Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ, Η ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ 31-5 ΕΠΑΦΕΣ ΕΙΧΑΜΕ 14-16-18-20 ή 21 Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 30 ΜΕΧΡΙ 35 ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ 35 ΜΕΡΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΣΤΙ 1-7 ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΡΟΖ ΒΛΕΝΝΕΣ ΣΤΙΣ 2-7 ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΚΙΑ ΣΤΙΣ 3-7 ΚΑΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΔΕΚΑΤΑ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΙΞΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΑ ΚΑΤΙ ΥΓΡΑ. ΕΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΖ ΥΓΡΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 1-7 ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΧΩΜΕΝΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΕΙΞΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ?ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Δημοσίευση

Κάτια, νομίζω ότι δεν είναι νωρίς, αν έγινε η εμφύτευση 1/7, αλλά πώς είσαι σίγουρη ότι έγινε τότε; Περίμενε καμιά βδομάδα και ξανακάνε, αυτό μου λέει πάντα ο γυναικολόγος μου.

Σου εύχομαι να είσαι εγκυούλα!

Δημοσίευση

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ 12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ μια σταγόνα αίμα γύρω στη 11η - 12η μέρα της σύλληψης, δηλαδή κοντά στην ημερομηνία όπου φυσιολογικά ηταν να αδιαθετισω τι ναπω δεν ξερω. μακαρι.την πεμπτη εχω ραντεβου με τον γυναικολογο αντε να δω τι θα μου πει.

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες τελικα πηγα στο γιατρο ευτυχως με βρηκε πολυ καλα οσο για εγκυμοσυνη δεν μου ειπε με σιγουρια τιποτα απλα ειδε κατι που μοιαζει σαν σακος αλλα δεν ηταν σιγουρος με εστειλε για χοριακη και μου ειπαν αρνητικη, εν τω μεταξυ περιοδο δεν εχω ακομα συνεχιζουν τα δεκατα 36.8 εως 37.3 και τωρα εχει πριστει και το στηθος μου. δεν ξερω τα χω χασει. υπαρχει περιπτωση? σε λιγες μερες θα ξανα παω στο γιατρο να δουμε. :!:

Δημοσίευση

Καλημερα ναι του το ειπα και μου ειπε οτι λογικα δεν ειμαι εγκυος να συνεχισω να προσπαθω και να με ξανα δει.του φανηκε λιγο περιεργο η αρνητικη χοριακη οπως και μενα φυσικα.αστα τα χω χασει...!!! :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...