Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΕΣ?

Recommended Posts

εκει λεει οτι ειμαι τριων μηνων.....αλλα ειναι σιγουρο γιατι αλλου εχω διαβασει αλλα.η αυχενικη διαφανεια ποιον μηνα γινεται?ξερει καμμια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

niakoylinaki δεν σε καταλαβα?τελικα ποσο ειμαι?τελευταια περιοδο μου ηρθε στις 7/5.ο γιατρος μου μου ειπε τις αυχενικη να την κανω μεσα στις 5 πρωτες μερες του αυγουστο αρα προσπαθω να καταλαβω ποσο μηνων ειμαι και απο κει....

Πάππυ, τριών μηνών γίνεσαι όταν συμπληρώσεις τις εβδομάδες του τρίτου μήνα. Π.χ. ήσουν δύο μηνών στην 8η εβδομάδα, όταν συμπλήρωσες τις εβδομάδες του δεύτερου και μπήκες στον τρίτο. Ο τρίτος και ο έκτος μήνας, όμως, έχουν από μία εβδομάδα παραπάνω (αν μετράς από τελευταία ημερομηνία περιόδου) αλλιώς δε βγαίνουν οι 40 εβδομάδες. Έτσι, θα είσαι τριών μηνών όταν θα έχεις συμπληρώσει και τη 13η εβδομάδα και θα μπαίνεις στη 14η. Είναι λίγο μπερδεμένο, γι' αυτό και οι γιατροί μετράνε μόνο με εβδομάδες, χωρίς μήνες, γιατί είναι και πιο ακριβές.

ποπο μπερδεμα.....δεν καταλαβα τιποτα.....δηλαδη ειμαι 2 μηνων?ααααααααχχχ κοριτσια τι ωραια μπερδεματα ειναι αυτα....ευλογημενες να ειμαστε ολες

Pappy να προσπαθήσω να σε ξεμπερδέψω και εγώ; Από ότι υπολόγισα στο http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cycle=28&month=5&day=07&year=2011&omonth=1&oday=01&oyear=2011 είσαι 9 εβδομάδων και 3 ημερών. Δηλαδή έκλεισες τις 9 εβδομάδες και μπήκες στην 10η εβδομάδα εδώ και 3 μέρες.

Όπως λέει και το site http://blog.eimaimama.gr/2009/09/blog-post_19.html που σου είπαν τα κορίτσια πάνω μπήκες στον 3ο μήνα αφού έκλεισες την 8η εβδομάδα.

Η αυχενική γίνεται την τελευταία εβδομάδα του 3ου μήνα δηλαδή όταν θα είσαι 12 εβδομάδων και 1-6 ημερών (δηλαδή όταν θα διανύεις την 13 εβδομάδα).

Εσύ τώρα έχεις μπει στον 3ο μήνα αλλά δεν τον έχεις ολοκληρώσει. Θα τον ολοκληρώσεις 5 Αυγούστου.

Η αυχενική γινεται με περιθώρια δηλ εγω με τελευταια περιόδο 7-5 η γιατρος μου ειπε να την κάνω απο 22/7 εως 10/8 αν και νομίζω ότι καλό ειναι να μην γίνονται οι εξετάσεις στο τέλος του περιθωρίου για να εχεις δυνατότητα επαναληψης ή ότι άλλο. Αυτά και απο εμενα. Εμενα μου είπε ότι κάθε 10 του μηνα θα άλλαζω και μήνα αλλά και εγω νομίζω ότι οι εβδομαδες ειναι καλυτερες. δηλ και εγω ειμαι 9+

ευχαριστω κοριτσια....πως μπορω και εγω να κανω ενα απο αυτα που εχετε οι περισσοτερες με το ποσο μηνων ειστε και τα μωρα σας?

Λοιπόν έτσι όπως βλέπεις την σελίδα στα δεξιά θα πας στον ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ και μετά ΠΡΟΦΙΛ. Στο κενό που έχει θα αντιγράψεις τον σύνδεσμο που σου δίνει το http://www.pregnology.com αλλά θα αντιγράψεις τον BB Code και όχι τον HTML Code που αντέγαψες πάνω.

Θα προσέξεις ακόμη στο ΠΡΟΦΙΛ να μην είναι τικαρισμένα τα κουτάκια στις πιο κάτω επιλογές:

Απενεργοποίηση BBCode

Απενεργοποίηση εικονιδίων

Μην αναλύστε αυτόματα URLs

Πατάς Υποβολή και είσαι έτοιμη!!! :mrgreen:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...