Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ


Recommended Posts

ΕΠΕΙΓΟΝ Ζακυνθιες και Ζακυνθιοι. Καλα τα τραγουδια και τα σχολια μας αλλα ηρθε και η ωρα να δειξουμε το τι ειναι οι Ζακυνθινοι. Το ποσο δεμενοι ειμαστε. Και εντος και εκτος Ζακυνθου. Το ποσο αγαπαμε. Το σιγουρο ειναι οτι εχουμε διαφορετικη κουλτουρα απο ολους τους αλλους. Και η διαφορετικη κουλτουρα ειναι η αγαπη προς το ωραιο και ομορφο , οτι και αν ειναι αυτο απο τραγουδι-θεατρο εως τον ανθρωπο. Το λοιπον. Ενα πανεμορφο-χαριτωμενο κοριτσακι ζακυνθινοπουλο μολις 2,5 μηνων θελει την βοηθεια μας. Πρεπει οποσδηποτε κα κανει μεταμοσχευση. Πρεπει να παει στην Αγγλια. Τα λεφτα πολλα.Παρα πολλα. Οι γονεις προσπαθουν παντου. Εμεις τι κανουμε ? Πρεπει να προσπαθησουμε . Πρεπει να μαζεψουμε χρηματα. πρεπει να παμε στη τραπεζα και να βαλουμε εστω 1 ευρω. αριθμ. λογαραρισμου. alpha bank 152-002101-070535 (αν θελετε να μαθετε το ονομα στειλτε μου μηνυμα). ευχαριστω πολυ και ειμαι σιγουρη οτι θα βοηθησετε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φλορα μου μπορει να μην ειμαι απο την ομορφη ζακυνθο αλλα ενδιαφερομαι πολυ και μολις καταφερω θα στειλω.. στειλε το ονομα σε παρακαλω... και καλο ειναι οσοι μπορουμε να βοηθησουμε.. να κανουμε καλα ενα μικρο αγγελουδακι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επειδη οι καιροι ειναι πονηροι κ εχουμε δει κ πολλα καλο θα ηταν να δημοσιευτει το ονομα του παιδιου,το νοσοκομειο στο οποιο νοσηλευεται κ αλλες λεπτομερειες

ευχομαι το καλυτερο για το παιδακι,να πανε ολα καλα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι μονο το ονομα εβιτα.αλλα κ το νοσοκομειο το οποιο παραπεμπει το μωρακι στο εξωτερικο.συνηθως αυτες οι πρωτοβουλιες παιρνονται απο καποιο εγκυρο σωματειο.κ οχι απο ιδιωτες.περιμενουμε στοπιχεια κ μετα αμεσως κινητοποιουμαστε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν το περιμενα ειναι η αληθεια!!εννοω να υπαρχει τετοια καχυποψια!το κανανε κοινοποιηση στο facebook καποιοι ζακυνθινοι και πηρα την πρωτοβουλια να το ανεβασω εδω...δεν καθομαι να συνεχισω με εσας απο τη στογμη που με προσβαλετε ετσι καποιες.......σκεφτειτε απλα οτι θα μπορουσε να ηταν το καθε παιδακι της καθεμιανης μανουλας σε αυτη την ασχημη στιγμη....ντρεπομαι πραγματικα........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θα μπορουσες ειδικα εσυ να εκφραστεις χωρις υπονοουμενα..θα νομιζουν οι υπολοιπες οτι το κανω για να τα φαω εγω!!ελεος

θα σας γραψω τα στοιχεια το ταχυτερο δυνατο......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενταξει βρε φλωρα μην παρεξηγησε αμεσως δεν σου ειπαν τιποτα κακο τα κοριτσια δεν το ειπαν για να σε προσβαλλουν,τοσα ακουμε καθε μερα,το οτι μπηκε στο facebook δεν σημενει κατι εσυ τους γνωριζεις προσωπικα???

καλο θα ηταν παντως να γραφτουν φανερα τα στοιχεια αφου υπαρχει προβλημα κ οποιος μπορει αφου πρωτα τσεκαρει να βοηθηση

κ μην παρεξηγιεστε αδικα αντε ζουζουνες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η μικρή Ηλιάνα που είναι σήμερα 4 μηνών & πριν δυο μήνες εισήχθη στο νοσοκομείο Παίδων, όπου μετά από σειρά εξετάσεων διαγνώστηκε ατρησία χοληφόρων (Biliary Atresia1) και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με την μέθοδο Kasai2 θα πρέπει παρόλα αυτά να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος που όπως θα αντιλαμβάνεστε δεν γίνεται στην Ελλάδα και θα πρέπει να νοσηλευτεί στο King’s College Hospital3 του Λονδίνου.

Η διαδικασία θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, θα μπει σε λίστα αναμονής για μόσχευμα αν κανείς από τους γονείς δεν είναι συμβατός και αφού γίνει η μεταμόσχευση θα πρέπει να παραμείνει στο Λονδίνο για παρακολούθηση, στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Παίδων και θα πρέπει να ξαναπάει για έλεγχο στο King’s College Hospital (δεν ξέρω πόσες φορές).

Το κόστος μόνο για την μεταμόσχευση ανέρχεται στις 400.000€ το οποίο θα πρέπει να προκαταβληθεί και παρά το γεγονός ότι το ταμείο θα πρέπει να καλύψει το 90% των νοσηλίων τόσο η γραφειοκρατία όσο & η οικονομική κρίση δημιουργεί εμπόδια κ αβεβαιότητα για το αν τα χρήματα θα εγκριθούν και εγκαίρως πριν τις 09/08/11 που είναι το ραντεβού της Ηλιάνας στο Λονδίνο.

Φωτογραφίες της μικρής Ηλιάνας θα δείτε και στον τοίχο μου στο facebook. Τα στοιχεία των γονιών της που κατοικούν στην Ζάκυνθο είναι στη διάθεση σας.

Ελπίζουμε ακόμη και στην ελάχιστη αλλά σημαντική βοήθεια σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων μέσα από την καρδιά μας.

Τραπεζικοί λογαριασμοί:

Alpha Bank 152-002101-070535

IBAN: GR13 0140 1520 1520 0210 1070 535

ΕΘΝΙΚΗ 246/602136-04

ΙΒΑΝ: GR63 0110 2460 0000 2466 0213 604 και swift code της τράπεζας είναι ETHNGRAA.

ΚΩΣΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ - ΠΟΥΛΗ ΙΑΚΩΒΙΑ

Θερμή παράκληση προωθήστε το μήνυμα στους φίλους σας

αυτα τα λογια εχουν γραφτει στο προφιλ του πατερα στο facebook!!μπορουμε ολοι να βοηθησουμε......παμε δυναμικα για μια νεα ζωουλα............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...