαι για την επισκληρίδιο, γιατί δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση. φίλη που γέννησε εκεί το 2007 της είπαν ότι δεν μπορούσαν να της κάνουν επ/διο κ την έβαλαν κάτω για ολική νάρκωση :?

επίσης, άλλο θέμα είναι οι εξετάσεις κ τα τοιαύτα... θέλω κ πρέπει να κάνω τον Σεπτέμβρη ένα τεστ παπ (6μηνο μετά τη γέννα) κ αν επιλέξω γιατρό στο Έλενα, ξέρω ότι δεν έχουν ιατρείο κάπου εκτός κ είναι μπέρδεμα... όσο για εγκυμοσύνη, φέτος μια γνωστή μου παιδεύτηκε αρκετά γιατί το μηχάνημα του υπέρηχου στο Έλενα ήταν διαρκώς χαλασμένο :|

όσο καλά κ αν είναι στελεχωμένα τελικά τα δημόσια νοσοκομεία, πάντα υπάρχει ο φόβος της ασυνέπειας, της βλάβης σε μηχανήματα, των ελλείψεων και παραλείψεων.

αν μπορούσα να κάνω φ.τ., δεν θα το συζητούσα! θα το προτιμούσα οπωσδήποτε!

φυσικά κ τα ιδιωτικά μαιευτήρια δεν είναι πανάκεια, ωστόσο δεν παύουν να είναι ιδιωτικά με ό,τι αυτό συνεπάγεται (αναφέρομαι στις άψογες συνθήκες σε αίθουσες τοκετών, μηχανημάτων-εξοπλισμού, χειρουργείων, δωματίων κ.ο.κ)

Εχεις δικαιο για τους γιατρους που δεν εχουν γιατρειο εξω και εγω παιδευομαι σ'αυτο. Ασε που εαν παω απογευμα σε ραντεβου πληρωνω 75ε!!!! Και χωρις να μου κανει ο γιατρος μου υπερηχο!!

Αυτη η γνωστη σου τοσο γαντεμο ειναι; Και εγω φετος εκανα συχνα υπερηχους εκει αλλα ποτε δεν ηταν χαλασμενο.

Για την επισκληριδιο δεν γνωριζω γτ εγω δεν εκανα, ειναι ο γιατρος μου κατα οπως και εγω.

Τελικα αυτη η γιατρος που εχει γιατρειο; Απο το ονομα κατι μου λεει οτι ειναι απο την Ρουμανια, κανω λαθος;

ναι, η γιατρός είναι απο Ρουμανία κ το ιατρείο της έχω την εντύπωση ότι είναι Αμπελοκήπους, χωρίς να είμαι βεβαιη... Η κοπελιά που σου λέω για το Έλενα, πήγε Απρίλη για τα σχετικά με υπερηχους κ ήταν το μηχάνημα off.. χωρίς μάλλον άμεση προοπτική αποκατάστασης της βλάβης, γιατί κ το β'επ. αλλού το έκανε τον Ιούνιο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...