Μετάβαση σε περιεχόμενο

farmaka ekswswmatikhs.........

Recommended Posts

Προσωπικα δεν τα χρειαζομαι τα φαρμακα....απλα γραφω για να βγει το ποστ στα <νεα μηνυματα> μηπως και το δει καμια καπελα που τα εχει αναγκη!

Μπραβο βρε niakoylinaki που τα δινεις! Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και ολα να πανε αψογα μεχρι τελους!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

niakoylini .........αν δεν εχεις δωσει τα φαρμακα ενδιαφερομαι για την puregon....σημερα σταματησε η τριτη μου προσπαθεια....δεν ανταποκριθηκε ο οργανισμος μου στα φαρμακα....το παλεψε λεει ο γιατρος με πιιο πολυ δοση στα φαρμακα αλλα δυστυχως τιποτα....χρησιμοποιησα 4 κουτια Puregon εκτος απο pergoveris...και οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο να μου τα ξαναγραψει το ικα........(ειχα χαρτι απο επιτροπη του ικα) αλλα δυστυχως εληξε..........ειμαι ανεργη τα δυο τελευται χρονια και ο συζυγος αυτη τη στιγμη το ιδιο......καποια μεροκαματα κανει σε μια ταβερνα και οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολη η αγορα των φαρμακων.......θα ξεκινησω αν ολα πανε καλα ξανα τον σεπτεμβρη και δυστυχως εχω βγει στην ζητιανια...........αν και δεν το βλεπω ακριβως ετσι γιατι κι εγω ειχα δωσει μετα την δευτερη αποτυχια καποια φαρμακα που δεν χρειαζομουν.........μενω κρητη αλλα εχω και συγγενεις στην αθηνα.....το εμαιλ ειναι rodoulio@yahoo.gr...γιατι με τα φορουμ δεν μπορω να τα χειριστω σωστα....ευχαριστω και σορυ αν σε ζαλισα

Προσωπικα δεν τα χρειαζομαι τα φαρμακα....απλα γραφω για να βγει το ποστ στα <νεα μηνυματα> μηπως και το δει καμια καπελα που τα εχει αναγκη!

Μπραβο βρε niakoylinaki που τα δινεις! Καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνη σου και ολα να πανε αψογα μεχρι τελους!

na eisai kal lolipopaki ........kai esy na xairesai ta didymakia soy.........

Καλησπέρα απο Πειραιά.

Είμαι η Ελευθερία και προσπαθώ και εγώ να αποκτήσω το πολυπόθητο για όλες μας.....

Βρίσκομαι στην πρώτη προσπάθειά μου για σπερματέγχυση και θα πρέπει να πίνω μετά τα utrogestan.

Αν δεν τα έχεις δωρίσει θα με ενδιέφερε να τα αποκτήσω....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα κορίτσια και από μένα. Χρειάζομαι επειγόντως Merional amp 75iu, 5 αμπούλες Cetrotide και utrogestan 200 mg (ή των 100 mg). Αυτή την φορά θα προσπαθήσουμε με τροποποιημένο φυσικό κύκλο και κατάψυξη μπας και έχουμε αποτέλεσμα. Με "κυνηγάει" ο χρόνος (είμαι ήδη 43,5 χρονών) και κάθε μήνας που περνάει είναι πολύτιμος για μένα! Από ώρα σε ώρα θα αδιαθετήσω και πρέπει να ξεκινήσω την 3η μέρα της περιόδου. Αν κάποια κοπέλα τα κατάφερε και δεν τις χρειάζεται θα της είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ.

1η εξωσωματική: θετική χοριακή - βιοχημική κύηση

2η εξωσωματική: αποτυχία

3η εξωσωματική: αποτυχία

4η με φυσικό κύκλο: αποτυχία (κυστικό)

5η με φυσικό κύκλο: παλλινδρόμησε 12η εβδομάδα

6η με φυσικό κύκλο: κυστικό

7η με φυσικό κύκλο: δεν προλάβαμε το ωάριο

8η με φυσικό κύκλο: εμβρυομεταφορά με ένα άριστο έμβρυο, χοριακή αρνητική (0)

9η με φυσικό κύκλο: εμβρυομεταφορά με πολύ καλό έμβρυο, χοριακή αρνητική (0)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...